Jezero
+2
Noriko Kana
bijuu
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 21
Strana 1 z 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Re: Jezero
"Sasuke...zdá se, že jdeme po tom samém." vrány se před ním složily v můj obraz.
Anonymní- Anonymní
"Sasuke..Nezměnil jsem...Doufal jsem, že se změníš...Nemám jinou možnost, než tě tady zastavit! Magen: Kasegui no jutsu!"
Anonymní- Anonymní
"mangekyou sharingan !!!" "KAI !" genjutsu se zrušilo "mé oči se změnily"
Anonymní- Anonymní
"Tvé oči možná ano." v očích sem měl taky aktivovaný Mangekyou sharingan.
"Katon goukakyu no jutsu!"
"Katon goukakyu no jutsu!"
Anonymní- Anonymní
"ts.....jak si mohl jak si mě mohl opustit !!!!" odskocil jsem a taky jsem pouzil katon gokakyuu
Anonymní- Anonymní
"Hm naše síly jsou vyrovnané. vyrovnal ses mi..Ale moje láska k vesnici je mnohem větší! Bratře, ty hloupý bratře." Tsukyomi no sekai...
Anonymní- Anonymní
křičel jsem bolesti ale snažil jsem se to vydržet veděl jsem že je to jen genjutsu
Anonymní- Anonymní
V normálním světě to trvalo jenom 3 minuty, a ve světě Tsukuyomi tři dny. Znovu jsme se objevili v normal světě a já oddechoval. tajně jsem si připravil pečetě.
Anonymní- Anonymní
taky jsem dost tešce dýchal "jestly si myslíš že tě nechám !!" věděl jsem že si toho všimne a uhne tomu takže když tomu uhnul pohnul jsem rukama "výš jaký jerozdíl mezi našima očima ?!....můj sharingan je dokonalý !"
Anonymní- Anonymní
"Tohle už jsi jednou zkoušel. Bunshin bakuha!" Vybouchl jsem.
Předtím když jsem dělal pečetě tak jsem tajně vytvořil klona, který byl na mém místě. Byl jsem pod Sasukem s Kunaiem vyletěl jsem nahoru a kopl Sasukeho do břicha.
Předtím když jsem dělal pečetě tak jsem tajně vytvořil klona, který byl na mém místě. Byl jsem pod Sasukem s Kunaiem vyletěl jsem nahoru a kopl Sasukeho do břicha.
Anonymní- Anonymní
"od té doby co si chípl jsemse taky naučil něco nového" rozpadl jsem se na blesk který udeřil do itachiho a jako blesk sem se zjevil jinde "chidori kawarimi...zmením se na elektrickou energii a prenesu se jinam "
Anonymní- Anonymní
Při zásahu jsem se rozletěl na vrány a polovina těla se vznášela nad Sasukem.
"Sasuke, můj hloupý bratříčku. Jsi slabí." Vytvořil jsem pečeť a ze Sasukeho ramena vyrostl Naruto a začal ho škrtit.
"Sasuke, můj hloupý bratříčku. Jsi slabí." Vytvořil jsem pečeť a ze Sasukeho ramena vyrostl Naruto a začal ho škrtit.
Anonymní- Anonymní
mé oči se začaly točit "nevím sice kde jsi ale tomuhlese nevyhneš !....AMATERASU !!!" začal jsem se točit jako blbec a pálil vše kolem
Anonymní- Anonymní
Použil jsem své oči a amateras se předemnou zastavilo.
"Vládnu Amaterasu, neplatí to na mě!" rozkřikl jsem se.
"Suiton: Suigadan!" z vody pod Sasukem se vyřítily vodní "něco jako vrtačky xD"
"Vládnu Amaterasu, neplatí to na mě!" rozkřikl jsem se.
"Suiton: Suigadan!" z vody pod Sasukem se vyřítily vodní "něco jako vrtačky xD"
Anonymní- Anonymní
"to nevýš že voda vede elektřinu ?" v ruce se mi oběvilo chidory a ruku jsem dal na vodu elektrina se okamzite rozsirila "vsude je voda nevydrzis tak dlouho ve vzduchu.....a chidori je zas má !" začal jsem se smát "je to ironie zápas mazi dvouma zombie ani jeden z nás nemůže zemřít ale i tak se snažíme zabít"
Anonymní- Anonymní
Super!
Jen jsem se ušklíbl a ignoroval Sasukeho větu.
vrány se objevili u Sasukeho a opět jsem ho kopl do břicha.
Jen jsem se ušklíbl a ignoroval Sasukeho větu.
vrány se objevili u Sasukeho a opět jsem ho kopl do břicha.
Anonymní- Anonymní
dopadl jsem na vodu ale elektrina kolem me zmizela takze mne nezranovala "chidori kouken !!!" vsechny blesky se zacaly tocit kolem me "tak a uz mne nebavi mít toho slabocha na mem rameni" na chvýli jsem zastavil tok chakry takže blesky spadly na vodu když jsem zase chakru uvolnil vsechnu naraz blesky se rozsirily vsude a já byl venku z genjutsu
Anonymní- Anonymní
"Hm, jsi opravdu zkušený. Ale pokud si nevzpomínáš, můžu tě znovu zbavit života, můj Totsuka no tsurugi to umožňuje, i když jsi nesmrtelný." podíval jsem se na něj bez výrazu tváře.
Anonymní- Anonymní
S Zangetsem jsme dorazili a šli rovnou k Itachimu.
"Yoshiro nám řekl, že sem máme jít.. Aha .. Souboj.. ."
"Yoshiro nám řekl, že sem máme jít.. Aha .. Souboj.. ."
Anonymní- Anonymní
"Magen:Kyouten Chiten" Vyměnil jsem naše pozice a na Sasukeho letěl vlastní katon.
Anonymní- Anonymní
"katon:housenka no jutsu !!" katonem jsem odrazil katon pak po něm hodil shurikeny a zas po něm vypalil katon
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 21
Povolení tohoto fóra: