Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlavní brána

+18
Raidon
Kyoshi Okada
Saky Yakuga
Milli Yaguma
Toriko Shihouin
Maya Kissu
Kaito Matsuyama
Reizo Hoozuki
Miki Meiro
Kensei
Sho Rin
Ayame Takahashi
Rikkun Hademi
Kiyoko Hokori
Roronoa Zoro
Tatsuo Reigi
Mukotushi Ururu
Faito Dansaku
22 posters

Strana 2 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

Hlavní brána - Stránka 2 Empty Hlavní brána

Příspěvek pro Guest Fri 21 Sep - 19:30

First topic message reminder :

Hlavní brána - Stránka 2 Bez_n

Vstupní brána do Kumogakure.
Otevřená je pouze přes den, večer se pevně zavírá a jsou posílené hlídky. Místo je strážené 24 hodin denně, pravidelně se střídajícími hlídkami v různém intervalu.

Brána je přes den hlídaná jednotkou ANBU (3 lidé) a jedním chunninem, jako rychlou spojkou. V noci je hlídka posílena o dva chunniny, kteří chodí i na obcházky.

Vesnice je také celá chráněna bariérou na kterou dohlížejí ANBU, takže kdyby se kdokoli snažil do vesnice proniknout a nebo se do ní snažil probojovat hned by to na příslušném Velitelství plném senzibilů, zjistili.

Hlavní brána - Stránka 2 300px_Konoha_Barrier

Při vstupu do vesnice je nutno odevzdat všechny zbraně a nahlásit důvod návštěvy, popřípadě předat povolení od svého Kage. Vstoupit do vesnice bez ohlášení se u brány je nesmyslné, nastává okamžité stíhání a vetřelec se trestá.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hlavní brána - Stránka 2 Empty Re: Hlavní brána

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Nov - 10:31

Taku

Pistavil som sa z lavičky zobral som si všetky svoje veci videl som že z na festival ide viacej ľudí takže nebudem sám. Pomalým krokom som sa tam vybral aj ja prešiel som ceh hľavnú bránu a už som mizol v dialke ( Presun ).

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mukotushi Ururu Sun 4 Nov - 18:54

Objavil sa pred bránou a všimol si Shoa ako zamyslene stojí. Divil sa pretože som čakal, že sa tu objaví aj s Hiroko, no ako sa pozeral po okolí, nevšimol si ju nikde. Prešiel k Shovi a prvé čo sa ho opýtal samozrejme nemohlo byť nič iné ako informácie o Hiroko. ,, Tak čo Hiroko?"
Mukotushi Ururu
Mukotushi Ururu

Počet príspevkov : 357

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: None

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sho Rin Sun 4 Nov - 19:08

Senseie jsem si všiml, ihned když se dostavil do brány. Když jsem postřehl, že jde ke mně. Což se dalo očekávat. Podíval jsem se na něj, a když se mně zeptal kde je Hiroko, odpověděl jsem. " Zdravím sensei. Chtěl bych se omluvit, Hiroko nebyla k nalezení. "
Sho Rin
Sho Rin

Počet príspevkov : 491

Shinobi
Klan: Kaemon

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mukotushi Ururu Sun 4 Nov - 19:14

Takže, naozaj tu nie je. Prešlo mu hlavou a potom bol vhílu ticho chvíľu. MOžno premýšlal nad tý, či na ňu čakať, alebo či sa jej niečo nestalo, No to bolo práve teraz nepodstatné. ,, Takže vyrážame bez nej?" opýtal som sa sám seba, nečakajúc odpoveď. Namiesto toho som bol znova chvíľu ticho. ,, Raikage nie je vo vesnici, ale ak by sme ju zase išli hladať startili by sme len ďalší čas. Takže ideme bez nej." Rozhodol nakoniec sa vydal sa smerom z Kumogakure.
Mukotushi Ururu
Mukotushi Ururu

Počet príspevkov : 357

Shinobi
Klan: None

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sho Rin Sun 4 Nov - 19:31

Mírně jsem přikývl. "No nic ... takže vyrážíme bez Hiroko." Pomyslel jsem si a povzdechl si. "Takže je čas vyrazit" proletělo mi hlavou, ihned poté jsem se vydal za Mukotushim.
(Přesun)
Sho Rin
Sho Rin

Počet príspevkov : 491

Shinobi
Klan: Kaemon

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Thu 8 Nov - 20:41

Prošel jsem bránou a všichni mě vítali a ukláněli se."To přece nemusíte" zasmál jsme se a prošel jsem dál přitom jsem mával všem na pozdrav a rozhazoval kolem sebe květiny.(Přesun)
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Roronoa Zoro Thu 8 Nov - 20:45

Jakožto chunnin následující svého raikageho jsem byl hned za ním a sledoval co se tu dělo. Bylo to poněkud nezvyklé takové uvítání i když to byl raikage, ale bylo to pro teď jedno. Pokračoval jsem tedy dál za ním. (přesun)
Roronoa Zoro
Roronoa Zoro

Počet príspevkov : 215

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiyoko Hokori Thu 8 Nov - 20:51

Před branou mě čeka šok. To snad nemyslí vážně. Pomyslela jsem si a odchytla si u brány jednoho ANBU, který mi předal hlášení a já se mohla s čistým svědomím vydat přímo k Raikagemu. (přesun)
Kiyoko Hokori
Kiyoko Hokori
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Počet príspevkov : 655

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Hokori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kensei Thu 8 Nov - 20:56

S povzdechem přijdu jako poslední ruce složené za hlavou, dívaje se na oblohu. Stojím tak před bránou v dlouhém nekončícím záseku a jenom přesouvám tyčku od lízátka z pravého do levého koutku úst. nakonec mi dojde že sem tu zase sám,ve tváři se mi zjeví anime kapka a hluboce zklamán projdu taky.

přesun
Kensei
Kensei

Počet príspevkov : 281

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miki Meiro Fri 9 Nov - 7:11

Nedaleko brány se konečně objevila Miki. Nedalo se ani tak říct, že by za skupinkou "Raikageho věrných" zaostávala, jako spíš, že tvořila vlastní. Už jenom kvůli tomu, jaký pracovní název dala té první. Cestou nikam nespěchala a párkrát se i zastavila, přesto měla neodbytný pocit, že rozhodně nejde poslední.
Bez problémů prošla bránou a zadívala se na květiny, které se na druhé straně povalovaly po zemi. Chvíli přemýšlela, co to má znamenat, ale pak to nechala být.
(Přesun)
Miki Meiro
Miki Meiro

Počet príspevkov : 73

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rikkun Hademi Sat 10 Nov - 14:40

Určite na 100 percent posledný, som dorazil k bráne. Cez ňu som len proste prešiel rýchlym krokom, a mieril som rovno k Raikagemu. Potreboval som sa na niečo dôležité, aspoň pre mňa dôležité, spýtať...
Presun
Rikkun Hademi
Rikkun Hademi

Počet príspevkov : 21

Shinobi
Klan: ~

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Nov - 19:28

Pomalu jsem procházel bránou, u které jsem se musel zastavit. Uviděl jsem totiž stráže, což mě více než znepokojilo. Slyšel jsem, že se zde musí odevzdávat všechny zbraně. To mě zneklidnilo. Na mé věci ani nesáhnout. A i kdyby, musel bych odevzdat vlastně všechnu svou krev, protože v ní mi kolovala ta nejsilnější zbraň, kterou jsem vlastnil. Stál jsem tam v plášti, jež mi zahaloval obličej.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 12 Nov - 13:46

ANBU

Podíval jsem se na nově příchozího který byl zahalený v plášti."Stůj" přistoupil jsem k němu "Co potřebuješ?"
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Nov - 13:51

" Schůzku s Raikagem, řekněme že jsme spolu uzavřeli jakousi "sázku", "dohodu" " Řekl jsem tomu příchozímu členu ANBU jednotek. Stál jsem na místě a nic nedělal. Samozřejmě, stále jsem byl připravený na všechno, ale moc jsem nedoufal že by si dovolili až tak moc. Jen jsem čekal na prostou odpověď, která bude symbolizovat můj vstup dál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 12 Nov - 14:00

"Schůzka s Raikagem? Zajímavé.Odevzdej všechny zbraně tady u brány a já tě potom doprovodím aby jsi nedělal problémy." jakmile to dořekl čekal až Kai udělá vše co po něm vyžadoval.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Nov - 14:16

Byl jsem zahalen pláštěm. Jakmile to řekl, jen jsem se neviditelně ušklíbl. To určitě. Blesklo mi hlavou. Po chvíli jsem po nich hodil pár kunaiů a se svou výbavou se vypravil dále. Čekal jsem trochu že mne odhalí, ale když by to udělali, čekalo by je překvapení v podobě hord výbavy, které u sebe jen tak někdo nenosí. Ale přecejen, kdo by se díval pod můj plášť, že? Minimálně pokud by se o to pokusil, dostal poměrně silnou tečku mezi oči. Vyčkával jsem co se bude dít. Nehodlal jsem se s nimi moc patlat, pokud si řeknou o to o co si řeknou, dám jim to.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Mon 12 Nov - 17:54

Konečně jsem se dostala k vesnici. Nutno říci, že jsem se cestou 'trochu' zdržela, protože Shi dostala neutišitelnou chuť si jít zalovit. Trdičné následovalo hledání správného prostředí a pak sledování kořisti nevým jak dlouho.
Vzhledem k tomu, jak ráda si hrála nám několikrát uteklo cokoliv, co se pokusila chytit, jen aby to mohla chytit znovu.
Nakonec jsme se přece jenom dostali k vesnici. Shi, na které toho bílého moc nezůstalo, s sebou vláčela napůl rozsápanou srnu. Tenshi namísto toho nesl macatého zajíce, který mu naprosto stačil.
Tygřici ani trochu nevadilo, že za sebou zanechává krvavé stopy a v onom lese zanechala doslova hororové místo činu. Já jsem pro změnu na zádech nesla malou tašku s překvapením.
Když jsem dorazila k bráně, uviděla jsem nějakého muže v plášti se kterým se bavili ANBU. Přešla jsem proto k chuuninovi, který seděl v budce a většinou fungoval jako rychlá spojka. „Ahoj Purine,“ usmála jsem na černovláska. „Kde je Karasu?“ zeptala jsem se. Už dlouho jsem ho tu neviděla. Konkrétně od té doby, co se tu potulují samí ANBU. „Mám pocit, že si vzal dovolenou. Nemá rád, když se mu do práce někdo plete. Sušenku?“ nabídl mi nakonec. Potřásla jsem hlavou nad zvláštností a jedinečností tohoto muže. „Ne, díky. Mohl bys mu dát tohle?“ Podala jsem mu tašku s pěknou kořistí. „Vem si taky,“ nabídla jsem mu jednoho z ušáků, než jsem se otočila k Shi a Tenshimu a vydala jsem se do vesnice, než onen muž v plášti hodil několik kunaiů. Pouze jsem vztáhla ruku a zbraně zachytila bariéra z květin. Lusknutím prstů se se podobná stěna objevila před cizincem.
„Problém, pánové?“ Vydala jsem se k nim se zvednutým obočím. Cestou jsem sáhla do stěny s kunai. Zbraně jsem vytáhla a stěna se rozpadla. Došla jsem až k nim a všechny přítomné si přeměřila pohledem, očekávajíc odpověď. S kunai jsem si mezitím točila v pravé ruce.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Nov - 18:03

" Problémů je více, a nehodlám se tu zdržovat, proto považuji okamžitý vstup do vesnice " Sykl jsem už podrážděně. " S Raikagem je to domluvené a já nehodlám čekat " Dodal jsem a pohybem hlavy nahoru jsem z hlavy sesunul kápi. Odhalil jsem svůj obličej a sledoval všechny přítomné. Moje trpělivost měla opravdu krátkou zápalnou šňůru. " Tak? " Zeptal jsem se podrážděně, očekávajíc odpověď.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Mon 12 Nov - 18:14

Lehkým mávmutím ruky jsem propustila ANBU, aby se vrátili na své místo. Váhal. Vrhla jsem na něj ostrý pohled svých kočičích očí a krátce výhružně zavrčela. Po tom se konečně uvolil vrátit se na své stanoviště u brány, nicméně stále po nás pokukoval a ačkoliv to přes masku nebylo vidět, určitě se netvářil dvakrát nadšeně.
Pak jsem se znovu obrátila k muži před sebou. „Zaprvé, mladý muži, bych vás požádala, abyste se v přítomnosti dam choval slušně,“ zagestikulovala jsem směrem ke mně a Shi, která ovšem - celá od krve - jako dáma moc nevypadala.
„Zadruhé, zajímalo by mne, jak se jmenuje člověk, jenž se jal odevzdat své zbraně tak...kreativně,“ sladce jsem se na něj usmála a znovu zatočila kunai v pravé ruce.
„Shi, jdi se Tatsua zeptat, jestli o tom vážně ví,“ řekla jsem mezitím Shi v myšlenkách. Tygřice nespokojeně zavrčela, ale po chvíli - plné dohadování mezi námi dvěma - pečlivě uložila srnu na bezpečné místo a vydala se ke kanceláři Raikageho.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Nov - 18:19

" Dámy podle mne nemívají vražedné mazlíčky " Uchechtl jsem se, přičemž s mohutným závanem větru se zde vynořil z dáli Shiro. Obří bílá vrána. Překrásná pro lidské oko. " Jméno není důležité, málokdo si ho zapamatuje a málokdo ho chce skutečně znát " Dodal jsem nakonec a jen vytáhl ruku s katanou z pod pláště a přehodil ji přes rameno, o které se nyní tedy opírala. Ušklíbl jsem se. " Kumogakure je stále nedůvěřivá jako kdysi " Nemohl jsem si odpustit rýpnout. Mohl jsem klidně jít, ale reakce této osoby už by to ztížila. Čekal jsem na jejich reakce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Nov - 18:22

Přilítla jsem k bráně a sebou táhla větvičku stromu, sice trochu větší větvičku ale to je detail. Zarazila jsem se když jsem u brány někoho viděla a schovala větev za záda.
"Dobrý den, bába letí komínem!"
Prosmýkla jsem se kolem nich a rozeběhla se dál.
Musela jsem co nejdřív domů.
-přesun-

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Mon 12 Nov - 18:26

„A já si dosud myslela, že se to nevylučuje,“ ušklíbla jsem se na jeho poznámku o vražednách mazlíčcích. Snad ve stejnou chvíli, co se objevila ona krásná bílá vrána, Tenshi nechal zajíce u Shiiny srnky a zaujal místo po mém boku. Hrubým jazykem si olízl zakrvácené pysky a čumák.
„Bohužel, asi patřím mezi tu menšinu, jenž vaše jméno zajímá a která vás nepustí dál, dokud se ho nedozví. A jsem si jistá, že tak krásnou zbraň rád necháte v bezpečí u stráže. Ještě by se jí mohlo něco stát, kdyby ji někdo v nedůvěřivé Kumogakure považoval za hrozbu,“ řekla jsem klidně, stále s lehkým úsměvem na rtech.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Nov - 18:41

" Řeknu to jen jednou ... " Řekl a s odmlkou pokračoval. " ... nedrážděte hada bosou nohou, jinak si tu společně zatancujeme " Na tváři se mi objevil ne moc milý úsměv. Moje trpělivost byla u konce. " Tato krásná zbraň k nikomu nepůjde a já se dovnitř dostanu ať chcete nebo ne, myslím, že by nebyl vašim rozhodnutím nadšený, vzhledem k tomu, na čem jsme se dohodli. " Řekl, přičemž v posledním slově jsem katanu z ramene prudkým pohybem zarazil do země a stále ji držel v ruce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Mon 12 Nov - 18:51

Pokrčila jsem rameny. „Nebojte se, kvůli vám se zouvat nebudu,“ ušklíbla jsem se. „Na to mám příliš pohodlné boty,“ dodala jsem a mrkla na něj. Hádám, že žádný muž by kozačky na podpatku pohodlnými nenazval, ale to už nebyla moje starost.
„Dovnitř se dostanete až když přiběhne zpět můj vražedný mazlíček a potvrdí vaše slova ohledně dohody s Raikagem,“ uvědomila jsem ho a stále jsem ho nespouštěla s očí. Jenom když zarazil katanu do země, na okamžik jsem na ní mrkla. „A pokud budeme pokračovat takhle, budu ten nedůvěřivý občan Kumogakure já,“ zašveholila jsem jako by nic.
Pokud si myslel, že se přese mne dostane, byl na velkém omylu.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Nov - 18:55

Ušklíbl se. " A Vám se to čekání líbí? " Zeptal jsem se a pomalu jsem začal jít proti ní. Blížil jsem se k ní, až jsem ji minul, tam jsem očekával že začne jednat, proto už byl připravený nějak zakročit, nehodlal čekat. Obzvlášť když byl do Kumogakure no Sato pozván a ještě k tomu jakožto posila Kumo. Tse, svět je divnej. Prostě jsem pokračoval dál, ruka v kápi už měla v ruce vytvořenou pečeť. Nebudu tu ztrácet čas.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: