Jezero Oto
+6
Ryuzaki Kaguya
Killunia
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 1 z 28
Strana 1 z 28 • 1, 2, 3 ... 14 ... 28
Re: Jezero Oto
,,Hmm tady to vypadá už o něco lépe." A postavím se na vodu a vyčkávám..
Anonymní- Anonymní
"Jo, pro nás pro oba..Zaútočíme oba dva.." podívám se na něj a zavřu oko.
Anonymní- Anonymní
Skočil jsem na vodu a rozvířil klidnou hladinu.
"Tak tady jste." zasyčel jsem.
Voda, to nebude problém, jen ještě neumím plně ovládat všechny sféry..To co mám, to mi bohatě stačí.
"Tak tady jste." zasyčel jsem.
Voda, to nebude problém, jen ještě neumím plně ovládat všechny sféry..To co mám, to mi bohatě stačí.
Anonymní- Anonymní
"Suiton.." poskládam pečetě.
"Suiryuudan no jutsu!" Z vody se zvedne velký drak.
"Suiryuudan no jutsu!" Z vody se zvedne velký drak.
Anonymní- Anonymní
,,Dobrá." Řeknu si pro sebe.,,Suiton: Suiryuudan no jutsu." A z vody se mi taky zvedá drak.
Anonymní- Anonymní
Teď mám příležitost!
Hodím Kunai a objevím se za Orochimarem.
V ruce držím mizukiri no Yaiba a seknu Orochimara do zad.
Hodím Kunai a objevím se za Orochimarem.
V ruce držím mizukiri no Yaiba a seknu Orochimara do zad.
Anonymní- Anonymní
Já mezitím poskládám pečetě.,,Suiton: Daibakufu no Jutsu." A na Orochimara se valí voda zepředu.
Anonymní- Anonymní
Pět sekund uběhlo..
"SHinra Tensei!" roztáhl jsem ruce a odstřelil Assasina a vodu, která se ke mě blížila. Pak jsem se svlékl z kůže.
"SHinra Tensei!" roztáhl jsem ruce a odstřelil Assasina a vodu, která se ke mě blížila. Pak jsem se svlékl z kůže.
Anonymní- Anonymní
Schytal jsem plný zásah. Potopil jsem se do vody a nemohl vyplavat.
Sakra...Přece..mě něco takového..nezabije..
Dám ruce dohromady, jako kdybych se modlil.
"Mokuton Hijutsu: Jukai Koutan!" ze dna vyrašily husté kořeny, které mě doslova vymrštily do vzduchu. Dále rostly a větvily se, snažily se zachytit Orochimara.
Sakra...Přece..mě něco takového..nezabije..
Dám ruce dohromady, jako kdybych se modlil.
"Mokuton Hijutsu: Jukai Koutan!" ze dna vyrašily husté kořeny, které mě doslova vymrštily do vzduchu. Dále rostly a větvily se, snažily se zachytit Orochimara.
Anonymní- Anonymní
,,Nechutné." Řeknu si a ještě vidím jak se Orochiamru svlíká z kůže. Poskládám pečetě.,,Ale co no. Suiton: Suiryuudan no jutsu." Z vody se vytvoří drak a hodně rychle si to míří na Orochimara.
Anonymní- Anonymní
Vodní drak mi ulehčí práci a nemusím sekat větve. Odskočím a seknu hlavou. Z úst mi vyletí Kusanagi a trefí Assasina do břicha.
"Hm hm..chvilka nepozornosti.."
"Hm hm..chvilka nepozornosti.."
Anonymní- Anonymní
"Ech...Kusanagi.." vytáhnu ho ze sebe a svléknu se z kůže.
Kousnu se do prstu a udělám pečetě.
"Kuchiyose no jutsu!!!" přivolám obřího tříhlavého hada.
Kousnu se do prstu a udělám pečetě.
"Kuchiyose no jutsu!!!" přivolám obřího tříhlavého hada.
Anonymní- Anonymní
,,Tu se taky každý svlíká z kůže." Tu poznámku si neodpustím. Složím pečetě.,,Suiton: Mizu rappa." A mezitím co vlna míří na Orochimara, kývnu na Assasina, že je čas se stáhnout a dokončit to jindy. A skočím na hada co přivolal bratr.
Anonymní- Anonymní
"Nechci umřít.." ušklíbnu se a udělám pečeť. Had udělá Puf a zmizí snáma
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem k jezeru. "Hm... myslela jsem, že to bude větší." ušklíbla jsem se. "Tak a kde mám najít toho Orochimara?!" optala jsem se sama sebe. Jednu nohu jsem položila na jezero. Rozešla jsem se po něm.
Anonymní- Anonymní
Šla jsem na druhou stranu jezera. Slunce svítilo a já jsem začínala být unavená. Z batohu jsem vyndala láhev s vodou a napila jsem. S lahví jsem si poté pohrávala. Stoupila jsem na břech a posadila jsem se pod strom. Tohle "lovení" mi už lezlo krkem. Už jsem ho mohla mít! Sakra! Zaklonila jsem hlavu a zavřela oči.
Anonymní- Anonymní
Dopila jsem láhev a vydala jsem se na průzkum. "Kde sakra může být?!" vydala jsem se okolo jezera. Proč všichni hadi musí být zalezlí, když je člověk hledá? Měla jsem chuť do někoho praštit. Bohužel nikdo nebyl v dosahu.
Anonymní- Anonymní
Pohrávala jsem si s flétnou a posadila se k na břeh jezera.
,,Tak dlouho jsem v Oto nebyla, docela se to tu změnilo..Ale lidé jsou stále stejně nevychovaní." povzdychla jsem si, zavřela oči a znovu začala hrát na flétnu líbivé melodie.
,,Tak dlouho jsem v Oto nebyla, docela se to tu změnilo..Ale lidé jsou stále stejně nevychovaní." povzdychla jsem si, zavřela oči a znovu začala hrát na flétnu líbivé melodie.
Anonymní- Anonymní
Pohlédla jsem na nebe. Zdržela jsem se tu déle, než bych měla..Nevadí.. S úsměvem na rtech jsem se zvedla. Připevnila jsem si flétnu zase za pas a vydala se zpátky do vesnice.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 28 • 1, 2, 3 ... 14 ... 28
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 1 z 28
Povolení tohoto fóra: