Kabutova skrýš
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 1 z 8
Strana 1 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kabutova skrýš
Objevil jsem se ve své skrýši, podél stěn stáli dřevěné rakve. K jedné jsem přišel a otevřel jí, byl v ní polomrtvý ANBU z konohy. Můj hadí ocas se dostal ven z pláště a omotal se okolo jeho těla, zvedl do vzduchu a vytáhl ven z rakve. Otočil jsem se a čekal na Mara.
Anonymní- Anonymní
"Úžasné!" zajásal jsem.Maro Soshaku napsal:Kabuto Yakushi napsal:Objevil jsem se ve své skrýši, podél stěn stáli dřevěné rakve. K jedné jsem přišel a otevřel jí, byl v ní polomrtvý ANBU z konohy. Můj hadí ocas se dostal ven z pláště a omotal se okolo jeho těla, zvedl do vzduchu a vytáhl ven z rakve. Otočil jsem se a čekal na Mara.
Do skrýše přiletěl šedý mrak a transformoval se Hmm pěkné to tady máte usměju se,zašmátrám pod kabátem a vytáhnu prst Tohle jistě potřebujete zasměju se a podávám prst Kabutovi
Vytáhl jsem svitek a polomrtvého ANBU jsem odhodil. Jen zasténal.
Znovu jsem se zasmál.
"Díky." Prst jsem si vzal a položil ho na otevřený svitek. Pak jsem provedl rituál oživení.
Za chvíli uprostřed stála Konan se zavřenýma očima.
Anonymní- Anonymní
"Ano!" dábelsky se zasměju.Maro Soshaku napsal:Ha,ještě nikdy jsem to neviděl dokonalé zazubím se Tak takhle vypadá ona proslulá technika poškrábu se na bradě a hledímm na Konan
"První máme z krku. Teď ještě ostatní. "Vezmi si akatsuki plášť." přejdu k velké skříni a vytáhnu z ní plášt a podal jsem ho Marovi.
Anonymní- Anonymní
"heh, takhle jsem se už dlouho nepobavil. Kdekoliv, ale nejlepší bude, když si vezmete dům číslo 420." Vytáhl jsem z kapsy klíče a podal mu je.Maro Soshaku napsal:Kabuto Yakushi napsal:"Ano!" dábelsky se zasměju.Maro Soshaku napsal:Ha,ještě nikdy jsem to neviděl dokonalé zazubím se Tak takhle vypadá ona proslulá technika poškrábu se na bradě a hledímm na Konan
"První máme z krku. Teď ještě ostatní. "Vezmi si akatsuki plášť." přejdu k velké skříni a vytáhnu z ní plášt a podal jsem ho Marovi.
Vezmu plášt a prohlížím si ho Pěkný a mráčky jsou vkusně vyvedené he...hmmm člen Akatsuki kdoby to do mě řekl oblečuju si plášt a prohlížím se Jo ujdeto,sedí,materiál kvalitní ještě chvilku si upravuji plášt Prominte mi tuhle otázku...Kde můžu hlavu složit..nemyslím to doslovně.. uchechtnu se
Anonymní- Anonymní
Usmál jsem se a zmizel (přesun)Maro Soshaku napsal:Vezmu klíče Díky šéfe,jdu si natáhnout mé unavené nohy...později probereme druhou část úkolu..zatím nashle zasměju se a mířím do domu od něhož mám klíče
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem do své skrýše a vytáhl ze svého pláště, malého hada. Otevřel tlamu a vyvrhl kousek srdeční tkáně.
"To bude bohatě stačit."
Otevřel jsem další rakev a vytáhl z ní malé děvče. Můj hadí ocas se okolo ní obmotal, aby se nemohla hýbat a hodil jsem ji stranou.
Položil jsem na jeden svitek tkáň a vytvořil rituál.
Za chvíli tu stál oživený Sasori.
"To bude bohatě stačit."
Otevřel jsem další rakev a vytáhl z ní malé děvče. Můj hadí ocas se okolo ní obmotal, aby se nemohla hýbat a hodil jsem ji stranou.
Položil jsem na jeden svitek tkáň a vytvořil rituál.
Za chvíli tu stál oživený Sasori.
Anonymní- Anonymní
objavil som sa pri kabutovy
"kabuto-sama mam co ste chceli"podal som mu prst madary
Anonymní- Anonymní
"Hm haha, Jak nechutné. Díky." zasyčel jsem a prst si vzal.Kazuya Uchiha napsal:objavil som sa pri kabutovy
Anonymní- Anonymní
"Zavolej mi Mara, bydlí v ulici."Kazuya Uchiha napsal:"tak este nieco kabuto-sama?"
Anonymní- Anonymní
"Ach, zdravím tě. O kom se mluví." usmál jsem se.Maro Soshaku napsal:Vejdu do skrýše a hledím na Kabuta a na druhého člověka co je tam Zdravím Vás Kabuto lehce kývnu hlavou a druhou osobu zcela ignoruju
"Tohle je Kazuya Uchiha, nukenin z Konohy a náš člověk." představil jsem ho.
Anonymní- Anonymní
"Kazuyo můžeš jít." řekl jsem.Maro Soshaku napsal:Kabuto Yakushi napsal:"Ach, zdravím tě. O kom se mluví." usmál jsem se.Maro Soshaku napsal:Vejdu do skrýše a hledím na Kabuta a na druhého člověka co je tam Zdravím Vás Kabuto lehce kývnu hlavou a druhou osobu zcela ignoruju
"Tohle je Kazuya Uchiha, nukenin z Konohy a náš člověk." představil jsem ho.
Podívám se na představovaného Uchiha...hmm těší mě prohlédnu si ho a zas věnuju pozornost Kabutovi
"Maro, čeká nás mise v Kumogakure a Iwagakure. Potřebuji DNA Kisameho a Deidary."
Anonymní- Anonymní
"Neboj, už se blížíme k cíli. Naomi šla pro Kakuzu, a pak musíme najít DNA Zetsu. Začneme s Kumogakure."Maro Soshaku napsal:Hmm,abych pravdu řekl netěším se..ale práce je práce zazubím se Čím začnem?
Anonymní- Anonymní
"Samaheda by měla být v kovárně. Víš co, změním plán, ty půjdeš do Kumo a já do Iwy."Maro Soshaku napsal:Kabuto Yakushi napsal:"Neboj, už se blížíme k cíli. Naomi šla pro Kakuzu, a pak musíme najít DNA Zetsu. Začneme s Kumogakure."Maro Soshaku napsal:Hmm,abych pravdu řekl netěším se..ale práce je práce zazubím se Čím začnem?
Usměju se a zakašlu Kdy vyrazíme a víme kde přesně je Samehada?Nechci prolézat celou Kumo zívnu a urovnám si aka.plášť
Anonymní- Anonymní
Objevili jsme se v mé skrýši a mandu jsem odvolal.
"Díky Naomi, teď jdi a přines mi Kakuzuho DNA."
vytáhl jsem z pláště Deidarovu seschlou ruku a Madarův prst.
Přešel jsem ke dvěma rakvím a vytáhl z nich polomrtvé manžele středního věku.
Vytvořil jsem rituál a přivolal zpět Madaru a Deidaru.
Sledoval jsem Madarův ohromený pohled a šíleně jsem se zasmál.
"Díky Naomi, teď jdi a přines mi Kakuzuho DNA."
vytáhl jsem z pláště Deidarovu seschlou ruku a Madarův prst.
Přešel jsem ke dvěma rakvím a vytáhl z nich polomrtvé manžele středního věku.
Vytvořil jsem rituál a přivolal zpět Madaru a Deidaru.
Sledoval jsem Madarův ohromený pohled a šíleně jsem se zasmál.
Anonymní- Anonymní
objavil som sa v skrysy pri kabutovy
"kabuto-sama nemate premna nejaku misiu?"
"kabuto-sama nemate premna nejaku misiu?"
Anonymní- Anonymní
urobil som pecate a pouzil som bunshin no jutsu vytvoril som jeden klon ktoremu som povedal nech caka na odpoved od kabutta a ja som zmizol (presun hostinec zlate oko)
Anonymní- Anonymní
"Najdi Zetsuho DNA. Najdeš ji v Kusagakure no sato. Nevím přesně kde, ale hledej pořádně."Kazuya Uchiha napsal:urobil som pecate a pouzil som bunshin no jutsu vytvoril som jeden klon ktoremu som povedal nech caka na odpoved od kabutta a ja som zmizol (presun hostinec zlate oko)
Anonymní- Anonymní
isly sme pred skrys postavil som pred nich elitnych anbu ktorym som prikazal aby nioho nepustali a nedovolily nikomu a nicomu hned zautocte ked to nebude niekto s dediny vosly sme hlbsie do jaskyne ku kabutovy
"kabuto-sama ona sa chce ku nam pridat"
Anonymní- Anonymní
Zorničky se mi rozšířili, když jsem viděl rudovlasou ženu.Kazuya Uchiha napsal:isly sme pred skrys postavil som pred nich elitnych anbu ktorym som prikazal aby nioho nepustali a nedovolily nikomu a nicomu hned zautocte ked to nebude niekto s dediny vosly sme hlbsie do jaskyne ku kabutovy
"Kushina Uzumaki! Kdo tě oživil?!" zašeptal jsem zděšeně a zároveň překvapeně. Chodil jsem okolo Kushiny a prohlížel si ji, sem tam sem do ní prstem píchl.
Zajímavé, precizní práce!
Anonymní- Anonymní
hele neštouchej ma stále lebo si štuchnem já a nebude to hezké Kazuya pomôž mi. zúfalo som sa pozrela na Kazuyu.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Strana 1 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 1 z 8
Povolení tohoto fóra: