Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stavenisko Kirigakure

2 posters

Strana 10 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Goto down

Stavenisko Kirigakure - Stránka 10 Empty Stavenisko Kirigakure

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 29 Jul - 18:29

First topic message reminder :

Celá Kirigakure je v troskách, v strede dediny sa začínajú rozprestierať stany a zhromažďovať zásoby na výstavbu Kirigakure no sato. Nacha´dzajú s tu stany na ubytovanie, skupinka stanov ktorá zatiaľ narádza "nemocnicu" a veliteľský stan kde sa preberá ďalší postup pri výstavbe a rekonštrukcii Kirigakure.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Stavenisko Kirigakure - Stránka 10 Empty Re: Stavenisko Kirigakure

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 12 Aug - 9:54

Len som sa usmiala keď ma objal a hlavou som sa o neho jemne oprela.. úplne úžasne.. a ty? spýtala som sa ho pri čom som svoj pohľad uprela do jeho očí, jednu ruku som len položila na jeho s ktorými ma objímal a pritiskla som si ich trocha tesnejšie k telu..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 12 Aug - 9:59

Příjemně jsem se na ni podíval."Úplně skvěle..." Opřel jsem se hlavou o tu její."Jak jinak, když jsem byl s tebou že?" Usmál jsem se.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 12 Aug - 10:04

Milo som sa na neho zaškerila po čom som si ešte chvíľku užívala jeho blízkosť.. po tom som mu však ruky pomaly dala zo seba a ospravedlňujúco som mu dala taký ľahší polibek.. gomeen Aki-kun, mám málo času a veľa práce.. usmiala som sa na neho po čom som len rukami hľadala v skrini až som tam našla nejakú škatuľu ktorú som mu podala.. uhm.. dnes som to pre teba objednala.. je to oblečenie, snáď som trafila veľkosť.. dodala som ešte po čom som len došla k jednému menšiemu prenosnému stolu z ktorého som si brala nejaké papiere, zopár pier a podobne, to všetko som si aj s nejakými zvitkami strčila do tašky..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 12 Aug - 11:25

Usmál jsem se."To je v pohodě...já vím, že nemůžeš pořád jen ležet..." Pak jsem si od ní vzal krabici a otevřel ji. Bylo tam oblečení přesně podle mého vkusu a velikosti."Díky moc Lizz-chan...nechci, aby si ale za mě utrácela..." Podíval jsem se na ni vděčně a zároveň trochu trapně. Shodil jsem ze sebe ručník a začal se pomalu oblékat."Nechceš z něčím pomoct? Stejně tu jen sedím a nic nedělám a měl bych si to tady nějak odpracovat..." Zeptal jsem se ji, než jsem se dooblékal. Byla to pravda...uvědomil jsem si, že tu jsem vlastně zadarmo a vesnice je zničená a já se tu jen přiživuji a jsem akorát na obtíž. Celou dobu jsem se na ni usmíval.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 12 Aug - 11:30

Pomôcť?.. vieš koľko treba vybaviť papierov? zasmiala som sa po čom som sa na neho iba jedným očkom pozrela.. uhm.. tak poď, pôjdeš so mnou.. vyplazila som na neho jazyk po čom som vyšla zo stanu, ani som sa nenazdala a už tam boli nejaký ľudia ktorý mi povedali také základné info.. čo a ako.. len som prikývla po čom som sa pozrela na Akihira.. uhm... vyzerá to tak že práve dokončili nemocnicu.. zamumlala som Akihirovi keď tí ľudia odišli..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 12 Aug - 11:37

Byl jsem rád, že můžu z něčím pomoct. Dooblékal jsem a naházel na sebe všechnu výbavu a ani nevím proč, ale nijak mě nepřekážela. Vyšel jsem za ní ze stanu a chvíli se kolem sebe rozhlížel. Cítil jsem se nesvůj a pořád se na mě dívali. Nedivím se...nikdy mě tu neviděli a navíc...člověk, co má na sobě ninja výbavu a je bez čelenky?..Sklonil jsem hlavu a došel až k Lizz."Ehm...no to je super...a-aspoň to p-postupuje..." Díval jsem se pořád kolem sebe a snažil si nevšímat těch pohledů.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 12 Aug - 11:59

Tak poď.. pôjdeš so mnou.. zaškerila som sa po čom som sa vydala k velitelstkému stanu, keď som tam prišla tak som si len povzdychla a pootočila som sa na Akihira, rukou som ukázala dovnútra po čom som sa tak mierne povzbudivo usmiala.. sama som dovnútra vošla a v momente ma takmer zavalila kopa papierov ktoré boli rozložené po celom stane, niekde dokonca aj na zemi.. mierne mi začalo cukať v oku..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 12 Aug - 12:05

Následoval jsem ji a pořád se ošíval, protože jsem věděl, že se na mě dívají. Bylo mi to nepříjemné. Když jsme pak došli k velitelskému stanu uviděl jsem tam hromadu papírů, složek a mnoho dalších věcí. Jen jsem si odfoukl a trochu vyvalil oči. Otočil jsem se na Lizz."Tak s čím můžu začít?"
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 12 Aug - 12:18

Uhm.. no s. .vybavovaním?.. zamumlala som skôr otázku no len som si povzdychla.. pomaly som išla za stôl a schytila som do rúk prvú vrstvu papierov.. uhm.. poď sem, ukážem ti približne čo máš s nimi robiť.. povedala som mu po čom som si prezrela prvú žiadosť čo tam bola..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 12 Aug - 12:31

Podíval jsem se na ni trochu nechápavým pohledem, ale pak došel hned za ní. Stoupl jsem si jí za záda a sledoval, co s tím mám dělat.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 12 Aug - 12:40

Keď ku mne prišiel tak sme sa pustili do práce.. papierovali sme a podobne niekoľko hodín keď zrazu do stanu vtrhol nejaký shinobi s víťazoslávnym výrazom na tvári .. Kirigakure je dostavaná ! ako aj hlavná budova, môžete to tam nasťahovať.. tie papiere si nevšímajte sú to zväčša sťažnosti na hluk pri práci či poobne .. povedal po čom do stanu len vpochodoval oddiel robotníkov a začal ho rozoberať pri čom veci začali sťahovať do hlavnej budovy.. niečo podobné sa dialo po celej Kiri páč sa úplne dostavala..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 12 Aug - 12:47

Lopotili jsme se s tím dlouhé hodiny. Byla to hrůza a vůbec to neubývalo. Ale pak zasáhla vůle boží a pro nás přišla záchrana. Doletěl nějaký shinobi, že Kirigakure je už dostavěná a že všechno se vrací do původního stavu. Byl jsem docela rád a hlavně proto, že jsem mohl odejít od těch papírů."To je ale nečasování...zrovna, když jsem chtěl spáchat Harakiry." Prohodil jsem k Lizz a zasmál se. Hned jsem jim začal pomáhat stěhovat, abych jenom nestál a nedíval se jak oni dělají a já ne.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 12 Aug - 12:52

Hai hai.. a to si predstav že som to robila celé týždne bez pomoci.. ani sa nedivím že som vtedy zamdlela.. zaškerila som sa na neho po čom som len do rúk zobrala jednu z menších skriniek a niesla som ju do hlavnej budovy..

(presun)
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down