Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Otokageho

+6
Tatsuo Reigi
Rin Kagayaki
Uchiha Madara
Kashike
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
10 posters

Strana 10 z 15 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next

Goto down

Kancelář Otokageho - Stránka 10 Empty Kancelář Otokageho

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 17:47

First topic message reminder :

Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Otokageho - Stránka 10 Empty Re: Kancelář Otokageho

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 10 Jan - 17:47

"hm...bude zajímavé tě provokovat." pousmála jsem se a opřela se o stůll
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue 10 Jan - 18:06

"Ty ma nebudeš provokovať ty ma už teraz provokuješ stačí keď sa pozriem na tvoj výzor drahá"
Celú som si ju obzrel.
Nawaki
Nawaki

Počet príspevkov : 3219

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 10 Jan - 18:17

"to mi ulehčuje situaci." usmála jsem se a podívala se napsoledy ven už se stmívalo
"Dobře, balim to." řekla jsem zhasla lampičku a odcházela
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue 10 Jan - 18:19

Šiel som za nou.
Nawaki
Nawaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 10 Jan - 18:19

(přesun)
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue 10 Jan - 18:23

(presun)
Nawaki
Nawaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Thu 12 Jan - 15:41

došla jsem do kanceláře zasedla jsem si do křesla a zabývala se chvíli papírama po delší době když už se stmívalo jsem přestala a šla se psotavit k oknu a přemýšlela nad vším co mě trápilo a dávala se na spokojenost lidí ve vesnici ...
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Thu 12 Jan - 15:53

https://www.youtube.com/watch?v=sv7xUN3hebI&feature=related

Faito: Vešel jsem do kanceláře a uviděl Reinu, jak stojí u okna. "Jsi v pořádku? Viděl jsem tě bojovat..."

Reina: natočila jsem hlavu mírně na něj "Ano jsem." a zase se dívala z okna

Faito: Přistoupil jsem k ní blíž a vzal ji zezadu za ramena. "Nevypadáš. Přemýšlíš, vždy, když se díváš z okna, tak přemýšlíš. Povíš mi, o čem?"

Reina: poprvé jsem zavrtěla jen hlavou, běhali mi hlavou různé myšlenky.

Faito: Podíval jsem se, jak venku začalo pršet. Kapky bubnovaly na sklo a po zdech stékaly malé pramínky vody. "Trápí tě válka. Myslíš si, že to neuneseš, že jsi slabá a stará...je to tak?"

Reina: "čteš myšlenky, které ti odmítám říct?" povzdychla jsem si, 'dokonale to uhodl'

Faito: "Já ti nemusím číst myšlenky, abych věděl, proč se trápíš. Jsme spolu už dost dlouho. Kdybychom nebyli, už bych tu nebyl. Ale trápíš se špatnými věcmi. Jsi silná, krásná, víš, za čím si jdeš. Za to tě všichni obdivují a právě proto jsi kage- nebojíš se toho, co přijde." řekl jsem a otočil ji proti sobě. "A někteří tě nejen obdivují..." dodal jsem a díval se jí do očí

Reina: podívala jsem se mu do očí "kolikrát jsem tohle už slyšela......já si to nemyslím." zase jsem sklopila hlavu, i když mě jeho blízkost uklidňovala a odváděla mě od těch myšlenek, kterýma jsem se trápila

Faito: "Ale slyšet je něco jiného. Slova jsou jen prázdná gesta, která odvádí pozornost. Zabarvují zášť a kryjí lži. Činy jsou něco, co jde od srdce..." zašeptal jsem a políbil ji. Chytl jsem ji za boky a dlouze jsem ji líbal. Vsadil jsem vše na jednu kartu.

Reina: byla jsem hodně zaskočená, překvapená, co udělal, bylo to něco po čem jsem toužila hodně dlouho a co jsem se pokoušela hodně dlouho skrývat. Zavřela jsem oči, tohle bylo poprvé za tu dobu, poprvé, kdy jsem o tenhle polibek opravdu stála, který utvrdil to, co k němu cítím. Ruce jsem mu položila na hruď a vkládala do toho všechny své dříve uzavřené emoce, co se týkalo ... lásky.

Faito: Odklonil jsem se od ní a po tváři mi stékala slza. "Zemřel bych pro tebe. Jsi moje všechno, moje slunce, mé hvězdy, naplňuješ celou mou duši a nikdy bych tě neopustil."

Reina: otevřela jsem oči a mou pozornost okamžitě zaujala slza po jeho tváři, a pak mě zasáhla jeho slova...pak už jsem se nedivila, že mu stekla slza po tváři, protože i mě se objevila v očích. Automaticky jsem ho objala a položila mu hlavu na hruď. Stále jsem měla na jazyku otázku, proč mi to řekl teprve teď, ale mlčela jsem a chtěla si vychutnat ten okamžik

https://www.youtube.com/watch?v=vhSHXGM7kgE

Faito:
Objímali jsme se dlouhou chvíli, než jsem ji naposledy od sebe odtáhl. Krkem jí projela nesnesitelná bolest a před jejíma očima se začaly tvořit praskliny. Náhle se obraz sesypal a já stál před ní. Katanu měla vraženou do hrtanu a po hrudi jí stékala krev. Můj obličej se pomalu vrátil do onoho neutrálního výrazu a po slze nebyla ani stopa. "Mohl tě dostat kdokoli. Každý má nějakou slabost. I já ji měl. Dlouho jsem přemýšlel, kdy ti mám tohle všechno říct. Nehodlám tě zabít. Jen si na chvíli vezmu tvou diplomatickou moc." rty se mi vytáhly do namyšleného úšklebku. Rychle jsem jí bodl do ruky sérum, které pomalu začalo paralyzovat její tělo. "Pro všechny jsi teď mrtvá. Ale vím, co tě bude trápit nejvíc. Myslíš si, že má slova byla pravdivá nebo jen přetvářka, před kterou jsem tě tolikrát varoval?" Těsně předtím, než dopadla na zem, jsem ji chytil, a zakřičel. Když dovnitř vběhl člen ANBU, dostal se do mého genjutsu a uviděl Naruta Uzumakiho, jak vyskakuje oknem. „Zburcujte vesnici! Reina Kana je mrtvá, zabil ji…Naruto Uzumaki.“ Dodal jsem a z očí mi tekly slzy. Odnesl jsem ji do vězení z krystalů a tam ji zavřel do jedné z cel a uvázal ji na kamenný stolec. „Sayonara, Lady Otokage“. Řekl jsem s úsměvem a vrátil se nahoru. Celou vesnicí se ihned roznesla informace, že Naruto Uzumaki zabil Reinu Kanu a Faito Dansaku volá po pomstě. Poslové ihned vyběhli do okolních vesnic aby řekli onu smutnou zprávu Reininým přítelkyním a spojencům.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Thu 12 Jan - 16:28

https://youtu.be/gYkNWP1iWig

viděla jsem už jen jeho obličej a poslední slova, než odešel a nechal mě v té tísni
Proč?......Proč to sakra udělal?..... Já mu věřila jako nikomu jinému...............milovala...
nic jsem necítila, ani slzy, které se mi spouštěli po tvářích ....jen prázdnotu v srdci a tíhu na něm a uvnitř. Pomalu se mi zavírali oči a přemáhala mě únava, zklamání a hořká zrada.......
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Thu 12 Jan - 19:12

Kashike

Příjdu, zaklepu, vstoupím, vidím a nevěřím vlastním očím. Pane.. přál jste si mě vidět???
Kashike
Kashike

Počet príspevkov : 586

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Thu 12 Jan - 19:13

Faito

Ano. Počkáme na všechny. řekl jsem skleslým hlasem.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 19:49

Přišel jsem spolu s ANBu do kanceláře a ignoroval ostatní,jen jsem přešel směrem k Faitovi a podíval se mu do očí.''Takže..Co se přesně stalo?''Řekl jsem bez okolků a sundal si klobouk,který jsem si zastrčil pod plášť.''Jinak mé jméno Je Haruko Takahashi..Minulou válku jsem bojoval za Reinu..Ale jak vypadá tak to už asi skončilo''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Thu 12 Jan - 20:00

Faito

Podíval sjem se mu též do očí a stejným tónem jsem odpověděl: Reina je mrtvá. Když jsem přišel, řinula se jí krev z krku a Naruto vyskakoval oknem. Po celé vesnici ale po něm nebylo ani stopy. Jestli jsi bojoval za Reinu dřív, můžeš bojovat i teď. Tohle nebude bez odezvy. Faito Dansaku, kapitán ANBU.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 20:01

Yato

Tiše jsem vešel dovnitř místnosti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Fri 13 Jan - 13:57

Faito Dansaku

Do místnosti vběhl ANBU a uklonil se, čímž pozdravl všechny. Pane, branou právě prošel Tatruo Reigi a s ním nějaký ninja ze Suny, který je, podle Tatsuových slov, jeho hostem.
Zamračil jsem se a rozkázal: Ihned mi je přiveďte. Poslední, co tu potřebujeme, jsou ninjové z jiných vesnic. Nikdo neprojde skrz bránu. Pokud ano, upozorněte ho, že bude zabit. řekl jsem a vrátil se k Hanukovi. Nějaké nápady?

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri 13 Jan - 15:01

Vošiel som do kancelárie.
"Sakra čo sa to tu deje všade je hluk po uliciach behajú Anbu no jedného som musel zmlátiť obchytkával ma"
Zívol som si a posadil sa do kresla.
Nawaki
Nawaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Fri 13 Jan - 15:15

Faito

Podíval jsem se na Uchihu a řekl pevným hlasem: Vypadni, máme tu jednání.
Pak ale do místnosti vběhl člen ANBU, který běžel pro Tatsua. Něco mi pošeptal a já jen kývl. Odvolal jsem ho pryč.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 13 Jan - 15:18

Stál jsem ještě chvíli na místě a civěl do země.''Takže to byl Naruto?Vypadá že bude útok na Konohu hmm..?''Řekl jsem tiše a oozvedl obočí.''Takže vypadá že budu pomáhat ke zničení Konohy...Takže jsme pravděpodobně spojenci...''Uslyšel jsem že mluví o nějakém ninjovi,který pronikl do vesnice.''Mám ho vyřídit?''Řekl jsem polohlasně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Fri 13 Jan - 15:22

Faito

Konečně někdo, kdo mluví k věci. Podíval jsem se na něj a pousmál se. Jsem ti velice zavázán. Zajímalo by mě ale, co ta zpráva udělá s ostatními vesnicemi. Pochybuji o tom, že máme opravdu tolik spojenců, kolik si Reina myslela. pak jsem zvážněl, podíval do země a oči mi zvlhly. Reina... řekl jsem zloměným hlasem. Uklidnil jsem se a podíval zpět: Myslím si, že Naruto bude prohlašovat něco o nevině, o jeho blízkém přátelství. AH, tomu hajz*ovi bych nevěřil ani nos mezi očima. Počkáme, až přijde sám. Pak ho vyřídíme. Děkuji ti, Haruko Takanashi, že jsi s námi i v těchto těžkých dobách.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 13 Jan - 15:43

''A taky musíš počítat s tím..Že někteří lidé z Otokagure se vzbouří...Vždy se najdou tací,kteří začnou pochybovat,jelikož Naruto měl velmi dobrý vztah s Reinou a těžko jde uvěřit tomu že by ji bezcitně zabil,jelikož jeho povaha je na tohle špatná..Ale já tohle neřeším,využiji každé šance na zničení Konohy a ozkoušení nových technik,jen aby si s tím počítal že se někteří takový najdou.''Řekl jsem a prohlédl si Nawakiho.To je ten co mě dva dny pronásledoval?Zamrkal jsem překvapeně a odvrátil zrak.''A takové lidi můžu ochotně odstranit'',usmál jsem se a přenesl svou váhu na druhou nohu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri 13 Jan - 15:52

"A donútiš ma....."
Vzdychol som si.
"Tolko vrahov pokope to by bola odmena od kágov pre mna"
Začal som na prstoch počítať kolko by som dostal.
"Bože to je penazí"
Zamyslel som sa.
Nawaki
Nawaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Fri 13 Jan - 16:29

Dorazil jsem před kancelář a počkal jsem na Rukiho jakmile dorazil otevřel jsem dveře a vešel jsem dovnitř."Co si po mě chtěl a co děláš vůbec na místě Reiny?"řekl jsem rozzuřeně směrem k Faitovi.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri 13 Jan - 16:31

Šel jsem jen za Tatsuem a v momentě kdy jsem viděl toho za stolem tak jsem se začal smát " To fakt ne !! Tento šašek zasedl její místo?
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Počet príspevkov : 1466

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 13 Jan - 18:57

Yato

Banda kretén*.Pomyslel jsem si a tiše je sledoval s ironickým výrazem ve tváři aby věděli že si o nich myslím že ktreté*i jsou.(myšleno na uchihu a ty dva nově příchozí)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Fri 13 Jan - 19:07

(Yato, podívej se na svůj životopis než budeš psát. S uvedenými elementy ještě nejsem spokojená. Říkala jsem, že si je nemůžeš nechat. Nesmíš ještě psát, nemáš-li vše schválené xD )
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content