Centrum Otogakure
+4
Toriko Shihouin
Kiwi Namikaze
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 9 z 11
Strana 9 z 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Centrum Otogakure
Faito
Dával sjem si pozor, abych tu holčinu nepustil a nohama jsem hrabal nějaký pevný bod. Tady! řekl jsem si a odrazil se od nějakého pevného kamene a i s holčičkou jsem vyletěl nahoru.
Dával sjem si pozor, abych tu holčinu nepustil a nohama jsem hrabal nějaký pevný bod. Tady! řekl jsem si a odrazil se od nějakého pevného kamene a i s holčičkou jsem vyletěl nahoru.
Anonymný- Anonymní
(jáj no dobře tak tam stále jsme)
ještě před tím než mě probodl, se předemnou automaticky udělala dřevěná bariéra do které narazil, ihned na to jsem vytvořil techniku Mokuton: Jubaku Eisō
zrázu tělo Steam Tigera obmotal silný kmen, div jej nerozdrtil, ve vzduchu mě držely, provazy tudíž jsem nepadal do kráteru, a zaměřil jsem se na Faitan, mé ruce se rozpojily do velkých dřevěných provazů a celého jej obmotali
stromy mezitím začali vylučovat semínka, která se začali usazovat v jejich dýchacích ústrojích, aniž by to věděli
ještě před tím než mě probodl, se předemnou automaticky udělala dřevěná bariéra do které narazil, ihned na to jsem vytvořil techniku Mokuton: Jubaku Eisō
zrázu tělo Steam Tigera obmotal silný kmen, div jej nerozdrtil, ve vzduchu mě držely, provazy tudíž jsem nepadal do kráteru, a zaměřil jsem se na Faitan, mé ruce se rozpojily do velkých dřevěných provazů a celého jej obmotali
stromy mezitím začali vylučovat semínka, která se začali usazovat v jejich dýchacích ústrojích, aniž by to věděli
Anonymní- Anonymní
Faito
Cosi mě chytlo a trhlo mnou zpátky. Zachytil jsem se o jeden provaz. A wakizahi je v hajzlu, super... pomyslel jsem si. Soen no jutsu! zakřičel jsem a vložil do útoku spoustu chakry. Bodl jsem skrz tu jeho stromovou krustu přesně do srdce. Hezky jsem ho rozpáral od srdce níž. Jestli visí na provazech, neuhne, protože se ho držím.
Cosi mě chytlo a trhlo mnou zpátky. Zachytil jsem se o jeden provaz. A wakizahi je v hajzlu, super... pomyslel jsem si. Soen no jutsu! zakřičel jsem a vložil do útoku spoustu chakry. Bodl jsem skrz tu jeho stromovou krustu přesně do srdce. Hezky jsem ho rozpáral od srdce níž. Jestli visí na provazech, neuhne, protože se ho držím.
Anonymný- Anonymní
Takumi
Aaaaaaa!!! AAaaaaa!!! Ghaaa!!!
Křičel sem bolestí. Mačkalo mi to celé tělo, ani svíjet sem se nemohl. Dostaňte mě z toho sakra někdo! Rozmačká mě to!!! Aaaaa!!!
Nemohl sem ani udělat pečetě, nic. Ještě ke všemu by tady moje doton techniky nepomohli, protože každou stěnu by síla stromů rozdrtila.
Aaaaaaa!!! AAaaaaa!!! Ghaaa!!!
Křičel sem bolestí. Mačkalo mi to celé tělo, ani svíjet sem se nemohl. Dostaňte mě z toho sakra někdo! Rozmačká mě to!!! Aaaaa!!!
Nemohl sem ani udělat pečetě, nic. Ještě ke všemu by tady moje doton techniky nepomohli, protože každou stěnu by síla stromů rozdrtila.
Anonymní- Anonymní
Do centra boja som sa osobne dostavil ja. Očividne som mal pomerne dobrú náladu, nebolo mi ju však ťažké pokaziť.
"Okamžite prestaňte, všetci," prehovoril som jak na Hashiramu, tak na skupinku, bojujúcu proti nemu.
"Práve som s vašou otokage vyjednal vzájomnú neutralitu a budúce uzavretie spojenectva, preto ak ublížite Niji, alebo naopak my ublížime vám, Reina by mohla byť veľmi naštvaná, ale čo je horšie, následne i ja sám," poznamenal som chladne a čakal, kým sa to tam upokojí.
"Okamžite prestaňte, všetci," prehovoril som jak na Hashiramu, tak na skupinku, bojujúcu proti nemu.
"Práve som s vašou otokage vyjednal vzájomnú neutralitu a budúce uzavretie spojenectva, preto ak ublížite Niji, alebo naopak my ublížime vám, Reina by mohla byť veľmi naštvaná, ale čo je horšie, následne i ja sám," poznamenal som chladne a čakal, kým sa to tam upokojí.
Uchiha Madara- Počet príspevkov : 171
Kashike
Když mě omotají kořeny, se všech možných částí těla vyjedou naostřené kosti, které kořeny přeřežou. S mojí regenerací mě semínka v plicích netrápí. V druhé chvíli se shunshinem přenáším k Takumimu a vysekám ho ze sevření. Když to udělám, objeví se nějákej týpek a kecá něco o neutralitě. Čekám na rozkazy.
Když mě omotají kořeny, se všech možných částí těla vyjedou naostřené kosti, které kořeny přeřežou. S mojí regenerací mě semínka v plicích netrápí. V druhé chvíli se shunshinem přenáším k Takumimu a vysekám ho ze sevření. Když to udělám, objeví se nějákej týpek a kecá něco o neutralitě. Čekám na rozkazy.
Kashike- Počet príspevkov : 586
ještě před tím než se ke mě dostal se předemnou vytvořila dřevěná bariéra jako před tím, větve stromů mě automaticky vyhodily do vzduchu a já přistál několik metrů v dáli již na pevné zemi a oklepal jsem se
Hashirama: zrovna, když jsem je chtěl zabít
Madara: ztichni a poslouchej
byl jsem připraven aktivovat semínka, která byli v jejich plicích, ale kvůli madarovi se show nekonala
Hashirama: zrovna, když jsem je chtěl zabít
Madara: ztichni a poslouchej
byl jsem připraven aktivovat semínka, která byli v jejich plicích, ale kvůli madarovi se show nekonala
Anonymní- Anonymní
do centra přistál zelený drak a postavil se za Faita a jeho skupinu
"Mylady Vás a vaší jednotku očekává v rezidenci." řekla melodickým hlasem dračice a sledovala co se tam dělo
"Mylady Vás a vaší jednotku očekává v rezidenci." řekla melodickým hlasem dračice a sledovala co se tam dělo
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Takumi
Díky. Řekl sem zadejchaně, když mě Takumi vysekal. A pak se dostavil ON. Když sem ho viděl, tak mi spadla čelist. Slyšel sem toho o něm hodně a měl ve světě ninjů na svědomí pár velkejch věcí.
Uchiha Madara-sama. Já... ehm... chtěl sem říct, že mi je hroznou ctí vás vidět osobně. Pro vesnici je to velká...
Chtěl sem říct čest, ale když sem viděl rozpadlý baráky kolem, tak mi to nějak nešlo přes pusu. ...událost..
Díky. Řekl sem zadejchaně, když mě Takumi vysekal. A pak se dostavil ON. Když sem ho viděl, tak mi spadla čelist. Slyšel sem toho o něm hodně a měl ve světě ninjů na svědomí pár velkejch věcí.
Uchiha Madara-sama. Já... ehm... chtěl sem říct, že mi je hroznou ctí vás vidět osobně. Pro vesnici je to velká...
Chtěl sem říct čest, ale když sem viděl rozpadlý baráky kolem, tak mi to nějak nešlo přes pusu. ...událost..
Anonymní- Anonymní
Kashike
Když Hashirama uslyším, bezděky vyprsknu smíchy. Poprvé si mohl kdokoliv všimnout že se směju.
Když Hashirama uslyším, bezděky vyprsknu smíchy. Poprvé si mohl kdokoliv všimnout že se směju.
Faito
Pevně jsem se ho chytil a otočkou s poněkud horším dopadem jsem přistál vedle něj. Pomohl jsem Kashikemu a Takumovi ven z praskliny a narovnal jsem se. Podezíravě jsem se podíval na Madaru a bylo vidět, že přemýšlím o pravdivosti jeho tvrzení. Musím vás požádat, abyste odešli. Ať už je vaše dohoda jakákoli, napadli jste vesnici. řekl jsem pevným hlasem a díval jsem se za něj tak, že pro obranu vesnice i zemřu. Vím, že odejdou, ale musel jsem to říct. A tu holčičku si vezměte ssebou. Jsem rád, že jsem ji nezabil... bylo vidět, že jsem zklamaný z toho, že jsme nedokázali zadržet toho narušitele. Pak jsem se otočil k týmu. jdeme podat zprávu. řekl jsem a odešel směrem k Otokage.
Pevně jsem se ho chytil a otočkou s poněkud horším dopadem jsem přistál vedle něj. Pomohl jsem Kashikemu a Takumovi ven z praskliny a narovnal jsem se. Podezíravě jsem se podíval na Madaru a bylo vidět, že přemýšlím o pravdivosti jeho tvrzení. Musím vás požádat, abyste odešli. Ať už je vaše dohoda jakákoli, napadli jste vesnici. řekl jsem pevným hlasem a díval jsem se za něj tak, že pro obranu vesnice i zemřu. Vím, že odejdou, ale musel jsem to říct. A tu holčičku si vezměte ssebou. Jsem rád, že jsem ji nezabil... bylo vidět, že jsem zklamaný z toho, že jsme nedokázali zadržet toho narušitele. Pak jsem se otočil k týmu. jdeme podat zprávu. řekl jsem a odešel směrem k Otokage.
Anonymný- Anonymní
(Kashike, to byli myšlenky ^^)
s klidem jsem pomalým krokem přišel k Madarovi
s klidem jsem pomalým krokem přišel k Madarovi
Anonymní- Anonymní
Kashike
Beze slova vyrazím za Faitem.
// a jak to mám asi poznat když si tady každej píšete jak se vám zlíbí???
Beze slova vyrazím za Faitem.
// a jak to mám asi poznat když si tady každej píšete jak se vám zlíbí???
Na Takumiho som nijak zvlášť nereagoval, naopak Faitovi som pred odchodom niečo oznámil.
"Pre tentokrát odchádzame, ale nebude to naposledy. Dúfam, že táto potyčka bola dostatočnou ukážkou toho, že sme vás schopní v prípade spôsobovania problémov do jedného vyhladiť. Koniec koncov," v očiach sa mi behom môjho príhovoru objavil rinnegan.
"Ste iba obyčajnými zraniteľnými ľuďmi," pohybom ruky som spôsobil zrútenie našťastie pre Oto už odľudnenej budovy.
"Odchádzame," dodal som na záver a vytratil sa i s mojimi týmovými kolegami.
"Pre tentokrát odchádzame, ale nebude to naposledy. Dúfam, že táto potyčka bola dostatočnou ukážkou toho, že sme vás schopní v prípade spôsobovania problémov do jedného vyhladiť. Koniec koncov," v očiach sa mi behom môjho príhovoru objavil rinnegan.
"Ste iba obyčajnými zraniteľnými ľuďmi," pohybom ruky som spôsobil zrútenie našťastie pre Oto už odľudnenej budovy.
"Odchádzame," dodal som na záver a vytratil sa i s mojimi týmovými kolegami.
- PRESUN -
Uchiha Madara- Počet príspevkov : 171
Takumi
Hej, hej, moment a co...
Já chtěl autogram!!!
Těšilo mě, Madaro-sama. Nashledanou.
Je cool!!!
Řekl sem a fofrem sem vyrazil za Faitem.
Hej, hej, moment a co...
Já chtěl autogram!!!
Těšilo mě, Madaro-sama. Nashledanou.
Je cool!!!
Řekl sem a fofrem sem vyrazil za Faitem.
Anonymní- Anonymní
Faito
Když ti tři zmizeli, otočil jsem se na skupinu a vyplivl krev způsobenou semínky. ALe usmíl jsem se. Takhle šťastného mě ještě nikdy nikdo neviděl. Ne...my jsme ta nejlepší útočná skupina Otokageho. zazubil jsem se a až teď jsem si všiml ruky, bez kůže, odřené o nějakou větev. Ale usmíval jsem se dál. Byli jste opravdu skvělí. Obstát proti nukeninům. Proti takovýmhle nukeninům. Reina na vás bude pyšná. teď už jsem se zubil. Asi ztráta krve. Zvážněl jsem a řekl: Tak jdeme...
Když ti tři zmizeli, otočil jsem se na skupinu a vyplivl krev způsobenou semínky. ALe usmíl jsem se. Takhle šťastného mě ještě nikdy nikdo neviděl. Ne...my jsme ta nejlepší útočná skupina Otokageho. zazubil jsem se a až teď jsem si všiml ruky, bez kůže, odřené o nějakou větev. Ale usmíval jsem se dál. Byli jste opravdu skvělí. Obstát proti nukeninům. Proti takovýmhle nukeninům. Reina na vás bude pyšná. teď už jsem se zubil. Asi ztráta krve. Zvážněl jsem a řekl: Tak jdeme...
Anonymný- Anonymní
Takumi
Trochu se mi podlomili kolena. To sevření mě dost pochroumalo.
Nevim, jestli sem na todle připravenej sensei... asi budu zvracet... Tak tejden nebudu moct jíst nudle.. vybavim si ty hnusný provazy a toho škaredce... A navíc utekli a dost toho poničili... Neřekl bych, že sme nejlepší...
Pak sem si všiml, že nevypadá moc dobře. Pokud se nechal, tak sem ho podepřel a vyrazili sme.
Trochu se mi podlomili kolena. To sevření mě dost pochroumalo.
Nevim, jestli sem na todle připravenej sensei... asi budu zvracet... Tak tejden nebudu moct jíst nudle.. vybavim si ty hnusný provazy a toho škaredce... A navíc utekli a dost toho poničili... Neřekl bych, že sme nejlepší...
Pak sem si všiml, že nevypadá moc dobře. Pokud se nechal, tak sem ho podepřel a vyrazili sme.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som spolu s mojim týmom do centra dediny a rozhliadol som sa. Bez akýchkoľvek odbočiek som už smeroval do známeho baru s úsmevom na tvári som vchádzal dnu. Sadol som si za stôl, u ktorého som zvyčajne sedával. Bolo to pri okne aby som mohol pozorovať čo sa deje v uliciach. Sadol som si na stoličku a čakal som kým dorazia aj tí dvaja. Hej, tentokrát to nebudem preháňať. Nie, že zasa niečo urobíš, keď sa ja náhodou ožeriem, jasné!? Povedal som v duchu Kenta'shimu a spomenul som si na poslednú príhodu, ktorú spôsobil.
Jasné, šéfe. Povedal Kenta'shi trochu ironicky a preto osm nevedel, či to myslí vážne alebo nie. Ale bol som rozhodnutý, že sa dnes neožeriem... teda dúfam, že sa neožeriem. Nechcem, aby tí dvaja videli, čoho som ako opilý schopní, poprípade čoho je schopní ten debil, Kenta'shi.
Jasné, šéfe. Povedal Kenta'shi trochu ironicky a preto osm nevedel, či to myslí vážne alebo nie. Ale bol som rozhodnutý, že sa dnes neožeriem... teda dúfam, že sa neožeriem. Nechcem, aby tí dvaja videli, čoho som ako opilý schopní, poprípade čoho je schopní ten debil, Kenta'shi.
Anonymní- Anonymní
Sedl jsem si naproti Ken'ichimu. "Ty jsi šel tak pomalu že jsem si stihl i zajít za Reinou-hime." Uchechtl jsem se.
Anonymní- Anonymní
No vidíš, super. Povedal som a uvidel som ako k nám ide čašník a spýtal sa čo si dáme. Ja som si objednal sake a dango so sladkou omáčkou. Potom som sa pozrel na Argeta a čakal som čo bude chcieť on. Ešte som sa ťa chcel spýtať. Ty hovoríš nejakou divnou rečou. Čo to je za reč? Nikdy som nič také nepočul.
Anonymní- Anonymní
Já jsem si objednal si objednal, jako pokaždé, kofolu s rumem. "To je přísně střežený jazyk mého klanu." Čekal jsem že bude následovat otázka, ale pro jím mluví i Reina? No nevěděl jsem to jistě, že se na to zeptá. Já jsem si vytáhl takovou malou knížku, přibližně velká jako Icha Icha paradise. A začal jsem si do ní psát další básničku, ale vnímal jsem i okolí, bylo to tam psaný vždy: na levé straně jazykem Liduen Kvaedhí a na Pravé Japonsky. Teda pokud to nebylo dlouhé.
Anonymní- Anonymní
Tak to všetko vysvetľuje. Povedal som a akurát ku nám prišiel čašník a priniesol nám pitie a jedlo. Ja som si vzal pohár sake a hneď som ho do seba hodil. To som potreboval. Povedal som a usmial som sa. Ešte si mi o sebe nič nepovedal. Povedz mi niečo o sebe a ak budeš chcieť poviem ti aj ja niečo o mne. Povedal som a dúfal som, že mi niečo povie, aj keď pri ňom som nikdy nevedel, či mi vôbec odpovie.
Anonymní- Anonymní
Napil jsem se kofoly do které už byl zamíchaný rum. Pak jsem promluvil. "No...tak jsem Arget, ale to už víte, na genjutsu jsem naprostej anti-talent, taijutsu, s těží se ubráním, ale ninjutsu...to je na vysoké úrovni." Usmál jsem se...Jedinej kdo o mě ví skoro všechno je Reina. Té, ale věřím, jako jediné. "A co vi sensei, taky mi řekněte něco kromě toho že zvracíte lávu." Úmyslně jsem řekl zvracíte, místo plivete.
Anonymní- Anonymní
Počúval som ho a bol som rád, že o ňom konečne niečo viem. Tak... Ja som taktiež na genjutsu anti-talent rovnako ako ty. Taijutsu mám na vyššej úrovni, ale ninjutsu ovládam najlepšie. No tá láva... ovládam Youton. Povedal som a zjedol som jednu guľku z dango. A taktiež mám v sebe ešte jednu osobu. Povedal som s plnými ústami. Pozrel som sa cez okno von a zamračil som sa, A kde je ten druhý červ?
Anonymní- Anonymní
Dal jsem si další doušek kofoly. "Tak to opravdu nevím...mě je celkově jedno kde je." Pak mě napadla absurdní otázka. "Nechceš ji sbalit?"
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Brána do Otogakure
» Zásobovací Centrum
» Obytná časť Otogakure
» Centrum vesnice
» Nemocnica Otogakure
» Zásobovací Centrum
» Obytná časť Otogakure
» Centrum vesnice
» Nemocnica Otogakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 9 z 11
Povolení tohoto fóra: