Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Leknínové jezero

4 posters

Strana 2 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

Leknínové jezero - Stránka 2 Empty Leknínové jezero

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 24 Jun - 9:05

First topic message reminder :

Leknínové jezero - Stránka 2 Waterlily_by_xsanaanx-d3ijn8p

Za menším kopcem v skrytém údolíčku na západ od Iwagakure se nachází skryté jezírko.
Nikdo, vyjma obyvatel vesnice, o něm neví a ani někteří z nich o něm nemají tušení. Pojmenované bylo i přesto již dávno a při pohledu na bílé a růžové lekníny se jeho jméno vybaví i těm, kteří zde jsou poprvé. Nerušená příroda, prostor a klid dodávají skvělou atmosféru pro trénink i pro klidný večer ve dvou ^^
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Leknínové jezero - Stránka 2 Empty Re: Leknínové jezero

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 17:48

Roka došel pomalu dolů ze stromu a s úsměvem se díval na to, jak se cachtá ve vodě. S oblečením, se vším.
"Nemáš zač," odpověděl jí normálním hlasem na zavolání a příliš se nestaral o to, jestli ho slyší. Najednou si tam na břehu jezírka připadal tak nějak... navíc. Chtěl se zase vrátit ke své práci. Ke svým starým dobrým znakům. A tak, když se znovu vynořila, zamával na ní a prostě pronesl.
"Měj se," pak se otočil a pomalu zamířil pryč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sun 1 Jul - 17:53

Zklamaně jsem si povzdechla a zamávala mu.
"Zase se uvidíme Onii-chan!"
Zazubila jsme se, plánovala jsem si skočit domu a pak ke kage pro senseie!
"Jsem úžasná...umím chodit po stromech! ou jé"
Mrmlala jsme si a plavala ke břehu.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Počet príspevkov : 963

Shinobi
Vesnice:
Klan:

http://postapocalypticarmy.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 18:18

Určitě, zase někdy, pousmál se Roka pro sebe, když mu zamávala a pak se, opět ponořen ve svém vnitřním světě vydal zpátky k vesnici. Hlavou mu plavaly různé symboly a znaky. A hlavně jeden nedodělaný. Kromě toho se mu v hlavě začínali rýsovat nové pečetě. Něco mu říkalo, že dnešní, den bude ještě dlouhý.
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sun 1 Jul - 18:24

Vydrápala jsme se na břeh a začala ždímat oblečení abych doma nedostala zas takový výprask. Vlasy jsem si taky vyždímala a vydala se houpavou chůzí pryč. Začínala mi být zima a to dost velká, nakonec jsem se rozeběhla abych byla doma co nejrychleji a mohla si zajít pro senseie.
-Přesun-
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Počet príspevkov : 963

Shinobi
Vesnice:
Klan:

http://postapocalypticarmy.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Mon 2 Jul - 8:53

Dorazila jsem k jezeru a chvíli si sedla na břeh a dívala se do dálky. Pak jsem si z kapsičky vytáhla dva svitky z klanu Kana a začala se učit své nové techniky, abych to do srazu stihla.
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Fri 6 Jul - 9:34

Dorazila jsem k jezeru.
Jako vždy mne zaujal jeden z větších kamenů vprostřed hladiny. Mohla jsem k němu dojít po vodě, ale já přešla klidně po kamenech. Lekníny mezi nimi mi připomínaly všechny ty chvíle, které jsem tu strávila. Vždycky tu byl přesně takový klid, jaký jsem vyhledávala.
"Můžeme?" s jiskřícíma očima jsem se na něj zadívala a čekala, až začne souboj.
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet príspevkov : 2208

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Yuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 6 Jul - 9:46

Pohľadom som prešiel po okolí, snažil som sa zapamätať si terén. Teda skôr spomenúť si naň. Vlastne som ani nikdy nedokončil boj s Orion-dono. Tok myšlienok prerušila Konan, ktorá už ako sa zdalo, bola pripravená. Prikývol som, moje telo sa stalo neviditeľným a moja chakra úplne zmizla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Fri 6 Jul - 10:05

"Hmm..." tušila jsem, že by mi nepomohlo ani kdybych byla senzibil. Na chvíli jsem zavřela oči a koncentrovala chakru. Zvedla jsem ruce. Bůh ví, odkud se mi z rukávů vyhrnulo množství papírků. Systematicky jsem je rozmisťovala okolo sebe. Do výšky i do stran tak, aby nepomohlo, kdyby se skrčil. Čekala jsem, až papírky na něco narazí a postupně rozšiřovala okruh. Sama jsem měla oči stále mírně přivřené, lépe jsem se pak soustředila. Ruce se mi napůl rozpadly v papírcích.
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 6 Jul - 10:28

Keďže som nesmel v boji použiť Jinton, vytvoril som svoju presnú kópiu pomocou techniky delenia. Nechal som kópiu zaútočiť priamo, mečom sa presekávala cez papieriky až ku Konan. Ja som sa zatiaľ vzniesol pár metrov nad zem, očakával som, že sa Konan nechá nachytať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Fri 6 Jul - 10:34

Útočí přímo?
Přimhouřenýma očima jsem ho stále v nezměněné pozici sledovala.
Nic podezřelého. Kousek nad hlavou, kam by se jindy zvedly nyní chybějící ruce, se mi papírky začaly formovat do chakramu. Kruh, dalo by se říci obruč, se postupně roztáčel, aby se nakonec rozletěl proti kopii, aniž já bych se musela hnout. Stále jsem ale na určitém prostranství okolo sebe nechávala lístky, pro kontrolu každého pohybu, jenž by mě mohl ohrožoval.
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 6 Jul - 10:40

Kópia sa prudko odrazila od zeme a taktiež sa vzniesla, chakram preletel pod ňou. Hladina jazera sa mierne zdvihla, pričom Konan za nohu chytila kamenná ruka. Teraz sa moje skutočné ja presunulo za kópiu, ktorá si aj naďalej razila cestu mečom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Fri 6 Jul - 10:53

Chakram přeletěl prázdný prostor, aby se vzápětí rozpadl na papírové vlaštovky.
Neuvěřitelně ostrými hranami papíru rozčísly vzduch a zamířily za kopií, kterou jsem stále pozorně sledovala. Trochu jsem zakolísala, když mě cosi chytilo za nohu.
Země, na to jsem zapomněla.
Nezbývalo než se rozpadnout se zcela.
Nad dalším tahem jsem přemýšlela dlouho, ale nakonec jsem se rozhodla zapojit do hry Kibaku Fuda, výbušné lístky. Ale ne velké množství, nechtěla jsem to zahnat příliš daleko.
Můj klon se zformoval z papírků na kameni vedle. Tvořený nejen z obyčejných papírků, ale i z těch výbušných. Natočil hlavu k vlaštovkám zvedl ruku výš, jako kdyby je vedl. Moje chakra se rovnoměrně rozptýlila do papírků, do kterých jsem se rozpadla, takže bylo těžké určit, zda je mé zformované já opravdu klon.
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 6 Jul - 11:03

Golem sa pomaly vynoril z jazera, aby sa mohol presunúť na breh. Keďže po ňom zostala pod hladinou jama, mohlo sa zdať, že vody v jazere ubudlo. Zatiaľ čo sa tak dialo, na kópiu zo zadu leteli lastovičky, ktoré ale odrazil môj originál. Prezradil tak svoju polohu. Taktiež môj náhradník zaútočil, keď mečom prebodol Konan. Nevedel, že ide iba klon, útok zakladal na predpoklade, že sa Konan rozpadne na papieriky a uletí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Fri 6 Jul - 17:07

po chvíli jsem si všimla boje mezi tím mužem z kanceláře a shinobi z naší vesncie, natočila jsem se na ně a dívala se jak bojují, dlouho jsem se žádným zápasem nekochala
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Fri 6 Jul - 17:07

Na golema zezadu letěl můj chakram.
Prudce roztočený kruh by lehce přeřízl starý strom. Jak bude reagovat s tímhle jsem ale netušila. V té chvíli jsem si také všimla, že vlaštovky odrazil Midotuchi. Druhý. Jeden z nich tedy musel být klon. Problém byl, že jsem netušila který. Naštěstí ani on netušil, že to, na co útočí je pouze klon. A ten se pod úderem nerozpadl. Naopak. V místě, kam udeřil, se to jen hemžilo papírky, které se pomalu natahovaly po kataně, aby ji doslova obalily a stejně tak se papírky chystaly obalit i kolem senseiova těla. Netušila jsem, který je klon, takže jsem střílela naslepo. A kdyby se pokusil nějak uskočit, stejně mé druhé já čekala sebevražedná mise. Chystala jsem se na její epický výbuch. Neměl by nikoho zabít, tím jsem si byla jistá. Ale trochu bolet to mohlo, přičemž klon by mělo odhození a následný náraz zničit. Záleželo na tom, jak bude reagovat on.
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 6 Jul - 17:27

Moje pravé ja sa vznieslo nad už stojaceho Golema, ktorý bol oveľa menší ako ten, ktorého som vytvoril v Listovej. Aj napriek tomu ale, bol väčší ako stromy v okolí, takže sa mu chakram iba zabodol do ruky. Aj naďalej som zostával neviditeľný, čakal som iba na chvíľku nepozornosti zo strany Konan. Kópia sa pokúsila uskočiť a pustila meč, ale už bolo neskoro. Nastala explózia, ktorá dvojníka odhodila až na breh. Keďže ale nešlo o obyčajný klon, kópia sa opäť postavila na nohy. Po tele mala popáleniny, ako u bežného človeka. Ukončila techniku neviditeľnosti, aby si Konan pri pohľade na zranenia myslela, že som to skutočne ja.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Fri 6 Jul - 17:41

Nepřehnala jsem to?
Golem ale stále stál. Při takovém popálení by ho přece už měl zrušit a uznat prohru, byl to jen tréninkový boj, nic až tak opravdového. Ta věc mě znervózňovala. Na jednu stranu tu sice byl, byl popálený a kdyby byl klon, byla jsem si jistá, že by se rozpadl. Na druhou stranu ten "druhý Midotsuchi" zmizel. A Golem zůstal.
A když bych já vytvořila klon a časem se s ním nějak promíchala, ani by nepoznal, že jsem já nepoznala... Konan, přestaň myslet tak zmateně!
Moje další kopie se zformovala a rozběhla se k němu.
"V pořádku?" zeptala se. Měla trochu zvláštní hlas. I mě už by, kdyby se ovšem znovu ukázala, stékaly po čele kapky potu. Chtělo to po mě příliš mnoho chakry. Dva chakramy byly na úrovni C, vlaštovky automatické, ale rozpadnutí se a klony byly dvě B-rankové techniky, které jsem udržovala zároveň. Naštěstí nebyla moje zásoba chakry malá a tak jsem doufala, že to ještě chvíli vydržím. Pomalu jsem začínala věřit, že jsem jen paranoidní a měla jsem místo klonu jít sama.
Ale ten golem...
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jul - 19:58

Kópia spoločne s Golem~om zmizla, moje telo sa stalo viditeľným. Vzniesol som sa na zem vedľa Konan, ktorá ale nebola tá pravá. "Potupné! Bez Jinton~u nedokážem poraziť ani vlastnú študentku! Alebo žiak predčí učiteľa?" Pochválil som Konan, hoci som to nemal v úmysle. Bolo na mne vidieť, že sa za prehru hnevám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Sat 7 Jul - 20:42

Moje kopie se vypařila.
Papírky se ještě chvíli třepotaly ve vzduchu než se pomalu spojily do mé podoby. Opřené o nejbližší strom jsem zhluboka dýchala. Vlasy jsem měla rozpuštěné, hlavu mírně zakloněnou. Na tváři ale zvláštní úsměv.
"Ale.. Vlastně jste vyhrál," zhluboka jsem se nadechla. "Nehledě na to, že nemáte ponětí, jak tohle vyčerpává... Odpouštím vám ten odchod."
Další hluboký nádech prozradil, že bych se potřebovala napít.
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 9 Jul - 10:08

Stav, ve kterém jsem tu viděla Konan mě nepotěšil.
Odevzdaně jsem povzdechla.
Bude to muset nějak přežít.
"Midotsuchi-dono, vyrážíme," prohodila jsem, když jsem se objevila za ním. "Schůze je již dnes a já bych tam ráda byla první."
Pohledem jsem narazila na Reinu.
"Vyrážíme!" zopakovala jsem trochu víc nahlas, aby mne slyšela a naznačila, ať jde ke mně.
Pak jsem se otočila na Konan.
"Budeš mě zastupovat," prohlásila jsem rozhodně. "Je mi jedno, jak to uděláš, aby ses udržela vzhůru, ale chci tě ve své kanceláři, po dobu, po kterou budu pryč."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 9 Jul - 16:18

Počkala jsem, dokud nekývly a ujistila jsem se, že oba, Reina i Midotsuchi, jdou za mnou k bráně. Konan jsem tam zanechala, ale předpokládala jsem, že během chvíle odejde do mé kanceláře, aby mě zastoupila po dobu nepřítomnost.

(Přesun VŠICHNI)
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Tue 10 Jul - 16:29

Ani nestihl reagovat na má slova.
Bylo mi to líto, ale povinnost měla přednost. Přece jen jsem tam ještě chvíli zůstala než jsem se trochu vzpamatovala z boje. Prvně jsem zamířila domů. Měla jsem trochu pocuchané vlasy a oblečení ve stavu, ve kterém jsem rozhodně nehodlala zastupovat Kage. Teatrálně jsem povzdechla.
Alespoň si dám do pořádku tým...

(Přesun)
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 15 Jul - 14:31

Sanji Mizuki

Došel sem k leknínovému jezer a posadil sem se na jeho břehu. Založil sem si ruce za hlavu a záda sem si položil na zem a začal sem si pobrukovat nějakou melodii. Nevěděl sem, proč sem si na ni zrovna teď vzpomněl, ale pamatoval sem si ji z děctví. Byla to potichá melodie, kterou sem slýchával vždy před spaním. Oči se mi znovu trochu zaleskli, ale víc toho ze mě nevylezlo.
Říkáš že je čas si to prohodit jo?... Doufám že nezmizíš na osm let tak jako já... Teď si mě tu totiž neměla nechávat... ne po tom co sem měl takovou radost, že sem tě zase viděl po tak dlouhý době. Tsuchikage si jen tak nemůže odejít od svý povinností sestřičko. To je moje výhoda, žádný povinnosti nemám... Užij si to a vrať se brzy.
Pomyslel sem si s úsměvem, dál sem se koukal na nebe, chodidla sem měl ve vodě a pobrukoval sem si uklidňující melodii, která mělá krásný, dlouhý, zvučný, sytý tón.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Sun 15 Jul - 19:21

první varianta ,která přicházela v úvahu, kdybych chtěla trucovat nebo být sama bylo právě Leknínové jezero. Dívala jsem se do dálky a až někde vzadu seděla postava
"Není to on?" ukázala jsem na stín
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 15 Jul - 19:30

"Já ho ještě neviděl...takže to je otázka spíš pro tebe." odvětím tiše.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: