Kancelář Otokageho
+6
Tatsuo Reigi
Rin Kagayaki
Uchiha Madara
Kashike
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 15 z 15
Strana 15 z 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Kancelář Otokageho
First topic message reminder :
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Otokageho
Předklonila jsem se a rukama se opřela o nohy.
„Konoha se snažila, aby ses co nejrychleji uzdravila. Uzavřela s Oto mírovou smlouvu,“ namítla jsem nevzrušeným hlasem.
„Ačkoliv...možná jsem na jejich činech měla malé přičinění,“ přiznala jsem, když jsem si vzpomněla, jak jsem vrazila Seitovi do kanceláře.
„Konoha se snažila, aby ses co nejrychleji uzdravila. Uzavřela s Oto mírovou smlouvu,“ namítla jsem nevzrušeným hlasem.
„Ačkoliv...možná jsem na jejich činech měla malé přičinění,“ přiznala jsem, když jsem si vzpomněla, jak jsem vrazila Seitovi do kanceláře.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
"To je od nich milé ale neprosila jsem se poprosit našeho nepřítele je to nejhorší co mohl Tatsuo udělat. sora je neutrální pro všechny."
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
„Soře bys byla ukradená, kdybychom tě tam nepřivezli,“ řekla jsem stále klidným hlasem, ačkoliv s přimhouřenýma očima.
„A vraťme se k tomu, proč jsem tady...pokud chceš ještě normálně mluvit, měla bys s tím něco dělat...Mimochodem. Jak se má Amai?“ zeptala jsem se se zdvyženým obočím.
„A vraťme se k tomu, proč jsem tady...pokud chceš ještě normálně mluvit, měla bys s tím něco dělat...Mimochodem. Jak se má Amai?“ zeptala jsem se se zdvyženým obočím.
Shinobi
"ráda bych ti odpověděla ale byla jsem víc jak měsíc no "mrtvá"?" ukázala jsem uvozovky prstama
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
„To je taky fakt,“ připustila jsem a lehce naklonila hlavu na stranu, až mi ofina spadla do očí.
„No, jen bych ráda věděla její stav. Její matka mě chce zabít,“ uchechtla jsem se.
„No, jen bych ráda věděla její stav. Její matka mě chce zabít,“ uchechtla jsem se.
Shinobi
Stál jsem před kanceláří a přiběhl ke mě jeden Shinobi a řek mi co se stalo."Cože?"řekl jsem hlasitě ale pak jsem se uklidnil."Takže Reina ho jen tak pustila po tom všem co udělal?"řekl jsem si pro sebe a potom jsem se vydal pryč do svého pokoje.(Přesun)
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Klan: Reigi
Můj klon dorazil ke kanceláři a rozrazil dveře bez toho aby předtím zaklepal.Došel až k Reině přední poklekl a položil před sebe dopis s krystalem který mi kdysi dala.
- Spoiler:
- Já Tatsuo Reigi jsem kdysi býval hrdým a věrným členem Otogakure.Musím se však přiznat k tomu že vše co se v poslední době stalo je jen moje vina.Byl to můj plán na převzetí moci nad Otogakure a spojení se s nepřátelskými vesnicemi.To já jsem se pokusil zabít Reinu Kanu a to já jsem falešně obvinil Kapitána ANBU Faita Dansukeho.Tímto dopisem na sebe beru plnou zodpovědnost za činy která jsem tu napsal.Nikdo jiný s tím neměl nic společného.(Podpis)
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Klan: Reigi
Faito
Došel jsem před kancelář a nechal můj tým venku. Zaklepal jsem na otevřené dveře zrovna, když se klon rozplynul. Počkám venku... řeknu a zavřu.
Došel jsem před kancelář a nechal můj tým venku. Zaklepal jsem na otevřené dveře zrovna, když se klon rozplynul. Počkám venku... řeknu a zavřu.
Anonymný- Anonymní
chtěla jsem sestře odpovědět, ale přišel klon vzala jsem si od něj dopis a přečetla jsem si ho a zamračila se
"NE!" podívala jsem se na dveře ty se prudce otevřeli a já pomocé rinegannu natáhla ruku proti Faitovi a přitáhla si ho až ke mě. Do rukou jsem mu vrazila dopis.
"Čti!" sykla jsem
"NE!" podívala jsem se na dveře ty se prudce otevřeli a já pomocé rinegannu natáhla ruku proti Faitovi a přitáhla si ho až ke mě. Do rukou jsem mu vrazila dopis.
"Čti!" sykla jsem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Jakási síla mě vtáhla dovnitř a si narovnal kabátec. Vzal jsem dopis a začal číst. Jo, zajímavý. Když jsem to říkal já, nikdo mi nevěřil. Kdybych z něj tohle dostal před pár týdny, už jsi mohla být vládkyní celého známého světa. řekl jsem s klidem a hodil dopis na stůl. Ty víš pravdu. Snažil se udělat poslední, podle něj hrdinné gesto, a mezitím, co se tu vztekáš, utíká od vesnice co nejdál.
Jakási síla mě vtáhla dovnitř a si narovnal kabátec. Vzal jsem dopis a začal číst. Jo, zajímavý. Když jsem to říkal já, nikdo mi nevěřil. Kdybych z něj tohle dostal před pár týdny, už jsi mohla být vládkyní celého známého světa. řekl jsem s klidem a hodil dopis na stůl. Ty víš pravdu. Snažil se udělat poslední, podle něj hrdinné gesto, a mezitím, co se tu vztekáš, utíká od vesnice co nejdál.
Anonymný- Anonymní
"tak ho najděte." řekla jsem přísně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"ne? Dovoluješ si mi odporovat?" dala jsem si ruce v bok
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Uvažuj...te, lady. dořekl jsem po chvíli a snažil jsem se mluvit klidně. Někdy mě ta její ignorance trochu štve.
Poslat mě pro Tatsua, je něco jako poslat vlka pro kuře. I kdybych ho našel, na místě bych ho zabil. A víte proč? Protože on už se nechce vrátit. Proto to hodil všechno na sebe. Snaží se tím krýt tým, který mimochodem nic neudělal, a svalit vinu na sebe, aby vesnice držela pospolu. Kdybych ho našel, napadl by mě a bránil by se přesunu zpět. A to by neskončilo dobře. Až bude chtít, přijde sám. On zná pravdu, vy ji znáte také. Není důvod se za ním štvát jako smečka vlků.
Uvažuj...te, lady. dořekl jsem po chvíli a snažil jsem se mluvit klidně. Někdy mě ta její ignorance trochu štve.
Poslat mě pro Tatsua, je něco jako poslat vlka pro kuře. I kdybych ho našel, na místě bych ho zabil. A víte proč? Protože on už se nechce vrátit. Proto to hodil všechno na sebe. Snaží se tím krýt tým, který mimochodem nic neudělal, a svalit vinu na sebe, aby vesnice držela pospolu. Kdybych ho našel, napadl by mě a bránil by se přesunu zpět. A to by neskončilo dobře. Až bude chtít, přijde sám. On zná pravdu, vy ji znáte také. Není důvod se za ním štvát jako smečka vlků.
Anonymný- Anonymní
naštvaně jsem se mu vpíjela do očí pořád mi na jazyk naskakovala útočná slova ale uvnitř jsem věděla že mluví pravdu. Po chvíli očního souboje jsem to prostě vzdala a odvrátila pohled od něj.
"Co si chtěl?" posadila jsem se zpět do křesla
"Co si chtěl?" posadila jsem se zpět do křesla
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
No...teď když víme, že všechno udělal Tatsuo, tak už nic. zašklebil jsem se, ale pak jsem zvážněl: Šest lidí bylo posláno do vězení za na pomáhání převratu v Otogakure, ANBU byli pokáráni a ztrestáni. Tatsuův tým byl na misi po celou dobu incidentu takže s tím nemá nic společného. řekl jsem a uklonil se. Nějaké další rozkazy?
No...teď když víme, že všechno udělal Tatsuo, tak už nic. zašklebil jsem se, ale pak jsem zvážněl: Šest lidí bylo posláno do vězení za na pomáhání převratu v Otogakure, ANBU byli pokáráni a ztrestáni. Tatsuův tým byl na misi po celou dobu incidentu takže s tím nemá nic společného. řekl jsem a uklonil se. Nějaké další rozkazy?
Anonymný- Anonymní
Podívala jsem se na Ayame.
"Půjdu se doléčit do Sory, po dobu mé nepřítomnosti si nepřeju, aby se něco v Otogakure stane a proto tu zanechám jednu svou kopii, pokud možno moc jí nezatěžujte. A tím pádem se Faito stáváš senseiem i druhého týmu."
"Půjdu se doléčit do Sory, po dobu mé nepřítomnosti si nepřeju, aby se něco v Otogakure stane a proto tu zanechám jednu svou kopii, pokud možno moc jí nezatěžujte. A tím pádem se Faito stáváš senseiem i druhého týmu."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Pozvedla jsem ruku a podívala se na Faita.
„Mohl bys jí donést trochu smetany, když je vytočená,“ s úsměvem jsem zašeptala.
„Pak se s ní nedá jednat,“ ušklíbla jsem se.
Postavila jsem se. „Skvěle. Je vidět, že konečně posloucháš svou mladší sestřičku,“ zakřenila jsem se.
„Mohl bys jí donést trochu smetany, když je vytočená,“ s úsměvem jsem zašeptala.
„Pak se s ní nedá jednat,“ ušklíbla jsem se.
Postavila jsem se. „Skvěle. Je vidět, že konečně posloucháš svou mladší sestřičku,“ zakřenila jsem se.
Shinobi
Faito
Jo, ale s posloucháním kapitána má pořád trošku problém. pomyslel jsem si a uklonil se. Jistě. Pošlu jim zprávu. Pak jsem se na patě otočil a odešel.
Jo, ale s posloucháním kapitána má pořád trošku problém. pomyslel jsem si a uklonil se. Jistě. Pošlu jim zprávu. Pak jsem se na patě otočil a odešel.
Anonymný- Anonymní
Ignorant...
Zamračila jsem se, ale za chvíli jsem se zase s úsměvem obrátila k Reině.
„Tak jdeme? Zařiď si své druhé já, ať můžeme vyrazit.“
Zamračila jsem se, ale za chvíli jsem se zase s úsměvem obrátila k Reině.
„Tak jdeme? Zařiď si své druhé já, ať můžeme vyrazit.“
Shinobi
"hm..." vstala jsem, "pojď se mnou." řekla jsem a vyšla z kanceláře (přesun skládka mrtvol)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
S Tenshim jsme ji následovali. (přesun)
Shinobi
Strana 15 z 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 15 z 15
Povolení tohoto fóra: