Obytná časť Otogakure
+4
Ryuuji Akatsuchi
Noriko Kana
Shijin Hyuuga
Tenshi Ochita
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 1 z 11
Strana 1 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Obytná časť Otogakure
Šiel som k môjmu domu a vošiel som potichu dnu. Umyl som sa a niečo som zjedol. Dal som si lieky na spanie a zaľahol som do postele. Hneď som zaspal.
Anonymní- Anonymní
Zobudil som sa a celý som sa popreťahoval. Potom som sa šiel osprchovať a urobiť si raňajky. Keď som dojedol vybral som sa do kancelárie.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Prišiel som do domu a ukázal som jej kde je posteľ. Je celá tvoja. Zasmejem sa.
Anonymní- Anonymní
Následovala jsem ho, moc unavená na to, abych domek hodnotila. Sotva jsem viděla postel, rozzářili se mi oči. "Hezčí slova jsi asi nikdy neřekl..." pousmála jsem se. Zády jsem spadla do měkké peřiny a blaženě zavřela oči.
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Hmm.. tak dobrú. Odišiel som a ľahol som si na gauč zakryl som sa dekou a zaspal som.
Anonymní- Anonymní
Ještě chvíli jsem přemýšlela o správnosti a nesprávnosti svého rozhodnutí, o výhodách a nevýhodách, mířeno většinou na Kenjiho, ale pak jsem upadla do obětí hřejivé deky a spokojeně usnula dřív, než se řekne Bůh nového světa^^
Shinobi
Vesnice:
Zavrtěla jsem sebou. Pitomoučké Slunce!! Protáhla jsem se a posadila se. Trochu zmateně jsem si promnula oči, prohlížela neznámý pokoj i věci v něm. Představa toho, že právě ležím v cizí posteli mě moc nevzrušovala, prostě jsem klidně vylezla a bosa vy'tapkala z pokoje. Vešla jsem do druhé místosti, kde mě jako první upoutal spící Kenji. Pousmála jsem se, přikryla ho spadlou peřinou a odešla do kuchyně. Postavila jsem na čaj, našla dva hrníčky, zalila je horkou tekutinou a postavila na stolek v obýváku. Posadila jsem se do křesla, vzala jsem si nějakou knížku ze stolku a začetla se do děje.
Shinobi
Vesnice:
Otočil som sa a spadol som z gauča a zobudil som sa. Áááá! Kde, kto, prečo?! Poobzerám sa a uvidím Tsukiko a ukludním sa. Dobré ráno, ako si spala? Usmejem sa a posadím sa. Všimnem si čaj na stole, vezmem si ho a napijem sa.
Anonymní- Anonymní
"Já? Naprosto výborně!!" pousmála jsem se a s nelibostí odložila knihu. A to už ji Pedro skoro políbil!! "Myslím ale, že u tebe to zrovna růžové nebylo..." přiložím si hrníček k ústům a začnu foukat. "Chtěla jsem udělat ještě snídani, ale nepřišlo mi slušné hledat v tvé kuchyni bez dovolení... radši tě pozvu do svého domu na snídani,... tedy až nějaký dům bude..." pousmála jsem se kysele. "Indický, černý... pět minut louhovaný, nasládlé chuti.... dobrá volba!" pousmála jsem se a usrkla tekutinu.
Shinobi
Vesnice:
Konečně jsem dopila a odložila hrníček i lžičku. "Je čas jít..." zvedla jsem se, umyla a uklidila hrnečky a vrátila se ke Kenjimu. "Jdu do kanceláře, pak přijď, mám pro tebe misi!" pousmála jsem se, objal mě vítr a já v něm zmizela.
Shinobi
Vesnice:
Dopil som a pretiahol som sa. Zatrepal som hlavou a vydal som sa do kanclu.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Po dlouhé cestě jsem konečně dorazil do obytné části Otogakure.Koupil jsem si pokoj,a po schodech došel na horu...Otevřel jsem dveře a hodil dvě těla na stůl.Zavřel jsem a rozsvítil světlo.Mno..budou z nich dobré loutky.Pousmál jsem se a dal se do práce.-.-
Anonymní- Anonymní
Po tvrdé práci,jsem zavřel své budoucí loutky do lednice(xD),abych se mohl porozhlédnout po vesnici.Nemuset spát..to je příjemné.Pousmál jsem se a sedl si do okna,zírajíc na noční Otogakure.Doufám že nedopadne jako Suna a Kiri...
(táák,můj poslední post a teď 14 dní kapuut xp)
(táák,můj poslední post a teď 14 dní kapuut xp)
Anonymní- Anonymní
Odpoledne jsem seskočil z okna a porozhlédl se kolem...Jak jsem mohl tak dlouho sedět na jednom místě..Pousmál jsem se a podíval se na své nové loutky.Krása..Vyšel jsem ven tentokrát dveřmi a vyrazil směrem pryč z vesnice..(přesun)
Anonymní- Anonymní
Vrány, které nás do té doby kryly chakrou zmizely, když jsme přistály na jednom z domů. Plížila jsem se k okraji střechy a použila Henge. Zůstala mi má podoba, jen znak na čelence se změnil a oči, aby nebylo poznat, že mám Byakugan.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
v obytné části se objevili jednotky Otogakure
"HEJ co tu děláš, nemáš tu co dělat." křikli na Shijin a vyskočili za ní na střechu
"HEJ co tu děláš, nemáš tu co dělat." křikli na Shijin a vyskočili za ní na střechu
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Ja som použil henge tiež .
Podobne ako u nej sa mi zmenila čelenka a nejaké drobnosti no ocásek ušká a tak mi ostali akosi mi to henge nechcelo dať preč .
V tom tam skončila Reina takže som ostal ticho a čakal som čo Shijin povie .
Podobne ako u nej sa mi zmenila čelenka a nejaké drobnosti no ocásek ušká a tak mi ostali akosi mi to henge nechcelo dať preč .
V tom tam skončila Reina takže som ostal ticho a čakal som čo Shijin povie .
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
"Promiňte, trénuji." odvětila jsem neutrálním tónem. Poté jsem jen lehkovážně pohodila tmavými vlasy.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
(Já tam ještě nejsem jen jednotky Oto.)
jednotky Oto se na sebe podívali
"Ukažte povolení o vstupu do vesnice a proč tu jste?"
jednotky Oto se na sebe podívali
"Ukažte povolení o vstupu do vesnice a proč tu jste?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Cvrnkla jsem do čelenky Oto na svém čele.
"Mohu vám ukázat povolení ke vstupu, když jsem ještě neodešla?" nasadila jsem překvapený výraz.
"Mohu vám ukázat povolení ke vstupu, když jsem ještě neodešla?" nasadila jsem překvapený výraz.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Od domu jsem si všiml jak mnoho jednotek z ničeho nic odcházelo na jednu stranu tak sjem se přidal.Viděl jsem,že je tam nějakej bordel,tak sje mšel k nejvíce psotavenému ninjovi co tu byl"Co se děje?"Dotkl jsem se ho za rameno a zeptal se.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Jednotky Oto
"Nikdy jsme vás tu neviděli a naše alarmy tvrdí to samé. Prokažte se a nic se vám nestane!" vyvrátili jim to
"Jsou to nevítaní vetřelci pane Ruki" řekl ANBU
"Nikdy jsme vás tu neviděli a naše alarmy tvrdí to samé. Prokažte se a nic se vám nestane!" vyvrátili jim to
"Jsou to nevítaní vetřelci pane Ruki" řekl ANBU
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Pomalu jsem po nich přejela pohledem.
Je jich hodně...
Odevzdaně jsem povzdechla.
"Jen hledáme místo pro trénink. Čím se máme prokázat?"
Je jich hodně...
Odevzdaně jsem povzdechla.
"Jen hledáme místo pro trénink. Čím se máme prokázat?"
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 1 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Nemocnica Otogakure
» Brána do Otogakure
» Centrum Otogakure
» Obytná oblast Sunagakure
» Obytná oblast Soragakure
» Brána do Otogakure
» Centrum Otogakure
» Obytná oblast Sunagakure
» Obytná oblast Soragakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 1 z 11
Povolení tohoto fóra: