Orochimarova východní skrýš
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 1 z 11
Strana 1 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Orochimarova východní skrýš
Spoustu cel, laboratoří a mrtvých pokusných morčat.
Ze skrýše byly vyňaty všechny informace a svitky ohledně orochimarových pokusů a plánů bude sloužit jako vězení a mučírna. Popřípadě ke koncentračnímu tréninku...
Ze skrýše byly vyňaty všechny informace a svitky ohledně orochimarových pokusů a plánů bude sloužit jako vězení a mučírna. Popřípadě ke koncentračnímu tréninku...
Anonymní- Anonymní
Re: Orochimarova východní skrýš
"Tak, tady by snad měla být Orochimarova východní laboratoř. Kdysi tady operovala Karin." usměju se a pokračuju po prašné cestě.
Anonymní- Anonymní
Hm, hm tady to růžově nevypadá. Říkám si v duchu a následuju dále bratra.
Anonymní- Anonymní
"Neboj se. Jsi přece semnou." pousměju se a podívám se na obrovskou budovu, připomínající citadelu.
Anonymní- Anonymní
,,Kdo říkal, že se bojím?" A udělám drsnou tvář.Ale i tak to tu nevypadá nejlíp
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se ve své staré základně.
Hm Hm Hm..Někdo jako Karin by se hodil. Jen co najdu její ostatky, přivedu ji zpět.
Hm Hm Hm..Někdo jako Karin by se hodil. Jen co najdu její ostatky, přivedu ji zpět.
Anonymní- Anonymní
"Vidím ti to na očích." otočím se a ťuknu ho do čela, jak to dělal Itachi Sasukemu. xD
Anonymní- Anonymní
Jen se lehce pousměju a říkám.,, Mám tu přece vedle sebe Hokageho tak se stát nic nemůže." Snad Pomyslím si.
Anonymní- Anonymní
"Hm." jen něco zabručím a zacovávám klidnou tvář. Uvnitř mě to však strašně potěšilo.
Anonymní- Anonymní
,,Jo a jen tak mimochodem co tu vlastně hledáme. Nějaké prohnité tělo?" A trošku se mi z té představy udělá zle.
Anonymní- Anonymní
"Vetřelci." usmál jsem se, otevřel ústa, ze kterých vylezl velký, tlustý zelený had a proplazil se pryč.
Anonymní- Anonymní
"Ne, hledáme Orochimara..Chci si jenom promluvit..Orochimaru byl dlouho mým vzorem...Jsem si jistý, že něco dobrého v něm ještě zůstalo."
Anonymní- Anonymní
,,Oro, Orochimara?" Sotva ze sebe vykoktám.Jestli to je ten, kterého znám z příběhů a tak no to bude sranda A přitom se trochu nejistě zatvářím.
Anonymní- Anonymní
"jo..Jednoho z legendárních Sanninů a ninju, který se přiblížil k nesmrtelnosti nejvíc ze všech, kteří se o to pokoušeli. Já se o to taky pokoušel..Jeden čas." hořce jsem se ušklíbl.
Anonymní- Anonymní
,,Aha." A teďkom už jsem na tom vážně špatně.Doufám, že jdem fakt jen na ten pokec. Pomyslím si pro sebe.
Anonymní- Anonymní
Hm Hm Hm
"Mluvíte o mě?" objevil jsem se před nimi, zelený had byl okolo mě omotaný a já měl ruce složené na hrudi.
"Mluvíte o mě?" objevil jsem se před nimi, zelený had byl okolo mě omotaný a já měl ruce složené na hrudi.
Anonymní- Anonymní
"Hm Orochimaru..Informace nelhali, Densetsu no Rinnegan. Nagata je mi upřímně líto." usměju se.
Anonymní- Anonymní
Celé tělo mi ztuhlo. Nebyl jsem schopný ze sebe dostat ani slovo.To je on ten Legendární ninja. A ty oči. Ještě, že tu je se mnou Hokage.
Anonymní- Anonymní
"Assasin Senju, překvapivé." oči se mi rozšířily.
"A ty jsi kdo?" ukázal jsem na toho vedle. Had, který byl okolo mě omotaný zasyčel.
"A ty jsi kdo?" ukázal jsem na toho vedle. Had, který byl okolo mě omotaný zasyčel.
Anonymní- Anonymní
"Můj bratr..Nech si zajít chu´t." ušklíbnu se a postavím ochranářsky před něj.
"Chci si jenom promluvit."
"Chci si jenom promluvit."
Anonymní- Anonymní
"Promluvit? Nemám čas na řeči Hokage." zasměju se a rychle zaútočím.
"Senei jashu!"
"Senei jashu!"
Anonymní- Anonymní
Ani nevím jak jsem mohl tak ryhcle reagovat, ale uskočil jsem do pěkné vzdálenosti kde mě utok neohrožoval.
Anonymní- Anonymní
"Hm Hm hm..Naučit se moje jutsu bez mé pomoci a prokleté pečetě. Subaraši. Shinra tensei!" rozevřel jsem oči a vše jsem odrazil.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 1 z 11
Povolení tohoto fóra: