Centrum Otogakure
+4
Toriko Shihouin
Kiwi Namikaze
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 11 z 11
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Centrum Otogakure
Nie, kdeže. Nieje na tebe vidno, že potrebuješ spánok. Povedal som a pozeral som sa von oknom na dážď. Ako to, že si zabudla cestu? Spýtal som sa, pretože mi to prišlo dosť divné, že niekto zabudne cestu domov, teda ak myslela cestu domov. Potom povedal niečo Arget a ja som sa nad tým musel zasmiať. Hai, hai, máš pravdu... to som určite hovoril. Povedal som a pozrel som sa na Arishu. Mám ťa teda zaviesť k rezidencii, či tam 'zablúdiš' aj sama? Trochu som sa zasmial a čakal som na jej odpoveď.
Anonymní- Anonymní
"Myslím že bude stačit když mi ukážeš směr"
Položila jsem nějaké ryo na stůl a zvedla se. Znova jsem potlačila zívnutí a protáhla se.
Položila jsem nějaké ryo na stůl a zvedla se. Znova jsem potlačila zívnutí a protáhla se.
Guest- Anonymní
Radšej pôjdem s tebou, pretože sa bojím, že by si zabudla cestu. Povedal som ironicky a zasmial som sa. Vyšiel som z baru na ulicu. Čakal som, že ma bude nasledovať. Ten dážď mi vadil iba trochu. Pršalo celkom dosť, takže som bol za chvíľku celý mokrý. Vzdychol som si a vydal som sa smerom k rezidencii.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Šla jsem za ním a když jsem zjistila že prší povzdechla jsem si a mířila k rezidenci.
(Přesun)
(Přesun)
Guest- Anonymní
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Brána do Otogakure
» Zásobovací Centrum
» Obytná časť Otogakure
» Centrum vesnice
» Nemocnica Otogakure
» Zásobovací Centrum
» Obytná časť Otogakure
» Centrum vesnice
» Nemocnica Otogakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 11 z 11
Povolení tohoto fóra: