Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Centrum Otogakure

+4
Toriko Shihouin
Kiwi Namikaze
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
8 posters

Strana 8 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Goto down

Centrum Otogakure - Stránka 8 Empty Centrum Otogakure

Příspěvek pro Anonymní Tue 17 May - 18:45

First topic message reminder :

Centrum Vesnice Otogakure.
Centrum Otogakure - Stránka 8 800px-R%C5%8Dran_1

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Centrum Otogakure - Stránka 8 Empty Re: Centrum Otogakure

Příspěvek pro Anonymný Tue 20 Dec - 20:09

Faito

Uviděl jsem zdemolované centrum vesnice. Dop*dele... pomyslel jsem si s hrůzou. Takže Mokuton. podíval jsem se, jestli mi stačili a řekl jsem tlumeným hlasem stále za běhu. Rozpad, stejné obklíčení jako před tím. Shunshin k němu a hned od něj. Zásah a utéct. Teď! řekl jsem, shunshinem jsem se přemístil mezi několika větvemi (teď jsme to trénovali,takže by to nemusel být problém), poslední shunshin byl k Hashiramovi. Křížem jsem ho sekl do prsou, pak jsem se odrazil dozadu a dopadl před něj. Čekám, až zaútočí Takumi a Kashike a protože se dívá Hashirama na mě, očekávám stoprocentní úspěšnost jejich zásahu.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 20:12

Takumi

Shunshinnul sem k Hashiramovi a seknul sem mu kunaiem po pravém ramením svalu a pak Shunshin zpátky dál od něj.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue 20 Dec - 20:12

Kashike

Vyčkám na útok velitele a hned potom provedu svojí akci. Shunshinem se dostanu za soupeře a bodákem z loketní kosti se mu pokusím probodnout obě kolena. Bez ohledu na úspěšnost zase uskočím pryč.
Kashike
Kashike

Počet príspevkov : 586

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 20:16

z mé hrudi vystříkla krev a mé tělo dopadlo na zem, byl jsem mrtvý... tedy až na to že to byl pouhý civilista, přeměněný na mé pravé já, bohužel nebyl zde žádný rozdíl od mého originálního já, zatímco já jsem seděl na jedné budově a vedle mě seděla Niji, naše pozice byla i pro senzibila, díky mému umění schovat naši chakru, téměř nerozpoznatelná a proto, zde, kde jsem nyní ležel ,,já'' mrtvý, stála Niji, což ovšem byla též civilistka přeměněná mou technikou na jí samotnou
Niji: ''prosím nezabíjejte mě ! nic jsem vám neprovedla... t-to on !''
ukázala na mou falešnou mrtvolu ležící před ní

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 20:19

Takumi

Připravil sem si kunai do druhé ruky. Veliteli? Řekl sem a byl sem připraven hodit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue 20 Dec - 20:21

Kashike

Připravím si bodák do pravačky a levačku mám v rukávu. Pohledem naznačím veliteli že čekám na rozkazy.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Tue 20 Dec - 20:24

(Promiň, mohl bys mi ukázat, kde sis připravil tuhle věc? Neznám to, možná to byla nějaká technika, ale já ji nevidím).

Faito

Zavřel jsem oči a chvilku jsem se soustředil. Nakopl jsem Niji a pak jsem se otočil. Kdyby to byla Niji, už by mi vrazila katanu do zad. Rozhlédl jsem se. DO větví. Hned! rozkázal jsem a skočil někam, kdy jsme se mohli alespoň částečně ukrýt.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue 20 Dec - 20:25

Kashike

Shunshinem se přesunu do korun stromů a ukryju se. Postarám se abych viděl na velitele a na cíl. Dál si hlídám bezprostřední okolí.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 20:27

Takumi

Příhodnej strom nikde nebyl a tak sem shunshinnul do jednoho z polorozpadlých domů a ukryl sem se tam. Zkontroluju místnost a pak vykouknu ven a pátrám po Kashikem a velitelovi. Periferně sleduju mrtvé tělo a tu ženskou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Tue 20 Dec - 20:29

Faito

Podívám se na Kashikeho a velmi jednoduchou znakovou řečí mu naznačím, aby čekal, že já ho půjdu najít. Pak jse se rychle shunshinul směrem k Takumimu a naznačil mu to samé. Na vysoké budově bude nejlíp vidět nějaký pohyb. pomyslel jsem si a vystřelil nahoru na střechu domu.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 20:32

(Narikawari no Jutsu (Substitute Technique)
Tato technika umožní uživately vytvořit naprosto přesnou kopii kohokoli kdo se jej kdy
dotkl. Kopie má dokonce i stejnou chakru. Ačklovi jeho kopie nemá velkou sílu, funguje
jako rozptýlení nebo jako špehování. Po zabití této kopie, kopie zůstává stále proměněná
a mění se až do uživatelovy podoby po té co uživatel tuto techniku zruší
- stejná technika, použitá ne na vytvoření klona ale na přetvoření civilisty, což by neměl být problém, jelikož se kořeny dotýkají všech civilistů a jsou teoreticky součástí mě, mohu techniku uvrhnout na blízké cíle, nicméně díky vašemu rychlému útoku jsem neměl čas připravit techniku ^^ a proto jsem byl nucen napsat to takto, nicméně Hashimarové cestování je známo jako druhé nejrychlejší cestování v Narutovi, hned po teleportaci, kterou umí tobi, a proto by mu neměl dělat žádný problém toto připravit během pár sekund, ke všemu když jeho Senzibilské schopnosti jsou též na úctyhodné úrovni)
----
Ze stromů, které zde byli začali vyjíždět dřevěné provazy, bylo jich desítky a každé šly ze všech stran a šly po těchto třech

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 20:34

Takumi

Když velitel shunshinnul ke mě, tak sem vlezl do koruny, ve které byl předtím on. Odtamtud sem viděl Kashikeho, takže sem vyčkával.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Tue 20 Dec - 20:37

Faito

Viděl jsem, jak se kořeny sápou po Kashikem a po mně a to mě utvrdilo v tom, že je někde nahoře. Jinak nás nemohl vidět. Úhyb doleva! zakřičel jsem. Já vám ho snesu dolů. vyskočil jsem na střechu a po chvíli jsem je uviděl. SHunshinnul jsem se k nim a sekl po Hashiramovi (hádám, že vypadáš jako civilista, ale kolik civilistů posedává na střeše domu, že...) Shunshin Dansaku.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 20:39

Takumi

Vyskočil sem z koruny směrem doleva, vyběhl sem po stěně jednoho domu a zůstal sem na jedné velké střeše. Těm dřevěnejm šaškům chvilku potrvá, než se sem dostanou a tady se bude dát líp bránit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 20:41

Sharingan byl zaplý a já stále seděla vedle Hashiho. Že bych byla nějak v klidu, to se říct nedalo, ale snažila jsem se alespoň dávat pozor, abych případně mohla reagovat. V tu chvíli ten Anbu sekl po Hashim.
,,Odžii-chan!" vykřikla jsem a jednou rukou utvořila pečetě.
,,Hyouton: Hyourou no Jutsu!" zareagovala jsem pohotově a rozmáchla se po něm. Okamžitě jsem ho uzavřela celého do ledu. Srdce mi bilo hrozně rychlo, jak jsem nemohla uvěřit tomu, co se právě stalo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue 20 Dec - 20:41

Kashike

Uslyším povel a okamžitě uhnu. No to je radost. Vytasím meč a začnu odsekávat útočící provazy. Pomalu couvám do zástavby, kde už neni tolik dřeva. Pochybuju že nějáký provazy budou lepší než mistr taijutsu a šermu.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 20:43

''Hashirama: yare-yare, šikovná''
řekl jsem s úsměvem a ihned jsme oba zajeli do země a vynořily jsme se na opačné straně centra, stromy dělali práci za mě, takže mě se stačilo skrývat a šetřit si mou chakru, která nebyla nyní potřeba

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Tue 20 Dec - 20:45

Faito

Vězenní z ledu mě uzavřelo a ona mohla vidět vylekaný výraz ve tváři.
POhotová dívenka... pomyslel jsem si, když jsem se objevil za ní a rukojetí meče jsem jí praštilo do zátylku, ještě, než Hashimaru dořekl větu. Stoprocentně šla do bezvědomí (SHunshin dansaku- něco jako Kawarimi no jutsu). Mé tělo ve vězení se rozpadlo. Podruhé jsem sekl po Hashimarovi, ale ten už tam nebyl.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue 20 Dec - 20:49

Kashike

Rychle se rozhlédnu a uvidím nejdřív Faita v ledu a pak celou následující scénu. Nyní jsem zaměřený na pravého Hashimira a shunshunem se přesunu za něj. Vedu mu bod mezi lopatky.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 20:52

Takumi

Skoval sem si jeden kunai do pouzdra.
Byl sem na střeše jednoho domu v centru, takže sem zaregistroval Hashiramův útěk. Jeho taktika nebyla zase tak složitá, chtěl se od nás dostat co nejdál, takže sem vyšplhal ještě víš a odhalil sem ho kousek dál v centru.
Pane, z mého pohledu na 12. hodině se něco vynořuje ze země. Řekl sem, shunshinnul sem tam a shodou náhod ve stejnou chvíli se tam objevil Kashike. On bodl do lopatek a já ve stejnou chvíli chytil Hashiramu za levé zápěstí a bodl sem ho do srdce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Tue 20 Dec - 20:53

Faito

Skvěle... odvětil jsem vážně a skákal jsem z domu na dům. Seskákal jsem nízko a na opačnou stranu, než byli mí dva žáci.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 20:53

(to se hodí, Niji musela jít ^^)
Podíval jsem se na Niji, ležící vedle mě na zemi
Hashirama: že by se stala někde chyba ?
Madarova část: říkal jsem, ti, soustřeď se...
Hashirama: dobrá dobrá

Chvíli jsem zde postával ale potom jsem i s Niji zajel do země, nyní jsme se už ovšem nevynořily, avšak i přes to stromy útočily na všechny lidi včetně na zde přítomné ninji
- přesun

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 20:55

(neignoruj prosím naše útoky Wink)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymný Tue 20 Dec - 20:58

Faito

Zachytil jsem ti holčinu za flígr a držel jsem ji. Buď ji pustí on nebo já. Takumi narvi do země nějakou techniku! zakřičel jsem.

Anonymný
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Dec - 21:01

Takumi

Doton: Retsudo Tenshō! Řekl sem, práskl sem rukama o zem a ta se rozlomila na kusy a Hashirama, Faito, Niji i Kashike, který stály předemnou se řítili do mnou vytvořené propasti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: