Orochimarova skrýš
+2
Noriko Kana
Ryuzaki Kaguya
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 12 z 12
Strana 12 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Orochimarova skrýš
First topic message reminder :
Orochimarovi skrýše jsou uzavřeny jen pro potřebu Otokageho. Obsahují svitky a informace shromážděné Orochimarem, ale ty jeho nejsilnější a nejtajnější spisy a techniky má Otokage u sebe. Do skrýše se nedostanete ani neproniknete!
Orochimarovi skrýše jsou uzavřeny jen pro potřebu Otokageho. Obsahují svitky a informace shromážděné Orochimarem, ale ty jeho nejsilnější a nejtajnější spisy a techniky má Otokage u sebe. Do skrýše se nedostanete ani neproniknete!
Anonymní- Anonymní
Re: Orochimarova skrýš
"Dobře bude to nepříjemné tak se snaž necukat."Našel jsem si ještě Anestetikum a injekci potom jsem jí to píchl kolem oka aby toho měně cítila a vzal jsem si nástroj kterým jsem ji chytl víčka aby je nezavřela a potom jsem si vzal skalpel.Samozřejmě jsem si dezinfikoval ruce."Budu se snažit být rychlí."
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Neodpovídala jsem jen jsem se stále usmívala.
Od doby co jsem s ním uzavřela dohodu jsem moc nevnímala a probírala se svými myšlenkami a plány.
Od doby co jsem s ním uzavřela dohodu jsem moc nevnímala a probírala se svými myšlenkami a plány.
Guest- Anonymní
"Poprosil bych tě ještě aby jsi aktivovala Sharingan."usmál jsem se a počkal jsem až to udělá.
Shinobi
Chvíli mi trvalo než jsme zpracovala co po mě chtěl a zakroutila jsem lehce hlavou abych přestala snít.
S povzdechem se mi v očích objevil Sharingan.
S povzdechem se mi v očích objevil Sharingan.
Guest- Anonymní
"Dobrá tak začneme."Přiložil jsem skalpel k oko a začal jsem řezat snažil jsem se být rychli ale také pečliví nechtěl jsem poškodit oko ale také jsem nechtěl ublížit nějak jí.Potůčky krve stékali s místa kde jsem řezal a já jsem byl mírně nervózní ale nedal jsem to na sobě znát.
Shinobi
"Jestli to...po**** udělám všechno abych tě zabila"
Kousla jsem se do rtu ze kterého mi začala téct trochu krev.
Začala jsem si v hlavě probírat proč jsem ochotná tohle podstoupit.
Kousla jsem se do rtu ze kterého mi začala téct trochu krev.
Začala jsem si v hlavě probírat proč jsem ochotná tohle podstoupit.
Guest- Anonymní
"Neboj se snažím se aby to bylo v pořádku ale teď mě prosím už neruš."dál jsem pokračoval a kousek po kousku jsem se blížil ke konci když jsem vyjmul oko dal jsem ho do nádoby která byla naplněna roztokem aby se oko nepoškodilo a vydrželo.Potom jsem udělal všechno proto aby jsme omezil krvácení."Tak a teď do nemocnice kde ti to ošetří."řekl jsem a nádobu s okem jsem si dal do vaku který jsem měl u sebe.Potom jsem jí vzal do náruče a spěchal jsem do nemocnice.(Přesun)
Shinobi
Olízla jsem si krev na rtu a pak jsem všechno přestala vnímat.
Kolem mě byla tma a nic víc. Postupně se ze tmy začali vynořovat obličeje Uchihů z klanu kterýma jsem byla vychovaná. Byly tam i moji rodiče kteří byly zabiti.
(Přesun)
Kolem mě byla tma a nic víc. Postupně se ze tmy začali vynořovat obličeje Uchihů z klanu kterýma jsem byla vychovaná. Byly tam i moji rodiče kteří byly zabiti.
(Přesun)
Guest- Anonymní
Strana 12 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 12 z 12
Povolení tohoto fóra: