Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 1 z 40
Strana 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Kancelář Tsuchikage
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
Přišel jsem do kanceláře-nikdo tam nebyl a tak sem tam dal papír s plakátem a napsal jsem na vzkaz:tohle je pro vás lorde tsuchikage posíla to lord raikage.
Anonymní- Anonymní
oknem jsem skocil do kancelare
''konecne doma a dalsi papirovani''
uvidel jsem na stole papir
''od raikageho? co to zas chce?''
''konecne doma a dalsi papirovani''
uvidel jsem na stole papir
''od raikageho? co to zas chce?''
Anonymní- Anonymní
precetl jsem papir od raikageho a zamyslel jsem se
(muzete mi nekdo rict co je na tom papiru? )
(muzete mi nekdo rict co je na tom papiru? )
Anonymní- Anonymní
(Je tam můj obrázek a na něm cena jakože hledanej )
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
vysel jsem z kancelare a pripnul na dvere vzkaz: jez ted jdu do KIRI do lazni si odpocinout, bude tady na vas dohlizet muj zastupce.
vysel jsem a na svem jilovem ptaku odletel
cestou na smortna spadl svitek ode mne se vzkazem a v ni bylo: nech si tenhle svitek u sebe budu te jeste potrebovat Tsichikage.
(odchod 10:29)
vysel jsem a na svem jilovem ptaku odletel
cestou na smortna spadl svitek ode mne se vzkazem a v ni bylo: nech si tenhle svitek u sebe budu te jeste potrebovat Tsichikage.
(odchod 10:29)
Anonymní- Anonymní
Smortn napsal:Přišel jsem do kanceláří ... zaťukal jsem: "Ťuk-ťuk..."
Zrovna pozorujíc vrabce na parapetu někdo klepe Dále a čekaje kdo vejde do místnosti stojím stále u okna.
Anonymní- Anonymní
Vstoupil jsem a uklonil se... (ani jsem se nerozhlídl) pak jsem teprve otevřel oči a první slova co vyšla z mích úst byla: "Kde je kage?"
Anonymní- Anonymní
Smortn napsal:Vstoupil jsem a uklonil se... (ani jsem se nerozhlídl) pak jsem teprve otevřel oči a první slova co vyšla z mích úst byla: "Kde je kage?"
Podival jsem se kdo to vešel a poslouchal co říká Tsuchikage má dovolenou,pochůzky říkej tomu jak chceš,jsem jeden ze zástupců Reizo Kamizuru jméno mé odpověděl jsem a vzal ze stolu sešit a listujíc jím pozoruji hosta
Anonymní- Anonymní
"Shiki Tooya Smortn" představil jsem se...
"Takže kage je pryč? Dobře,ale já se nudím a už nějak mi docházejí penízky,takže bych rád nějakou tu misi.."
"Takže kage je pryč? Dobře,ale já se nudím a už nějak mi docházejí penízky,takže bych rád nějakou tu misi.."
Anonymní- Anonymní
Smortn napsal:"Shiki Tooya Smortn" představil jsem se...
Usměju se Misi,nu tak se podíváme,hmmm... listuju sešitem a přemýšlím Mám to,bude to mise typu C,ale nepředpokládám potíže,budeš muset ještě s dvěma geniny jít na hranici s Kusagakure,porozhlédnout se tam a nastražit pasti,špehové zaznamenali zvýšený pohyb ninju mezi Konohou a Sunagakure řeknu a podávám batoh naplněný vybušnými lístky a kolo drátu Mise jasná? zeptám se
(dva genini to si domysli,útok nebude až někdy příště jen to trochu popiš co děláte a jak,čím lepší popis tím větší bonus ryo:))
Naposledy upravil Reizo Kamizuru dne Sat 8 Jan - 11:13, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
"Hai..." vzal jsem batoh a vydal se se starými známími na hranice...
Anonymní- Anonymní
Smortn napsal:"Hai..." vzal jsem batoh a vydal se se starými známími na hranice...
Sleduji ho jak odchází a jakmile zavře dveře Raději tam budu mít dozor z rukávu mi vyletí pár včel a sledují Smortna Po práci je čas na jídlo... a šel jsem na nudle
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem s ostatnímá do kanceláře... nikdo tu nebyl tak jsme se rozhodli počkat...
Anonymní- Anonymní
Smortn napsal:Dorazil jsem s ostatnímá do kanceláře... nikdo tu nebyl tak jsme se rozhodli počkat...
Vešel jsem do kanceláře a spatřiv tři geniny Ha,už jste se vrátili,no zkontroluju si to.. oknem přibzučelo pár včel a sedli mi na dlaň Aha,dobře včely zalezly do rukávu Včely mě informovaly o vaší misi,nu dobrá píši splněna,zde odměna podám každému svazek bankovek. Nyní máte volno,cvičte,zlepšujte se a brzy vás opět povoláme do akce,nějaké dotazy?
(odměna 85ryo někdo kdo má práva vám to bude muset připsat )
Anonymní- Anonymní
Jestřáb vletěl otevřeným oknem ven na stůl tsuchikageho a netrpělivě cvakal zobákem.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Jestřáb vletěl otevřeným oknem ven na stůl tsuchikageho a netrpělivě cvakal zobákem.
Vstoupil jsem do pracovny a spatřil jestřába Hmmm,to je určitě pro Tsuchikageho...ale když tu není...třeba je to něco důležitého... sejmu kroužek se svitkem a otevřu jej
Anonymní- Anonymní
V dopise stálo.Reizo Kamizuru napsal:Assasin Senju napsal:Jestřáb vletěl otevřeným oknem ven na stůl tsuchikageho a netrpělivě cvakal zobákem.
Vstoupil jsem do pracovny a spatřil jestřába Hmmm,to je určitě pro Tsuchikageho...ale když tu není...třeba je to něco důležitého... sejmu kroužek se svitkem a otevřu jej
Zdravím ctěný Kage. Já Assasin Senju si Vás dovoluji oficálně pozvat na první mezinárodní zkoušku chuuninu, která se z vaším dovolením bude konat v Konoze. Do dvou týdnu by se měl konat první test. Dejte vědět o počtu vašich geninů. S pozdravem Hokage.
Anonymní- Anonymní
Po dočtení svitku Mno to je pro Tsuchikageho a radu,radu informuji já a svitek dám Tsuchikagemu do přihrádky s doručenou poštou svitek položím na stůl a jdu informovat radu vesnice
Anonymní- Anonymní
R-P-G
Dorazila som do kancelárie...
"čože" "čo tu robíš" "ale to je jedno mám tu misiu"
"čože" "čo tu robíš" "ale to je jedno mám tu misiu"
Anonymní- Anonymní
Hmm dnes je tu nával..Tsuchikage nejsem a ani tady není ,jsem jeho zástupce Reizo Kamizuru,vyřizuji po dobu nepřítomnosti Tsuchikageho jeho záležitosti,co tedy potřebujete? postavil jsem se k oknu.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kiyoko Hokori [TSUCHIKAGE]
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kiyoko Hokori [TSUCHIKAGE]
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 1 z 40
Povolení tohoto fóra: