Orochimarova skrýš
+2
Noriko Kana
Ryuzaki Kaguya
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 5 z 12
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Orochimarova skrýš
First topic message reminder :
Orochimarovi skrýše jsou uzavřeny jen pro potřebu Otokageho. Obsahují svitky a informace shromážděné Orochimarem, ale ty jeho nejsilnější a nejtajnější spisy a techniky má Otokage u sebe. Do skrýše se nedostanete ani neproniknete!
Orochimarovi skrýše jsou uzavřeny jen pro potřebu Otokageho. Obsahují svitky a informace shromážděné Orochimarem, ale ty jeho nejsilnější a nejtajnější spisy a techniky má Otokage u sebe. Do skrýše se nedostanete ani neproniknete!
Anonymní- Anonymní
Re: Orochimarova skrýš
"Uč mě, potřebuju zesílit, ten rozchod se Sasukem mě dost probral, potřebuju být silnější, chci abys mě učil. Nikdy jsem tě o nic nežádala, ale prosím."
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"hm, chceš abych tě učil? docela zajímavý." chvíli přemýšlím a pak mi to dojde.
"Ty si chodila se Sasukem Uchihou? Děláš si srandu?" vykřiknu na celé sídlo.
"Ty si chodila se Sasukem Uchihou? Děláš si srandu?" vykřiknu na celé sídlo.
Anonymní- Anonymní
"V pohodě." Řeknu s úsměvem a odejdu.
Ryuzaki Kaguya- Počet príspevkov : 271
"Co je na tom?" hájím se,
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"No nic, jen jestli si něco nepila bo tak, Uchiha je přece mrtvej ne?!"
Anonymní- Anonymní
"Jo to říkaj všichni není, jasný? Není mrtvej, budeš mě učit? Chci umět tu techniku bodů smrti a 8.formaci."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Na body smrti ještě nejsi tak silná a na 8.formaci taky ne, musíš víc regulovat chakru, ale něco dalšího bych tě naučit mohl.
Anonymní- Anonymní
"Bezvadný, co třeba?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Meditace, musíš se umět správně uklidnit a neměla by tě vykolejit sebemenší pitomost, jak je tvým dobrým zvykem. Viděla jsem tě sice naposledy jako osmiletýho prcka, ale evidentně si se vůbec nezměnila." vyšel jsem z pokoje, šla za mnou. Došli jsme někam kde je ticho a posadil jsem se.
"Začneme, sedni si zavři oči a vypni se celá."
"Začneme, sedni si zavři oči a vypni se celá."
Anonymní- Anonymní
stála sem nad ním.
"To si jako děláš srandu, ne? čekáš, že si tady sednu a budu meditovat?" jen kývnul.
"Fajn." sednu si teda taky ač nerada a zavřu oči a vypnu. Vypnu, kdyby to šlo samozřejmě, v hlavě má pořád naší hádku se Sasukem a mrzí mě to, nakonec se mi to podaří vyhnat z hlavy a mít chvíli vypnuto.
"To si jako děláš srandu, ne? čekáš, že si tady sednu a budu meditovat?" jen kývnul.
"Fajn." sednu si teda taky ač nerada a zavřu oči a vypnu. Vypnu, kdyby to šlo samozřejmě, v hlavě má pořád naší hádku se Sasukem a mrzí mě to, nakonec se mi to podaří vyhnat z hlavy a mít chvíli vypnuto.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
vzdychnul jsem si. "Reino, vypouštíš kolem sebe negativní myšlenky. Tak sakra zatím Sasukem běž a vyříkej si to s ním."
Anonymní- Anonymní
otevřela jsem oči, "děláš si ze mě srandu? Jak to víš?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"To cejtim, nejsem blbej. Seber se a běž za ním, jako tvůj učitel ti to dávám jako misi." zavřu oči a už jí neřešim
Anonymní- Anonymní
usmála jsem se a zaměřila se na krystal, který měl Sasuke tajně vložený v kapse svého pláště. Všechny si značím. "Kiri? Co tam dělá?" pomyslím si a odešla jsem tam. (přesun Kiri)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Pomalými krokmi som vstúpil do skrýše.
Žiadna hliadka ? To sa mi nejak nezdá. Možno boli aj tentokrát informácie nesprávne. No poistka sa hodí vždy.
Vytvoril som pečate a moje telo sa rozdelilo na dva. Jedno niekam zmizlo a to druhé pokračovalo v ceste.
Žiadna hliadka ? To sa mi nejak nezdá. Možno boli aj tentokrát informácie nesprávne. No poistka sa hodí vždy.
Vytvoril som pečate a moje telo sa rozdelilo na dva. Jedno niekam zmizlo a to druhé pokračovalo v ceste.
Anonymní- Anonymní
Hm Hm Hm Hm..
"Hiruko?" vystoupil jsem ze stínu a pozorně si prohlédl Hiruka.
"Hiruko?" vystoupil jsem ze stínu a pozorně si prohlédl Hiruka.
Anonymní- Anonymní
Pousmial som sa.
"Kto by si bol pomyslel, že liek na nesmrteľnosť napokon objavíme obaja ? Aj keď, sčasti to boli oba tvoje nápady."
"Kto by si bol pomyslel, že liek na nesmrteľnosť napokon objavíme obaja ? Aj keď, sčasti to boli oba tvoje nápady."
Anonymní- Anonymní
"Kdo by si pomyslel, že parazit jako ty, bude žít aniž by si toho někdo všiml." dal jsem hlavu na stranu a vycenil zuby.
"Co chceš."
"Co chceš."
Anonymní- Anonymní
"Hovorí sa, že do tretice všetko dobre. Ak by si už získal to, čo chceš, netrčal by si na takomto mieste."
Anonymní- Anonymní
"Moje cíly se zvětšily. Po druhém respektive třetím neúspěchu převzít Sharingan, mám cíle větší." Zorničky se mi rozšířili.
"Co chceš, Hiruko."
"Co chceš, Hiruko."
Anonymní- Anonymní
"Dva krát si to bol ty, ktorý chcel spoluprácu. Tentokrát to budem ja. Ak si to ešte stále nepochopil, navrhujem ti obnovenie spolurpáce. Uvidíme, kto z nás zradí tentokrát."
Anonymní- Anonymní
"Tak dobře. Slyšel jsem, že jsi se dostal jako vůdce Amegakure no sato...Hiruko, chci unést Nagata, Sám to nedokážu. Svou věrnost dokážeš tak, že půjdeš semnou a pomůžeš mi."
Anonymní- Anonymní
"A čo z toho budem mať ja ? Nejaká tá ochrana proti genjutsu by sa mi celkom zišla."
Anonymní- Anonymní
"Kdybych věděl, jak se chránit proti genjutsu, tak tady teď nestojím a nemluvím s tebou."
Anonymní- Anonymní
"Sám dobre vieš, že na genjutsu nie si až tak dobrý, preto sa v najbližšej dobe isto pokúsiš získať obranu. Ako náhle sa tak stane, budem ju požadovať aj ja. To je cena za to, že ti pomôžem."
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 5 z 12
Povolení tohoto fóra: