Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Tsuchikage

+2
Noriko Kana
Shijin Hyuuga
6 posters

Strana 2 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Kancelář Tsuchikage - Stránka 2 Empty Kancelář Tsuchikage

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 24 Jun - 9:08

First topic message reminder :

Kancelář Tsuchikage - Stránka 2 Iwavillage

Kancelář Tsuchikage se nachází v nejvyšší budově vesnice.
Ticho chodeb, které k ní vedou, každou chvíli naruší spěchající shinobi, který přišel ohlásit úspěšnost mise nebo naopak přišel, aby se dozvěděl víc o práci, kterou má vykonat.
Čekání si můžete zkrátit skvělým výhledem na Kamennou, který máte z oken budovy.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Tsuchikage - Stránka 2 Empty Re: Kancelář Tsuchikage

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sat 30 Jun - 8:47

"Mám se omlouvat?" mírně jsem pozvedla obočí. "Ale chápu. Nepotřebujeme teď ostrá slova, ač musím poznamenat, že se nám skvěle daří a podlehli bychom jen kdyby zaútočily obě vesnice najednou."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 10:13

Rukou som ukázal na stôl, na ktorom bol papier aj pero. "Je to na Vás, Tsuchikage-dono." Neodpustil som si sarkastický úsmev a opäť som prešiel pohľadom na Reinu-dono, ktorá ešte stále neprehovorila. Skoro ako ANBU.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 1 Jul - 18:00

"Uznávám, že je to dobrý nápad, ale zároveň nevím, co z toho budeme mít. Minule jste se objevil před válkou, kterou teď podle mne naše vesnice nemá zapotřebí," povzdechla jsem. "Je to rok a nejsem si jistá, jestli není příliš brzo na přilévání oleje do ohně. Nehledě na to, že původní svitky získaných technik bude Konoha požadovat zpět."
Na chvíli jsem pohledem střelila k oknu.
"Zůstanete po událostech ve vesnici nebo odejdete?" otázala jsem se ještě zamyšleně. Bylo předem jasné, že udělám, co navrhl. Možná proto jsem se už posadila za stůl.
"Diktujte, máte-li ohledně setkání speciální přání či důvod."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 18:19

"Práve preto by sme mali Kage ukľudniť. Či už sa rozhodnete pre mier alebo spojenectvo s nepriateľom, je dôležité, aby nám hlavy dedín dôverovali. Teda Vám, Tsuchikage-dono." Pri jej povzdychnutí som sa zamračil. Zdá sa, že s novým mandátom sa úcta k bývalej hlave dediny vytráca. Prikývol som, ako odpoveď na jej otázku. "Ak ma Hokage-dono nedá popraviť, potom zostávam. A nie, nemám žiadne prianie ani špeciálne dôvody."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 1 Jul - 18:26

"Popravit?" pozvedla jsem obočí. "Věřte mi, že pokud se o to pokusím, dám Hokagemu jasně najevo, že by ho čekala další prohraná válka. A že už bychom nedopustili, aby se Konoha znovu obnovila."
Poprvé jsem z jeho úst slyšela svůj nynější titul. Děsivé. Položila jsem pero.
"Diktování není vhodné," dodala jsem a postavila jsem se. "Můžete to napsat i sám, máte mou plnou důvěru a nevěřím, že byste zvolil cestu, která by Kamenné nějak uškodila. Navíc máte víc zkušeností než-li já, umíte zprávu lépe zaobalit."
Přešla jsem k oknu a znovu jsem se vyhoupla na parapet.
"A prosím, tituly mezi námi snad nejsou vhodné. Kdybyste mi nepředal svůj post, byl byste stále Tsuchikagem vy."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 18:38

"Nie, správu tak dôležitú môže napísať iba Kage, a tým ja už nie som. Hokage-dono by správu odo mňa ihneď zničil. Napokon som vládu nad dedinou druhýkrát prevzal vojenskou silou." Postavil som sa a prešiel k dverám, nie ku stolu. "Ste teraz Tsuchikage-dono, takže Vás tak budem oslovovať. Rovnako ako ste oslovovali Vy mňa, keď som bol ešte na Vašom mieste."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 1 Jul - 19:14

Teatrálně jsem povzdechla.
"Pak byste měl počítat s tím, že mi napsání zprávy bude chvíli trvat."
Líná Kage! Tsuchikage-dono? Ex-Tsuchikage-dono?
Zůstala jsem na okně. Zjevně jsem se k zapsání zprávy neměla.
"Měl byste se trochu uvolnit. Pokud se nepletu, ještě nevíte, že vaše studentka je již Jounin? Až se vrátíte, bude dopis odeslaný a vše připravené k setkání. Ale minimálně týden, pokud mám jako Kage rozhodnout, byste měl pobýt ve vesnici. Kamenná je přece krásná, musela vám alespoň trochu chybět."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sun 1 Jul - 19:29

Dorazila jsem před budovu a rozpažila, udělala jsme otočku na patě a zavřela oči. Velký Buddho v nebeské krajině Tušitě, prosím ať dostanu schopného senseie! Jestli ho dostanu už nikdy nebudu zabíjet mravence, už nikdy nebudu plánovat jak sestře přivážu vlasy k posteli, už nikdy nebudu hrát na dudy když to neumím. A přísahám že už nikdy nebudu pít energy drinky protože pak jsem jak nadopovaná fretka! Už nikdy nebudu vyžadovat diplomatickou imunitu a už nikdy nebudu učit své kamarády létat. Tak prosím vyslyš mé přání. Otevřela jsem očka a vydala se po schodech ke kanceláři, v půlce jsem se už jen plazila a přidržovala se zábradlí. Nakonec se mi podařilo dostat ke kanceláři, sesunula jsem se na lavičku a chvíli potřebovala oddech abych v kanceláři nefuněla jak bulldog.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Počet príspevkov : 963

Shinobi
Vesnice:
Klan:

http://postapocalypticarmy.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 19:38

"Z Konan sa stal za rok Jōnin?" Správa ma najskôr prekvapila, potom sa na mojej tvári objavil úsmev. "Nič iné som ani neočakával, bola predsa mojou študentkou!" Nepriamo som pochválil sám seba. "A čo Teiji? Stal sa z neho už aspoň Chūnin?" Pokúšal som sa ucítiť ich chakr~u v dedine, ale márne. Bol to už predsa rok a ja som stretol toľko nových ľudí. Ako ich poznám, budú mi môj odchod vyčítať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 1 Jul - 19:43

"Ne, vlastně ne. Je stále Genin," rozesmála jsem se. "Musela jsem znovu promíchat týmy. Často měnil týmové partnery, po vašem odchodu mi to nevycházelo. S Konan se rozdělili hned po vašem odchodu. Popravdě nějakou dobu ani nebyla shinobi, nedostavovala se do služby. Pak se vrátila, ale přišlo mi, že neuznává týmovou spolupráci."
Musela jsem se sarkasticky ušklíbnout.
"A teď to vypadá, že díky vlastní snaze bude sensei svého týmového partnera."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jul - 19:50

"Ach, to som nechcel," hlasno som si povzdychol. "Radšej už pôjdem, pokúsim sa nájsť Konan. Vlastne už Konan-dono." Prudko som sa otočil, chytil kľučku a otvoril dvere. "Tsuchikage-dono, rád som Vás zasa videl. A Vás, Reina-dono, som rád poznal." Môj pohľad smeroval po celú dobu do zeme, takže som si ani nevšimol Kimiko, ktorá práve prišla. Keby som nebol senzibil, asi by som do nej pri odchode vrazil.

(Presun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 1 Jul - 20:08

"Reino, slyšela jste," věnovala jsem jí jemný úsměv jen chvíli potom, co jsem opětovala Midotsuchiho pozdrav a co odešel.
"Ocenila bych, kdybyste se za mnou zastavila do týdne, to už bude jasné datum setkání Kage. Dnes můžete jít."
Zadívala jsem se na dveře.
"Další!" zavolala jsem dostatečně hlasitě na to, aby to bylo slyšet.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Mon 2 Jul - 8:51

uklonila jsem se "Lady Tsuchikage." řekla jsem vstala a odešla ven z kanceláře (přesun)
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Mon 2 Jul - 10:41

Přede dveřmi se z papírových lístků zformovalo moje tělo.
Bylo to jednodušší než si dát práci s vycházením všech schodů. Můj pohled zabloudil k dívce na lavičce před kanceláří. Jemně jsem se na ni usmála a kývla na znamení pozdravu. Když se z kanceláře ozvalo pozvání ke vstupu, opřela jsem se vedle dveří. Měla jsem času dost a koneckonců jsem potřebovala jen nahlédnout do jedné z karet.
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet príspevkov : 2208

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Yuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Mon 2 Jul - 11:25

Vyskočila jsme na nohy a koukla se na strop. Doufám že jsi mě slyšel tam nahoře! Zazubila jsme se a pak se tam objevila jiná osoba, zírala jsem na ní jak na boží znamení, ona se tam zformovala z lístků?! Zavřela jsem pusu která se mi otevřela dokořán a odkašlala si. Zazubila jsme se na ní na pozdrav a vešla do kanceláře.
"Krásný den Tsuchikage-sama!" Hlasitě jsem pozdravila a zastavila se před stolem. "Chtěla jsme se zeptat jestli bych mohla dostat nějakého super senseie."
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 2 Jul - 11:35

"Sensei je samozřejmostí, jen s týmovými partnery tě budu muset pravděpodobně zklamat. Složení týmů není definitivní a možná se ještě bude muset měnit," zadívala jsem se do papírů, mezi kterými jsem nakonec narazila na její kartu. "Kimiko Kyoshi, že? Tvá sensei bude Itako Konan. Týmoví partneři Teji Kuho a Kei Kamizuru."
Ale mohu je dát oba k ní? Jsou pokročilí.
Na pár vteřin jsem se zamračila.
Nesedí mi to, už zase. Ještě bych k ní mohla dát Hikari, ale ta je zvyklá na vlastní tým.
"Prozatím ale budeš se svou sensei trénovat sama," prohlásila jsem po chvíli a vzala do rukou kartu Konan.
"Tohle je ona," dodala jsem a ukázala kartu Kimiko. Hodnost Jounin, zaměření na Ninjutsu/Hijutsu a věk 20 let.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Mon 2 Jul - 12:06

"Sama?" Zopakovala jsem to po ní a pak přikývla. Prohlídla jsme si kartu a nadzvedla obočí. To je ta před kanceláří? páni... Spokojeně jsme se zazubila. "Děkuju Tsuchikage-sama!" Pronesla jsem opět dost hlasitě a energicky. Otočila jsem se na patě a vyskákala z kanceláře. "Naschle!" Zamávala jsem jí mezi dveřmi a objevila se na chodbě. Zastavila jsme se a chvíli mlčky koukala na Konan. Nakonec jsem se rozpačitě usmála a přišla k ní.
"Konan-sensei? Já jsem Kimiko Kyoshi a jsem vaše nová studentka" zvedla jsem palec nahoru a zazubila se.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 2 Jul - 12:08

"Není zač, pěkný den," její energický přístup se mi líbil.
To bylo hodně rychlé...
"Další," vykřikla jsem ještě a čekala, kdo vstoupí.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Mon 2 Jul - 12:12

Takže to je ona? Vypadá to, že teď už žádné karty vidět nepotřebuji.
I proto jsem na další výzvu ke vstupu nezareagovala a jen jsem se mírně pousmála směrem své nové studentky.
"Těší mě, Kimiko," dodala jsem, když jsem si ji pořádně prohlédla.
Ještě před rokem bych byla na jejím místě. Jak se mám chovat teď? Jak by se choval Midotsuchi-sensei?
"Chtěla jsem se jít zeptat na své studenty, ale vypadá to, že již není třeba. Tak co si najít nějaké klidné místo, kde bys mi o sobě něco prozradila?"

Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Mon 2 Jul - 12:17

Přikývla jsem s širokým úsměvem.
"A kam teda půjdeme?" zvědavě jsem jí pozorovala.
"Nepůjdeme třeba k jezeru, na Dango nebo na cvičiště?" Vychrlila jsem ze sebe a párkrát zamrkala.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Mon 2 Jul - 12:21

"Cvičiště je dobrý nápad," snažila jsem se na tváři udržet přátelský úsměv, i když jsem byla značně vyvedená z míry. Shinobi by neměl dávat najevo, když je nesvůj. Tak jsem to nedělala. A přitom byl zvláštní pocit mít vlastní tým potom, co se ty mé tolikrát rozpadaly. Tentokrát už jsem ale nehodlala připustit, aby se historie opakovala.
"Můžeme rovnou začít se cvičením a když ti to půjde, tak tě pak pozvu na Dango."
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Mon 2 Jul - 12:24

"Mmm Dango" pronesla jsem zasněně a pak se usmála. "Dobrá, hurá na cvičiště!" Zasmála jsme se a začala místo chůze poskakovat. Energie jsem měla až moc a tak jsem poskakovala celou cestu až na cvičiště.
-přesun-
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Mon 2 Jul - 13:03

Vydala jsem se po schodech jen kousek za ní.
Sledovala jsem, jak se chová. Bezstarostná, milá. Byla jsem ráda, že mám takovou studentku.

(Přesun)
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Tue 3 Jul - 9:11

Když jsem zaslechla, jak se kroky vzdalují, došlo mi, kdo musel stát přede dveřmi.
Ať žijí náhody.
Díky prázdnu před kanceláří jsem se mohla pustit do psaní dopisů, ale ještě předtím jsem chvíli hleděla do map. Tradiční bylo setkání v Zemi Železa, ale to jsem vyloučila hned. Potřebovala jsem něco, co pro mě bude nejvhodnější. Na druhou stranu s vlastní zemí jsem nemohla počítat, Kage by nedorazili.
Teatrálně jsem povzdechla a zabodla do mapy špendlík kamsi doprostřed Takigakure.
Detaily se doladí.
Pak už jsem začala psát a nakonec k sobě zavolala někoho s našimi sokoly, kteří nosili zprávy. Připevnila jsem listy, aby se s nimi během cesty nic nestalo a nechala jsem posly letět.
A nezbývá než čekat...
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jul - 19:01

Po tak trochu líné procházce vesnicí a jedné cigaretě (protože ta ranní je vždycky nejlepší, bez ohledu, na denní dobu) stanul Roka pod schody oné velké budovi, které už jednou šlapal a které se mu najednou ani náhodou nechtěli šlapat po druhé. Zvláště, když tušil, že v další vesnici to nebude o nic jiné.
Nakonec přesvědčil sám sebe do prvního kroku a z toho se pak už tak nějak vyvrbily ty další.
Během pomalého stoupání do schodů, protože stejně jako před tím, ani teď nebylo kam spěchat, si zapálil ještě jednu cigaretu (protože druhá ranní cigareta je vždycky skoro tak dobrá, jako ta první, bez ohledu na denní dobu) a začal přemýšlet nad tím, jestli měl vůdce Kusagakure před kanceláří taky tolik schodů.
Nemohl si vzpomenout - zrovna dvakrát často tam nechodil.
A tak mu v tom příjemném zadumání, spojeném s cigaretovým opojením, cesta nahoru nakonec docela utekla a on stanul před dveřmi, před kterými už jednou stál a tentokrát byl nucen hodit špaček na zem, protože okno bylo zavřené. Při vzpomínce na Raikage ho aspoň před zaklepáním kopnul do kouta.
Pak zvednul ruku a jednou razantně klepnul. Nechal zvuk doznít a potom udělal to samé ještě jednou.
Osamělé rány měli nakonec daleko silnější náboj, nežli zběsilé rytmy, které byli na dveře jeho rukou vyťukávány normálně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: