Centrum Otogakure
+4
Toriko Shihouin
Kiwi Namikaze
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 3 z 11
Strana 3 z 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Centrum Otogakure
Pristúpila som k nej s takým zamysleným výrazom a .. celú som si ju prezrela.. Heeem.. začala som po čom som jej prstom jemne ďobla na miesto kde mala prsia. Ako to že ich máš takééé.. veľkééé ? spýtala som sa páč v tomto obore bola.. ehm.. o dosť vyvinutejšia než ja !!.. túto otázku som plánovala položiť aj Reine !!
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se tak trochu podivila, co to dělá, ale pak se usmála a znovu sklonila."No...to mám už od přírody a možná proto, že jsem asi starší, než ty...ale myslím si, že určitě je budeš mít taky..." A pak jsem se jen tak ďábelsky usmála."A máš vidět kolik s tím získáš hraček...kdyby si to nepochopila...tak lidských mužských hraček..." Zasmála jsem se.
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
Jeeee !! zamumlala som po čom som sa len pousmiala.. Ak ma to naučíš tak sme dohodnuté !! od dneees si moja Nee-chaaan a Reina ťa proste prijať musí !! zaškerila som sa po čom som sa na ňu doslova vrhla a objala som ju.. Pohľad som hodila na toho Anbu, nebol veselý.. milý.. ale skôr výhražný s odleskom výstrahy, mohol pochopiť že keby mal niečo proti tak by ho stihlo nekonečné utrpenie !! .. následne som sa však znova rozžiarila.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se trochu lekla, protože jsem to nečekala a na toto nebyla vůbec zvyklá, ale pak jsem se jen pousmála a pohladila ji po hlavě.Proč ne?...Jsi velmi zvláštní dívka, ale líbíš se mi..." Znova jsem se usmála.
Uuhm mehehe.. Volám sa Atsuka .. aaaa ty ? spýtala som sa pri čom som ju už chytila za ruku a tiahla som ju medzi uličkami, aj keď, mohla cítiť že som celkom slabá, teda stačilo aby sa trocha zaprela a mohla by som sa snažiť hocijak !! nedokázala by som ju utiahnuť. Doslova som uličkami cupkala a len som čakala na odpoveď.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se nechala táhnout a nezapírala se. Dívala jsem se přitom kolem. Byl to přesně můj styl. Prostě temný, chladný...úžasný... Potom jsem se podívala na Atsuku."Já jsem Amaterasu..." Řekla jsem s úsměvem...
Uhm.. nakoniec som sa zastavila v .. takom "väčšom" sídle, vlastne to bola rezidencia Otakageho, pôjdeš so mnou ok? dovnútra !! ukážem ti to tu a keď príde Reina tak ťa za ňou zavediem !! zaškerila som sa a následne som vstúpila do brány a nakoniec aj do domu.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Jen jsem z úsměvem přikývla a prohlédla si to sídlo. Bylo tak tajemný a já už se nemohla dočkat, až si to tu více prohlídnu a najdu si zase nějakou hračku nebo oběť. Přemýšlela jsem, jestli tu mají i mučírnu nebo něco podobného. To by bylo už úplně dokonalé...V zamyšlení jsem vstoupila dovnitř za Atsukou.
(přesun)
(přesun)
Dag přistál v centru pak se odebral k rezidenci. čekala jsem na ty dva
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Sesedl jsem z Daga a zase mi nebylo nejlíp furt jsem si na to lítání nemohl nějak zvyknout.Potom jsem si to zamířil za Reinou.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Přistál jsem hned vedle ní a poplácal phoenixe po hlavě.Hned po tom zmizel a já si to mířil k Reině.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"Oblíkneme vás oba jak tak koukám." zamířila jsem si to do butiku kde jsem oblékla i Atsuku prodavačka nadšeně vítala
"Nechte mě hádat Lady chcete obléci ty dva mladíky?" jen jsem kývla a ona si je vzala už do parády (jen pro kotrolu je to stará paní )
"Nechte mě hádat Lady chcete obléci ty dva mladíky?" jen jsem kývla a ona si je vzala už do parády (jen pro kotrolu je to stará paní )
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Došli jsem do nějakého obchodu s oblečením."Ale mě se líbí to co na sobě mám teď."Nebyl jsem zvyklí na to aby se o mě někdo staral když jsem byl u Neura taky jsem si všechno zařizoval sám.Potom mě začala ošahávat nějaká stará ženská a já sebou začal cukat.
Shinobi
Žena se mě chtěla dotknout ale já jen s rukama v bocích ukázal hlavou že ne a podíval se na ní sharinganem"Postarám se o sebe sám děkuji"V hlavě jsem si řekl co to tu Reinu zase popadlo.
Shinobi
já jsem dostala od té daleko mladší prodavačky xD židli a posadila jsem se na ní a sledovala jak jim vybírá oblečení trefovala se do jejich stylu
"Přejete si něco extra Lady?"
"Ano stačí jim pořídit jeden společenský oděv." pousmála jsem se
"Přejete si něco extra Lady?"
"Ano stačí jim pořídit jeden společenský oděv." pousmála jsem se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Po chvíli jsem se uklidnil a nechal jsem aby prodavačka dělala svou práci a při tom jsem si všiml jak si to Reina užívala.
Shinobi
Jen jsem ukázal na 1 společenský oděv a to mi bohatě stačilo.Šel jsem si ho vyzkoušet do kabinky a převlékl se"TAk?Spokoejná můžu už jít?"Jen jsem se lehce podíval na tu mladší služku.
Shinobi
"Doneste mi to později stejně jako ty kimona do rezidence." řekla jsem s úsměvem a odcházela z krámu venku jsem na ně počkala
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Znovu jsem se převlékl"Bože tahle ženská je děsná"šel jsem za ní a čekal na Tatsua a mezitím se opět podíval na prodavačku xD.
Shinobi
Mírně znechucený tím co jsem právě absolvoval jsem vyšel za Reinou ale nedal jsem na sobě nic znát jelikož sem jí byl zároveň vděčný že mám nové oblečení.
Shinobi
"Ruki.... byla mnohem starší jak ty. Nenuť mě abych vám oběma udělaa ponaučení, bylo by to pro mě krajně trapné." řekla jsem jim "Půjdeme do rezidence ubytuju vás a pak se vrátím do kanceláře."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Já jsem již poučen praktickým způsobem."Trochu jsem se zazubil a mrkl na ni.
Shinobi
Bože bože to je jedno věk nehraje roli"Usmál jsem se a mrkl ještě na tu prodavačku a šel za tím komandérem xD.
Shinobi
zakroutila jsem očima a šla do své rezidence (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Šel jsem za ní.(Přesun)
Shinobi
Strana 3 z 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Brána do Otogakure
» Zásobovací Centrum
» Obytná časť Otogakure
» Centrum vesnice
» Nemocnica Otogakure
» Zásobovací Centrum
» Obytná časť Otogakure
» Centrum vesnice
» Nemocnica Otogakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 3 z 11
Povolení tohoto fóra: