Hlavní brána
+18
Raidon
Kyoshi Okada
Saky Yakuga
Milli Yaguma
Toriko Shihouin
Maya Kissu
Kaito Matsuyama
Reizo Hoozuki
Miki Meiro
Kensei
Sho Rin
Ayame Takahashi
Rikkun Hademi
Kiyoko Hokori
Roronoa Zoro
Tatsuo Reigi
Mukotushi Ururu
Faito Dansaku
22 posters
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Hlavní brána
First topic message reminder :
Vstupní brána do Kumogakure.
Otevřená je pouze přes den, večer se pevně zavírá a jsou posílené hlídky. Místo je strážené 24 hodin denně, pravidelně se střídajícími hlídkami v různém intervalu.
Brána je přes den hlídaná jednotkou ANBU (3 lidé) a jedním chunninem, jako rychlou spojkou. V noci je hlídka posílena o dva chunniny, kteří chodí i na obcházky.
Vesnice je také celá chráněna bariérou na kterou dohlížejí ANBU, takže kdyby se kdokoli snažil do vesnice proniknout a nebo se do ní snažil probojovat hned by to na příslušném Velitelství plném senzibilů, zjistili.
Při vstupu do vesnice je nutno odevzdat všechny zbraně a nahlásit důvod návštěvy, popřípadě předat povolení od svého Kage. Vstoupit do vesnice bez ohlášení se u brány je nesmyslné, nastává okamžité stíhání a vetřelec se trestá.
Vstupní brána do Kumogakure.
Otevřená je pouze přes den, večer se pevně zavírá a jsou posílené hlídky. Místo je strážené 24 hodin denně, pravidelně se střídajícími hlídkami v různém intervalu.
Brána je přes den hlídaná jednotkou ANBU (3 lidé) a jedním chunninem, jako rychlou spojkou. V noci je hlídka posílena o dva chunniny, kteří chodí i na obcházky.
Vesnice je také celá chráněna bariérou na kterou dohlížejí ANBU, takže kdyby se kdokoli snažil do vesnice proniknout a nebo se do ní snažil probojovat hned by to na příslušném Velitelství plném senzibilů, zjistili.
Při vstupu do vesnice je nutno odevzdat všechny zbraně a nahlásit důvod návštěvy, popřípadě předat povolení od svého Kage. Vstoupit do vesnice bez ohlášení se u brány je nesmyslné, nastává okamžité stíhání a vetřelec se trestá.
Guest- Anonymní
Re: Hlavní brána
Ako som ju odprevadil až domov tak som šiel na ulicu sa prejsť a poprezerať si okolie.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Když jsem procházel bránou tak jsem jen hodil pohledem po strážích, že jsem se konečně vrátil z mise. Tvářili se poněkud podivně když jsem procházel, skoro jako by mě už nepoznali. Mohlo to zapříčinit to, že jsem zde nebyl opravdu dost dlouho. Čas tak rychle letí na tom ostrově. (přesun)
Roronoa Zoro- Počet príspevkov : 215
(presun)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: