Kancelář Tsuchikage
+2
Noriko Kana
Shijin Hyuuga
6 posters
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Kancelář Tsuchikage se nachází v nejvyšší budově vesnice.
Ticho chodeb, které k ní vedou, každou chvíli naruší spěchající shinobi, který přišel ohlásit úspěšnost mise nebo naopak přišel, aby se dozvěděl víc o práci, kterou má vykonat.
Čekání si můžete zkrátit skvělým výhledem na Kamennou, který máte z oken budovy.
Kancelář Tsuchikage se nachází v nejvyšší budově vesnice.
Ticho chodeb, které k ní vedou, každou chvíli naruší spěchající shinobi, který přišel ohlásit úspěšnost mise nebo naopak přišel, aby se dozvěděl víc o práci, kterou má vykonat.
Čekání si můžete zkrátit skvělým výhledem na Kamennou, který máte z oken budovy.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Kancelář Tsuchikage
"Kdyby zjistili, že jsme bez vedení rychle by zaútočili a nemáme tolik armádních sil. Myslíš si, že technika bude stačit?"
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Myslím, že to vymyslím za pochodu. Pokud mi povolíš vzít někoho sebou a okamžitě odcestovat do Konohy. Zkusím to ujednat, za cenu té techniky a pokud to nepomůže, na něco přijdu." usměju se a pohladím jí po tváři. "Ty ale budeš muset zůstat tady, štve mě, že se musíme rozdělit ale...vesnice nesmí zůstat nechráněná."
Anonymní- Anonymní
"Cože? Samotného tě tam nenechám jít, chci jít s tebou." vzala jsem ho za ruku, "Jsme partneři ne?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ale já nechci aby se ti něco stalo. Navíc, Tsuchikage-sama ti svěřila Iwu. Musíš se postarat o to, aby se tu nic nestalo. Neboj se, vrátím se rychle. Ani se nenaděješ a budu zpátky s mírovou smlouvou." podívám se jí do očí.
Anonymní- Anonymní
"Ty jsi tvrdohlaví jak mezek. Půjde s tebou můj klon aspoň."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Dobře. Alespoň budeš v obraze co se děje." usměju se na ní. Všimnu si jejího výrazu. "Ale notak...nebudu pryč dlouho, nenechám tě tu samotnou. Hned jak budu moct se sem vrátím." řeknu a políbím jí.
Anonymní- Anonymní
"Ale...." chytnu ho za ruku a dívala jsem se na něj se strachem. "Jestli se nevrátíš dojedu si pro tebe a pak ti to spočítám jasné?" vstanu a jdu ke stolu rychle napíšu povolenku pro Shikiho a vytvořím klona. V ruce se mi pak objeví jeden malý krystal a jdi k němu a obejmu ho. "Ten krystal ti pomůže klon ho aktivuje kdyby se cokoli stalo. A dávej na sebe pozor jasné?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Neboj se. Vrátím se brzo." obejmu jí a vtisknu dlouhý polibek. "Drž se mi tu, krásko." řeknu se smutným výrazem a společně s klonem vyletíme oknem a za chvíli zmizíme. (přesun)
Anonymní- Anonymní
dívala jsem se za nimi, dokud jsem ho neviděla pak jsem šla douklidit ty dokumenty a napsala vzkaz na dveře a odešela (přesun)
"Jsem na tréninku nebo ve svém domě"
zástupce Tsuchikageho Reina Kana
"Jsem na tréninku nebo ve svém domě"
zástupce Tsuchikageho Reina Kana
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Sanji Mizuki
Doběhl sem do kanceláře jako vítr. Nikde nikdo nebyl... absolutní prázdno. Začal sem se horečně rozhlížet po pokoji a pohled mi těkal tam a zpátky. Nakonec sem uviděl na stole ten dopis a bylo mi celkem jedno, že není určenej mě.
...Když sem dočetl, oči se mi zaleskli. Zavřel sem je a ruka mi sjela ke kataně. Zmocnila se mě touha všechno ničit. Začal sem zhluboka dýchat a v duchu sem počítal.
Nasr*t na todle všechno... Pomyslel sem si vztekle, dopis sem hodil zpátky na stůl a odešel sem. (přesun)
Doběhl sem do kanceláře jako vítr. Nikde nikdo nebyl... absolutní prázdno. Začal sem se horečně rozhlížet po pokoji a pohled mi těkal tam a zpátky. Nakonec sem uviděl na stole ten dopis a bylo mi celkem jedno, že není určenej mě.
...Když sem dočetl, oči se mi zaleskli. Zavřel sem je a ruka mi sjela ke kataně. Zmocnila se mě touha všechno ničit. Začal sem zhluboka dýchat a v duchu sem počítal.
Nasr*t na todle všechno... Pomyslel sem si vztekle, dopis sem hodil zpátky na stůl a odešel sem. (přesun)
Anonymní- Anonymní
došla jsem zpět do kanceláře a sedla si za křeslo, lokty si položila na stůl hlavu složila do dlaní. "Ach...proč je vše tak složité?" hlesla jsem tiše a čekala až se vrátí buď ten hoch a nebo Shiki
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zjevím se před dveřma a tiše vejdu. Uvidím Reinu sedící u stolu s hlavou v dlaních. "Co se stalo?" řeknu starostlivým hlasem.
Anonymní- Anonymní
vzhlédnu překvapeně. "Ach Shiki jsi zpátky." vyjekla jsem nadšením a rozzářila jsem se
"Jak si dopadl?"
"Jak si dopadl?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vzala jsem si ho nejistě a rozložila ho, zamračeně jsem se na něj dívala a pak se mi postupně rozjasňovala tvář. "Pakt o neútočení!" vydechla jsem v úžasu. "Jsi skvělý." vrhla jsem se mu kolem krku a silně ho objala
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Její obětí opětuju a ještě jí po chvilce políbím. "Časem je možné, že přistoupí i na spojenectví. Sám nevím jak se mi to povedlo." usměju se na ní.
Anonymní- Anonymní
"Já nepochybovala. Chci tě poprosit, jestli by sis vzal toho hocha kterého mám trénovat. Dnes jsem s ním mluvila a utekl jen co se dozvěděl, že jeho sestra jela na prázdniny. Já to s dětmi neumím však mě znáš." pustila jsem ho, mohl poznat, že mě to trošku trápilo.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ale notak...netrap se tím." pohladím jí po tváři. "Všechno se vyřeší."
Anonymní- Anonymní
"V to pevně věřím, co uděláme s Kumogakure, naposledy, když jsem tam byla já, tak se ke mě chovali velmi mile." chytla jsem jeho ruku u své tváře a dívala se na něho, tyhle záležitosti bylo třeba vyřešit, a pak se teprve věnovat soukromí
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"No jestli chceš abych se vydal i do Kumogakure..." podívám se na ní tázavým pohledem.
Anonymní- Anonymní
"Půjdu já." řekla jsem vážně a klona, který byl za ním jsem zničila. Dohodu jsem obalila krystalem a uložila jí do skříňky a pak se k Shikimu vrátila.
"Musíme najít toho chlapce Shiki."
"Musíme najít toho chlapce Shiki."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ty jsi Tsuchikage, nemůžeš si jen tak odcestovat. Bude lepší když půjdu opět já, ne?" podívám se na ní. "Neboj se, najdeme ho."
Anonymní- Anonymní
"Já nejsem Tsuchikage, pojď jdem ho najít stmívá se." zamířila jsem ke dveřím
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Zastupující." dodám a společně k ní jdu pryč ze dveří. (společný přesun)
Anonymní- Anonymní
Došla jsem do Kanceláře, posadila se za stůl a začala Shikimu psát povolení pro vstup z politických důvodů, a pak aby se neřeklo, jsem začala řešit papírování, které se tam nashromáždilo. Ne že bych se do toho zrovna hnala, ale udělat se to muselo.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]