Hlavní brána
+3
Aki Kana
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
7 posters
Strana 1 z 2 • 1, 2
Hlavní brána
Hlavní brána je hlídaná především dvěma Chuuniny, ale nikdy nevíte, kdo se může ukrývat ve stínu.
Při porušení ochranné bariéry vesnice o vás bude známo každému Jouninu v Listové.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hlavní brána
Po veľmi dlhej dobe mimo akejkoľvek z hlavných dedín som sa po tej dobe konečne vybral do tej čo my bola najbližšie. Popravde toto bolo moje rodisko hoci som slúžil kedysi ešte v kirigakure no sato. Po tom čom som sa nechal skontrolovať som vstúpil do dediny z úmyslom navštíviť miestenho hokageho.
Nevedel som kto je to zač ale mal som v úmysle to zistiť.
(presun)
Nevedel som kto je to zač ale mal som v úmysle to zistiť.
(presun)
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Došiel som k hlavnej bráne. Pozdravil som stráže a zdelil že som tu na návšteve. Môj preukaz poukazoval na to že som ten z koho sa vydávam. Meče som odložil a ešte ma skontrolovali či nemám iné zbrane. Nemal som a tak nemali väčší dôvod ma nepustiť dnu. Ďakujem.... poďakoval som sa a vošiel som dnu.
-Presun
-Presun
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Ichizoku Katagami
Připojil sem se do úkrytu hlídky ANBU, která měla za úkol hlídat bránu. Měl sem v popisu tu zůstat zhruba dvě hodiny, než půjdu na další stanoviště.
Připojil sem se do úkrytu hlídky ANBU, která měla za úkol hlídat bránu. Měl sem v popisu tu zůstat zhruba dvě hodiny, než půjdu na další stanoviště.
Anonymní- Anonymní
Daichiho cestu před bránou zastavil kordon policistů a stráží, které zalarmoval kouř z bomb. Za nimi se právě dovřela brána a na hradbách se sem tam mihly další stráže.
Kashike- Počet príspevkov : 586
"Tse..tak rychle varováni ?" začal jsem se smát "Aspoň bude sranda" složil jsem pečetě "Katon:Ryuuka no jutsu !" drak mířil na policisty a já mezitím dodělal pečetě na chidori se kterým jsem bežel se snahou prorazit bránu
Daichi- Počet príspevkov : 419
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Několik ninjů rychle poskládalo pečetě a drak byl zhašen vodními technikami. Daichi tak naběhl do celkem horké páry, což rozhodně nebylo nic příjemného.
Kashike
Už když udělal ohnivého draka, složil jsem pečetě a zamířil před něj. Doton: Doton: Yomi Numa. Vytvořím pod Daichim jezero z bahna, které sahá až ke kordonu. Tohle bahno nevede chakru, takže se na něm nedá stát a tak musel Daichi chtě nechtě zapadnout.
Kashike
Už když udělal ohnivého draka, složil jsem pečetě a zamířil před něj. Doton: Doton: Yomi Numa. Vytvořím pod Daichim jezero z bahna, které sahá až ke kordonu. Tohle bahno nevede chakru, takže se na něm nedá stát a tak musel Daichi chtě nechtě zapadnout.
Ichizoku Katagami
Před bránou se objevil tým ANBU, já sem stál uprostřed. Pane, naposledy vás vyzývám, aby jste ukončil techniku a vzdal se, jinak budete eliminován.
Řekl sem a semknul sem ruce k sobě, pečetě mi ale zakrývali rukávy pláště. Ostatní ANBU následovali mého příkladu.
Před bránou se objevil tým ANBU, já sem stál uprostřed. Pane, naposledy vás vyzývám, aby jste ukončil techniku a vzdal se, jinak budete eliminován.
Řekl sem a semknul sem ruce k sobě, pečetě mi ale zakrývali rukávy pláště. Ostatní ANBU následovali mého příkladu.
Anonymní- Anonymní
Padal jsem.Při pádu mi zmizelo chidori a já jsem se snažil dostat z bahna pryč...jakmile jsem se dostal pryč poskládal jsem další pečetě "katon:housenka no jutsu !" použil jsem ohnivý útok na skupinu ninjů
Shinobi
Klan:
Ichizoku Katagami
Hned jak vyletěli ohnivé koule, se mezi ně přimíchali dvě hliněné a mířili Daichimu na ruce, dvě další letěli spodem na nohy a místo mích ANBU se na zemi objevili ohořelé špalky(to byli ty pečetě, které předtím dělali).
ANBU se objevili kolem Daichiho s katanami namířenými na jeho krk. Stáli na blátě pomocí chakry.
Hned jak vyletěli ohnivé koule, se mezi ně přimíchali dvě hliněné a mířili Daichimu na ruce, dvě další letěli spodem na nohy a místo mích ANBU se na zemi objevili ohořelé špalky(to byli ty pečetě, které předtím dělali).
ANBU se objevili kolem Daichiho s katanami namířenými na jeho krk. Stáli na blátě pomocí chakry.
Anonymní- Anonymní
"Chidori NAGASHI !!!" kolem mě se tvořilo obrovsé chidori které nemilosrdně zasáhlo ANBU jednotku kolem mě a odrovnalo i bahnivé koule letící na mě "Daichi 5 konoha 0 !!"
Shinobi
Klan:
Kashike
Moje bahno zmizelo a já jen letmo přiskočím k Daichimu. Hakke Kyakunijuuhachi shou. Provedu 128 úderů na jeho chakrový systém a tím mu znemožním udělat jakoukoliv techniku. Údery jsou vedené s naprostou přesností a bez doujutsu jim neni prakticky možné vzdorovat.
Moje bahno zmizelo a já jen letmo přiskočím k Daichimu. Hakke Kyakunijuuhachi shou. Provedu 128 úderů na jeho chakrový systém a tím mu znemožním udělat jakoukoliv techniku. Údery jsou vedené s naprostou přesností a bez doujutsu jim neni prakticky možné vzdorovat.
Ichizoku Katagami
Já a mí bleskem ochromení ANBU sme se stáhli z dosahu, jenže mezitím už kapitán Kashike útočil, byla to dokonalá souhra odvedení pozornosti a zákeřného útoku, která stála chvilku bolesti, ale nikoliv životy.
Já a mí bleskem ochromení ANBU sme se stáhli z dosahu, jenže mezitím už kapitán Kashike útočil, byla to dokonalá souhra odvedení pozornosti a zákeřného útoku, která stála chvilku bolesti, ale nikoliv životy.
Anonymní- Anonymní
"Au...takže..bez technik ?" prohlásil jsem hned po tom co jsem zjistil jak na tom jsem "Ale já mám i jiné zbraně než techniky" (ah...ANBU a nemáte ani body xD jak mám sakra vedět jak na vás budou moje taijutsu utoky pusobit ?) tasil jsem kosu a vrhnul jsem se na obrněnce předemnou
Shinobi
Klan:
Kashike
Shunshin před Daichiho a to už jsem měl tasenou schiavonu. Zablokuji kosu krytem a druhou rukou vemu Daichiho za ohryzek. Prsty stlačí obě tepny do mozku i průdušnici.
Shunshin před Daichiho a to už jsem měl tasenou schiavonu. Zablokuji kosu krytem a druhou rukou vemu Daichiho za ohryzek. Prsty stlačí obě tepny do mozku i průdušnici.
//Máme body v charakteru =) Nejsem povinen si je dávat do podpisu a usnadňovat soupeřům práci.
Ichizoku Katagami
Složil sem několik pečetí, opět pod rukávy, kůže mi zčernala a já sem zvedl ruku a moji ANBU se stáhli. Potom sem zvedl ruce, zapružil na špičkách a čekal.
Pane, prosím, mějte rozum a vzdejte se. Neznal sem důvod jeho stíhání, ale byl jsem nyní povinen strážit průchod brány. Proto sem si dal záležet na tom, abych měl bránu za zády. Stíhání byla Kashikeho práce, takže já sem jen hlídal, aby se nepokusil utéct.
Ichizoku Katagami
Složil sem několik pečetí, opět pod rukávy, kůže mi zčernala a já sem zvedl ruku a moji ANBU se stáhli. Potom sem zvedl ruce, zapružil na špičkách a čekal.
Pane, prosím, mějte rozum a vzdejte se. Neznal sem důvod jeho stíhání, ale byl jsem nyní povinen strážit průchod brány. Proto sem si dal záležet na tom, abych měl bránu za zády. Stíhání byla Kashikeho práce, takže já sem jen hlídal, aby se nepokusil utéct.
Anonymní- Anonymní
"Jen..tlač" řekl jsem s úsměvem na tváři "Už jednou bylo moje hrdlo rozdrcené..proč né znova ?!" začal jsem se šíleně smát..jako psychopat mezi tím už jsem měl v ruce kunai a bodl ..spíše škrábl jsem ho přes hruď
Shinobi
Klan:
Kashike
Kunai sjel po hrudním plátu zbroje a já v duchu jen počítal. Tím že mluvil si spotřebovával i zbytek vzduchu. Když se začal smát, skončil. Tělo bez kyslíku nemůže fungovat a upadá do bezvědomí. Pro jistotu mu z prudka podrazím nohy a pošlu ho xichtem proti dlažbě. Zkroutím mu ruce za záda a nasadím pouta. Několik policistů na něj zároveň se mnou naskákalo a pomohli mi ho odzbrojit. Prošacujeme všechno. Rukávy, opasek, boty... rozhodně nám nic neuniklo. Kosa, kunaie, shurikeny, nějáké svity a zbytek výbavy teď leží mimo dosah Daichiho těla.
Kunai sjel po hrudním plátu zbroje a já v duchu jen počítal. Tím že mluvil si spotřebovával i zbytek vzduchu. Když se začal smát, skončil. Tělo bez kyslíku nemůže fungovat a upadá do bezvědomí. Pro jistotu mu z prudka podrazím nohy a pošlu ho xichtem proti dlažbě. Zkroutím mu ruce za záda a nasadím pouta. Několik policistů na něj zároveň se mnou naskákalo a pomohli mi ho odzbrojit. Prošacujeme všechno. Rukávy, opasek, boty... rozhodně nám nic neuniklo. Kosa, kunaie, shurikeny, nějáké svity a zbytek výbavy teď leží mimo dosah Daichiho těla.
Ichizoku Katagami
Máte vše pod kontrolou, Hyuuga-san? Zeptal sem se uctivě a mírně sklonil hlavu, opravdu mírně.
Pokud odpověděl kladně, všichni ANBU znovu zmizeli.
Máte vše pod kontrolou, Hyuuga-san? Zeptal sem se uctivě a mírně sklonil hlavu, opravdu mírně.
Pokud odpověděl kladně, všichni ANBU znovu zmizeli.
Anonymní- Anonymní
(smím takovou otázku ? ...když je vyznavač jashina vlastně nesmrtelný a žije i když je hlava od těla jak sakra můžu upadnou do bezvědomí ?! když bojoval Hidan s Asumou a byl bez hlavy...proč se kurv* točili jeho oči a mluvila jeho pusa kdkyž bez kyslíku nemůže ?! zase si jen tak prostě ukončíte boj jak se vám líbí ?!
Shinobi
Klan:
Kashike
Doufám že ano. Děkuji vám kapitáne. I vašim mužům. Odvedli jste výbornou práci, skoro jako byste cvičili u nás. Pak se otočím a rychle promluvím se svými muži. Vydám rozkaz k přepravě vězně do cely a zbraní do zbrojnice. Zbraně tedy zůstanou v Konoze, zatímco vězeň vesnici opouští neznámým směrem do neznámého místa... kde se nachází naše vězení.
// I ten Jashinista je pořád závislý na chakře. Pokud jsem informace o Hidanovi pochopil správně, jedná se vlastně jen o techniku a tím že jsi o chakru přišel, tak jsi přišel i o techniku. Tudíž jsi v poklidu ztratil vědomí a měl bys za to být rád. Mohl jsem nechat Steama aby do tebe napumpoval něco z jeho technik... a domu bys jel v krabičce od Pringels.
Doufám že ano. Děkuji vám kapitáne. I vašim mužům. Odvedli jste výbornou práci, skoro jako byste cvičili u nás. Pak se otočím a rychle promluvím se svými muži. Vydám rozkaz k přepravě vězně do cely a zbraní do zbrojnice. Zbraně tedy zůstanou v Konoze, zatímco vězeň vesnici opouští neznámým směrem do neznámého místa... kde se nachází naše vězení.
// I ten Jashinista je pořád závislý na chakře. Pokud jsem informace o Hidanovi pochopil správně, jedná se vlastně jen o techniku a tím že jsi o chakru přišel, tak jsi přišel i o techniku. Tudíž jsi v poklidu ztratil vědomí a měl bys za to být rád. Mohl jsem nechat Steama aby do tebe napumpoval něco z jeho technik... a domu bys jel v krabičce od Pringels.
(ta nesmrtelnost není technika jestli vím dobře..je to jakoby dar od jashina za náklonost k němu...a pokud vím ty nemáš právo jen tak napsat že já jsem skončil když ještě víš hovno o tom jestli vydržím nebo ne ! ....když Hidanovi usekly hlavu a přišil mu ji kakuzu zpět mohl ovládat tělo..jakto ? neměl spojené vazy,žíly,tepny prostě nic od hlavy po tělo ! tak myslíš že bez vzduchu to tak bude ?! ..to si zee mě děláš srandu ne ?! jsem taky mohl lehce napsat rozmáchl jsem se kosou a proděravěl jsem ti krk...bylo by to uplně to samé !
Shinobi
Klan:
"Hidan's main advantage was his inability to die, a result of extensive experimenting with the Jashin religion's various techniques"
Pokud umíš anglicky, jistě si to přeložíš. Dál.. mohl jsem ti tu hlavu prostřelit zezadu chakrovou jehlou. Fakt bys radši hrál dementa? Když už opomeneme to že jsem na to měl povolení od Hokageho, tak jsi byl v situaci kdy si stejně neměl šanci. Leda umřít.
A co mě tak ještě napadá... můžeš mi hodit odkaz na svou postavu? Něják jsem jí nenašel.
Pokud umíš anglicky, jistě si to přeložíš. Dál.. mohl jsem ti tu hlavu prostřelit zezadu chakrovou jehlou. Fakt bys radši hrál dementa? Když už opomeneme to že jsem na to měl povolení od Hokageho, tak jsi byl v situaci kdy si stejně neměl šanci. Leda umřít.
A co mě tak ještě napadá... můžeš mi hodit odkaz na svou postavu? Něják jsem jí nenašel.
Nenašel protože byla vymazaná při tom jak se tu něco stalo s forem..byla tam ^^..nevím jak sis to přeložil ty ale já tam vidím experimentováním Jashinových technik ^^ a když se podíváš na tu stránku kde si tohle zkopíroval ...uplně nahoru tak tam máš seznam Hidanových technik ^^ najdi mi tam nesmrtelnost..nevím o co se hádáš ta nesmrtelnost patří jashinovy který ji propůjčil Hidanovy xD a navíc o pár řádků..máš napsané tato schopnost ...a schopnost a technika je uplně něco jiného tak prosímtě přečti věci dál a nevytrhávej je tak jak se ti hodí jo ?
Shinobi
Klan:
Despite Shikamaru's attempt to blow him into smithereens using hundreds of explosive tags adhered to his entire body, the former only succeeded in decapitating himthe former only succeeded in decapitating him[ ^^ kdyby se ti to dál nechtělo číst
Shinobi
Klan:
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: