Stavenisko Kirigakure
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 9 z 10
Strana 9 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Stavenisko Kirigakure
First topic message reminder :
Celá Kirigakure je v troskách, v strede dediny sa začínajú rozprestierať stany a zhromažďovať zásoby na výstavbu Kirigakure no sato. Nacha´dzajú s tu stany na ubytovanie, skupinka stanov ktorá zatiaľ narádza "nemocnicu" a veliteľský stan kde sa preberá ďalší postup pri výstavbe a rekonštrukcii Kirigakure.
Celá Kirigakure je v troskách, v strede dediny sa začínajú rozprestierať stany a zhromažďovať zásoby na výstavbu Kirigakure no sato. Nacha´dzajú s tu stany na ubytovanie, skupinka stanov ktorá zatiaľ narádza "nemocnicu" a veliteľský stan kde sa preberá ďalší postup pri výstavbe a rekonštrukcii Kirigakure.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re: Stavenisko Kirigakure
Haaai.. prosím keby si mi doniesol zo skrine .. je tam taká .. etoo.. biela nočná košela.. poprosila som ho s takým psím pohľadom na tvári a tiež som započula Roku no moc som si s tým hlavu nelámala.. tá ma už videla v toľkých situáciach že by ma asi nezaskoćila.. ani keby sa moc snažila.. (xD)
Shinobi
Klan:
Kývl jsem a postavil jsem se a došel ke skříni. Tam jsem hned našel to, co jsem potřeboval. Vrátil jsem se zpět k Lizz a podal jí noční košili."Tady máš...ještě něco?" Pro jistotu jsem se zeptal.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Vešla jsem a zůstala jsem stát nedaleko od dveří. Rozpačitě jsem se podrbala na hlavě a podívala jsem se na ty dva.
"Moc se omlouvám za to ráno." Pak jsem se na chvíli zarazila.
"Nejdu zase nevhod, že ne?" na mé tváři se objevil celkem úzkostlivý výraz.
"Moc se omlouvám za to ráno." Pak jsem se na chvíli zarazila.
"Nejdu zase nevhod, že ne?" na mé tváři se objevil celkem úzkostlivý výraz.
Anonymní- Anonymní
Len som na seba prehodila nočnú košelu ktorá mi bola takmer po kolená.. vyskočila som z postele a len som na neho vyplazila jazyk.. pomaly som došla k Roke a milo som sa na ňu usmiala.. To je v poriadku Roka-chan, zaškerila som sa pri čom som sa načiahla a bez nejakého rozmýšľania som jej postrapatila vlasy na hlave..
Shinobi
Klan:
Vyplázl jsem na ni taky jazyk. Potom jsem se podíval na nově příchozí a usmál se."Ne..vůbec ne." Došel jsem až k ní a zase natáhl ruku. Pro jistotu jsem se podíval na Lizz, kdyby zase na mě chtěla skočit."Ráno nám to nějak nevyšlo...tak teda...já jsem Akihiro." A příjemně jsem se pousmál.
Shinobi
Ulevilo se mi, že se nezlobí a očividně ani nejdu nijak nevhod. Když mi rozcuchala vlasy trošku jsem se zarazila.
Zajímavé, minimálně třetí člověk za tak krátkou dobu, co tohle udělal, usmála jsem se sama pro sebe. Pak jsem si vzpoměla proč jsem přišla.
"Já, chtěla jsem se zeptat, jestli už ti je líp a taky," trošku jsem se zamračila," jestli hodláš podniknout něco ohledně toho ninji ze včera. Ve velitelském stanu ještě zbyly nějaké papíry a já mám obavy, aby se pro ně nevrátil."
Pak jsem se obrátila na Akihira.
"Já jsem Roka, těší mě."
Zajímavé, minimálně třetí člověk za tak krátkou dobu, co tohle udělal, usmála jsem se sama pro sebe. Pak jsem si vzpoměla proč jsem přišla.
"Já, chtěla jsem se zeptat, jestli už ti je líp a taky," trošku jsem se zamračila," jestli hodláš podniknout něco ohledně toho ninji ze včera. Ve velitelském stanu ještě zbyly nějaké papíry a já mám obavy, aby se pro ně nevrátil."
Pak jsem se obrátila na Akihira.
"Já jsem Roka, těší mě."
Naposledy upravil Roka Hoozuki dne Thu 11 Aug - 20:06, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Potřásl jsem ji rukou."Taky mě těší..." Šel jsem se zase postavit k hořáku."Nedáš si taky čaj?"
Shinobi
Usmála jsem se. "Moc ráda."
Měla bych se potom stavit za Narutem, musí si o mě dělat starosti, doufám, že mě nešel hledat.
Pohladila jsem Chikako, která mi seděla na rameni, po hlavě.
Měla bych se potom stavit za Narutem, musí si o mě dělat starosti, doufám, že mě nešel hledat.
Pohladila jsem Chikako, která mi seděla na rameni, po hlavě.
Naposledy upravil Roka Hoozuki dne Thu 11 Aug - 20:14, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Uuuuhm .. gomeenasai Roka-chan, eh.. jop je mi už fajn.. zajtra sa asi znova pustím do práve.. a ohľadom toho shinobi, nemôžem s tým nič spraviť.. je ich až príliš veľa, mohol to byť kludne nejaký potulný shinobi ktorý si chcel iba privirobiť.. stan proste bude viac strážený.. aj tak sa už za chvíľu persťahuje do budovy kde sa zatiaľ uschovajú všetky veci aj z knžnice.. zaškerila som sa na ňu po čom som len takým ladným krokom podišla k posteli kde som si sadla a čakala som na svoj čaj !!
Shinobi
Klan:
Začal jsem zalévat dva čaje. Já si nedal, protože jsem zrovna neměl chuť. Když byl hotový, podal jsem jeden Lizz a jeden Rokě. "Můžu se zeptat...nemáte tu někde nějaký provizorní sprchy? Já vím, že byla kiri zničená, ale už dlouho jsem se nekoupal a voda z jezera ta tě moc neumyje." Usmál jsem se na obě.
Shinobi
Hai.. sú.. zamumlala som potichu pri čom som oboma rukami chytila teplú šálku od čaju a začala som ho pomaly usŕkavať.. očividne som ale nemala povedať v pláne kde.. aspoň kým sa neopýta (xD)
Shinobi
Klan:
Vzpoměla jsem si, že mám u sebe klíček, který mi včera dala. Šáhla jsem pro něj, abych jí ho mohla vrátit. Přitom jsem rukou zavadila o plasmový míček.
Muselo na mě být vidět, že jsem se zarazila. Po chvíli jsem vyndala klíč a donesla jí ho.
"Tohle jsi mi včera dala, tak ti to vracím," pak jsem se na ní usmála. " A ještě jsem si na něco vzpoměla, víš, chtěla jsem se tě na něco zeptat. Slyšela jsem, že před nějakou dobou unesl nějaký chlápek z akatsuki kamarádku mizukage, ale pak jí zase vrátil zpět, nevíš o tom náhodou něco?" tázavě jsem se na ní podívala.
Muselo na mě být vidět, že jsem se zarazila. Po chvíli jsem vyndala klíč a donesla jí ho.
"Tohle jsi mi včera dala, tak ti to vracím," pak jsem se na ní usmála. " A ještě jsem si na něco vzpoměla, víš, chtěla jsem se tě na něco zeptat. Slyšela jsem, že před nějakou dobou unesl nějaký chlápek z akatsuki kamarádku mizukage, ale pak jí zase vrátil zpět, nevíš o tom náhodou něco?" tázavě jsem se na ní podívala.
Anonymní- Anonymní
Šlo vidět, že mě to o těch sprchách potěšilo."A mohl bych se zeptat, kde?" Zaměřil jsem se na Lizz.
Shinobi
Usŕkla som si z čaja po čom som len ukázala smer kade by sa mal po vzdušnej čiare vydať aby na ne narazil.. gomeen keď nepôjdem s tebou.. keby si sa stratil tak proste zakrič.. započujem ťa.. pousmiala som sa na Akihira po čom som sa zamerala na Roku.. uhm.. Himi ..hai, viem len že uniesli Yuuki-san, ale viac odo mňa nechci, nie že by som ti to nemohla povedať.. je to všetko čo viem.. sama som prišla len pred nedávnom do Kiri, teda.. pred rokom.. aj niečo.. odpovedala som jej..
Shinobi
Klan:
Usmál jsem se a poděkoval. Nechtěl jsem je rušit a tak jsem si vzal ručník a vyrazil sprchy najít.
Chvíli to trvalo, ale našel jsem je. Tam jsem zapadl a konečně si na sebe pustil horkou vodu a pěkně si to užíval. Potřeboval jsem to všechno ze sebe spláchnout.
Chvíli to trvalo, ale našel jsem je. Tam jsem zapadl a konečně si na sebe pustil horkou vodu a pěkně si to užíval. Potřeboval jsem to všechno ze sebe spláchnout.
Shinobi
"Aha, hmm, díky, " usmála jsem se a zamyšleně podrbala Chikako.
Moc by mě zajímalo, jak to bylo. A taky, jestli je Hirak v pořádku.
Znovu jsem šáhla na míček, který jsem sebou pořád nosila.
Vlastně bych ho mohla přivolat, teď, když umím Kuchyiose. Jenže, přece ho nebudu přivolávat bůh ví odkud, když říkal, že tady si ho už všimli ANBU.
Nepřítomě jsem plasmový míček vytáhla a začala jsem si s ním v ruce hrát.
Moc by mě zajímalo, jak to bylo. A taky, jestli je Hirak v pořádku.
Znovu jsem šáhla na míček, který jsem sebou pořád nosila.
Vlastně bych ho mohla přivolat, teď, když umím Kuchyiose. Jenže, přece ho nebudu přivolávat bůh ví odkud, když říkal, že tady si ho už všimli ANBU.
Nepřítomě jsem plasmový míček vytáhla a začala jsem si s ním v ruce hrát.
Anonymní- Anonymní
Po horké koupele jsem se osušil a chtěl si obléct. Pak jsem si uvědomil, že vlastně oblečení nemám a teď potom koupání ani čisté spodní prádlo. Jen jsem si povzdychl. Pokrčil jsem rameny a obmotal si ručník kolem pasu. Vyrazil jsem zpátky.
Došel jsem tam a holky si ještě povídali, tak jsem akorát vešel a radši nic neříkal. Vrátil jsem se k ohřívači. Z vlasů mě stále kapala voda.
Došel jsem tam a holky si ještě povídali, tak jsem akorát vešel a radši nic neříkal. Vrátil jsem se k ohřívači. Z vlasů mě stále kapala voda.
Shinobi
Podíval jsem se na Lizz. Viděl jsem, že usnulo skoro v sedě."Myslím, že už to necháme na zítra..." Usmál jsem se na Roku."Já ji uložím a zítra se za námi stav ano?..."
Shinobi
"Já, už jsem stejně nic nechtěla," zamyšleně jsem vyhodila míček do vzduchu, chytla jsem ho a uklidila. " "Jen jí prosím zítra řekni, že se Uzumaki Naruto nakonec stal mým senseiem a že s ním trénuju v okolí Kiri," usmála jsem se.
" Zase se tu někdy stavím, abych zjistila, jestli něco nepotřebuje. Měj se pěkně," vstala jsem a kývla jsem na něj.
" Zase se tu někdy stavím, abych zjistila, jestli něco nepotřebuje. Měj se pěkně," vstala jsem a kývla jsem na něj.
Anonymní- Anonymní
Odešla jsem ze stanu a zamířila si to směrem, kde jsem nechala Naruta.(přesun)
Anonymní- Anonymní
( Včera)
Usmál jsem se na ni."Vyřídím jí to." Kývl jsem na ni a vrátil se k Lizz. Opatrně jsem ji položil a zachumlal do peřiny. Potom jsem se ručníkem usušil pořádně vlasy a znovu si ho dal kolem pasu. Lehl jsem si vedle a přitáhl se k ní. Byla pořádně zakrytá a mě už nezbývala deka, ale mě to nevadilo. Nechtěl jsem ji budit. Chvilinku jsem ještě jen tak ležel, než jsem usnul.
Usmál jsem se na ni."Vyřídím jí to." Kývl jsem na ni a vrátil se k Lizz. Opatrně jsem ji položil a zachumlal do peřiny. Potom jsem se ručníkem usušil pořádně vlasy a znovu si ho dal kolem pasu. Lehl jsem si vedle a přitáhl se k ní. Byla pořádně zakrytá a mě už nezbývala deka, ale mě to nevadilo. Nechtěl jsem ji budit. Chvilinku jsem ještě jen tak ležel, než jsem usnul.
Shinobi
Ráno som pomaly pootvorila oči, bolo mi tak príjemne, teplo, síce som bola úplne zabalená do prikrívky aj tak som na sebe cítila Akihirovi ruku a len som sa pousmiala..pomaly som sa pozrela do jeho spiacej tváre.. pomaly som sa ako tak vybabrala z deky bez toho aby som ho zobudila.. po tom som ju jemne natiahla na neho a dala mu takú jemnú pusu na tvár, no tak aby sa nezobudil.. len som sa postavila z postele, podišla som ku skrini ktorá bola kúsok od nej, vyzliekla som si noćnú košelu a začala som sa v nej prehrabovať páč som hľadala niečo normálne na seba, po tom som sa len začala tak potichu a pomaly obliekať aby som h onezobudila..
Shinobi
Klan:
Trochu jsem sebou trhl, ale spal dal. Zavrněl jsem trochu jako kocour a zabalil se pořádně do deky. Položil jsem jednu ruku tam, kde by měla být Lizz, ale když jsem nic necítil na chvíli jsem se probral. Podíval jsem se a nikdo tam nebyl. Otočil jsem se druhým směrem a viděl jsem ji, jak se převléká. Trochu mi zrudly tváře, ale otočil jsem se na ni a díval se z napůl přivřenýma očima na ni..."Dobrééé...ranko..." Řekl jsem takovým tichým hláskem.
Shinobi
Zrovna keď som si natiahla pantsu tak som ho započula ako mi povedal dobré ráno.. trocha.. dosť som zrudla.. rukami som si zakrila prsia a pootočila som sa k nemu...u..uhm.. bré ránko.. pípla som po čom som skúsila vystrúhať úsmev, len som sa otočila späť ku skrine takže som mu bola chrbtom , ruky som zložila dole a natiahla som na seba aj podprsenku, po tom v podstate ten istý druh oblečenia ako včera..
Shinobi
Klan:
Usmál jsem se na ni, i když pře přivřené oči jsem Lizz viděl jen na půl. Otočil jsem se na záda a dlouze se protáhl. Potom jsem shodil ze sebe deku a postavil se. Trochu jsem si připevnil ručník a došel až k ní a objal ji zezadu a dal pusu na tvář."Jak si se vyspala?"
Shinobi
Strana 9 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 9 z 10
Povolení tohoto fóra: