Ichiraku ramen
+19
Ryuuzaki Yamanaka
Arisu Otoginokuni
Kami Atsushi
Kaori Senju
Shinjiro
Katashi Aokawa
Tasai
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Yoshio Yamanaka
Satsuki Aizawa
Nara Kagayami
Neuro Uchiha
Raiken Namikaze
Daiki Ayme
Shijin Hyuuga
23 posters
Strana 9 z 9
Strana 9 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ichiraku ramen
First topic message reminder :
Ichiraku ramen má v Listové dlouholetou tradici.
Obsluhuje vás příjemná dívka a jídlo je vždy skvělé.
Ichiraku ramen má v Listové dlouholetou tradici.
Obsluhuje vás příjemná dívka a jídlo je vždy skvělé.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Ichiraku ramen
Teda, ta obrovská miska v něm zmizela až podezřele moc rychle podle mě, ale to nevadilo, když měl chuť k jídlu, proč mu bránit? A navíc, když jedl tohle! To se ani nedivím, že se na ten rámen tolik těšil! A také jsem viděla, že mu do žil vlilv novou energii, to je zaručený super tajný recept na štěstí, rámen!
"Tsee, to si myslíš! Jsi má ochranka, ale já jsem tvrdohlavá a mám svůj vlastní pohled na věc" Mrkla jsem na něj a při zmíňce o tom, jestli bych nechtěla něco udělat jsem pohled stočila ke dvoum zabaleným miskám rámenu a přikývla.
"Hai, chtěla jsem zajít za Raikenem Namikaze. Dobře ho znáš, že? Když jsi na cvičišti spal, něco se semlelo, kvůli našemu boji nějaká dívenka prolomila pečeť, ta zvláštní aura, doteď si jí vybavuju. Byla obrovsky rychlá, chtěla jsem jí pomoct, ale zaútočila na mě, po našem boji jsem byla slabá a rychlost je moje slabina.. No nebýt Raikena, už tu s tebou nesedím. Tak jsem se mu chtěla trochu odvděčit." Podotkla jsem a pousmála se.
"Aaa proč mi to chceš říct až při odchodu?" Vyzvídala jsem.
"Tsee, to si myslíš! Jsi má ochranka, ale já jsem tvrdohlavá a mám svůj vlastní pohled na věc" Mrkla jsem na něj a při zmíňce o tom, jestli bych nechtěla něco udělat jsem pohled stočila ke dvoum zabaleným miskám rámenu a přikývla.
"Hai, chtěla jsem zajít za Raikenem Namikaze. Dobře ho znáš, že? Když jsi na cvičišti spal, něco se semlelo, kvůli našemu boji nějaká dívenka prolomila pečeť, ta zvláštní aura, doteď si jí vybavuju. Byla obrovsky rychlá, chtěla jsem jí pomoct, ale zaútočila na mě, po našem boji jsem byla slabá a rychlost je moje slabina.. No nebýt Raikena, už tu s tebou nesedím. Tak jsem se mu chtěla trochu odvděčit." Podotkla jsem a pousmála se.
"Aaa proč mi to chceš říct až při odchodu?" Vyzvídala jsem.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Však prv ako stihla Yo povedať čo i len prvú vetu, položil som vyčerpane hlavu na pult. Bol som naozaj unavený, a rámen mi nemohol pomôcť, musela ma chápať, nemal som Bijju v sebe, aj keď čakry som mal viac ako ona, používal som silnejšie techniky. Preto som sa ešte posledný krát nadvihol, oprel sa o jej rameno a tvrdo jej na ramene zaspal, odkiaľ ma už nedokázal nikto prebrať. Tým že som zaspal tu, som jej dal na starosť moje telo, pretože zo spánku, sa preberiem istotne až za veľmi veľa hodín.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
"Heeh?" Vypadlo ze mě, když jsem viděla, jak se mi Nao opřel o rameno a během pár minut, přímo v Ichiraku usnul, asi byl vážně ještě vyčerpaný, ani protestovat na to, že platil jsem nemohla. Nakonec jsem si povzdechla, pískem jsem obalila jeho tělo a nadzvedla ho do zvudhcu, lidé v Ichiraku, co tu byli s námi doopravdy zírali, no, v Suně to bylo docela obvyklé, ale tak tohle byla Konoha, nemohla jsem se ničemu divit. Nakonec jsem vstala, vzala so ruky rámen a se spícím Naem obaleným v písku, který se vznášel vedle mě se vydala na cvičiště, doufala jsem, že tam ještě bude.
(Přesun.)
(Přesun.)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Andi
Posadil jsem se na židli a obědnal si vepřový Ramen. Milá dívka myslím že se jmenovala Ayame mě obsloužila. Pustil sem se tedy do Ramenu a čekal co vymyslí to Pako.
Posadil jsem se na židli a obědnal si vepřový Ramen. Milá dívka myslím že se jmenovala Ayame mě obsloužila. Pustil sem se tedy do Ramenu a čekal co vymyslí to Pako.
Andi Dors- Počet príspevkov : 83
Dokráčal som už bez kombinézy do Ichiraku, sadol si vedľa Andiho a objednal si.
Nikdo by nepoznal, čo som doteraz robil, keby som nemal na rukách trochu žltej a bledomodrej farby čo presiakla cez rukavice. Keď mi podali rámen zahľadel som sa na monumenty. Tie sú, ale krásne. Však sensei? Dostal som zo seba s cieľom, aby sa tam pozrel.
https://nsgoon.forumczech.com/t3309p120-hokage-monumenty -> post 13.5.2013 o 00:55
Nikdo by nepoznal, čo som doteraz robil, keby som nemal na rukách trochu žltej a bledomodrej farby čo presiakla cez rukavice. Keď mi podali rámen zahľadel som sa na monumenty. Tie sú, ale krásne. Však sensei? Dostal som zo seba s cieľom, aby sa tam pozrel.
https://nsgoon.forumczech.com/t3309p120-hokage-monumenty -> post 13.5.2013 o 00:55
Saikoro- Velitel Jouninů
- Počet príspevkov : 230
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Cross
Andi
Chtělo se mi opravdu hodně smát ale zaprvé jsem jedl a za druhé měl zatím vyhráno jen z půlky. Naštěstí pro mě udělal to tak aby mi nahrál do noty.
Dojedl jsem a zaplatil. Kupodivu jsem zaplatil i za něj a počkal až dojí. Mám tu pro tebe dokončení. Pojď zamnou. Poděkoval jsem za výborné jídlo a odebral se i s Kenym dál do vesnice. (přesun)
Chtělo se mi opravdu hodně smát ale zaprvé jsem jedl a za druhé měl zatím vyhráno jen z půlky. Naštěstí pro mě udělal to tak aby mi nahrál do noty.
Dojedl jsem a zaplatil. Kupodivu jsem zaplatil i za něj a počkal až dojí. Mám tu pro tebe dokončení. Pojď zamnou. Poděkoval jsem za výborné jídlo a odebral se i s Kenym dál do vesnice. (přesun)
Andi Dors- Počet príspevkov : 83
Dojedol som a to, že za mňa zaplatil som vzal ako kompliment. Bolo mi jasné, že to dokončenie skončí buď vezením alebo umývaním. Tú srandu som si však odpustiť nemohol. Bez slova som nasledoval Andiho.
(presun)
(presun)
Saikoro- Velitel Jouninů
- Počet príspevkov : 230
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Cross
Strana 9 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 z 9
Povolení tohoto fóra: