Nemocnice v Listové
+15
Satsuki Aizawa
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Daiki Ayme
Kiwi Namikaze
Killunia
Chokuchi Akimichi
Kaori Senju
Hiroshi Senju
Yoshio Yamanaka
Shinobi
Raiken Namikaze
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shijin Hyuuga
19 posters
Strana 7 z 7
Strana 7 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nemocnice v Listové
First topic message reminder :
Nemocnice, která je moderně vybavená a připravená i na nejhorší zranění.
Jsou tu velmi dobří doktoři a milé sestřičky.
(Nemocnice již není zpoplatněná!)
Nemocnice, která je moderně vybavená a připravená i na nejhorší zranění.
Jsou tu velmi dobří doktoři a milé sestřičky.
(Nemocnice již není zpoplatněná!)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Nemocnice v Listové
Když mu konec deštníku ťukl o čelo, tak se na něho zamračil jak na nikoho jiného. Když na mě však tak heknul abych si sedl, tak jsem to neudělal a zůstal stát.
"Kde je?!" Vykřikl jsem na něho a jeho připomínku k rozumu jsem ignoroval a vyplázl na něho jazyk. Ten chlap mi byl nesympatickej, asi kvůli jeho xichtu xD.
"Kde je?!" Vykřikl jsem na něho a jeho připomínku k rozumu jsem ignoroval a vyplázl na něho jazyk. Ten chlap mi byl nesympatickej, asi kvůli jeho xichtu xD.
Daichi Akasuna- Počet príspevkov : 97
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna/Uchiha
Zamyslel som sa no bolo vidieť, že to len hrám. Chcel som, aby to bolo vidieť. Aspoň by to to šteňa ešte viac naštvalo (xD).
"Kde.. je.. hmm.. kde jeee.. čo?" Následne sa mi nad hlavou rozžiarila žiarovka. Nemyslene metaforicky. Daichi nad mojou hlavou naozaj uvidel žiarovku, ktorá sa tam vznášala a zrazu sa rozsvietila !! Mal som proste rád neškodné genjutsu na malinkatej úrovni. V momente som opísal rukou oblúk, v ktorej som držal dážnik a tresol som Daichiho po hlave.
"Ty asi myslíš tvoje slušné správanie.." Okomentoval som nezainteresovaným a vysoko unudeným hlasom. Nebola to však taká rana, že by ho zložila k zemi. Maximálne ho to bude nejakú chvíľku bolieť. Ako sa vraví.. taká ta výchovná, vzduchom chladená. Skôr som ho tým chcel ale ešte viac naštvať.
"Kde.. je.. hmm.. kde jeee.. čo?" Následne sa mi nad hlavou rozžiarila žiarovka. Nemyslene metaforicky. Daichi nad mojou hlavou naozaj uvidel žiarovku, ktorá sa tam vznášala a zrazu sa rozsvietila !! Mal som proste rád neškodné genjutsu na malinkatej úrovni. V momente som opísal rukou oblúk, v ktorej som držal dážnik a tresol som Daichiho po hlave.
"Ty asi myslíš tvoje slušné správanie.." Okomentoval som nezainteresovaným a vysoko unudeným hlasom. Nebola to však taká rana, že by ho zložila k zemi. Maximálne ho to bude nejakú chvíľku bolieť. Ako sa vraví.. taká ta výchovná, vzduchom chladená. Skôr som ho tým chcel ale ešte viac naštvať.
Phele- Počet príspevkov : 50
Fakt mě tento chlap naštvat uměl, fakt že jo! Když mě navíc přetáhl tím deštníkem, tak se mi chtělo brečet, ale udržel jsem to v sobě.
"To řeknu mámě ty vetřelče!" Křikl jsem na něho a pak jsem se k němu přiblížil.
"Kdo jsi a co chceš podivíne?!" Vytáhl jsem na něho obočí nahoru a tázavě jsem se zeptal, měl jsem chuť mu ten deštník vzít a šikanovat dospěláka.
"To řeknu mámě ty vetřelče!" Křikl jsem na něho a pak jsem se k němu přiblížil.
"Kdo jsi a co chceš podivíne?!" Vytáhl jsem na něho obočí nahoru a tázavě jsem se zeptal, měl jsem chuť mu ten deštník vzít a šikanovat dospěláka.
Shinobi
"He...he...he" Vyceril som oba rady zubov, ktoré na prvý pohľad vyzerali ako také troška zašpicatené. Pohodil som hlavou, až som si musel pridržať klobúk a len som si znova povzdychol.
"Aha.. v tom prípade asi vieš čo s ňou je. Tak za ňou utekaj." Vyzval som ho a v očiach sa mi mierne zablisklo. Prestal som sa hrať s dáždnikom. Zabodol som ho do zeme a obe ruky som na neho položil. zároveň som sa troch predklonil, až mi klobúk spravil tieň na mieste, kde som mal pred tým oči. Takže mi bolo vidieť len bradu a ústa.
"Ja ? Heeeh.. som ten kto ťa bude v noci navštevovať v snoch. Ten, ktorého budeš považovať za svoju nočnú moru. Všetkými milovaný a zároveň nenávidený.. Kazekage Mephisto Phele!" V rukách sa mi zrazu objavila trubička, Usmial som sa ako malé dieťa. Zaklonil som hlavu tak, aby mi bolo vidieť do očí a z trubičky zrazu vystrelilo zopár farebných papierikov (ako na nejakej narodeninovej oslave), zároveň čo vydala dosť chabý pokus o nejaký nadšený zvuk.
"Aha.. v tom prípade asi vieš čo s ňou je. Tak za ňou utekaj." Vyzval som ho a v očiach sa mi mierne zablisklo. Prestal som sa hrať s dáždnikom. Zabodol som ho do zeme a obe ruky som na neho položil. zároveň som sa troch predklonil, až mi klobúk spravil tieň na mieste, kde som mal pred tým oči. Takže mi bolo vidieť len bradu a ústa.
"Ja ? Heeeh.. som ten kto ťa bude v noci navštevovať v snoch. Ten, ktorého budeš považovať za svoju nočnú moru. Všetkými milovaný a zároveň nenávidený.. Kazekage Mephisto Phele!" V rukách sa mi zrazu objavila trubička, Usmial som sa ako malé dieťa. Zaklonil som hlavu tak, aby mi bolo vidieť do očí a z trubičky zrazu vystrelilo zopár farebných papierikov (ako na nejakej narodeninovej oslave), zároveň čo vydala dosť chabý pokus o nejaký nadšený zvuk.
Když udělal tu podivnou věc co udělal, jakože mě řekl že je Kazekage, tak jsem vybouchnul smíchy, ale hned přestal a nadzvednul jsem na něho obočí jak na cvoka.
"Až to budete mít v hlavě v pořádku tak pak vás určitě zvolí Kazekagem...navíc, s mou mámou by jste se nemohl ani v nejmenším rovnat." Pokýval jsem spokojeně hlavou. Takový trololo by se chtělo stát Kagem, docela mě pobavil, ale to jak se máma najednou vypařila mi fakt přišlo dost divný.
"Až to budete mít v hlavě v pořádku tak pak vás určitě zvolí Kazekagem...navíc, s mou mámou by jste se nemohl ani v nejmenším rovnat." Pokýval jsem spokojeně hlavou. Takový trololo by se chtělo stát Kagem, docela mě pobavil, ale to jak se máma najednou vypařila mi fakt přišlo dost divný.
Shinobi
Zatváril som sa smrteľne vážne.
"Samozrejme som túto reakciu očakával. Tvoja mama asi tiež. Preto mi tu pre teba nechala toto." Podal som mu malú škatuľku, ktorá trocha mohla pripomínať zabalený darćek na.. narodky ? alebo vianoce.. kto vie. Každopádne som ju držal s dosť nedbalým spôsobom. Ako keby som nevedel čo v tom je a ani ma to nezaujímalo. Stále som s rovnakým, tento krát pohľadom nenaznačujúcim jedinú emóciu, sledoval Daichiho a to, či si túto vec zoberie a otvorí.
"Samozrejme som túto reakciu očakával. Tvoja mama asi tiež. Preto mi tu pre teba nechala toto." Podal som mu malú škatuľku, ktorá trocha mohla pripomínať zabalený darćek na.. narodky ? alebo vianoce.. kto vie. Každopádne som ju držal s dosť nedbalým spôsobom. Ako keby som nevedel čo v tom je a ani ma to nezaujímalo. Stále som s rovnakým, tento krát pohľadom nenaznačujúcim jedinú emóciu, sledoval Daichiho a to, či si túto vec zoberie a otvorí.
Když mi tak z nenadání dal tu krabičku, podíva jsem na se na něho takovým smutným pohledem jakoby se mi chtělo brečet. To jak se najednou vypařila, byl zvolen nový Kazekage, vůbec jsem to nechápal, prostě ne a nelíbilo se mi to. Tu krabičku jsem si od něho vzal a neutrálním výrazem jsem ho otevřel....
Shinobi
- Spoiler:
Naposledy upravil Phele dne Wed 3 Apr - 20:57, celkově upraveno 1 krát
Když na mě vyhrkl nějaký klaun či co to bylo, tiklo mi jedno oko a urval jsem mu hlavu a hodil jí po tom chapíkovi.
"Blbej vtip." Poznamenal jsem vážně a koukl se na něho vražedným pohledem. Dělat si ze mě srandu, navíc v tom co se týče mámy nebude. Krabičku jsem hodil do odpadkového koše. Ten chlap se choval hůř než a já, jak 6 leté dítě. Stoupnul jsem se na špičky a vzal jsem mu ten klbouk a držel jsem ho tak jako bych na něho chtěl flusnout.
"Tak? Kde teda máma je?" Už jsem si chystal sliny. Myslel jsem to vážně a držel jsem ho od něho tak aby na něj nedošáhl. Jestli by si ze mě zase udělal legraci, tak bych na ten klóbrc flusl a že by to byl ale kemr! xD
"Blbej vtip." Poznamenal jsem vážně a koukl se na něho vražedným pohledem. Dělat si ze mě srandu, navíc v tom co se týče mámy nebude. Krabičku jsem hodil do odpadkového koše. Ten chlap se choval hůř než a já, jak 6 leté dítě. Stoupnul jsem se na špičky a vzal jsem mu ten klbouk a držel jsem ho tak jako bych na něho chtěl flusnout.
"Tak? Kde teda máma je?" Už jsem si chystal sliny. Myslel jsem to vážně a držel jsem ho od něho tak aby na něj nedošáhl. Jestli by si ze mě zase udělal legraci, tak bych na ten klóbrc flusl a že by to byl ale kemr! xD
Shinobi
"Byť tebou.. tak ten klobúk.. nedržím. Môže to byť nebezpečné." Pousmial som sa staĺe s nemenným, aj keď možno trocha sklamaným výrazom v tváry. Celkom ma mrzelo, že som musel pouźiť až "to". Ako mal v rukách Daichi klobúk, mohol započuť podivné zasićanie.. ako keď sićí had. Ak sa do klobúka pozrel, mohol si všimnúť, jak sa v ňom niečo "toćí",, niečo podlhovasté "slizké" a škaredé s dvoma na pohľad smrteľne jedovatými zubmi. Vedel som o ňom v podstate všetko. Z hadov bol úplne mimo.. aký to zlatý chalan. Pochyboval som, že by na neho napľul.. mohol by ho vyprovokovať (xD).
Co si to o sobě sakra myslí? Pomyslel jsem si a když jsem uslyšel sykot vycházející z toho kloubouku, tak se mi zmenšily zorničky a já jsem ztuhnul. Potom jsem křečovitě otočil hlavu dovnitř kloboku a hned ho pustil a zůstal jsem nehybně stát a z oří mi stéklo pár slzl. Já měl z hadů opravdu velké trauma a někdy jsem dokonce i omdléval nebo utíkal, ale to teď nehrozilo. Máma mi vždy říkala že když nějakého potkám a bude blízko, nemám dělat prudké pohyby a to mě teď ani nenapadlo. Koukal jsem se stále na něho a na tu jeho syčící tlamu a začal jsem se klepat a snažil pohnout. No nešlo to...Tak dělej něco ty padako! Nestůj jen tááák! Nadával jsem si v hlavě a pak jsem dal zasádrovanou ruku pomalu k hadovy a špagátky chakrových vláken co mi trčely z prstíků se zahákly na toho hada, ale víc jsem nedokázal, takto jsem měl jistotu že mi nic neudělá.
Shinobi
Prestalo ma to baviť. Myslel som si, že som už zašiel dosť ďaleko a tak som len luskol prstami a had v klobúku, rovnako ako aj celý klobúk zmizli. Klobúk sa však po chvíľke znova objavil na mojej hlave.
"Myslím že to by stačilo. Ak to chceš naozaj tak strašne vedieť. Nie som ten, kto ti to vie povedať. Nikto ti to nepovie. Poprosila ma, aby som prebral jej starosti o dedinu.. ako aj o teba." Poukázal som na neho prstom.
"Pevne ale verím že to Yoko zvládne.. aj keď ehm.." Zapozeral som sa niekam do okna a s povzdychom som rozovrel náruč. Takmer mi začali tiecť prúdy sĺz z očí.
"Nemusíś sa báť !! ochránim ťaa !! Poď na moju hruď !!" Toto.. znelo naozaj divne. Na moju obranu !!! som nikdy nebol dobrý vo vyjadrovaní úprimnej sústrasti či podobne..
"Myslím že to by stačilo. Ak to chceš naozaj tak strašne vedieť. Nie som ten, kto ti to vie povedať. Nikto ti to nepovie. Poprosila ma, aby som prebral jej starosti o dedinu.. ako aj o teba." Poukázal som na neho prstom.
"Pevne ale verím že to Yoko zvládne.. aj keď ehm.." Zapozeral som sa niekam do okna a s povzdychom som rozovrel náruč. Takmer mi začali tiecť prúdy sĺz z očí.
"Nemusíś sa báť !! ochránim ťaa !! Poď na moju hruď !!" Toto.. znelo naozaj divne. Na moju obranu !!! som nikdy nebol dobrý vo vyjadrovaní úprimnej sústrasti či podobne..
Když ten hnusnej had na konec zmizel, tak jsem vydechl tak že by si někdo i myslel že jsem po tu dobu nedýchal a přivřel jsem děkovně oči. Když se ale zease rozkecal, měl jsem oči upřené do země a zorničky se mi zase zmenšily. Nekoukl jsem se na něho jen mohl slyše nebo vidět několik slzl stékajících dolů co kapaly a pohladu. Takto si ze mě střílet...Já jsem to jako zábavu nebral, ale to jsem nevěděl že on to myslí vážně. Prudce jsem se na něho podíval a slzy mi stále stékaly.
"Nevěřím vám...lžete...jste je lhář a cvok!" Křikl jsme na něho a utek jsem i se sádrama na rukou a bez bot pryč z nemocnice. NEvěřil jsem tomu chlapovi, bál jsem se ho.
Přesun
"Nevěřím vám...lžete...jste je lhář a cvok!" Křikl jsme na něho a utek jsem i se sádrama na rukou a bez bot pryč z nemocnice. NEvěřil jsem tomu chlapovi, bál jsem se ho.
Přesun
Shinobi
Klon
Trocha pobavene som sa za Daichim pozeral.
"No.. možno mu len stačilo povedať, že ho tam čaká.. hehehe.." Poškrabal som sa vo vlasoch a následne som konečne prešiel do stoja na oboch nohách. Mávol som rukou ku pravdepodobne mierne zmagorenému Naovi, keďže musel toto naše divadlo pozerať v podstate úplne celé. Následne som len vyšiel z miestnosti, ako aj z nemocnice celej.
(presun)
Trocha pobavene som sa za Daichim pozeral.
"No.. možno mu len stačilo povedať, že ho tam čaká.. hehehe.." Poškrabal som sa vo vlasoch a následne som konečne prešiel do stoja na oboch nohách. Mávol som rukou ku pravdepodobne mierne zmagorenému Naovi, keďže musel toto naše divadlo pozerať v podstate úplne celé. Následne som len vyšiel z miestnosti, ako aj z nemocnice celej.
(presun)
Strana 7 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7
Povolení tohoto fóra: