Leknínové jezero
4 posters
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Leknínové jezero
First topic message reminder :
Za menším kopcem v skrytém údolíčku na západ od Iwagakure se nachází skryté jezírko.
Nikdo, vyjma obyvatel vesnice, o něm neví a ani někteří z nich o něm nemají tušení. Pojmenované bylo i přesto již dávno a při pohledu na bílé a růžové lekníny se jeho jméno vybaví i těm, kteří zde jsou poprvé. Nerušená příroda, prostor a klid dodávají skvělou atmosféru pro trénink i pro klidný večer ve dvou ^^
Za menším kopcem v skrytém údolíčku na západ od Iwagakure se nachází skryté jezírko.
Nikdo, vyjma obyvatel vesnice, o něm neví a ani někteří z nich o něm nemají tušení. Pojmenované bylo i přesto již dávno a při pohledu na bílé a růžové lekníny se jeho jméno vybaví i těm, kteří zde jsou poprvé. Nerušená příroda, prostor a klid dodávají skvělou atmosféru pro trénink i pro klidný večer ve dvou ^^
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Leknínové jezero
Schmatol som kunai a rozbehol sa proti stromu do ktorého som vrazil a kuani ostal v nom zapichnutý.
"Tak asi takto"
Zasmial som sa.
"Tak asi takto"
Zasmial som sa.
Anonymní- Anonymní
,, Použij nohy." neubránila jsem se smíchu. ,, Jestli to nezvládneš, budu tě tu týrat tak dlouho, dokuď se nedostaneš až nahoru." trochu jsem ho varovala.
Anonymní- Anonymní
Postavil som sa a šiel pre kunai ktorý som strhol zo stromu.
ZAse som sa rozbehol proti stromu zapojil chakru a vyšiel asi 2 kroky po strome a spadol na nohy dole.
"To už bolo hádam lepšie"
Pochválil som sámého seba.
ZAse som sa rozbehol proti stromu zapojil chakru a vyšiel asi 2 kroky po strome a spadol na nohy dole.
"To už bolo hádam lepšie"
Pochválil som sámého seba.
Anonymní- Anonymní
,, Věru lepší." pokývala jsem hlavou. Seskočila jsem ze stromu a došla k němu. Stejně vypadá zvláštně, když menší peskuje většího. trochu jsem se usmála. ,, Zkus se víc soustředit na nohy. Ale ty nejsou tak podstatný jako ten strom. Ten má v sobě taky určitou energii, zkus se do ní vcítit." Snad mu to nějak pomůže. čekala jsem na jeho další postup.
Anonymní- Anonymní
Ako som sa začal sústrediť na nohy začali žiariť chakrou.
Dokráčal som ku stromu a dal jednu nohu naň a hneĎ dalšiu.
"Tak prvý krok by bol."
Vykročil som pomaly dopredu spravil asi 4 kroky a chakra začala polavovať na nohách tak som znova označil na strome miesto kde som prestal.
Dokráčal som ku stromu a dal jednu nohu naň a hneĎ dalšiu.
"Tak prvý krok by bol."
Vykročil som pomaly dopredu spravil asi 4 kroky a chakra začala polavovať na nohách tak som znova označil na strome miesto kde som prestal.
Anonymní- Anonymní
,, Skvěle! Nezhoršuješ se, takže ještě pár pokusů a máš to v malíku." dala jsem palec nahoru. Vyskočila jsem onomu stromu na kmen a vyběhla po něm až nahoru. ,, Budu tu na tebe čekat." povzbudila jsem ho a opřela se o vštev.
Anonymní- Anonymní
Sledoval som ju a bol motivovaný sa dostať hore čo najrýchlejšie.
Rozbehol som sa proti stromu a vybehol asi do 7 krokov hore po kmeni a znova spadol.
"Tak to sa ešte načakáš."
Rozbehol som sa proti stromu a vybehol asi do 7 krokov hore po kmeni a znova spadol.
"Tak to sa ešte načakáš."
Anonymní- Anonymní
Zdá se, že dneska bude pěkně celý den. zatoulala jsem se myšlenkami někam jinam. ,, No ták, honem." popychovala jsem ho ze špičky stromu.
Anonymní- Anonymní
"Tsssss neponižuj ma"
Prišiel som pred strom a dal obidve nohy nan zavrel som oči a sústredil sa na chkru v nich a vybehol som do polovice stromu a ostal stáť na mieste.
"Stačí už iba kúsok."
Hovoril som si hlasno.
Prišiel som pred strom a dal obidve nohy nan zavrel som oči a sústredil sa na chkru v nich a vybehol som do polovice stromu a ostal stáť na mieste.
"Stačí už iba kúsok."
Hovoril som si hlasno.
Anonymní- Anonymní
Jéje, takhle se sem brzo dostane. pousmála jsem se. ,, Vidíš, že to jde, když se chce." prohodila jsem trochu tlumeně. Je v něm víc, než si myslí.
Anonymní- Anonymní
Spravil som ešte 3 kroky a spadol som na zem.
"Ouch"
Udrel som si chrbát ale hneď som sa postavil.
"Asi si dám chvílku pauzu."
Nechcel som dať najavo bolesť tak som šiel trošku ďalej od stromu kde som sa prechádzal a vydýchaval sa.
"Ouch"
Udrel som si chrbát ale hneď som sa postavil.
"Asi si dám chvílku pauzu."
Nechcel som dať najavo bolesť tak som šiel trošku ďalej od stromu kde som sa prechádzal a vydýchaval sa.
Anonymní- Anonymní
,,A jéje." seskočila jsem dolů. ,, Dobrý? Nevyrazil sis dech? " trochu ustaraně jsem se na něj podívala.
Anonymní- Anonymní
"Nie nie v pohode"
Zaklonil som sa a znova sa rozbehol oproti stromu a zastavil v polovičke.
"No tak poď"
Zaklonil som sa a znova sa rozbehol oproti stromu a zastavil v polovičke.
"No tak poď"
Anonymní- Anonymní
,,Už jdu, už jdu." zasmála jsem se a následovala ho. Vyběhla jsem až na špičku stromu a obrátila se na něj. ,, No tak pojď. " oplatila jsem mu to předtím.
Anonymní- Anonymní
Znova som sa vydal smerom hore a spravil asi 5 krokov bol som asi 2 kroky od vrcholu ale už sa dalej nedalo tak v poslednej chvíli skočil a rukou sa držal špičkyy stromu.
"No to sa asi nepočíta za vrchol"
Ako som vysel som sa smial
"No to sa asi nepočíta za vrchol"
Ako som vysel som sa smial
Anonymní- Anonymní
,, Ale jo. " smála jsem se. ,, Takže teď můžeme začít s taijutsu. " seskočila jsem zase dolů. ,, Jestli chceš, tak si dáme malou pauzu. Aby ses neutrénoval k smrti. "
Anonymní- Anonymní
Zoskočil som tiež dole a posadil sa pod strom.
"Pauza by bodla"
Dal som znova pred seba ruku a začali mi na nu sadať včeli.
Po chvílke som mal celú ruku pokrytú včelami.
"Pauza by bodla"
Dal som znova pred seba ruku a začali mi na nu sadať včeli.
Po chvílke som mal celú ruku pokrytú včelami.
Anonymní- Anonymní
,, Že to vydržíš. " podivila jsem se. ,, Je pravda, že když se kolem tebe včely obalí, hrozně hřejou, takže se v zimě docela hodí. " začala jsem to brát z té praktičtější stránky. Sedla jsem si taky a dívala se na ta stvoření hromadící se kolem jeho ruky.
Anonymní- Anonymní
Po chvílke sa rozleteli a ja som mal ruku úplne čistú.
"Tak čo možeme pokrečovať?"
Postavil som sa a čakal akým treningom začneme.
"Tak čo možeme pokrečovať?"
Postavil som sa a čakal akým treningom začneme.
Anonymní- Anonymní
,, Jak si přeješ. " vstala jsem taky. ,, Takže mi nejprv řekni, kolik si myslíš že dokážeš koleček kolem Iwy, dřepů, kopů za minutu, kliků a jak dlouho vydržíš plavat ve vodě. " začala jsem. Mým záměrem bylo mu dokázat, že toho dokáže víc, než si myslí. Když člověk ví o tom, že má na víc, pozvedne mu to tréninkového ducha. Jak se říká, když člověk při chůzi začne tvrdit, že už nemůže, dokáže ujít ještě dva další kilometry navíc.
Anonymní- Anonymní
Pozeral som na ňu.
"Noooo okolo Iwy asi tak 2 kolečka, neviem ešte som nič z toho vlastne ani neskúšal"
To bude náročné som si pomyslel.
"Noooo okolo Iwy asi tak 2 kolečka, neviem ešte som nič z toho vlastne ani neskúšal"
To bude náročné som si pomyslel.
Anonymní- Anonymní
,, Tak teda začneme s kolečkama kolem Iwy. " nadšeně jsem se pousmála. Tak 2 kolečka, jo? ,, Dobrá, takže si dáš 10 koleček kolem vesnice. Mělo by ti to zabrat tak minimálně dva dny, když poběžíš i v noci. " Uvidím, jestli mu dva dny budou stačit. zakřenila jsem se. ,, Můžeš začít. " pobýdla jsem ho plácnutím do zad.
Anonymní- Anonymní
Dobehol som po týždni naspeť.
"Síce som prešvihol limit ale prebehol som to celé"
ZAsmial som sa celý upotený a udýchaný.
"Síce som prešvihol limit ale prebehol som to celé"
ZAsmial som sa celý upotený a udýchaný.
Anonymní- Anonymní
,,Opravdu, zdá se, že jsem ti dala trochu moc málo času. " zamyslela jsem se. ,, No, pro tenhle týden už tě nebudu trápit. Dnešní lekce taijutsu končí. " usmála jsem se. ,, Kdykoli se zase připomeň, když budeš chctí dostat do těla." poznamenala jsem se zasmáním.
Anonymní- Anonymní
"Tiež si myslím že bolo málo času ale motivácia na ďalšie kolo je večšia"
Zasmial som sa.
"Keby ťa ja možem ničo naučiť alebo ti to aspoň oplatiť"
Zamyslel som sa.
Zasmial som sa.
"Keby ťa ja možem ničo naučiť alebo ti to aspoň oplatiť"
Zamyslel som sa.
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: