Kancelář Otokageho
+6
Tatsuo Reigi
Rin Kagayaki
Uchiha Madara
Kashike
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 11 z 15
Strana 11 z 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Kancelář Otokageho
First topic message reminder :
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Otokageho
Když jsme byli uvnitř a rozhlédl se po okolí viděl jsem tam 1 usmrkance a Nawakiho. " Nawaki dlouho jsme se neviděli.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
''Hmm..Já myslím že nejsi ani místní a to se dovoluješ smát jednomu z nejvýše postavených lidí?Asi jsi první na kom si ozkouším své schopnosti'',obrátil jsem na Rukiho jen mou dlaň,která na něj vyplázla jazyk.
Anonymní- Anonymní
Já jsem místní " Pousmál jsem se " Jsem syn Lady Reiny Kany. Přála si abych vedl tuto vesnici, ale já odmítl nějaké námitky?
Shinobi
''No..byl jsi místní..A odmítl si tak to nemá smysl znovu omývat,nemáš už žádné právo'',usmál jsem se a ruku dal dolů.V tuto chvíli jsem sledoval Faita a čekal jestli je bude chtít zabít či ne,abych mu mohl pomoc.Miluji tyhle namyšlence.
Anonymní- Anonymní
V tomhle světě právo neexistuje hraje se jen na to zabij nebo buď zabit. Myslíš si že slovama někoho přesvědčíš? Málokoho a teď se straď přišel jsem se na nečo zeptat.
Shinobi
Kývol som na pozdrav Rukimu.
"Ani ja som ťa dlho nevidel"
Obzrel som si všetkých v miestnosti.
"Ani ja som ťa dlho nevidel"
Obzrel som si všetkých v miestnosti.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
''já nevím jestli se ti zdá že se tě snažím přesvědčit o něčem..Ale dobře nechám tě v tom,přece jn když ti v Suně celý den na hlavu pálí slunce nemusí být vše v pořádku že?No..Myslím že nebudu poslouchat někoho jako jsi ty..Nebudu poslouchat nikoho,jen Reinu a jejího nástupce,kterým je pravděpodobně tento muž?''Pootočil jsem se na Faita a sledoval jeho reakci.
Anonymní- Anonymní
Yato
Po Harukově poznámce o slunci pálícím na hlavu jsem vyprskl smíchy.Tady bude sranda.
Po Harukově poznámce o slunci pálícím na hlavu jsem vyprskl smíchy.Tady bude sranda.
Anonymní- Anonymní
(Žádné obrazně řečeno neberu. Prostě si to v životopisu smaž a nepiš, dokud ti nedám barvu. Když to neuděláš, prostě ti začnu příspěvky ve hře mazat a počkám až si to opravíš. Po dobrém nebo po zlém. Vyber si.)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Podíval jsem se na Haruka"Ne tento muž není nástupcem Reiny."řekl jsem s klidem v hlase."Byl to pouze její pes který ji chránil a štěkal když bylo potřeba nic víc.Pokud někdo nastoupí na pozici Otokage bude to buď Ruki a nebo já jelikož on je synem Reiny a já jsem hlavní Jounin."potom jsem se obrátil k Faitovi.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
"Podla mna bude novým vládcom Madara ale to je nepodstatné.....ale stále mi nejde do hlavy prečo by Uzumaki zabíjal Reinu keď mali spolu vraj dobrý vzťah"
Zamyslel som sa a postavil.
Zamyslel som sa a postavil.
Shinobi
"Tohle je záležitost Otogakure takže se do toho prosím nepleť."řekl jsem s milým úsměvem na rtech.Toho uchihu jsem viděl v údolí konce a myslím že je jeden z těch rozumnějších.Potom jsem se podíval zpět na Faita."Naruto Uzumaki to neudělal ale to už tady Faito ví že ano?"
Shinobi
Vytvořil jsme si klon a poslal jsem ho do haly.Potom jsem stále čekal na reakce ostatních.(Klon přesun)
Shinobi
"Tiež ma napadlo, že by to mohol byť tento tu a ešte prečo si myslíš, že práve ty by si tu mal vládnuť"
Otázka smeroval na Faita.
"Sám si sa prezradil keby nechceš byť vládcom Oto tak by ti na to nikto neprišiel ale si sprostý"
Zasmial som sa mu.
Otázka smeroval na Faita.
"Sám si sa prezradil keby nechceš byť vládcom Oto tak by ti na to nikto neprišiel ale si sprostý"
Zasmial som sa mu.
Shinobi
// Já se hrozně moc omlouvám, ale na celý včerejšek mi vypadl internet. Je mi to tak moc líto.
Faito
Podíval jsem se na Tatsua. A hele, první. Přesně tebe jsem tu čekal. Doufejme, že alespoń Everest má rozum a půjde proti Uzumakimu. pomyslel jsem si a nechal jsem si vylít vztek. Čekal jsem v klidu, nic jsem neříkal, nijak jsem neměnil výraz. Když se ale začali navážet do mého postu, už jsem nevydržel. Postavil jsem se a přišel až k Tatsuovi. Začal jsem ho pomalu obcházet a mluvit tak, abych zaplnil svým hlasem celou místnost. Tak zaprvé: Jistě sám víš, že po smrti Kageho přebírá jeho post prozatimně nejvyšší šarže ve vesnici, dokud vesnický sněm nevybere dalšího, či nedosadí nějakého právoplatného zástupce. Zadruhé: Tvá posedlost mnou je mi opravdu cizí, neboť já jsem nikd neudělal nic, co bys mohl takto oplácet. Zatřetí: Ty jsi byl ve vesnici krátce po smrti Lady Kany viděn s ninjou ze SUny... ukázal jsem na Rukiho ...který je ještě ke všemu potomek Reiny Kany, takže by se mu její post velmi zamlouval a nejspíš by na něj měl i právo. Když jsem za tebou poslal ANBU, nereagoval jsi a na druhou intenci jsi zareagoval násilím. Já ti řeknu, proč Naruto Uzumaki nezabil Reinu Kanu...I když všem mé argumenty nejspíš došly. přišel jsem až před něj a s úsměvem, který mohl vidět jen on, jsem mu sykl do tváře: Zabils ji totiž ty, Tatsuo Reigi! celou dobu jsem měl ruce za zády a má obrana byla naprosto otevřená. CO nám povíš na tohle, Reigi?
Faito
Podíval jsem se na Tatsua. A hele, první. Přesně tebe jsem tu čekal. Doufejme, že alespoń Everest má rozum a půjde proti Uzumakimu. pomyslel jsem si a nechal jsem si vylít vztek. Čekal jsem v klidu, nic jsem neříkal, nijak jsem neměnil výraz. Když se ale začali navážet do mého postu, už jsem nevydržel. Postavil jsem se a přišel až k Tatsuovi. Začal jsem ho pomalu obcházet a mluvit tak, abych zaplnil svým hlasem celou místnost. Tak zaprvé: Jistě sám víš, že po smrti Kageho přebírá jeho post prozatimně nejvyšší šarže ve vesnici, dokud vesnický sněm nevybere dalšího, či nedosadí nějakého právoplatného zástupce. Zadruhé: Tvá posedlost mnou je mi opravdu cizí, neboť já jsem nikd neudělal nic, co bys mohl takto oplácet. Zatřetí: Ty jsi byl ve vesnici krátce po smrti Lady Kany viděn s ninjou ze SUny... ukázal jsem na Rukiho ...který je ještě ke všemu potomek Reiny Kany, takže by se mu její post velmi zamlouval a nejspíš by na něj měl i právo. Když jsem za tebou poslal ANBU, nereagoval jsi a na druhou intenci jsi zareagoval násilím. Já ti řeknu, proč Naruto Uzumaki nezabil Reinu Kanu...I když všem mé argumenty nejspíš došly. přišel jsem až před něj a s úsměvem, který mohl vidět jen on, jsem mu sykl do tváře: Zabils ji totiž ty, Tatsuo Reigi! celou dobu jsem měl ruce za zády a má obrana byla naprosto otevřená. CO nám povíš na tohle, Reigi?
Anonymný- Anonymní
(V pohodě )
Všemu co řekl jsem se začal smát."Klesl jsi až tak nízko?"řekl jsem a stále jsem se smál."Ty nejsi ani pes si jenom krysa."při poslední větě jsem zvážněl."Vyjádřím se postupně k tvým bodům a obviněním."s klidem jsem pokračoval."Zaprvé:Určitě její hodnost nepřebere ANBU který má sloužit jako pouhá ochranka a nebo má být v utajení což jsi ty.Když by měl toto místo někdo zaplnit než se rozhodne co se vlastně stalo měl bych to být já a nebo tady Ruki.Zadruhé:K tomuhle se nebudu vyjadřovat přivlastnil jsi si místo Reiny a hned voláš po válce bez toho aby jsi něco probral s výše postavenými RANKY.Zatřetí:Ruki je váženým hostem a jak již bylo zmíněno Reininým synem dorazil jsem jelikož mu Reinin krystal dal najevo že je s ní něco v nepořádku.Tvoje obvinění vůči němu raději říkej jen v tichosti protože má ve vesnici stále větší slovo než ty nebo já.Na tvého poslíčka jsem nereagoval jelikož jsem vítal Rukiho a chtěl jsem mu nějak říct co se tu stalo řekl jsem mu že příjdu později ale pořád otravoval takže jsem ho vyprovodil.A co se týče tvého obvinění tak to je nejvíc k smíchu celou dobu jsem trénoval se svým studentem dokud se ke mě nedonesla zpráva o Reinině smrti."potom jsem se na chvíli odmlčel."A pokud si ještě někdy dovolíš říct že jsme já zabil Reinu přísahám že tě tady přede všemi vykuchám jako prase.Reina pro mě byla jako sestra."zase jsem byl chvíli ticho abych se uklidnil."Ale když se to vezme z druhé strany ty jsi ten který je pořád u Reiny a který by ji měl chránit a nějak moc rychle jsi převzal její místo dalo by se říct že jsi po něm skočil když se ti to naskytlo.A Naruto Uzumaki ve vesnici nikdy nebyl jeho chakru bych tady cítil buď když by odcházel a nebo když by útočil.Takže podle všeho nejvíc podezřelí jsi ty a tak by se s tebou mělo zacházet."
Všemu co řekl jsem se začal smát."Klesl jsi až tak nízko?"řekl jsem a stále jsem se smál."Ty nejsi ani pes si jenom krysa."při poslední větě jsem zvážněl."Vyjádřím se postupně k tvým bodům a obviněním."s klidem jsem pokračoval."Zaprvé:Určitě její hodnost nepřebere ANBU který má sloužit jako pouhá ochranka a nebo má být v utajení což jsi ty.Když by měl toto místo někdo zaplnit než se rozhodne co se vlastně stalo měl bych to být já a nebo tady Ruki.Zadruhé:K tomuhle se nebudu vyjadřovat přivlastnil jsi si místo Reiny a hned voláš po válce bez toho aby jsi něco probral s výše postavenými RANKY.Zatřetí:Ruki je váženým hostem a jak již bylo zmíněno Reininým synem dorazil jsem jelikož mu Reinin krystal dal najevo že je s ní něco v nepořádku.Tvoje obvinění vůči němu raději říkej jen v tichosti protože má ve vesnici stále větší slovo než ty nebo já.Na tvého poslíčka jsem nereagoval jelikož jsem vítal Rukiho a chtěl jsem mu nějak říct co se tu stalo řekl jsem mu že příjdu později ale pořád otravoval takže jsem ho vyprovodil.A co se týče tvého obvinění tak to je nejvíc k smíchu celou dobu jsem trénoval se svým studentem dokud se ke mě nedonesla zpráva o Reinině smrti."potom jsem se na chvíli odmlčel."A pokud si ještě někdy dovolíš říct že jsme já zabil Reinu přísahám že tě tady přede všemi vykuchám jako prase.Reina pro mě byla jako sestra."zase jsem byl chvíli ticho abych se uklidnil."Ale když se to vezme z druhé strany ty jsi ten který je pořád u Reiny a který by ji měl chránit a nějak moc rychle jsi převzal její místo dalo by se říct že jsi po něm skočil když se ti to naskytlo.A Naruto Uzumaki ve vesnici nikdy nebyl jeho chakru bych tady cítil buď když by odcházel a nebo když by útočil.Takže podle všeho nejvíc podezřelí jsi ty a tak by se s tebou mělo zacházet."
Shinobi
// hele děcka nechci vám do toho kecat ale kdyby jste nevěděli kterej hráč to byl tak by jste ho neobvinili trochu mě irituje že si hrajete na bohy
Anonymní- Anonymní
(Pokud vím tak ty sem nemáš psát dokud ti neschválí postavu navíc moje postava dokáže vycítit chakry a s Faito a Tatsuo nemají nejlepší vztah plus je tady plno věcí o kterých nic nevíš tak do toho nekecej )
Shinobi
(nehrajou si na bohy je to detektivka jeden obviňuje druhého 1 obviněný Naruto, 2 obviněný Faito, 3 obviněný Tatsu)
Shinobi
Jen aby bylo jasno nejsem tu kvůli pozici Otokageho to si vyřeště se mnou, ale pokuď je Reina mrtvá kde je její tělo? Přeji si ho vidět.
Shinobi
''Hmm..Podle mých informací je velitelem ANBu a to je větší pozice než hlavní Jounin,pokud nevíš ani tohle tak nevím co tu vůbec děláš'',řekl jsem se zadržovaným smíchem nad jeho projevem a vyzáží a otočil se na tatsua.''už podle mluvy a chování..je tento muž na větší úrovni než ty'',řekl jsem směrem k tatsuovi a odvrátil oči od něj.''A na to že stále dokola tu mluvíte o tom že je syn Reiny..To nemá žádnou váhu,jelikož už není členem této vesnice,je do dá se říci Nukenin této vesnice..A jako další bod abych podotknul..jestli se ty ujmeš vlád zničím tuhle vesnici'',řekl jsem s úsměvem a poupravil si černý plášť,který překrýval plášť s červenými mráčky.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Haruka."Ty do toho tady nemáš co mluvit je ti to jasný?Nemáš v téhle vesnici žádný práva jsi tady cizincem pokud vím tak do Otogakure nepatříš takže nemáš co mluvit do jejich problémů takže zmlkni to ty si tady neuvědomuješ svoje místo.Velitel ANBU je tady od něčeho úplně jiného než vládnutí vesnice nehledě na to že jsem ve vesnici déle než on a jsem také silnější než on.A Ruki není nukeninem této vesnice měl svolení Reiny odejít a kdykoli se vrátit.A ještě jednou cekneš o zničení vesnice tak nebude trvat dlouho a ten kdo bude mrtví budeš ty."potom jsem se podíval na Faita."Tohle je záležitost Oto takže nevím co tady dělají ti cizinci jediný kdo by měl toto řešit jsme ty,já a tady Ruki který má na tento post největší právo.Takže navrhuji aby okamžitě odešli a my jsme to mohli dořešit."
Shinobi
''Tak to pozor..Já sloužil pro Reinu ještě když si ty tahal dřevěného kačera na provázku'',řekl jsem vysmátě a sledoval ho.''Víš co se říká..Samochvála smrdí..''začal jsem čuhat směrem k Faitovi a pootočil se.''A u tebe to není jen ironie'',chytl jsem si špičku nosu a oklepal se.''Jo..V tom případě mám stejné právu tu být taktéž..Jelikož mi Reina řekla že se mohu také kdykoliv vrátit na její stranu,což také udělám'',řekl jsem a pomalu přišel k Faitovi,počemž jsem se otočil směrem k těm dvoum.
Anonymní- Anonymní
Faito
SLedoval jsem Tatsua a rty mi pomalu klesaly. V jednom momentě jsem se usmál. Ale tady se nikdo nebaví o Narutovo. Odvádíš řeč jinam, aby ses vyhnul podezření? Myslím, že tvé "důkazy" jsou ti k ničemu. Nikdy jsem si nepřivlastnil místo Reiny, neprohlásil jsem se Otokagem a nikdy bych jím nechtěl být. Ruki, pokud tak rozhodne rada vesnice, je místo tvé... podíval jsem se zpět na Tatsua a opravdu pohrdavým úšklebkem jsem řekl: Ah, já zapomněl, ona vlastně žádná rada Otogakure není... pak jsem zvážněl: Tělo Reiny Kany je v kryptě. A nedovolím vám, abyste se ho dotýkali. řekl jsem vážně s kamennou tváří. A za poslední, jak víš o tom, že jsem poslal do ostatních vesnic posly se vzkazem? Jsi snad spojený s některou z vesnic, se Sunou? S Konohou snad? oči se mi zúžily do malých mezírek. Zabil jsi Reinu Kanu a vyvoláváš konflikt v době, kdy jsme nejvíce ohrožení. Jsi zrádce Otogakure, Tatsuo, na tom trvám... Pak jsem oči otevřel a s pohrdavým úsměvem jsem řekl: Pojď si pro mě, srabe.
SLedoval jsem Tatsua a rty mi pomalu klesaly. V jednom momentě jsem se usmál. Ale tady se nikdo nebaví o Narutovo. Odvádíš řeč jinam, aby ses vyhnul podezření? Myslím, že tvé "důkazy" jsou ti k ničemu. Nikdy jsem si nepřivlastnil místo Reiny, neprohlásil jsem se Otokagem a nikdy bych jím nechtěl být. Ruki, pokud tak rozhodne rada vesnice, je místo tvé... podíval jsem se zpět na Tatsua a opravdu pohrdavým úšklebkem jsem řekl: Ah, já zapomněl, ona vlastně žádná rada Otogakure není... pak jsem zvážněl: Tělo Reiny Kany je v kryptě. A nedovolím vám, abyste se ho dotýkali. řekl jsem vážně s kamennou tváří. A za poslední, jak víš o tom, že jsem poslal do ostatních vesnic posly se vzkazem? Jsi snad spojený s některou z vesnic, se Sunou? S Konohou snad? oči se mi zúžily do malých mezírek. Zabil jsi Reinu Kanu a vyvoláváš konflikt v době, kdy jsme nejvíce ohrožení. Jsi zrádce Otogakure, Tatsuo, na tom trvám... Pak jsem oči otevřel a s pohrdavým úsměvem jsem řekl: Pojď si pro mě, srabe.
Anonymný- Anonymní
Strana 11 z 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 11 z 15
Povolení tohoto fóra: