Leknínové jezero
4 posters
Strana 1 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Leknínové jezero
Za menším kopcem v skrytém údolíčku na západ od Iwagakure se nachází skryté jezírko.
Nikdo, vyjma obyvatel vesnice, o něm neví a ani někteří z nich o něm nemají tušení. Pojmenované bylo i přesto již dávno a při pohledu na bílé a růžové lekníny se jeho jméno vybaví i těm, kteří zde jsou poprvé. Nerušená příroda, prostor a klid dodávají skvělou atmosféru pro trénink i pro klidný večer ve dvou ^^
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Leknínové jezero
Posadila jsem se na jeden z velkých kamenů uprostřed vody.
Okolo sebe jsem měla už obstojné množství jeřábů. Teď jsem přehýbala poslední papírek, se kterým jsem měla tohle v plánu. Samozřejmě jsem ho mohla složit s pomocí mysli, ale to bych jich tisíc měla během pár minut a já si s tím chtěla dát práci. Doskládala jsem a zvedla posledního k očím. Pak jsem se jen jemně pousmála a složila je do tašky. Velmi opatrně, abych je nezmačkala.
Po vodě jsem došla ke břehu a mírně lenivým krokem jsem zamířila pryč.
(Přesun)
Okolo sebe jsem měla už obstojné množství jeřábů. Teď jsem přehýbala poslední papírek, se kterým jsem měla tohle v plánu. Samozřejmě jsem ho mohla složit s pomocí mysli, ale to bych jich tisíc měla během pár minut a já si s tím chtěla dát práci. Doskládala jsem a zvedla posledního k očím. Pak jsem se jen jemně pousmála a složila je do tašky. Velmi opatrně, abych je nezmačkala.
Po vodě jsem došla ke břehu a mírně lenivým krokem jsem zamířila pryč.
(Přesun)
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Doskočila jsem na břeh jezera a rozpřáhla ruce. "Tadáá" Pronesla jsem a nadšeně a koukla se na něj. Ustoupila jsem stranou aby měl výhled na celé jezero pokryté lekníny. "Mám to tu ráda, je tu klid." Usmála jsme se spokojeně a dala ruce v bok.
Milli Yaguma- Mizukage
- Počet príspevkov : 963
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jezírko bylo překvapivě až kousek od Iwy a navíc skryté v údolí, takže se už Roka ani nedivil, že ho znají jen místní. Kolem se rozprostírala ničím nerušená příroda a jak se zdálo, nikdo kromě nich tu v tuhle dobu nebyl.
Opravdu je to tu pěkné, usmál se na Kimiko a znovu se zadíval na jezírko.
"Ty lekníny vytvářejí zajímavý vzor."
Pokýval hlavou a přemýšlel, co teď. První možnost, která ho napadla automaticky vyloučil. stále si nekoupil ten zapalovač.
Opravdu je to tu pěkné, usmál se na Kimiko a znovu se zadíval na jezírko.
"Ty lekníny vytvářejí zajímavý vzor."
Pokýval hlavou a přemýšlel, co teď. První možnost, která ho napadla automaticky vyloučil. stále si nekoupil ten zapalovač.
Anonymní- Anonymní
"Um..." Přikývla jsem a sáhla do vody.
"Studená" Poznamenala jsme a usmála se.
"Umíš chodit po vodě?" Otočila jsme se na něj a se skrývanou nadějí v očích čekala na jeho odpověď.
"Studená" Poznamenala jsme a usmála se.
"Umíš chodit po vodě?" Otočila jsme se na něj a se skrývanou nadějí v očích čekala na jeho odpověď.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Roka si moc dobře všimnul jejího pohledu a znovu mu zacukaly koutky. Rozběhl se směrem k jezírku a těsně před ním se odrazil a vyskočil vysoko do vzduchu. Za letu se obrátil, takže když dopadl na hladinu, už byl zase čelem ke Kimiko.
"Hádej," mrknul na ní a čekal, jestli zareaguje tak, jak čekal, nebo ho zase něčím překvapí.
"Hádej," mrknul na ní a čekal, jestli zareaguje tak, jak čekal, nebo ho zase něčím překvapí.
Anonymní- Anonymní
Pootevřela jsem pusu a sledovala ho, chtěla jsem mu vyseknout poklonu ale místo toho jsem zvedla bradu. "No já to taky umím!" Kráčela jsem s odhodláním a sebejistotou víc k jezeru a zastavila se. To nemůže být těžký! Odhodlaně jsem zatnula ruku v pěst. "Koukej a uč se, takhle se to dělá!" Křikla jsem a vyplázla jazyk, trochu jsem si zase odstoupila. Následně jsme se rozeběhla a skočila, ozvalo se jen "žbluňk" a já byla pod vodou. Vynořila jsme se celá mokrá a tvářila se kysele. "Asi se stala chyba...někdo mi určitě zablokoval chakru!" Snažila jsme se obhájit a škrábala se ven z vody.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Její počínání bylo jak jinak, než neobvyklé. Roka sledoval, jak se rozběhla, odrazila a měl neblahé tušení jak to dopadne. Když se z vody vynořila mokrá červená hlava, neudržel se a rozesmál se.
"Beze sporu," zazubil se na její vysvětlení a došel až k ní, hodlaje jí pomoct z vody, aby náhodou nepoškodila zdejší vzácnou flóru a hlavně znak, který tvořila.
"Hele, umíš ty vůbec chodit po stromech?" napadlo ho, když už tak přemýšlel nad zelení okolo.
"Beze sporu," zazubil se na její vysvětlení a došel až k ní, hodlaje jí pomoct z vody, aby náhodou nepoškodila zdejší vzácnou flóru a hlavně znak, který tvořila.
"Hele, umíš ty vůbec chodit po stromech?" napadlo ho, když už tak přemýšlel nad zelení okolo.
Anonymní- Anonymní
Jeho pomoc jsem přijala a dostala se na břeh. Byla jsem nasáklá vodou která ze mě tekla. "Vodník.." povzdechla jsme si a pak se na něj koukla. "No jistěže umím!" Dala jsem zase ruce v bok a vychloubala se i když jsem samozřejmě neuměla. "To mi fakt jde!" Přikývla jsme a vybrala si strom, rozeběhla jsme se proti němu a vyskočila tak abych měla chodidla na kmenu. Povedlo se, ale to by se povedlo každému..následoval pád rovnou na záda. Přetočila jsem se na břicho a posadila se. "S tou chakrou to bude vážné..." Přikývla jsem a zazubila se.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Sice s ní zatím nestrávil tolik času, ale už měl neblahé tušení, co se stane, ve chvíli, kdy se rozběhla proti stromu. Následoval pád. Jak jinak. Roka sebou instinktivně cuknul, když dopadla, ale jí to, jak se zdálo nic neudělalo. Musel si připomenout, že se s ní seznámil tak, že jí viděl nabourat do zdi. Zatřepal hlavou a vrátil se zpátky do přítomnosti.
"Ukaž," přiblížil se až těsně ke Kimiko, shýbnul se a chvíli jí nehnutě zíral do obličeje. Pak se narovnal a vážně pokýval hlavou.
"Ano, ano, je to vážné, moc vážná nemoc," prohlásil nejvážnějším hlasem, který dokázal vyvinout a který si schovával výhradně na parodování.
"Ukaž," přiblížil se až těsně ke Kimiko, shýbnul se a chvíli jí nehnutě zíral do obličeje. Pak se narovnal a vážně pokýval hlavou.
"Ano, ano, je to vážné, moc vážná nemoc," prohlásil nejvážnějším hlasem, který dokázal vyvinout a který si schovával výhradně na parodování.
Anonymní- Anonymní
Čekala jsem co z něj vypadne a když promluvil zatvářila jsme se zděšeně. Že by mi vážně něco bylo?! Vykulila jsme oči a vyskočila na nohy. "Co mi je? jak se toho zbavim?!" Panicky jsme se začala prohlížet ruce. "Klepou se mi ruce, za chvíli mé tělo padne do křeče...panebože mami já už budu hodná!" Znova jsem k němu zvedla hlavu s nadějí že teď vytáhne lahvičku s lékem.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
I přes její roztomile vtipné zmatkování si Roka snažil udržet vážnou tvář.
"Ó, to je moc vážná nemoc," zopakoval a pokýval při tom hlavou.
"A nejhorší na tom, je že proti ní ještě nikdo nevynalezl lék!"
Nahnul se směrem k dívce, jako by jí hodlal sdělit tajemství.
"Říká se jí," na chvíli se pro efekt odmlčel,"zápal švindlu."
Mrknul na ní a vesele se zazubil.
"Ó, to je moc vážná nemoc," zopakoval a pokýval při tom hlavou.
"A nejhorší na tom, je že proti ní ještě nikdo nevynalezl lék!"
Nahnul se směrem k dívce, jako by jí hodlal sdělit tajemství.
"Říká se jí," na chvíli se pro efekt odmlčel,"zápal švindlu."
Mrknul na ní a vesele se zazubil.
Anonymní- Anonymní
Zamrzla jsme když jsem se dozvěděla že na ní není žádný lék. Panika mě ochromila, pak ale zazněl název a zrudla jsem. Skočila jsem mu na to! Odkašlala jsme si a nasadila výraz že nevím o čem mluví. "Ehm...no" hledala jsem vhodná slova. "Dnes je krásně co?" Vypadlo ze mě nakonec a snažila jsem se úplně odbočit.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ve chvíli, kdy zjistila, že si z ní dělá legraci, nabyl její obličej náhlé touhy konkurovat barvou jejím vlasům a celé to vypadalo poměrně zajímavě. Čekal jak zareaguje a dostalo se mu odkašlání a naprosté změny výrazu. Její další věta ho rozesmála.
Narovnal se a podíval se na tu rudovlasou dívku, která se snažila úpěnlivě tvářit, že o ničem neví.
"Jistě, krásný den na učení se chodit po stromech, co myslíš?"
Narovnal se a podíval se na tu rudovlasou dívku, která se snažila úpěnlivě tvářit, že o ničem neví.
"Jistě, krásný den na učení se chodit po stromech, co myslíš?"
Anonymní- Anonymní
"No to ano.." přitakala jsem a strčila ruce do kapes.
"Ehm...když na tom tak trváš tak mě uč." Rozhodila jsem mučednicky ruce a v koutku duše se radovala. Zazubila jsem se na něj a čekala na nějaké pokyny nebo rady, nerada bych si zase natloukla i když jsem na to byla zvyklá.
"Ehm...když na tom tak trváš tak mě uč." Rozhodila jsem mučednicky ruce a v koutku duše se radovala. Zazubila jsem se na něj a čekala na nějaké pokyny nebo rady, nerada bych si zase natloukla i když jsem na to byla zvyklá.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Roka se potutelně usmál a přeměřil si Kimiko pohledem. Pak jí obešel, aby se dostal ke stromu, ze kterého před chvílí spadla a přiložil na něj nohu. Vykráčel pár kroků nahoru a otočil se, aby na ní viděl.
"Hlavní na tom celém je, pochopitelně, soustředit čakru do nohou, konkrétně do chodidel. Není to ale zas tak lehké, jak to zní. Nesmíš jí tam mít totiž ani málo, ani moc, co se stane, když nastane jeden z těch případů, o tom ti povím za chvíli," pousmál se. Počítal totiž s tím, že v případě téhle neřízené střely uvidí oba dva případy v praxi.
"Být tebou, tak to ze začátku vezmu s rozběhem," mrkl na ní a ještě trochu zacouval, aby neměla tak lehké se k němu dostat.
"Hlavní na tom celém je, pochopitelně, soustředit čakru do nohou, konkrétně do chodidel. Není to ale zas tak lehké, jak to zní. Nesmíš jí tam mít totiž ani málo, ani moc, co se stane, když nastane jeden z těch případů, o tom ti povím za chvíli," pousmál se. Počítal totiž s tím, že v případě téhle neřízené střely uvidí oba dva případy v praxi.
"Být tebou, tak to ze začátku vezmu s rozběhem," mrkl na ní a ještě trochu zacouval, aby neměla tak lehké se k němu dostat.
Anonymní- Anonymní
Odhodlaně jsem udělala pár kroků dozadu a soustředila se, rozeběhla jsme se a přiložila nohy na kmen, sekundu jsem se tam udržela a pak krásně žuchla na záda. Převalila jsme se znova na břicho a zkusila to znova. Tentokrát mé nohy byly ke kmenu doslova přilepené a moje tělo žuchlo na zem. Nohy jsem měla přilepené ke kmenu a "stála" na hlavě. "Ksó!!"
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
To, co se Kimiko povedlo se opravdu jen tak nevidělo. Roka to vlastně neviděl nikdy. A nutno říct, že ho to rozesmálo.
"Musíš se narovnat!" Křikl na ní zeshora, protože jí nic jiného poradit opravdu nešlo a pak se přesunul na jednu větev, která ho pohodlně unesla a na kterou se mohl posadit.
"Musíš se narovnat!" Křikl na ní zeshora, protože jí nic jiného poradit opravdu nešlo a pak se přesunul na jednu větev, která ho pohodlně unesla a na kterou se mohl posadit.
Anonymní- Anonymní
"Narovnat, narovnat..." mrmlala jsem a pak se moje nohy odlepily. Vyškrábala jsem se na nohy a zhluboka se nadechla. "To zvládneš...ty jsi přece úžasná." Podporovala jsem sama sebe a začala se opět soustředit. Přiložila jsem nohu ke kmeni a pak druhou. Mlčela jsem a hryzala se do rtu z toho jak jsem se soustředila, udělala jsem krok, potom druhý a žuch. Spadla jsem na zem a znova se převalila na břicho. "Koušla šem se do jažyka" Zahuhlala jsem a postavila se na nohy.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jak se zdálo, Kimiko dole praktikovala starou techniku zvýcí "pochval se, nikdo jiný to za tebe neudělá", ale to dělala nejspíš celý život. To udivují cí na tom bylo, že to fungovalo.
"Jeden krok, druhý..." počítal Roka s ní a hypnotizoval její nohy.
Bum!
Ze zdola se mu dostalo důvěrného oznámení o stavu v její dutině ústní.
"Ale za to ti to už začíná jít!" pokusil se jí povzbudit a čekal, jestli havárie jazyka ukončí dnešní chůzi po stromech.
"Jeden krok, druhý..." počítal Roka s ní a hypnotizoval její nohy.
Bum!
Ze zdola se mu dostalo důvěrného oznámení o stavu v její dutině ústní.
"Ale za to ti to už začíná jít!" pokusil se jí povzbudit a čekal, jestli havárie jazyka ukončí dnešní chůzi po stromech.
Anonymní- Anonymní
"Já še na to vášně vybodnu..." Zahalekala jsem a chvíli čekala až mě přestane bolet jazyk abych mohla mluvit normálně. Protáhla jsem se a zatvářila se jako bůh pomsty. Zkusila jsem to znova, jeden krok...druhý...třetí. Nespadla jsem, ale musela jsem se pekelně soustředit. "Klid.." Zamumlala jsem si pro sebe a letmo se na něj s širokým úsměvem koukla, pak jsem se vrátila k pozorování svých nohou a pomalinku vyšla ke spodní větvi, na kterou jsem si sedla.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Kimiko sice hlásila něco o tom, že se na to vybodne, ale tak zlé to očividně zas nebylo, protože chvíli na to se dala znovu do šplhání na strom. A že jí to šlo! Po třech krocích se zastavila a podívala se jeho směrem. Pak však soustředěně pokračovala dál. Vzhůru a vzhůru... až k první větvi, ke které došla.
"Vidíš, jak ti to jde!" zazubil se na ní ze shora a opět si stoupnul na kmen, rozhodnutý zamířit dolů k ní.
"Vidíš, jak ti to jde!" zazubil se na ní ze shora a opět si stoupnul na kmen, rozhodnutý zamířit dolů k ní.
Anonymní- Anonymní
Zářivě jsme se usmála a zvedla palec nahoru, jak jsem seděla na větvi začala jsem houpat nohama a tvářila jsem se jako bych právě pokořila nějakou obří horu.
"To je úžasnej pocit." Byla jsem šťastná, protože až mi přidělí senseie a on se mě zeptá jestli to umím já řeknu "Si piš!".
"To je úžasnej pocit." Byla jsem šťastná, protože až mi přidělí senseie a on se mě zeptá jestli to umím já řeknu "Si piš!".
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Zdálo se, že Kimiko je spokojená sama se sebou a tak, když se Roka zastavil vedle ní, nedalo mu to, aby se neusmál.
"Tak co, stálo to za to padání? " mrknul na ní a skrčil se, aby se dostal do její úrovně.
"Tak co, stálo to za to padání? " mrknul na ní a skrčil se, aby se dostal do její úrovně.
Anonymní- Anonymní
"Rozhodně!" Usmála jsem se vesele a seskočila na zem. Byla jsem pořád mokrá a tam nevadilo když jsem se rozeběhla a hupsla do jezera. Bylo to osvěžující. "Děkuju!" Křikla jsem na něj a potopila se. Vynořila jsem se o kousek dál a zářila jako sluníčko.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 1 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: