Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Centrum Otogakure

+4
Toriko Shihouin
Kiwi Namikaze
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
8 posters

Strana 10 z 11 Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

Goto down

Centrum Otogakure - Stránka 10 Empty Centrum Otogakure

Příspěvek pro Anonymní Tue 17 May - 18:45

First topic message reminder :

Centrum Vesnice Otogakure.
Centrum Otogakure - Stránka 10 800px-R%C5%8Dran_1

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Centrum Otogakure - Stránka 10 Empty Re: Centrum Otogakure

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 21:09

Akurát som pil sake a zrazu som sa začal dusiť. Keď som sa upokojil položil som pohárik a pozrel som sa na Argeta.
Kenta'shi sa iba hlasno smial a bolo vidieť, že sa dobre zabával. To bola dobrá otázka. Mohol si sa zadusiť.
Šibe ti? Ako si na to prišiel? Je to moja študentka, nie niekto, koho by som chcel baliť. Povedal som Argetovi a potom som sa znova napil sake aby som to vôbec rozdýchal. Aj keď tomu debilovi sa očividne páči, ale to je jedno, jemu sa páčia takmer všetky baby. Povedal som a mávol som rukou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 21:11

"Tak by jsi mu mohl udělat jednou radost a sbalit ji...za pokus nic nedáš." Řekl jsem, ale potom jsem se začal trochu smát.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 21:16

Už som sa chystal mu ukázať fakera, ale našťastie som sa udržal. A na čo by mu to bolo? Aj tak mi len kecá do života a furt ma otravuje a väčšinou mám kôli nemu len samé problémy. Nič nedostane, mal sa správať slušne. Povedal som a zjedol som ďalšiu guľku z danga. Ale ty si zamilovaný. Povedal som a potichu som sa zasmial. Kto je to?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 21:22

Zrovna jsem pil kofolu, jenže já se nenechám tak lehce rozhodit jako on. "Já a zamilovaný, kde jsi na to přišel?" Zeptal jsem se s překvapeným, dobře nacvičeným pohledem, moji lež zatím dokázala prokouknout jen Reina a to jen proto že používáme stejné okliky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 21:26

Bolo to cítiť z tej básne, čo si si hovoril v tréningovej hale. Síce to bolo tým tvojim jazykom, ale cítil som to z melódie. Povedal som a zjedol som aj poslednú guľku a spokojne som sa usmial. Super, to bolo dobré. Nechceš nič jesť? Pokojne to zaplatím.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 21:30

"Ne...já už jsem jedl." Řekl jsem naprosto pokojně, pak jsem, ale řekl něco co chtěl slyšet. "No tak někoho miluju...neříkej že ty ne!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 21:35

Nie, zatiaľ som nikoho takého nestretol. Povedal som a usmial som sa. A ani nikoho takého moc nehľadám. Žijem hlavne pre Otogakure a našu Otokage. Na ničom inom my teraz nezáleží. Povedal som a nalial som si ďalší pohárik sake. Zistil som, že fľaša je už prázdna. To som toho už toľko vychlastal? Pomyslel som si, ale už som na to kašľal a vypil som posledný pohárik. A koho miluješ? Spýtal som sa a diabolsky som sa usmial a čakal som, čo mi na to povie. Vedel som, že mi povie niečo sprosté, alebo že mi nepovie nič, poprípade ma oklame.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 21:37

"To je napsané ve hvězdách, hledej a možná to zjistíš." Odpověděl jsem mu, ale myslel jsem si že ho to neodradí, lidi jsou většinou v tomhle neodbytní.

//Centrum Otogakure - Stránka 10 Nyan2

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 21:44

Je mi to vlastne fuk, do koho si zamilovaný. Povedal som a pozrel som sa za neho, kde som videl nyan mačku. Myslel som si, že mi preprchá, tak som si pretrel oči a pozrel som sa znova. Našťastie tam už nebola. Už to s tým alkoholom nebudem preháňať. Povedal som a vytiahol som balík cigariet. Jednu som si dal do úst a zapálil.
Okamžite to vypľuj, inak niečo urobím! Vieš, že keď si opilý, tak sa dostávam na povrch oveľa ľahšie!?
Drž hubu a upokoj sa, ty idiot. Musíš to chvíľu vydržať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Thu 29 Dec - 21:48

Vešla jsem do baru a něco si zašktávala ve svitku od Argeta.
Rozhlídla jsem se po baru abych zjistila kde je místo a uviděla Argeta a jeho sensee.
Kývla jsem Argetovi na pozdrav a sedla si, zastrčila jsem svitek za látku u pasu a objednala si saké.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 21:51

"Konečně někdo "normální"...kdokoliv jinej by se to ze mě snažil dostat jméno té kterou miluju." Pak jsem si všiml že si zapálil. "Musíte kouřit v mojí přítomnosti?!" Zeptal jsem se trochu nevrle, ty cigarety smrděli jak po*hcaná tráva, když se zapálí. "Smrdí to jak povh*aná tráva, když se zapálí." Když jsem uviděl Arisu tak jsem ji taky kývnul na pozdrav. "Myslím že jdu za někým kdo nekouří." Řekl jsem dopil kofolu a přišel k Arisu. "Tak jak pak jsi se měla? Cestovatelko." Řekl jsem s mírným úšklebkem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Thu 29 Dec - 21:52

Zvedla jsem hlavu a koukla se na něj.
"Celkem špatně..."
Ušklíbla jsem se a zívla.
Když mi donesli saké okamžitě jsem ho vypila a dolila si.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 21:58

"Ještě mi řekni že nemáš kde spát. Nebo je v tom něco jinýho?" Byl jsem opravdu zvědavý.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Thu 29 Dec - 21:59

Začala jsem se smát jak pominutá...kopla jsem do sebe další skleničku a opět si dolila.
"Vypadám snad jakobych potřebovala spát?"
Pravdou bylo že jsem si nepamatovala cestu k Tatsuovi.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 22:00

Len som mával rukou nad tým, čo hovorí. Všimol som si Arisu, ale nijak som na ňu nereagoval. Keď som dofajčil, cigaretu som dal do popolníka a šiel som si sadnúť k nim. Čáu. Povedal som a posadil som sa vedľa Argeta. Bol som ticho a len som čakal, čo si budú rozprávať. Potom ma niečo napadlo. Hej, nemiluješ náhodou túto babu? Spýtal som sa Argeta a čakal som na jeho odpoveď. Potichu som sa zasmial.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 22:08

"No já nevím...každý potřebuje spát." Pak přišel Ken'ichi a zeptal jsem jestli nemiluju Arisu. Probodl jsem ho pohledem tak jak by to snad nedokázal nikdo. Ten pohled neříkal jo, ani ne. /Byl to prostě pohled kterým jsem ho chtěl zabít.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Thu 29 Dec - 22:14

"Já ne.."
odpověděla jsem a pak se koukla na Ken´ichiho.
"A vy ste?.."
Nadzvedla jsem obočí a napila se.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 22:20

Ken'ichi, sensei tohto tu. Povedal som zasmial som sa. Mlčanie znamená súhlas. Tak vidíš, ja som na to nakoniec prišiel. Povedal som a znova som sa zasmial. Bolo vidno, že som opitý, ale toto správanie bolo ešte nič oproti správaniu Kenta'shiho, keď ma ovládol a robil bordel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 22:24

"A i kdyby co je tobě po tom?!?!" Zeptal jsem se, zase se někomu povedlo zkazit mi náladu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Thu 29 Dec - 22:35

Nějak jsem je nevnímala a věnovala se saké.
Jak ta cesta byla?
Povzdechla jsem si a opřela se.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 22:38

V podstate ma to moc nezaujíma. Ale chcel som vedieť, kto je tá šťastná. Povedal som ironicky a zasmial som sa. Nechajme to už tak. Pozrel som sa na Arishu. A kto si vlastne ty? Ešte ťa nepoznám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Thu 29 Dec - 22:39

"Já jsem Arisu...jsem tu host"
Koukla jsem se na něj a potlačila zívnutí.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 22:44

Aha.. teší ma. Ako hosť ale vypadáš dosť unavene. Ak si hosť mala by si tu skôr odpočívať. Povedal som a usmial som sa. Potom som sa pozrel von. Pršalo... Vzdychol som si a poškrabkal som sa na hlave.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Thu 29 Dec - 22:46

Zasmála jsem se prvně jako když se mě ptal Arget jestli nejsem unavená.
"Já nepotřebuju spát..."
Dopila jsem skleničku.
"Popravdě...zapomněla jsem cestu"
Trpce jsem se ušklíbla.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Dec - 22:48

"Kdyby věděla kde je rezidence otokageho...nechceš ji tam zavést? Já bych to klidně udělal, ale tu radost přenechám tobě...ještě před 10 minutama jsi mi říkal jak je krásná." Potlačil jsem smích a zmizel jsem, prostě odešel a jediným skokem jsem se dostal daleko od baru...směrem k horám. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 11 Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: