Rezidence Otokageho
+12
Toshio Toppu
Midotsuchi
Rin Kagayaki
Kashike
Ryuzaki Kaguya
Akihiro Kazuki
Shinobi
Ayame Takahashi
Tatsuo Reigi
Akasuna no Ruki
Toriko Shihouin
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 1 z 40
Strana 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Rezidence Otokageho
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Rezidence Otokageho
Dag sletěl na zahradu
"Tak tady budeme bydlet Atsuko." řekla jsem jí
"Tady máš dva draky napiš psaní Rukimu a Akihirovi že jsem nový otokage a ať se pak dostaví do otogakure. Já se jdu zatím podívat do kanceláře. Zavydli se a najdi si pokoj který chceš." pohladila jsem jí po vlasech a odešla (přesun)
"Tak tady budeme bydlet Atsuko." řekla jsem jí
"Tady máš dva draky napiš psaní Rukimu a Akihirovi že jsem nový otokage a ať se pak dostaví do otogakure. Já se jdu zatím podívat do kanceláře. Zavydli se a najdi si pokoj který chceš." pohladila jsem jí po vlasech a odešla (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
došli jsme do rezidence služebné uklidili mé nákupy a já šla do východního křídla kde byl onsen nevěděla jsem jestli jde Atsuka z amnou já si však musela promyslet plán co s Oto. Svlékla jsem se vzala si ručník a šla se ponořit do teplého jezírka ze kterého stoupala pára
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Samozrejme som za Reinou išla ! .. teda skôr som cupkala. Následovala som ju celú cestu až do onsenu. Celkom som sa tešila na horúcu kúpeľ a tak som sa vyzliekla a vliezla som do vody za Reinou.. P..páli.. zamumlala som pri čom mi chvíľku trvalo kým som si zvykla na teplotu vody.. nakoniec som len vo vode docupkala ku Reine a milo som sa na ňu usmiala.. Onee-chan? prosííím niekde som videla niečo.. eh...eeehm.. m..masáž? nejak tak ! môžem to na tebe skúsiť ? zaškerila som sa a viac menej som sa na to už hrozne tešila.
Anonymní- Anonymní
pousmála jsem se na ní a kývla.
"Atsuko myslíš že dáme Otogakure do pořádku? Měli by jsme se možná spojit s ostatními sousedícími vesnicemi." přemýšlela jsem nahlas
"Atsuko myslíš že dáme Otogakure do pořádku? Měli by jsme se možná spojit s ostatními sousedícími vesnicemi." přemýšlela jsem nahlas
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Haai !! myslím že jo .. usmiala som sa a len som sa presunula za ňu, rukami som našla jej plecia a začala som masáž.. sama som nevedela či to robím dobre alebo ne ! .. no skúšala som to.. myslím.. myslím myslííím !! .. že by sme sa mali spojiť s ostatnými !! a vyytvoriť jednu veľkú šťastnú rodinku ! zaškerila som sa no myslela som to skôr ironicky.. vlastne nemyslela ale moje myslenie bolo mimo chápania svetu shinobi xD
Anonymní- Anonymní
upřímně jsem se zasmála
"TO mě vážně pobavilo. šťastná rodinka nikdy nebudeme, ale máš dobré nápady." pochválila jsem jí. a uvolnila jsme se
"TO mě vážně pobavilo. šťastná rodinka nikdy nebudeme, ale máš dobré nápady." pochválila jsem jí. a uvolnila jsme se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Uhm aarigato ! rozžiarila som sa páč ma jej pochvala naozaj potešila.. z pliec som tento krát prešla na chrbát , začala som ju masírovať okolo lopatiek a pod nimi, ako aj pri chrbtovej kosti a podobne. uuhm ako mi to ide ? spýtala som sa po chvíľke s takým zamysleným výrazom na tvári.
Anonymní- Anonymní
"Velmi dobře si šikovná." usmála jsem se a dál přemítala vše pro aproti o spojení okolních věsnic s podobným duchem jako je Oto
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Masírovala som ju ešte takú pol hodinu no po tom som sa nezmohla pomali na nič, prsty ma dosť boleli ako aj ruky.. tak som ju len zozadu objala okolo pása a hlavu som položila niekde na jej chrbát.. arigato.. zamumlala som po chvíľke.. že si ma tam vtedy nenechala Onee-chan.. dodala som a sama pre seba som sa pousmiala.
Anonymní- Anonymní
sklopila jsem hlavu a zavřela oči. Oslovením které mi začala říkat mi hodně připomínala mé mladší sourozence. Možná poprvé jsem začala za tu dobu litovat činu z minulosti. Některé jsem mohla nechat žít... přemítala jsem. POložila jsem své ruce na ty její a jemně je pohladila
"Měly by jsme jít do postele Atsuko." řekla jsem jemně a pomalu vstávala a natáhla se pro ručníky pro ní i pro mě
"Měly by jsme jít do postele Atsuko." řekla jsem jemně a pomalu vstávala a natáhla se pro ručníky pro ní i pro mě
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Stále som sa o ňu opierala keď mi pohladila ruky, po tom však začala vstávať a po jej slovách som len prikývla.. pomaly som sa postavila aj ja, a očami som zablúdila k uterákom ktoré práve brala.. jeden som si zobrala a na chvíľku som sa zapozerala na jeho vzor.. bol taký hebký !
Anonymní- Anonymní
zamířila jsem si to k východu a počkala na Atsuku pak jsem se vydala do druhého patra kde byli ložnice pro hosty i pro nás já šla do té jedné která byla na konci chodby v pravo a čekala jsem u dveří abych Atsuce ukázala ložnici hned vedle té mé
"Jsou k ní vedle postele dveře, které vedou do mé ložnice. Kdykoli budeš potřebovat přijď. Prozatím dobrou noc." políbila jsem jí na čelo pohladil a zmizela v mé ložnici. Oblékla jsem se do pyžama a vklouzla do postele a pomalu usínala
"Jsou k ní vedle postele dveře, které vedou do mé ložnice. Kdykoli budeš potřebovat přijď. Prozatím dobrou noc." políbila jsem jí na čelo pohladil a zmizela v mé ložnici. Oblékla jsem se do pyžama a vklouzla do postele a pomalu usínala
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Keď ma nechala v mojej izbe tak som sa len prezliekla, do jedného z kimon ktoré som mala určené na spanie, predsa len to pre mňa bolo najideálnejšie oblečenie.. keď som si však sadla na postel tak som pocítila taký divný pocit.. taký prázdny pocit.. len som prešla dvermi do jej izby a keď som uvidela že spí tak som sa len pousmiala.. sadla som si na zem k jej posteli.. hlavu som si položila tak aby som na Reinu videla a o pár minút som zaspala aj ja.. aj keď nie zrovna najpohodlnejšie xD..
Anonymní- Anonymní
Ráno jsem se vzbudila a dohlédla na chod rezidence a Atsuku jsem nechala spát pak jsem se vydala do zimní zahrady a vrátila se na čaj o páté pak jsem čekala v knihovně na Atsuku a prohlížela si lejstra o Otogakure.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Keď som sa ráno zobudila tak tam zase nebola !! a to som na ňu chcela dávať pozor už od jej zobudenia .. ani mi nenechala vzkaz kde je a tak som sa len znova rozcupkala po sídle.. pýtala som sa každého na koho som narazila až ma nakoniec slová a rady iných priviedli presne za Reinou, bola v nejakej knihovne a tak som len prišla dovnútra a milo som sa na ňu usmiala .. Ohayo Onee-chan.. povedala som po čom som sa k nej len priblížila bližšie a zvedavo som sa pozerala na miesto kde pred chvíľkou ona.
Anonymní- Anonymní
"ZDravím, vyspala jsi se? Vidím že nové kimono ti velmi dobře sedí." pousmála jsem se
"Atsuko mám pro tebe misi." řekla jsem tajemným hlasem
"Atsuko mám pro tebe misi." řekla jsem tajemným hlasem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Uuhm haai, aj keď .. ma trošičku bolí celé telo vyspala som sa skvelo !! pousmiala som sa po čom som len nadšene prikývla.. priskočila som až k Reine, čupla som si na zem, rukami som si objala kolená, hlavu som položila na ne a v tejto polohe som čakala na to čo mi chce dať za misiu.. v očiach som mala až taký prehnane odhodlaný výraz.
Anonymní- Anonymní
"Potřebuji aby jsi se dostala na chuninské zkoušky nikoli jako narušitel ale jako dohled a podívala se jak si vede Ruki a popřípadě co dělá NAruto. Dám ti povolení vsupu ale žádné blbosti jsi tam jako návštěva. Zvládneš to?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Heem.. žiadne blbosti? uuuhm.. heeem.. Jashinistické rituály ktoré okrajovo pripomínajú nejaký hárem sa ako blbosti rátajú ? spýtala som sa viac menej, rozpačitým hlasom páč pre mňa to normálne bolo xD.. nakoniec som však len prikývla.. Haaai ! považuj za splnené Onee-chan ! dodala som nadšeným spôsobom po čom som vyskočila na nohy a dala som vystrenú ruku k čelu ako v nejakej armáde.. brala som to však viac menej ako hru a tak som sa pri tom stále tam rehnila.
Anonymní- Anonymní
došla jsem ke konferenčnímu stolu a napsala Atsuce povolenku na zkoušky, jakožto země, která tam má dva své lidi jako nová Otokage, avšak radši jsem se nepodepsala.
"Kdyby tě tam někdo nechtěl pustit tohle mu dáš. žádný rituáli ani zbytečné boje nikoho neposlouchej a všechny ignoruj, kdyby ti někdo něco nabízel neber si to od něj, je to pro tvé dobro. Hlavně nikde nezmiňuj, že nová Otokage jsem já jasný?" podala jsem jí svitek
"Kdyby tě tam někdo nechtěl pustit tohle mu dáš. žádný rituáli ani zbytečné boje nikoho neposlouchej a všechny ignoruj, kdyby ti někdo něco nabízel neber si to od něj, je to pro tvé dobro. Hlavně nikde nezmiňuj, že nová Otokage jsem já jasný?" podala jsem jí svitek
- ve svitku:
Povolení pro vstup na chunninské zkoušky. Otogakure je jedna z vesnic, která tam má své geniny. Jako nová Otokage za ně i za hosty beru zodpovědnost. Nemáme v plánu žádné útoky. Jde nám jen o zkoušku pro naše děti.
Podepsána Nová Otokage.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Uhm Haaai !! pousmiala som sa, zobrala som si od nej priepustku po čom som sa jej len vrhla okolo pliec, poriadne som ju vyobjímala, dala som jej pusu na líce a znova som sa zaškerila.. daj na seba pozor keď tu nebudem !! napomenula som ju až takým dospeláckym spôsobom xD.
Anonymní- Anonymní
"Neboj budu, kdyby jsi potkala Naruta drž se jeho a jemu jedinému můžeš říct, že jsem Otokage nikomi jinýmu nevěř můžeš jen jemu ano? Víš který to je ne? Všechno podrobně sleduj aby jsi mi pak mohla říct jak do tam probíhá. Až se vrátíš bude tě tu čekat odměna." rozcuchala jsem jí vlasy.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Mehehe.. haai to je ten úchyl ktorý ma až moc ochotne držal pri tom ako si ma učila plávať !! zaškerila som sa a nakoniec som sa na ňu len milo usmiala.. uhm tak už pôjdem .. a na tú odmenu sa tešííííím !! rozžiarila som sa znova a nakoniec som pomocou kuchiyosenu jashinistickej vrany, odletela von oknom z miestnosti (držala ma za plecia).. leteli sme smer Suna.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
potutelně jsem se usmála a dál pročítala chod vesnice pak jsem se vydala do kanceláře (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 1 z 40
Povolení tohoto fóra: