Stavenisko Kirigakure
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 1 z 10
Strana 1 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Stavenisko Kirigakure
Celá Kirigakure je v troskách, v strede dediny sa začínajú rozprestierať stany a zhromažďovať zásoby na výstavbu Kirigakure no sato. Nacha´dzajú s tu stany na ubytovanie, skupinka stanov ktorá zatiaľ narádza "nemocnicu" a veliteľský stan kde sa preberá ďalší postup pri výstavbe a rekonštrukcii Kirigakure.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re: Stavenisko Kirigakure
Po ďalšom strastiplnom pojednávaní z ktorého ma bolela hlava ako koňa som sa len bezvládne zviezla do svojho stanu kde som takmer v momente zaspala.. bolo toho na mňa moc, celý presun Kiri a začínať výstavbu a rekonštrukciu..
Shinobi
Klan:
O nejaký čas sme došli až k hlavnému stanu kde som tých dvoch zaviedla dovnútra.. taak.. popravde vážne neviem kde by ste mohli pomôcť hmm genin .. popravde.. človek by sa možno divil ale stavbárov a ľudí na rekonštrukciu Konohy máme dosť.. asi ťa pošlem do dolov kde sa ťažia kamene na výstavbu Kirigakure.. budeš to tam strážiť.. ok? spýtala som sa toho dievčaťa a len som čakala na jej reakciu..teda ak nie si príliš unavená.. kľudne si môžeš ísť oddýchnuť.. dodala som ešte..
Shinobi
Klan:
"To je dobré, po té bitvě jsem spala 36 hodin skoro nonstop," usmála jsem se.
" Akorát, myslela jsem, že bych vám mohla pomoct, kdyby jste potřebovali prohledat nějaké trosky."
" Akorát, myslela jsem, že bych vám mohla pomoct, kdyby jste potřebovali prohledat nějaké trosky."
Anonymní- Anonymní
Uhm.. žiadne trosky neostali.. všetko skryštaliovalo a po smrti Reiny doslova rozpadlo na nejaký nanoprach.. žiadne trosky neexistujú.. odpovedala som Roke po čom som sa pozrela na Naruta.. no.. vy by ste mohol ísť s ňou, nerada by som posielala samotného Genina do dola ktorý bude pravdpeodobne napadnutý banditmi ... a tak.. predsa len, niektorý ľudia túto situáciu využívajú vo svoj prospech.. už bolo nahlásených niekoľko útokov na karavany a na doly.. Hovorila som po čom som sa na tých dvoch tak velavýznamne pozrela..
Shinobi
Klan:
"Keby ma potrebujete na viacerých miestach nieje problém ...
Vďaka mojím klonom tu môžem byť kľudne viac krát "
Vďaka mojím klonom tu môžem byť kľudne viac krát "
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na ní.
Tak banditi, jo? Hmm, je to logické, to je pravda, ale jestli se mnou půjde Naruto, tak to bude dobré.
" Ehm, ještě jsem se chtěla zeptat, když teď zastupujete Mizukage, můžete mi půjčit nějaký svitek na učení? Nebo taky žádné nezůstaly?" Tázavě jsem se na ní podívala.
Tak banditi, jo? Hmm, je to logické, to je pravda, ale jestli se mnou půjde Naruto, tak to bude dobré.
" Ehm, ještě jsem se chtěla zeptat, když teď zastupujete Mizukage, můžete mi půjčit nějaký svitek na učení? Nebo taky žádné nezůstaly?" Tázavě jsem se na ní podívala.
Anonymní- Anonymní
Uhm.. ale zostali.. podzemie ostalo nedotknuté.. len mi povedz aspoň nejakú predstavu o technike ktorú by si chcela vedieť.. čo by mala robiť alebo ja neviem.. podstata a tak.. povedala som jej po čom som sa pozrela na Naruta.. uhm.. úplne postačí ak mi dáte pozor na Roku.. usmiala som sa na neho..
Shinobi
Klan:
"Řekla bych, že by se mi hodilo něco s vodou, s tou bych měla být od přírody hodně dobrá," zazubila jsem se.
Anonymní- Anonymní
Uhm.. mám tu jednu techniku.. si genin takže typujem že ju nezvládneš úplne.. ale aspoň na taký rank B by si mohla.. pôvodne je to technika ranku A .. patrí klanu Hoozuki, mám ju tiež niekde tu.. povedala som s úsmevom a po chvíľke hladania som jej hodila zvitok.. keď s ňou budeš potrebovať pomôcť tak stačí povedať.. zaškerila som sa.
Technika:
http://naruto.wikia.com/wiki/Water_Release:_Demon_Fish_Wave_Crash
/pôvodne je to minimálne rank A takže sa to zatiaľ uč na ranku B.. bude to menšie a slabšie než tá Suigetsuho, ale aj tak je to silné ^^..
Technika:
http://naruto.wikia.com/wiki/Water_Release:_Demon_Fish_Wave_Crash
/pôvodne je to minimálne rank A takže sa to zatiaľ uč na ranku B.. bude to menšie a slabšie než tá Suigetsuho, ale aj tak je to silné ^^..
Shinobi
Klan:
" Oh, díky," usmála jsem se na ní.
" Hmm, asi by jsme měli vyrazit do toho dolu, kde se nachází? "
" Hmm, asi by jsme měli vyrazit do toho dolu, kde se nachází? "
Anonymní- Anonymní
Hmm tu.. povedala som pri čom som ceruzkou naznačila miesto asi tri kilometre od Kirigakure, po tom som mapu dala do roličky a hodila som jej ju.. pozrela som sa na Naruta a milo som sa na neho usmiala.. poprosila by som ťa aby si zasahoval len v nutnom prípade.. Roka-chan .. ty to tiež môžeš pokladať ako tréning.. je to misia ranku C a dúfam že na nej nabereš nejaké skúsenosti... usmiala som sa a len som im naznačila že môžu vyjsť ..
/misia bude prebiehať v okolí Kirigakure aby sa zbytočne nezakladali topicy =3
/misia bude prebiehať v okolí Kirigakure aby sa zbytočne nezakladali topicy =3
Shinobi
Klan:
"Hai," kývla jsem, vyšla jsem ze stanu a vydala se směrem k dolu. (přesun)
Naposledy upravil Roka Hoozuki dne Sat 30 Jul - 16:45, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Lizzy nechceš niečo potom odkázať do konohy alebo tak ?"
Opýtal som sa z úsmevom a bol som nachystaný že už pôjdeme .
Opýtal som sa z úsmevom a bol som nachystaný že už pôjdeme .
Anonymní- Anonymní
Uhm.. popravde by tu niečo bolo.. chcela by som poprosiť aby sa jedna z Kunoichi vo vašej nemocnice mohla ešte zdržať.. je v kóme, Yuuki Kuran, je to Jinchuuriky a momentálne nemáme vybavenú našu nemocnicu a pobyt tu by pre ňu mohol byť nebezpečný.. Povedala som ešte Narutovi a mierne som sa na neho usmiala..arigato.. poďakovala som sa ešte ..
Shinobi
Klan:
"Nieje začo a určite to odkážem!"
Pri odchode som zakýval a vydal som sa za Rokou .
Pri odchode som zakýval a vydal som sa za Rokou .
Anonymní- Anonymní
Po chvíli hledání jsme objevili stan, ve kterém byla z řízená jaká si provizorní jídelna.
Vešla jsem dovnitř a pozdravila jsem.
Podívala jsem se na Naruta.
"Tak co si dáš?" usmála jsem se.
Vešla jsem dovnitř a pozdravila jsem.
Podívala jsem se na Naruta.
"Tak co si dáš?" usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Vieš to bude teraz jedno nechám to na tebe vyber ty podľa tvojej chuti .
Určite to nebude zlé ... "
Usmial som sa aj ja .
"No ale keď pôjdeme trénovať rozošlem pár klonov aby niečo pomohly kto vie či sa niečo nenájde "
Určite to nebude zlé ... "
Usmial som sa aj ja .
"No ale keď pôjdeme trénovať rozošlem pár klonov aby niečo pomohly kto vie či sa niečo nenájde "
Anonymní- Anonymní
" Tak fajn," usmála jsem se na něj a obrátila se na muže za pultem. " Dáme si dvě dango a čtyři sklenice vody prosím."
Anonymní- Anonymní
Pochvíli nám přinesli dango i vodu.Přisunula jsem mu jedno dango a sklenici vody.
"Itadakimas," usmála jsem se na něj a pustila se do danga.
"Itadakimas," usmála jsem se na něj a pustila se do danga.
Anonymní- Anonymní
Keď nám to dali .
Pustil som sa do toho .
"Itadakimás !"
Povedal som a jednu guličku som si dal ako ochutnávku potom som povedal .
"No nato že je to tu provyzórne je to docela dobré ...
Inak ... teraz ma napadlo pôjdeme sa pozrieť do nejakej knižnice po nejakú techniku určite sa niečo nájde a aj keď suiton moc neviem tak poradiť môžem aj tak "
Pustil som sa do toho .
"Itadakimás !"
Povedal som a jednu guličku som si dal ako ochutnávku potom som povedal .
"No nato že je to tu provyzórne je to docela dobré ...
Inak ... teraz ma napadlo pôjdeme sa pozrieť do nejakej knižnice po nejakú techniku určite sa niečo nájde a aj keď suiton moc neviem tak poradiť môžem aj tak "
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se na něj. " Moc díky !"
Potom, co jsem snědla dvě kuličky jsem vypila sklenici vody a pokračovala jsem v jídle.
"Až bude vesnice opravená, musíme někdy zajít na dango znovu, přece jenom, tohle není úplně ono," usmála jsem se na něj.
Potom, co jsem snědla dvě kuličky jsem vypila sklenici vody a pokračovala jsem v jídle.
"Až bude vesnice opravená, musíme někdy zajít na dango znovu, přece jenom, tohle není úplně ono," usmála jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
"No myslím že času budem mať teraz veľa takže to nebude problém ."
Napil som sa aj ja .
"No a dango tu ale asi budete mať lepšie než v konohe aj keď teraz ešte nie "
Zasmial som sa .
Napil som sa aj ja .
"No a dango tu ale asi budete mať lepšie než v konohe aj keď teraz ešte nie "
Zasmial som sa .
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 1 z 10
Povolení tohoto fóra: