Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Tsuchikage

+2
Noriko Kana
Shijin Hyuuga
6 posters

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Goto down

Kancelář Tsuchikage - Stránka 7 Empty Kancelář Tsuchikage

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Sun 24 Jun - 9:08

First topic message reminder :

Kancelář Tsuchikage - Stránka 7 Iwavillage

Kancelář Tsuchikage se nachází v nejvyšší budově vesnice.
Ticho chodeb, které k ní vedou, každou chvíli naruší spěchající shinobi, který přišel ohlásit úspěšnost mise nebo naopak přišel, aby se dozvěděl víc o práci, kterou má vykonat.
Čekání si můžete zkrátit skvělým výhledem na Kamennou, který máte z oken budovy.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Tsuchikage - Stránka 7 Empty Re: Kancelář Tsuchikage

Příspěvek pro Noriko Kana Fri 3 Aug - 20:30

"ehm cože? To si děláte srandu?" už jsem to vážně nevydržela.
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 3 Aug - 20:33

Něvěřícně se podívám na radní a lehce mi začne cukat oko. "Takže o tom kdo povede naší vesnici, rozhodne kámen, nůžky, papír?" vysoukám ze sebe odměřeným hlasem. Přesto jsme se postavili proti sobě a spustily. Na mé straně to byl kámen.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Fri 3 Aug - 20:35

Ačkoli jsem byla proti téhle metodě doufala jsem v jediné že až to udělám vyhraje.....vyšly mi nůžky. Úsměv se mi rozšířil po celém obličeji.
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Fri 3 Aug - 20:43

Radní zaklapla knihu, podala ji zpět svému kolegovi a popadla svou hůl. „Tak, je rozhodnuto. Slavnostní jmenování na veřejnosti proběhne zítra,“ nakázala Shikimu. Jiný radní přinesl kupu knih a pustil je nastávajícímu Kagemu do náručí. „Tohle přečtete. Jsou tam všechny důležité událost, dohody a sliby, které budete muset vyslovit vůči vesnici. A narovnejte se!“ přikázala a sotva to řekla, plácla ho holí do zad, aby byl nucen je narovnat. Pak mu zvedla bradu, aby se díval hrdě nahoru a bylo jí jedno, jestli stále balancuje pod náporem knih, nebo ne.
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Fri 3 Aug - 20:46

Musela jsem mu od těch knih odpomoc, byl tak sladký, v tu chvíli jsem na něj nebyl pyšnější. Mírně jsem se uklonila s úsměvem od ucha k uchu a nasměrovávala ho z msítnosti ven
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 3 Aug - 20:48

V jeden moment vidím jak se Reina na mě usmívá, v druhý mi do náruče padá halda knih a ve třetí mě radní mlátí holí do zad. Zapotácím se ale nakonec neupadnu. Vykoktám ze sebe slova díků a podívám se na Reinu, hledajíc podporu v její tváři. Poté mi vezme část knih a já jdu společně s ní ven. "Tohle nemůžu do zítra zvládnout..." pronesu při pohledu na všechny ty knihy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Fri 3 Aug - 20:52

"Zvládneš pomůžu ti, udělám ti kafe a zkráceně to řekneš. Oni se nezblázní navíc nemají na vybranou, jiného kage nemají takže se spokojí i s obyčejným slibem, jsem na tebe pyšná zlato." kdybych měla volnou ruku pohladím ho, ale držela jsem v nich ty knihy, tak jsem usoudila, že to nechám na doma.
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 3 Aug - 20:55

"Jsi můj poklad. Miluju tě." usměju se na ní a přes menší obtíže spojené s knihami jí políbím. Málem však rozsypu celý svůj náklad a poté chvíli poskakuju hledajíc rovnováhu. "Dáme to domů a půjdeme pokračovat se Sanjim? Na tohle bude dost času potom." podívám se na ní.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Fri 3 Aug - 20:57

Jakmile vyšli, hlasitě se za nimi zabouchly dveře. Radní se opět rozesadili podél stolu. Chvíli bylo ticho, dokud se opět nezačali věnovat tématu, které zanechali s příchodem těch dvou.
Stará radní se ale stále dívala ze dveří. Šedé oči jí prozářila jiskřička lehkého pobavení. Uvidíme, co přinese zítřek...
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Fri 3 Aug - 21:03

"Taky tě miluju." usměju se a mírně zčervenám. "Jsi si jistý, že chceš jít se Sanjim trénovat a neučit se tohle?" hodím hlavou k bichlým
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 3 Aug - 21:07

"No můžu si pár z nich vzít sebou zatímco bude Sanji trénovat..." pronesu po chvilce. "Asi si udělám taháka, jako na akademii a bude." ušklíbnu se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Fri 3 Aug - 21:31

"Dobře, já ti pomůžu budu ti dělat kdyžtak nápovědu. Tak jdi za ním já tenhle zbytek odnesu a vezmu nám svačinu a přijdu tam." usměju se a zmizím (přesun)
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 8 Aug - 15:20

Ichizoku Katagami

Došel sem před budovu Kage a strážným sem nahlásil, že sem přišel požádat o pomoc Iwi a mám pro ni misi třídy C.
Zdělili mi, že Tsuchikage momentálně není v pracovně, ale trval sem na tom, aby mě aspoň nechali počkat v čekárně.
Došel sem teda do čekárny a chvilku počkal, až se chodba vylidní a potom sem vytvořil klona a poslal sem ho do kanceláře.
Já sem mezitím čekal venku, kdyby někdo šel, klona uvnitř uvolním.

Klon zaklepal na dveře a po chvilce opatrně vstoupil dovnitř. Začal tím, že prohledal zásuvky od stolu, ale né stylem, že všechno prohraboval, ale pouze otevřel šuplík, vyndal papíry, nahlídnul do nich a pak to dal zase zpátky.
Takhle přešel všechny zásuvky a skříně, dokud nenarazil na to, co hledal, i kdyby to měl získat z nějaké zamčené skříně násilím a kopie svitků Hiraishinu sem sebral. Zjistil sem ještě, jestli nemají nějaké další kopie a prohlídnul sem si pár jejich svitků, které sem si samozřejmě nemohl zapamatovat, ale chtěl sem mít přehled. Potom se klon přemístil Hiraishinem do pokoje v hostinci, ve kterém byl druhý klon a udělal tam značku.

Já sem vstal z čekárny a odešel sem. Strážným sem řekl, že se vrátím až bude Tsuchikage zpět, že ještě musím něco zařídit. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: