Leknínové jezero
2 posters
Leknínové jezero
Za menším kopcem v skrytém údolíčku na západ od Iwagakure se nachází skryté jezírko.
Nikdo, vyjma obyvatel vesnice, o něm neví a ani někteří z nich o něm nemají tušení. Pojmenované bylo i přesto již dávno a při pohledu na bílé a růžové lekníny se jeho jméno vybaví i těm, kteří zde jsou poprvé. Nerušená příroda, prostor a klid dodávají skvělou atmosféru pro trénink i pro klidný večer ve dvou ^^
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Leknínové jezero
Zastavila jsem se až u jezera, které přímo lákalo svým klidem.
Samota tu byla téměř samozřejmostí. Kromě několika lidí z Kamenné sem nechodil nikdo. Kousek před břehem jsem si sundala boty a pak jsem se po vodě vydala k jednomu z větších kamenů na jezeře. Posadila jsem se na něj, prsty si hrála s množstvím papírků.
Tentokrát jsem z nich skládala zvláštní loďky a pokládala jsem je na hladinu.
Když se jeden z mých lodí zastavila o lekníny, jen jsem povzdechla. S mojí povahou bylo těžké něčemu plně uvěřit. A když jsem tomu uvěřila, neuměla jsem se toho vzdát bez slz.
Zaklonila jsem hlavu a ještě jednou skousla rty.
Tohle zvládneš.
Možná se mi mělo podařit přesvědčit o tom sama sebe.
Jako další jsem poskládala jen papírovou růži. Držela jsem ji v dlaních a měla chuť jí místo pouštění po vodě zmačkat.
Samota tu byla téměř samozřejmostí. Kromě několika lidí z Kamenné sem nechodil nikdo. Kousek před břehem jsem si sundala boty a pak jsem se po vodě vydala k jednomu z větších kamenů na jezeře. Posadila jsem se na něj, prsty si hrála s množstvím papírků.
Tentokrát jsem z nich skládala zvláštní loďky a pokládala jsem je na hladinu.
Když se jeden z mých lodí zastavila o lekníny, jen jsem povzdechla. S mojí povahou bylo těžké něčemu plně uvěřit. A když jsem tomu uvěřila, neuměla jsem se toho vzdát bez slz.
Zaklonila jsem hlavu a ještě jednou skousla rty.
Tohle zvládneš.
Možná se mi mělo podařit přesvědčit o tom sama sebe.
Jako další jsem poskládala jen papírovou růži. Držela jsem ji v dlaních a měla chuť jí místo pouštění po vodě zmačkat.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Byla jsem sama celé dny.
Celé dny jsem tam seděla, dívala jsem se na vodní hladinu. Odcházela jsem jenom domů a pak jsem se zase vracela sem. Téměř měsíc nebylo dne, kdy by se pod hladinu jezera nepotopila alespoň jedna z mých papírových lodí. Nebo leknínů. A nebo jednoduchých růží, z nichž jsem si právě jednu zasunula do vlasů.
A pak jsem vstala a vydala jsem se pryč. Se spoustou věcí jsem se stále nesmířila.
Ale musela jsem teď brát realitu takovou, jaká byla.
(Přesun)
Celé dny jsem tam seděla, dívala jsem se na vodní hladinu. Odcházela jsem jenom domů a pak jsem se zase vracela sem. Téměř měsíc nebylo dne, kdy by se pod hladinu jezera nepotopila alespoň jedna z mých papírových lodí. Nebo leknínů. A nebo jednoduchých růží, z nichž jsem si právě jednu zasunula do vlasů.
A pak jsem vstala a vydala jsem se pryč. Se spoustou věcí jsem se stále nesmířila.
Ale musela jsem teď brát realitu takovou, jaká byla.
(Přesun)
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Zůstávala jsem u jezera.
Bylo dnes podivně tiché. Jako kdyby umlklo. Teatrálně jsem povzdechla, pomalu přešla po břehu k jednomu ze stromů. Kdyby začalo pršet, jeho rozložitá koruna by mě chránila před deštěm. Lehla jsem si na trávu. Večerní rosa příjemně chladila. Nepotřebovala jsem spát, jen odpočívat. I přesto jsem ale zavřela oči. Doufala jsem, že se tu třeba objeví Naoki. Nestihla jsem mu pořádně poděkovat. Ale těžko říct, co bych řekla. Koutky úst mi na chvíli cukly do jemného úsměvu, než se vrátily k obvyklému výrazu. Nikdo netušil, jak moc jsem se změnila.
Bylo dnes podivně tiché. Jako kdyby umlklo. Teatrálně jsem povzdechla, pomalu přešla po břehu k jednomu ze stromů. Kdyby začalo pršet, jeho rozložitá koruna by mě chránila před deštěm. Lehla jsem si na trávu. Večerní rosa příjemně chladila. Nepotřebovala jsem spát, jen odpočívat. I přesto jsem ale zavřela oči. Doufala jsem, že se tu třeba objeví Naoki. Nestihla jsem mu pořádně poděkovat. Ale těžko říct, co bych řekla. Koutky úst mi na chvíli cukly do jemného úsměvu, než se vrátily k obvyklému výrazu. Nikdo netušil, jak moc jsem se změnila.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Doběhla jsem až k samému jezeru. ,, Tak tady mám cvičit?" překvapeně a udýchaně jsem se podrbala na hlavě. Všechno mi tu připadalo velké. To ale nebylo zvláštní, bylo by divné, kdybych s e tu cítila stísněně. Lehla jsem si na zem a jakoby nic jsem začala dělat sedy lehy. Je to pro mě rutijní záležitost, takže to vypadalo jakobych spíš relaxovala. Krásný večer. prolétlo mi hlavou. Postupem času mě myšlenky přivedly k hloubání o záchodech. Přemýlala jsem si myslí, jak vylepšit systém toalet u nás doma.
Anonymní- Anonymní
Prudce jsem se posadila.
Zaslechla jsem kroky a později i slova. Rty mi znovu cukly do úsměvu, v hlavě se mi vybavilo pár vzpomínek. Taky jsem nejraději cvičila tady. Pomalu jsem se přikradla blíž k ní.
"Pěkný večer," zavrněla jsem a přeměřila jsem si ji pohledem. Ještě jsem ji tu neviděla. Nejspíš dělala Geninské zkoušky v době mé nepřítomnosti.
Zaslechla jsem kroky a později i slova. Rty mi znovu cukly do úsměvu, v hlavě se mi vybavilo pár vzpomínek. Taky jsem nejraději cvičila tady. Pomalu jsem se přikradla blíž k ní.
"Pěkný večer," zavrněla jsem a přeměřila jsem si ji pohledem. Ještě jsem ji tu neviděla. Nejspíš dělala Geninské zkoušky v době mé nepřítomnosti.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Rychle jsem se posadila. ,,Dobrý." odvětila jsem s jemným úsměvem na rtech. ,, Snad jsem vás nevyrušila." zdvořile jsem odpověděla, i když jsem si v duchu říkala, že kdybych jí vyrušila, tak mi to stejně nejspíš neřekne. S lehkým lišáckým úsměvem jsem si ji prohlédla. Nejsem odborník, ale ta bude stát hodně vysoko. znalecky jsem si pokývala hlavou.
Anonymní- Anonymní
"Snad jen překvapila. Příliš lidí tu netrénuje," odhrnula jsem si neposlušné havraní vlasy z čela. "Jak se jmenuješ?"
Zaujalo mě, že si vybrala pro večerní trénink právě tohle jezero a tím mne zaujala i ona. Byla jsem zvědavá na její jméno, jestli mi něco bude říkat alespoň klan.
Zaujalo mě, že si vybrala pro večerní trénink právě tohle jezero a tím mne zaujala i ona. Byla jsem zvědavá na její jméno, jestli mi něco bude říkat alespoň klan.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
,, Aha. " mavla jsem si pred nosem rukou. Dnes vecer bylo kolem jezera spoustu komaru. ,, Jsem Satu Mai, ale jestli by se vam to libilo vic, rikejte mi Komai." Pozvedla jsem koutky do mirneho usmevu. ,, A vy jste?" Tazave jsem se ji podivala do tvare.
Anonymní- Anonymní
"Satu Mai, hmm... ," trochu mne překvapilo, že mi jméno klanu nic neříkalo, ale co se dalo dělat. Jen jsem se mírně pousmála, když jsem zaslechla její otázku.
"Orion Mizuki," prohodila jsem. Můj klan byl v Kamenné známý. I po světě, dalo by se říct. Díky znakům zcela identickým s Orochimarovýma, které si příslušníci Mizuki Ichizoku kreslili kolem očí. I já jsem je měla, jako vždy. Stejně tak bledou pleť. Kupodivu mi ale poslední dny zářil na tváři úsměv. Samotnou mne to překvapilo. Kdo by řekl, jak moc mě dokáže vláda krvelačného Tsuchikage změnit. Nejspíš k lepšímu.
"Orion Mizuki," prohodila jsem. Můj klan byl v Kamenné známý. I po světě, dalo by se říct. Díky znakům zcela identickým s Orochimarovýma, které si příslušníci Mizuki Ichizoku kreslili kolem očí. I já jsem je měla, jako vždy. Stejně tak bledou pleť. Kupodivu mi ale poslední dny zářil na tváři úsměv. Samotnou mne to překvapilo. Kdo by řekl, jak moc mě dokáže vláda krvelačného Tsuchikage změnit. Nejspíš k lepšímu.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
,, Hmm..." zabručela jsem si trochu pro sebe a z žabí perspektivy jsem si ji prohlížela. Mizuki...hmm, trochu mi to něco říká. Nikdy jsem se moc nezajímala o ostatní klany. Nepotřebovala jsem to k ničemu, tak proč se o to taky zajímat. Matka by mi akorát řekla, abych si z nich vzala příklad a otec by jako vždy pokýval hlavou a odešel za bratrem hrát v karty. Jen tak stranou jsem se uchechtla s trochu znuděným obličejem.
Anonymní- Anonymní
"Trénuješ tu sama, kde máš senseie?" otázala jsem se zamyšleně.
Pohled jsem na chvíli zvedla k obloze. Zdálo se mi, že se blíží déšť.
Pramen havraních vlasů jsem mezitím zcela zaměstnaná tmavnoucími mraky, namotala na prst.
Pohled jsem na chvíli zvedla k obloze. Zdálo se mi, že se blíží déšť.
Pramen havraních vlasů jsem mezitím zcela zaměstnaná tmavnoucími mraky, namotala na prst.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Orol, po chvíľke krúženia nad dedinou, zosadol na menší ker neďaleko od Orion. Na nohe mal pripevnenú správu s pečaťou Tsuchikage, hoci bol odomňa.
- Pre Orion:
- Orion-dono,
potrebujem od Vás láskavosť. Chcem, aby ste prebrali vládu nad dedinou a začali s mobilizáciou armády. Dopočul som sa, že Toshio Toppu už nezastáva titul hlavy dediny, a tak by to pre Vás nemal byť problém. Prečo to po Vás chcem, to Vám poviem, až keď sa vrátim z Hmlistej. Ak pôjde všetko podľa plánu, už čosko sa uvidíme.Midotsuchi
Anonymní- Anonymní
Nani?
"Promiň, musím jít," promluvila jsem po chvíli nepřítomně k mladší dívce. Myšlenky už jsem měla úplně jinde.
Pokud je Toshio ze hry, mé sliby nejsou platné...
Na tváři se mi objevil na chvíli překvapený úsměv.
Tsuchikage-sama se konečně vrací...
Vyrazila jsem pryč. Čas oprášit staré známosti.
(Přesun)
"Promiň, musím jít," promluvila jsem po chvíli nepřítomně k mladší dívce. Myšlenky už jsem měla úplně jinde.
Pokud je Toshio ze hry, mé sliby nejsou platné...
Na tváři se mi objevil na chvíli překvapený úsměv.
Tsuchikage-sama se konečně vrací...
Vyrazila jsem pryč. Čas oprášit staré známosti.
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Než jsem stačila odpovědět, byla pryč. Chvilku jsem se bez výrazu v obličeji dívala někam do dálky a potom sama pro sebe zamumlala ,, Měla bych si asi zajít na nějaký vysoký místo pro přiřazení do týmu." Protáhla jsem se jako kočka a lehkým krokem jsem se vydala v dál. (Přesun)
Anonymní- Anonymní
Povolení tohoto fóra: