Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Otokageho

+6
Tatsuo Reigi
Rin Kagayaki
Uchiha Madara
Kashike
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
10 posters

Strana 12 z 15 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

Goto down

Kancelář Otokageho - Stránka 12 Empty Kancelář Otokageho

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 17:47

First topic message reminder :

Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Otokageho - Stránka 12 Empty Re: Kancelář Otokageho

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Sat 14 Jan - 14:02

"Jenomže jak jsi si všiml Reina tu není takže tady nemáš co dělat ne teď a co se týče tvého sloužení pro Reinu tak to ti nemá kdo potvrdit pokud se nepletu že?Takže zmlkni a uvědom si svoje místo.Nejsi tady nikdo aby jsi pochopil."řekl jsem s klidem ."Proč je prostě nezabiješ?Nebyl by to pro tebe problém s tím okem a s mojí pomocí by jsi mohl povraždit všechny v téhle místnosti bez mrknutí oka."Ozvala se Raiko v mojí hlavě.Ne na to teď není čas plán je už v provozu a pokud to půjde vyřešit v klidu pokusím se o to ale neříkám že už mě tahle myšlenka nenapadla.řekl jsem jí myšlenkami potom se ozval konečně Faito."Ano jsem ve spojení s Kumo a o tom věděla i Reina došla mi od tam zpráva že jsi poslal zprávy o tom že Reinu zabil Naruto Uzumaki a ty chceš válku.Takže kdo tady vyvolává konflikt?Naposledy ti opakuji aby sis uvědomil své místo a kam patříš.Rozeslal jsi posli do vesnic s prosbou o spojenectví a snažíš se vyprovokovat válku proti Konoze takže z mého pohledu si přivlastňuješ pozici Otokageho na kterou ale nemáš žádné právo."na chvíli jsem se odmlčel."Odvolej si toho pejska a pošli všechny pryč a během chviličky jsi mrtví to ti zaručuji asi si neuvědomuješ rozdíl sil mezi tebou a mnou."řekl jsem s úsměvem na rtech.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat 14 Jan - 14:06

A proto by se rada měla udělat ne? Z hlavních postavených této vesnice" Ušklíbl jsem se a podíval se na Fiata " Nebo máte tady někdo z toho strach? V Oto ej tradice že vůdcem je ten nejsilnější. Dříve to byl Orochimaru a pak Reina. Proč si nedáte souboj a nerozhodnete kdo je vás silnější? Vyřešili by jste aj tak mezi sebou vaše spory,avšak byla by 1 podmínka. Ten kdo prohraje musí žít a sloužit tomu co vyhrál. Co vy na to " Podíval jsem se na oba 2. Celou dobu jsem mluvil dipomaticky a neutrálně, protože moc do stavu Oto nemůžu kecat, protože jsem jen jedna z nejvyšších osob v Suně.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Počet príspevkov : 1466

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 Jan - 14:10

když to dořekl tak jsem se začal hlasitě smát.''Achjo achjo..Co kdo Reině udělal že má u sebe takové patolízaly?''Řekl jsem ještě se smíchem při pohledu na Tatsua.Kdyby v tuto chvíli udělal kdokoliv nějaký pohyb proti nám,zabil bych ho.Jen jsem dal nohy dál od sebe a ruce položil do pečetě,přičemž jsem soustředil chakru.Jíl jsem měl připravený už od brány Oto a jeho zásob bylo až moc.''Ano.?A kdo to dokáže tady tomu..tedy to že je její syn?Dokážeš to svým DNA..nebo se bojíš že to není pravda?Víš..Měl jsem k Reině podivný vztah..Ale veděl jsem že to byla intrikářka a pochybuji že měla syna'',řekl jsem s úsměvem a zůstával v bojové poloze.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Sat 14 Jan - 14:13

Faito

To je absurdní! zvolal jsem. Teď už se pro jistotu ani neobhajuješ a jen se mě snažíš urazit! Sám jsi řekl, že jsem Reinin pes, takže jsi přiznal, že jsem pro ni pracoval. A teď obracíš kartu? Zamotáváš se do toho, Tatsuo. A to ti rozhodně k nevinosti nepřidá. řekl jsem a srdečně jsem se zasmál. Pak promluvil Ruki. Radši zemřu, než abych si nechal tohohle po boku, aby mi sloužil. řekl jsem s úsměvem. Pánové, uvědomte si, laskavě, že vaše argumenty jsou tu absolutně k ničemu a vaše výhružky to jen zhoršují.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat 14 Jan - 14:17

Já nikomu nic nevyhrožuji jen jsem řekl svůj názor" Pak jsem se otočil na tu blondýnu" Každý ví že nejsem její pokrevní syn. Vychovávala mě od malička a všem říkala že jsem její syn a já naopak. S Reinou jsme měli k sobě nejblíž, takže ještě 1 křivé slovo s ní spojené se mnou a garantuji ti že zemřeš a ani nemrkneš. " Poté jsem se otočil opět na Faita " Vy 2 jste jak pes a kočka. Nevím jak to hodláte vyřešit, ale Oto se musí bez vůdce vzchopit, ale teď to kvůli čemu tu jsem. Chci vidět její tělo a dát jí poslední sbohem. Klidně tam pojď semnou je mi to jedno, ale jestli neuvidím její tělo, tak si to vynutím aji násilím. Řekl jsem to jasně?
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Sat 14 Jan - 14:20

(Jestli vybuchneš stejně nás to nezabije tedy podle pravidel Wink )
Toho blbe*ka jsem si už nevšímal."Ne neobhajuji se protože nemám proč.Pracoval jsi pro ni a byl jsi ji blízko takže jsi měl i dobrou šanci ji zabít."Potom jsem se začal vážně smát."Počkej ty jsi nepochopil že louží ten co prohraje?A to bych jí nebyl.A když tak pořád obhajuješ to že by to mělo být podle zákonů Oto tak má pravdu Ruki jelikož Oto vládne vždy ten nejsilnější."Ukázal jsem na něj prstem."Tímto že vyzývám na souboj o titul Otokage.Pokud nepřijmeš zříkáš se práva ho mít a předáváš ho automaticky mě.Takže jak se rozhodneš Faito?"usmál jsem se."Jestli přijmeš tak bych jako rozhodčího našeho souboje navrhoval tady Nawakiho.Jelikož je nejspíš nejvíc neutrální tady v místnosti."
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 Jan - 14:21

''Hmm..Další borec,který má ego až v mracích?Chudáku..''Řekl jsem pobaveně směrem k Rukimu a usmál se.''A Tatsuo..Jak si říkal s tou chakrou že jsi necítil Narutovu chakru..Asi nevíš že v Sage modu si ji může skrýt?To nevyčenichá ani takový ořech jako jsi ty na to pamatuj..Nejsi nioc víc než my a nikdy nebudeš'',otočil jsem se znovu na Rukiho a pobaveně zamrkal.''Tak to zkus..Srabe''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 Jan - 14:22

(Ano Ano ale zranit tě tak že nebudeš schopen boje není zakázáno Wink )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Sat 14 Jan - 14:23

Faito

Ani výhružku už nepoznají. řeknu tlumeně k Harukovi a pak se otočím na Rukiho. Dobrá, my dva se půjdeme podívat na tělo. I když nejsi její pokrevní syn, a mimo jiné právě proto nemáš právo na její post, máš právo jí vidět. Půjdeme jen my dva. Tatsuo...ty vypadni z téhle pracovny a buď rád, že odcházíš svobodně. Důkazů máme spoustu. řekl jsem a chystal se k odchodu. Pak jsem se zarazil, když promluvil Tatsuo. Víš, jak se pozná dobrý vůdce? Stará se o blaho vesnice a ne o své vlastní zájmy. Jestli chceš post Otokageho, je tvůj. Prosím, vem si ho. řekl jsem a usmál se. A veď svou vesnici do bitvy proti všem ostatním. Prosím. Pak jsem se otočil na Rukiho. Půjdeme?

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Sat 14 Jan - 14:28

"Takže se ho vzdáváš a necháváš ho mě?"řekl jsem s úsměvem."Nemáš mi co rozkazovat já nejsem pod tebou a ty tahle pracovna není tvoje stejně tak ti nepatří Reinino tělo pokud se k ní bude chtít Ruki podívat může jít sám stejně tak jako tam můžu jít já a nikdo mi v tom nezabrání."Co se týče jeho poznámky o blahu vesnice zasmál jsem se."Ty že chceš blaho vesnice?A proto ji vedeš do války?Jsi chudák a vážně špatný lhář.Důkazy nemáš žádné a kdyby si chtěl zkusit obvinit mě tak já mám alibi."
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Sat 14 Jan - 14:28

(To není Very Happy v tom máš pravdu Very Happy ale to přece nikdo z nás nechce Very Happy )
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat 14 Jan - 14:29

Jo" Pousmál jsem se a uvědomil si že Tatsuo se lehce změnil zbytečně rychle se žene do bitvy a to ani moc důkazů nemá. A ten Faito zas jedná moc unáhlenš ohledně vyhlášení války." No rozhodně v dění v Oto bude zajímavé" Řekl jsem na okolo " Jo půjdeme.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 Jan - 14:34

(ne to ne..nerad nechávám mé postavy umřít xD )

''Hmm..''Zabručel jsem jen,jelikož jsem věděl že se Faito jen tak nepodřídí pod Tatsua.Co pak máš v plánu?Trochu jsem se pousmál a sledoval je.[b]''Najdeš mě nad vesnicí..''[/bŘekl jsem směrem k Faitovi,otevřel okno vypustil maléko ptáčka,který po dvou pečetích změnil asi na dvoumetrového.Skočil jsem na něj a vyletěl do vzdušného prostoru nad Otogakure,pročistit si hlavu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Sat 14 Jan - 14:38

Faito

Zastavil jsem se a otočil. Tatsuo Tatsuo...teď už si opravdu myslím, že jsi hlupák. Možná jsem ten post měl vzít. podíval jsem se na něj. Fajn, Reina je celá tvoje....Ale já tě k ní nezavedu. Zajímalo by mě, jak ji nadeš. Pak jsem se podíval na Rukiho. Jdeš se mnou? zeptal jsem se.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat 14 Jan - 14:40

(Jen menší dotaz Haruko kde si nabral tolik bodů maximum pro jounina je 30-32 bodů ty máš 34 a navíc jako bonus můžeš mít jen v 1 věci 5 bodů ... ...)

Jo jdu veď mě.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Sat 14 Jan - 14:40

(Je to člen Akatsuki, myslím, že by mohl mít tolik bodů.)

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Sat 14 Jan - 14:42

"Tak v tom případě si o sobě myslíme to stejné."usmál jsem se."Ten post by jsi musel vyhrát ale na to jsi moc velký srab."mrkl jsem na něj.Potom jsem se podíval na Rukiho pohledem který mu naznačil co má dělat.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat 14 Jan - 14:44

(Já si myslím že ne už aji Assasin má míň bodů Wink A dokonce aji já a ostatní má nejvíc bodů na foru. ...)

Tatsu určitě by měl jít s náma. Jak říkal je pro něj jak sestra, při nejhorším matka, tak si myslím že by jsme tam měli jít spolu. Navíc myslím že by Reina chtěla, aby jsme tam byli spolu nevím co měla s tebou za vztah, ale určitě by chtěla aby jsme tam byli všichni 3:

Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Sat 14 Jan - 14:46

Faito

To bys nikdy nepochopil, Ruki... pomyslel jsem si a podíval se na něj. Buď jdeš sám se mnou nebo si ji hledejte... řkel sjem a vyšel ven z místnosti.

//Pardon, teď budu asi dvě hodiny mimo- jedu domů. A možná bych to přesunul na to náhradní forum nebo opravdu nevím, jak to admini mysleli s tím zastavením fora.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Sat 14 Jan - 14:49

(No já pořád nevím jak to tam bude Very Happy nevím jestli to co se stane tam platí i potom na normálu nebo ne jelikož plno lidí tam nebude Very Happy takže nevím jak to uděláme Very Happy )
"Ty si pořád neuvědomuješ o kom mluvíš že ne?Tvoje bylo Reina jenom Otokage ale naše to byla rodina takže nás k ní zavedeš a jestli ne tak přísahám že to kde je z tebe dostanu násilím."měl jsem v hlase vztek a šlo to moc dobře poznat.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat 14 Jan - 14:52

( Když budeme hrát chvíli na tomhle tak je to myslím nějak nenaštve já na to náhradní forum rozhodně nejdu z osobních důvodů xD)

Dobře no tak jdu jen s tebou. " Pousmál jsem se na Tatsua a hodil mu ruky světelnou kuličku co jsem vytvořil.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Sat 14 Jan - 14:54

Kuličku jsem nenápadně schoval."Dobře tak tedy jestli to tak chceš Ruki běžte jenom by dva já se tady zatím postarám o některé záležitosti co se týkají vesnice.Potom si promluvíme."potom jsem se podíval na Faita."A ty si dávej pozor jestli něco zkusíš když tam nebudu najdu si tě a s radostí tě zabiji."
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 Jan - 15:30

(mám to tak už od začátku,takhle to bylo dovoleno pro člena akatsuki,jelikož už žádný člen není nemáš mě s kým poměřovat Wink )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 14 Jan - 15:47

*Kushina Uzumaki je momentálne žijúcim členom Akatasuki*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Sat 14 Jan - 16:53

Faito

Vyšli jsme z místnosti, ušli jsme pár kroků a já jsem se otočil na Rukiho. Co dělá ta kulička? Sledovací zařízení, mikrofon? zeptal jsem se na rovinu. Takhle se k Reině nedostaneš. Chápu, proč mi nevěří Tatsuo- být blíž k Reině byl vždy jeho sen a já mu ustřihl perka, ale nechápu, co proti mě máš ty...

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 15 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: