Centrum Otogakure
+4
Toriko Shihouin
Kiwi Namikaze
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 7 z 11
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Centrum Otogakure
(Prepáč Shew prišiel by si do treninkovej miestnosti je to dolezite)
Anonymní- Anonymní
Klon
,,No, myslím, že to je jedno. Jmenuje se Shew." Podíval jsem se na něho a čekal na reakci.
,,No, myslím, že to je jedno. Jmenuje se Shew." Podíval jsem se na něho a čekal na reakci.
Anonymní- Anonymní
Aha tak to se omlouvám,ale tuto osobu neznám. řeknu a odejdu pryč(přesun)
Anonymní- Anonymní
KLON
Doběhl jsem do centra a podíval jsem se na Seita."Co tady chceš?Nepoučil ses že tady nemáš co dělat?"
Doběhl jsem do centra a podíval jsem se na Seita."Co tady chceš?Nepoučil ses že tady nemáš co dělat?"
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Pomalu jsem procházela po ulicích a narazila na někoho se znakem Konohy.
Přešla jsem až k němu, prošla se v kolečku docela blízko, a sledovala jsem ho dravým pohledem.
"Kdopak jsi?"
Přešla jsem až k němu, prošla se v kolečku docela blízko, a sledovala jsem ho dravým pohledem.
"Kdopak jsi?"
Anonymní- Anonymní
Klon
,,Řeším tady vesnické záležitosti, takže i když vesnice patří vám, tak se mi kliď z cesty." Podíval jsem se na něho a byl připravený na odchod. (souboj klonů )
,,Řeším tady vesnické záležitosti, takže i když vesnice patří vám, tak se mi kliď z cesty." Podíval jsem se na něho a byl připravený na odchod. (souboj klonů )
Anonymní- Anonymní
KLON
"Nezajímá mě co tady řešíš tohle je naše vesnice a ty tady nemáš co pohledávat opět si sem vnikl bez povolení a myslíš si že můžeš všechno."řekl jsem naštvaně potom jsem se podíval na Jin."Okamžitě se vrať do haly."(Bude to zajímavé )
"Nezajímá mě co tady řešíš tohle je naše vesnice a ty tady nemáš co pohledávat opět si sem vnikl bez povolení a myslíš si že můžeš všechno."řekl jsem naštvaně potom jsem se podíval na Jin."Okamžitě se vrať do haly."(Bude to zajímavé )
Shinobi
Přimhouřila jsem oči.
Hrát si... Zabít...?
"Ignoruješ mě.. Seito-chan?" dravý pohled v mých očích se obohatil o rozlobené zablesknutí. Při vzpomínce na to, jak rád mi Tatsuo ničí vlasy jsem se raději obrátila a vracela se do haly.
(Přesun)
Hrát si... Zabít...?
"Ignoruješ mě.. Seito-chan?" dravý pohled v mých očích se obohatil o rozlobené zablesknutí. Při vzpomínce na to, jak rád mi Tatsuo ničí vlasy jsem se raději obrátila a vracela se do haly.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Klon
,,To je ale vaše neschopnost, že si tu můžu chodit jak na návštěvy. A jo, já můžu všechno" Šibalsky jsem se na něj usmál. ,,Nijak vás teď nechci ohrožovat, to přijde později, ale spíše si musím vyřešit jednoho nukenina."
,,To je ale vaše neschopnost, že si tu můžu chodit jak na návštěvy. A jo, já můžu všechno" Šibalsky jsem se na něj usmál. ,,Nijak vás teď nechci ohrožovat, to přijde později, ale spíše si musím vyřešit jednoho nukenina."
Anonymní- Anonymní
KLON
"Tady žádný nukenin není.A jestli mě budeš provokovat dopadneš hůř než minule.Teď za sebou nemáš Konohu jako když jsme tam byli.Jsi tu sám a nás je ve vesnici mnoho nechtěj abych tohle začal řešit násilím dávám ti poslední možnost aby jsi odešel."
"Tady žádný nukenin není.A jestli mě budeš provokovat dopadneš hůř než minule.Teď za sebou nemáš Konohu jako když jsme tam byli.Jsi tu sám a nás je ve vesnici mnoho nechtěj abych tohle začal řešit násilím dávám ti poslední možnost aby jsi odešel."
Shinobi
Klon
,,Bláboly. Dobře vím koho jste si tu ukryli. A pokud chceš bojovat tak klidně přijď a vezmi si i svoje kamarády, nebo můžeš přijít sám." Pousmál jsem se na něho a rozhodl jsem se ještě chvíli zůstat.
,,Bláboly. Dobře vím koho jste si tu ukryli. A pokud chceš bojovat tak klidně přijď a vezmi si i svoje kamarády, nebo můžeš přijít sám." Pousmál jsem se na něho a rozhodl jsem se ještě chvíli zůstat.
Anonymní- Anonymní
KLON
Rozběhl jsem se přímo proti němu a s nárazem jsem vybuchl a proměnil se ve smršť blesků které zničili i jeho.
Rozběhl jsem se přímo proti němu a s nárazem jsem vybuchl a proměnil se ve smršť blesků které zničili i jeho.
Shinobi
Klon
Viděl jsem jak na mě běží, ani jsem neměl snahu se mu vyhnout. Těsně jak byl přede mnou jsem se usmál. ,,Přijdu znovu. Možná i dnes, ještě." Pak se klon rozprskl na vodu.
Viděl jsem jak na mě běží, ani jsem neměl snahu se mu vyhnout. Těsně jak byl přede mnou jsem se usmál. ,,Přijdu znovu. Možná i dnes, ještě." Pak se klon rozprskl na vodu.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som do centra kde som zamieril do zbrojarstva.
Kúpil som si tam zbrane nezvyčajného tvaru. Dakujem pousmial som sa na Obchodníka a zaplatil som mu. Kedže som mal ešte zopár ryo z misie.
(Presun)
Kúpil som si tam zbrane nezvyčajného tvaru. Dakujem pousmial som sa na Obchodníka a zaplatil som mu. Kedže som mal ešte zopár ryo z misie.
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem spolu s Nishi na nejvyšší budovu, která v centru byla stoupl jsem se na okraj střechy a podíval jsem se dolů
''Hashirama: Fuha, to je výška, s té někoho shodit tak si dole rozbije kokos''
Madara: nezapomeň že za námi stojí dívka
Hashirama: nezapomněl jsem
Pohledem jsem se koukl na Nishi
''Hashirama: připravena to rozjet ?''
''Hashirama: Fuha, to je výška, s té někoho shodit tak si dole rozbije kokos''
Madara: nezapomeň že za námi stojí dívka
Hashirama: nezapomněl jsem
Pohledem jsem se koukl na Nishi
''Hashirama: připravena to rozjet ?''
Anonymní- Anonymní
Stála jsem za ním a opatrně přes něj nakukovala dolů na měnší náměstíčko. Na jeho otázku jsem reagovala kývnutím hlavy. Kousla jsem se do rtu, měla jsem strach. Tak krátce na živu a hned boj a přitom jsem nevěděla, co dělat. Co zmůže 12tiletá holka, která nezná nic jiného, než spánek a černočernou tmu, ve které trávila smrt? Malinko jsem se pousmála. To abych uklidnila sebe a i Hashiho.
Anonymní- Anonymní
''Hashirama: ''neboj, zabijení je zábava, poznáš to až poprvé někoho zabiješ, třeba...''
podíval jsem se na ulici po, které se pocházel chuunin a ukázal jsem na ním prstem
''zab jej, nic netušící oběť, ideální, slabá, křehká, poznáš ten pocit, poznáš jaké to je osvobození''
podíval jsem se na ulici po, které se pocházel chuunin a ukázal jsem na ním prstem
''zab jej, nic netušící oběť, ideální, slabá, křehká, poznáš ten pocit, poznáš jaké to je osvobození''
Anonymní- Anonymní
Sledovala jsem pozorně chuunina dole. NEchtělo se mi to udělat, jžene jsem si nedovolila neuposlechnout. Hashi s Otou-sama byli první, kdo se mě ujali. Nemohla jsem zklamat, to jsem i přes svou krátkou existenci poznala reflexně..Seskočila jsem dolů a došla až k chuuninovi. Zvedla jsem k němu hlavu a co nejmileji, ale zároveň smutně se usmála.
,,Omlouvám se...Hyouton:Hyourou no Jutsu.." šeptla jsem. Tělo Chuunina obalil led. Od hlavy až po paty. Poskládala jsem pečetě. ,,Kesshou no Yoroi.." tentokárt mé zápěstí obalil krystal. Rozmáchla jsem se a udeřila do zmrzlého ninji. Díky krystalu to mělo větší efekt. Led i s klukem uvnitř se rozsypal na třpytivé stípky, které se rozutelky kolem mě, stejně jako zemi polila jeho krev.
,,Omlouvám se...Hyouton:Hyourou no Jutsu.." šeptla jsem. Tělo Chuunina obalil led. Od hlavy až po paty. Poskládala jsem pečetě. ,,Kesshou no Yoroi.." tentokárt mé zápěstí obalil krystal. Rozmáchla jsem se a udeřila do zmrzlého ninji. Díky krystalu to mělo větší efekt. Led i s klukem uvnitř se rozsypal na třpytivé stípky, které se rozutelky kolem mě, stejně jako zemi polila jeho krev.
Anonymní- Anonymní
''Hashirama: víš jaký je rozdíl mezi tím zabitým geninem a tvými zabitými rodiči ? tví rodiče byli zabiti kvůli lakomosti, bojácnosti a lidskosti, jenže ty jsi jej zabila pro dobro, to je náš úkol, udělat Svět lepším''
díval jsem se celou dobu na ní
díval jsem se celou dobu na ní
Anonymní- Anonymní
Sedla jsem si do dřepu a smočila prst v jeho krvi a naklonila hlavu na stranu.
,,Takže to bylo v pořádku?"
,,Takže to bylo v pořádku?"
Anonymní- Anonymní
''Hashirama: ano, vidím že to začínáš chápat... udělala jsi správnou věc, maminka by na tebe byla pyšná Niji-chan''
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a dokonce se usmála. Poprvé za celý den. Postavila jsem se a neodolala, abych ninjovu krev neochutnala. Cítila jsem samé železo, ale byla tak teplá.
,,A teď máme dělat co?" zamrkala jsem nevinně.
,,A teď máme dělat co?" zamrkala jsem nevinně.
Anonymní- Anonymní
''Hashirama: Postarat se o rozruch, o ten se postarám já''
s úsměvem jsem se podíval na náměstí
''Mokuton Hijutsu: Jukai Kōtan''
jakmile jsem tato slova dořekl kolem celého náměstí se začali tvořit silné kořeny a ihned na to i kmeny stromů, stromy se nevytvářeli jen na náměstí, ale i na okrajích ostatních částech města, začal zde růst hustý prales, který ničil budovy, centrum spolu s částí města popadl kouř z rozpadlých budov, někteří lidé vybíhali ve zmatku ven, nevěděli co se děje a během pár sekund město zalehl křik občanů i ninjů, aby toho nebylo dost, stromy začali vysouvat větve, kterými zmatené lidi ihned jak opustily své domovy zabíjely
s úsměvem jsem se podíval na náměstí
''Mokuton Hijutsu: Jukai Kōtan''
jakmile jsem tato slova dořekl kolem celého náměstí se začali tvořit silné kořeny a ihned na to i kmeny stromů, stromy se nevytvářeli jen na náměstí, ale i na okrajích ostatních částech města, začal zde růst hustý prales, který ničil budovy, centrum spolu s částí města popadl kouř z rozpadlých budov, někteří lidé vybíhali ve zmatku ven, nevěděli co se děje a během pár sekund město zalehl křik občanů i ninjů, aby toho nebylo dost, stromy začali vysouvat větve, kterými zmatené lidi ihned jak opustily své domovy zabíjely
Anonymní- Anonymní
Dívala jsem se na les kolem sebe, který Hashi vytvořil. Na křik i pláč obyvatel. Na jejich bezmoc, pokus o záchranu vlastního či blízkého života. Byl to strašný chaos. Použila jsem sharingan, abych přes prach, který byl kolem z rozpadajících se domů, viděla. Všechen rozruch jsem nechala na Hashim a raději se držela blízko něj.
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Brána do Otogakure
» Zásobovací Centrum
» Obytná časť Otogakure
» Centrum vesnice
» Nemocnica Otogakure
» Zásobovací Centrum
» Obytná časť Otogakure
» Centrum vesnice
» Nemocnica Otogakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 7 z 11
Povolení tohoto fóra: