Hokage monumenty
+10
Hiroshi Senju
Andi Dors
Satsuki Aizawa
Neuro Uchiha
Kami Atsushi
Katashi Aokawa
Killunia
Daiki Ayme
Raiken Namikaze
Shijin Hyuuga
14 posters
Strana 5 z 6
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Hokage monumenty
First topic message reminder :
Ze skal nad Konohou je výhled na celou vesnici.
Ráno je vše ještě zakryté stíny, ale jakmile se vše začne probouzet, vybízí výhled k úsměvu.
V noci je odtud vidět, jak se postupně rozsvěcí či zhasínají světla. Jako tisíc světlušek.
Ze skal nad Konohou je výhled na celou vesnici.
Ráno je vše ještě zakryté stíny, ale jakmile se vše začne probouzet, vybízí výhled k úsměvu.
V noci je odtud vidět, jak se postupně rozsvěcí či zhasínají světla. Jako tisíc světlušek.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokage monumenty
Popravdě? I já jsem byla dost zmatená a mimo, namísto toho chladného, arogantního a věčně nad věcí kluka, tu byl někdo, který snad mohl být i .. starostlivý, mohlo mu vůbec na někom záležet? Na mě? Nechápala jsem to, ale v tu chvíli mi to bylo i jedno. Při zmíňce o šátku jsem po něm snad už jen ze zvyku prsty přejela, od doby, co odešel jsem to dělala pořád. Podívala jsem se na něj a neodpustila si rýpnutí.
"Vsadím se, že tos říkal už spoustu holkám přede mnou.." Usmála jsem se podpichovačně.
"Vsadím se, že tos říkal už spoustu holkám přede mnou.." Usmála jsem se podpichovačně.
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Ušklíbl jsem se svým typickým šklebem. "Sbalit holku není nic těžkýho, na tu těmi slovy neplýtvám... ale ty jsi něčím jiná a já tě nechápu a to mě nutí se zastavit a zjistit to. Dokud tě nepokořím a nepochopím, nebudu mít klid.." přejel jsem prsty po jejích rtech.
"Nevím, co jsi mi to udělala.. ale je to tak!" znovu jsem ji políbil. Měl jsem chu´t držet ji a líbat, měl jsem chuť se na ni jen dívat, jen jí poslouchat.. co to se mnou sakra bylo?!
"Nevím, co jsi mi to udělala.. ale je to tak!" znovu jsem ji políbil. Měl jsem chu´t držet ji a líbat, měl jsem chuť se na ni jen dívat, jen jí poslouchat.. co to se mnou sakra bylo?!
Kami Atsushi- Počet príspevkov : 421
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Pomaly zapadalo slnko, klesalo nižšie a nižšie. Nádhernému páru sa naskytol prekrásny pohľad na červenú oblohu. Oblohu ktorá tak silno pripomínala krv. Satsuki a Kami, obaja tam sedeli, určite sa na tú nádheru pozerali, kým ich nevyrušil pohyb za ich chrbtami. Tam kde by mal byť voľný priestor, tam teraz stála väčšia oranžová žaba, Gamakichi. Nikto nevedel čo to má znamenať, keďže ani jeden z nich nevedel že som sa vrátil z Konohy. A preto keď otvorila ústa, a s jazykom presunula moje telo na zem..
„Prosím, pomôžte mu Satsuki~sama..“ Poznal ju z môjho rozprávania, preto šiel za ňou ako jedinou osobou ktorej veril. Moje doráňané, zakrvavené, dotrhané telo, schnúca krv na tvári, popáleniny na koži a hlavne.. To že som nedýchal a srdce mi prestávalo biť. Potreboval som medikov, tých najlepších.
„Prosím, pomôžte mu Satsuki~sama..“ Poznal ju z môjho rozprávania, preto šiel za ňou ako jedinou osobou ktorej veril. Moje doráňané, zakrvavené, dotrhané telo, schnúca krv na tvári, popáleniny na koži a hlavne.. To že som nedýchal a srdce mi prestávalo biť. Potreboval som medikov, tých najlepších.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Klan: Uzumaki
Široce jsem se na Kamiho usmála, po jeho slovech, vážně jsem se cítila.. šťastná, tak jako nikdy v životě. Možná jsem se zamilovala do hajzla, ale bylo mi to jedno.
"Já js.. Co to?!" Dívala jsem se na Kamiho tvář, ale právě teď jsem pohled přesunula na oblohu. Něco se z ní řítilo přímo sem nebo to byla jen moje fantazie?
Žába? Na monumentech? Co to sakra má znamenat?
A pak, to, co z té žáby vypadlo, slova jsem vnímala jen okrajově, zírala jsem do bledé tváře chlapce přede mnou.
Do tváře chlapce, který byl vždycky mým nejlepším přítelem. Neviděla jsem ho tak dlouho, vždycky jsem věděla, že se mi jednou vrátí. Že se vrátí k nám všem, nevzdávala jsem naději, ale že se vrátí takhle?
Rychle jsem k němu došla, zavřené oči, zakrvácená tvář, hluboké rány.
"Nao.." Prsty jsem mu přejela po tváři s úsměvem, ale nehybné, stejně jako celé jeho tělo, vypadal jako kdyby jen spal, ale právě to mě děsilo.
Vybavil se mi okamžik na jedné z misí. Tehdy, když jsem schytala protivníka se Suitonem, chystal se nás oba zabít, ale on, Nao, genin, vstal z posledních sil a postavil se jim, jen proto aby mě zachránil.
"Ne, prosím.." Tichá prosba. Slza, jedna, druhá.. Nevnímala jsem ani tak to, že brečím, jen jeho. Ale nemohla jsem se teď litovat, nemohla jsem to vzdát, on to taky nevzdal, pořád je naděje! Musela jsem ho zachránit! Ne já, potřeboval pomoc, hned!
Zvedla jsem oči ke Kamimu.
"Vezmi ho do nemocnice, hned, prosím.." Věděla jsem, že to zvládne, co nejrychleji, jedině on.
"Dojdu pro Hokage.." Zamumlala jsem, to ona byla ta, která mu dokáže pomoct!
Vyhrabala jsem se na nohy, naposledy se podívala na Naa i Kamiho než jsem se co nejrychleji vydala do kanceláře.
(Přesun.)
"Já js.. Co to?!" Dívala jsem se na Kamiho tvář, ale právě teď jsem pohled přesunula na oblohu. Něco se z ní řítilo přímo sem nebo to byla jen moje fantazie?
Žába? Na monumentech? Co to sakra má znamenat?
A pak, to, co z té žáby vypadlo, slova jsem vnímala jen okrajově, zírala jsem do bledé tváře chlapce přede mnou.
Do tváře chlapce, který byl vždycky mým nejlepším přítelem. Neviděla jsem ho tak dlouho, vždycky jsem věděla, že se mi jednou vrátí. Že se vrátí k nám všem, nevzdávala jsem naději, ale že se vrátí takhle?
Rychle jsem k němu došla, zavřené oči, zakrvácená tvář, hluboké rány.
"Nao.." Prsty jsem mu přejela po tváři s úsměvem, ale nehybné, stejně jako celé jeho tělo, vypadal jako kdyby jen spal, ale právě to mě děsilo.
Vybavil se mi okamžik na jedné z misí. Tehdy, když jsem schytala protivníka se Suitonem, chystal se nás oba zabít, ale on, Nao, genin, vstal z posledních sil a postavil se jim, jen proto aby mě zachránil.
"Ne, prosím.." Tichá prosba. Slza, jedna, druhá.. Nevnímala jsem ani tak to, že brečím, jen jeho. Ale nemohla jsem se teď litovat, nemohla jsem to vzdát, on to taky nevzdal, pořád je naděje! Musela jsem ho zachránit! Ne já, potřeboval pomoc, hned!
Zvedla jsem oči ke Kamimu.
"Vezmi ho do nemocnice, hned, prosím.." Věděla jsem, že to zvládne, co nejrychleji, jedině on.
"Dojdu pro Hokage.." Zamumlala jsem, to ona byla ta, která mu dokáže pomoct!
Vyhrabala jsem se na nohy, naposledy se podívala na Naa i Kamiho než jsem se co nejrychleji vydala do kanceláře.
(Přesun.)
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Klan:
I já si všiml, jak z nebe cosi padá, no žábu jsem opravdu nečekal. Tím spíš, když promluvila na Suki a ještě z ní vypadl kluk. Díval jsem se na něj, na žábu i Suki a nic nechápal, ale její reakce mě ujistila, že ona jej zná.
Stejně jako ona jsem k němu doběhl. No, při pohledu na ně jsem si říkal, že by u něj měli stát všichni svatí.
Když mě pak poprosila, abych ho odnesl do nemocnice, na nic jsem nečekal, zvedl ho a rozeběhl se přímo z monumentů. Skočil jsem, vyvolal křídla a co nejrychleji se rozletěl do nemocnice.
(Přesun)
Stejně jako ona jsem k němu doběhl. No, při pohledu na ně jsem si říkal, že by u něj měli stát všichni svatí.
Když mě pak poprosila, abych ho odnesl do nemocnice, na nic jsem nečekal, zvedl ho a rozeběhl se přímo z monumentů. Skočil jsem, vyvolal křídla a co nejrychleji se rozletěl do nemocnice.
(Přesun)
Kami Atsushi- Počet príspevkov : 421
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Na moment som sa zastavil v obchode s oblečením a k tomu všetkému si kúpil čiernu kombinézu na ktorej bola prišitá dokonca aj kukla. Vyzeral som v tom ako Mighty Guy v prefarbený na čierno s kuklou.
Keď som prišiel k monumentom a pozrel sa smerom hore mal som dosť.
Uvedomil som si, že dnešný "kreatívny trénink" bude viac náročný ako som čakal. Boli obrovské.
No nič! Čas začať! Povedal som si sám pre seba a otvoril prvé plechovky farby a namiešal ich s riedidlom.
Trvalo to len chvíľu, nie to riedenie a vyčerpalo ma to tak, zhruba na dno.
Keď ste sa teraz pozreli na monumenty z diaľky videli ste ich trošku inak ako zvyčajne.
Zobral som sa a obehol Konohu s tým, že som rozhadoval do košov prázdne plechovky. Nakoniec som zo seba strhol čiernu kombinézu a zahodil ju tiež. Potom som zamieril okľukou do Ichiraku.
(presun)
Keď som prišiel k monumentom a pozrel sa smerom hore mal som dosť.
Uvedomil som si, že dnešný "kreatívny trénink" bude viac náročný ako som čakal. Boli obrovské.
No nič! Čas začať! Povedal som si sám pre seba a otvoril prvé plechovky farby a namiešal ich s riedidlom.
Trvalo to len chvíľu, nie to riedenie a vyčerpalo ma to tak, zhruba na dno.
Keď ste sa teraz pozreli na monumenty z diaľky videli ste ich trošku inak ako zvyčajne.
- Prvý Hokage:
- Druhý Hokage:
- Tretí Hokage:
- Štvrtý Hokage:
- Piata Hokage:
- Kaori-sama:
Zobral som sa a obehol Konohu s tým, že som rozhadoval do košov prázdne plechovky. Nakoniec som zo seba strhol čiernu kombinézu a zahodil ju tiež. Potom som zamieril okľukou do Ichiraku.
(presun)
Saikoro- Velitel Jouninů
- Počet príspevkov : 230
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Cross
Dobehol som k monumentom. Umyl som prvých päť hokagov, no pri Kaori som sa zastavil. Nemohol som si to odpustiť. Umyl som jej tvár tak, že to vyzeralo ako keby ten istý obrázok čo tam bol mal knírek a rohy.
Zliezol som dole z monumentov a len sa na ne z diaľky zadíval. Nádhera! Pomyslel som si. Vážne to na ňu sedelo.
Zliezol som dole z monumentov a len sa na ne z diaľky zadíval. Nádhera! Pomyslel som si. Vážne to na ňu sedelo.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
Nádhera, že? Ozvalo sa hneď za Kenym, mohol sa zľaknúť, za čo by som bola len rada. Pekne ma vytočil, to musel vedieť. A predsa som na tvári mala úsmev od ucha k uchu, avšak neuveriteľne falošný. Paráda, vyzerám ako Fiona po západe slnka, k tomu mám prenádherné fúzy a rohy. Mala by som ti za to poďakovať, všakže? Pretočila som pohľad naňho. Výraz som mala najprv taký milý, no po chvíli sa zmenil na vražedný, chytila som ho pod krk a začala ho škrtiť, ako škrtil Homer Barta. Ty jeden mrňavý! Zvrieskla som ešte k tomu.
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Klan: Senju
Zľakol som sa jej, len čo bola pravda. Kdo by sa nezľakol.
Skôr ako ma začala škrtiť stihol som zo seba dostať: Povedal by som, že skôr Fiona pred západom slnka. Čo sa vám nepáči na Fuu? Hneď na to ma začala škrtiť. Nebolo to dvakrát príjemné.
Keď už mi dochádzal vzduch dostal som zo seba: Prosím! Osprave...dlňujem sa. Pustite ma Hokage-sama.
Mal som dosť a ona si u mňa práve vybudovala rešpekt. To sa podarí málokomu.
Skôr ako ma začala škrtiť stihol som zo seba dostať: Povedal by som, že skôr Fiona pred západom slnka. Čo sa vám nepáči na Fuu? Hneď na to ma začala škrtiť. Nebolo to dvakrát príjemné.
Keď už mi dochádzal vzduch dostal som zo seba: Prosím! Osprave...dlňujem sa. Pustite ma Hokage-sama.
Mal som dosť a ona si u mňa práve vybudovala rešpekt. To sa podarí málokomu.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
Andi
Oběvil jsem se vedle Hokage a položil jí ruku na rameno. Omlouvám se za jeho drzost. A pokud dovolíte, potrestám ho sám. Jelikož nechci spor mezi vesnicemi. Opět jsem udělal šarmantní výraz.
Oběvil jsem se vedle Hokage a položil jí ruku na rameno. Omlouvám se za jeho drzost. A pokud dovolíte, potrestám ho sám. Jelikož nechci spor mezi vesnicemi. Opět jsem udělal šarmantní výraz.
Andi Dors- Počet príspevkov : 83
Keďže som ho nechcela uškrtiť, pustila som ho, pričom som sa naňho dívala s prižmúrenými očami. Urobíš to ešte raz, tak si skončil...Ver mi! Sykla som sa otočila sa na toho čudného chlapa a pozrela sa na jeho ruku, ktorou mi chytil rameno. No to snáď nemyslí vážne! Nech dá zo mňa tie paprče preč!
Pán neviem-vaše-meno, vaše šarmantné výrazy vám nijako nepomôžu, aby ste vedeli. Ironicky som si pousmiala a trochu sa od neho oddialila, čím som mu naznačila, aby sa ma viac už nedotýkal.
Myslím, že chlapec bol už potrestaný dosť a dúfam, že si z toho vzal ponaučenie. Nikdy neser Hokagyňu! Prevrátila som očami, množstvo ľudí skončilo podobne ako tento chlapec. A poučili sa. Našťastie.
Pán neviem-vaše-meno, vaše šarmantné výrazy vám nijako nepomôžu, aby ste vedeli. Ironicky som si pousmiala a trochu sa od neho oddialila, čím som mu naznačila, aby sa ma viac už nedotýkal.
Myslím, že chlapec bol už potrestaný dosť a dúfam, že si z toho vzal ponaučenie. Nikdy neser Hokagyňu! Prevrátila som očami, množstvo ľudí skončilo podobne ako tento chlapec. A poučili sa. Našťastie.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Andi
Andi Dors. Opět jsem se usmál ale tentokrát to byl můj sadistický výraz. Mé pravé nepřetvařující zlé já které se projevilo až když jsem zabil bratra. Jasně. Já mu to ještě dovysvětlím. Chytl jsem Kenyho pod krkem a ruku dal tak aby vysel pěkně dolů z monumentů. Zaujal si mě. Teď přejdeme na fázi kdy semnou budeš bojovat. Můj výraz vypadal jako bych měl hlad.
Andi Dors. Opět jsem se usmál ale tentokrát to byl můj sadistický výraz. Mé pravé nepřetvařující zlé já které se projevilo až když jsem zabil bratra. Jasně. Já mu to ještě dovysvětlím. Chytl jsem Kenyho pod krkem a ruku dal tak aby vysel pěkně dolů z monumentů. Zaujal si mě. Teď přejdeme na fázi kdy semnou budeš bojovat. Můj výraz vypadal jako bych měl hlad.
V duši som sa pousmial. Monumenty stále neboli čisté.
Len som sa nechal Andim ťahať.
Trošku mi prebehol mráz po chrbte keď povedal, že s ním budem bojovať.
Bol som zvedavý čo sa so mnou v blízkej dobe stane.
Sensei mierne psycho "čudák".
Zlá reputácia u Hokage.
Čo som mohol robiť.
Len som sa nechal Andim ťahať.
Trošku mi prebehol mráz po chrbte keď povedal, že s ním budem bojovať.
Bol som zvedavý čo sa so mnou v blízkej dobe stane.
Sensei mierne psycho "čudák".
Zlá reputácia u Hokage.
Čo som mohol robiť.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
Nemala som z toho dobrý pocit. Čo ten muž, teda Andi, vyzerajúci ako psychopat, chce s tým chlapcom robiť? Mala som také tušenie, že s ním má nie príliš dobré plány. A tak som sa rozhodla ich sledovať. Dokázala som potlačiť svoju chakru, aspoň tak, aby ju necítil, bola som si istá, že to senzibil nie je. Dokázala som sa pohybovať tak, že to obyčajný človek, ktorý nemá sharingan alebo byakugan, nezahliadne. Nenápadne som šla za nimi, skrývala som sa za stromami, prípadne na nejakej streche domu. Samozrejme, že som začula to "Zaujal si ma". V tej chvíli mi to doplo...To ho na to naviedol on? Ou, a ja som toho chudáka chlapca zmlátila, a pritom bol prakticky nevinný.
Tentoraz som chcela vraziť tomu Andimu, ale musela som počkať, chcela som vidieť, čo s tým chlapcom bude robiť.
Tentoraz som chcela vraziť tomu Andimu, ale musela som počkať, chcela som vidieť, čo s tým chlapcom bude robiť.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Andi
No. Umeješ to tady a pak si odpočineš. A nakonec, mi ukážeš jak dlouho vydržíš. Moje úmysli byli všelijaké. Hlavní byl aby to ale uklidil.
No. Umeješ to tady a pak si odpočineš. A nakonec, mi ukážeš jak dlouho vydržíš. Moje úmysli byli všelijaké. Hlavní byl aby to ale uklidil.
Zobral som sa a šiel vyčistiť to čo na monumentoch ostalo. Hral som sa po ceste s kartami, vyzeral som naozaj ako keby ma práve vykopli z kasína. Dokonca som mal aj taký skleslý výraz v tvári. Prakticky som prešiel okolo Kaori, no bol som taký zamyslený, že som si ju vôbec nevšimol. Keď som skončil, vrátil som sa k Andimu. Telo ma celé bolelo. Kdo by to povedal po takej márovačke od Hokage, nedával som to však najavo. Už som mal dnes celkom odmakané a mal som dojem, že pri ďalšom tréninku už moc nevydržím.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
Andi
Vracíme se do vesnice. Dodal sem suše a znuděně.
Poté jsem se otočil k Hokage. Mohla se skrývat jak chtěla ale na hlavě na které sem celou dobu stál a nehnul se od ní mi asi neušla daleko bez povšimnutí. Děkujeme za pohostinost a nashle.
Vracíme se do vesnice. Dodal sem suše a znuděně.
Poté jsem se otočil k Hokage. Mohla se skrývat jak chtěla ale na hlavě na které sem celou dobu stál a nehnul se od ní mi asi neušla daleko bez povšimnutí. Děkujeme za pohostinost a nashle.
V rýchlosti som niečo napísal na kartu, z jednej strany bola biela, tam bol text, z druhej bola zlatá. Odrážala svetlo tak nádherne, že to vyzeralo akoby sa okolo tvorila žiara. Cítil som Kaori, nebola ďaleko. Kartu som hodil po nej. Zarazila sa do steny len pár centimetrov od jej hlavy.
Potom som dobehol za Andim. Čas ísť sensei. Vyslovil som potichu.
- Text:
- Dovidenia Hokage-sama, snáď sa znova uvidíme. Veľa šťastia.
Keny "Cross" Mosse, Iwagakure no Sato
Potom som dobehol za Andim. Čas ísť sensei. Vyslovil som potichu.
Saikoro- Velitel Jouninů
Shinobi
Pche... Odrkla som si, predsa sa mu podarilo zaregistrovať ma. Veď som bola taká rýchla! Asi starnem... Povzdychla som si a prehrabla si vlasy, nemalo zmysel sa za nimi ďalej trepať. Odídu a máme pokoj.
Ešte predtým, než však stihli zmiznúť, tesne nad mojou hlavou sa do steny zavŕtala karta. Hééé? Vrhla som na ňu nechápavý pohľad, jemne ju z tej steny vytrhla a prečítala si, čo tam ten genin napísal. Takže sú z Iwy... Uškrnula som sa. To priezvisko "Cross" mi niečo hovorilo, ale nevedela som si v tejto chvíli spomenúť čo, proste som ho už niekde počula. Možno to bol nejaký klan, neviem.
So znova mrzutým pohľadom som sa vrátila späť do kanclu...(presun)
Ešte predtým, než však stihli zmiznúť, tesne nad mojou hlavou sa do steny zavŕtala karta. Hééé? Vrhla som na ňu nechápavý pohľad, jemne ju z tej steny vytrhla a prečítala si, čo tam ten genin napísal. Takže sú z Iwy... Uškrnula som sa. To priezvisko "Cross" mi niečo hovorilo, ale nevedela som si v tejto chvíli spomenúť čo, proste som ho už niekde počula. Možno to bol nejaký klan, neviem.
So znova mrzutým pohľadom som sa vrátila späť do kanclu...(presun)
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 5 z 6
Povolení tohoto fóra: