Hlavní brána
+15
Daiki Yatoshi
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Shinobi
Neuro Uchiha
Noriko Kana
ANBU
bijuu
Ryuzaki Kaguya
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
19 posters
Strana 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Hlavní brána
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Brána Konohy je od nynějška uzavřená. Pokud chce někdo odejít, musí si vyžádat propustku od vedoucí Aliance!
- Kdo pravidlo poruší, stává se nukeninem!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 31 May - 6:13, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
Příchod 17:42
Utikal jsem k braně co nejrychlejc to šlo, abych měl už odbitou první misi jelikož předtim sem nenašel tu pravou bránu. Popadl jsem vyprázdněny pytel pro odpatky a zbíral jak mi síly stačily! Byl jsem už tak vyčerpaný že mi sebrání listu trvalo namáhavé pohyby "Huh, huh" Poté jsem ze zbylých sil utíkal k Hokage - sama.
Odchod: 17:45
Utikal jsem k braně co nejrychlejc to šlo, abych měl už odbitou první misi jelikož předtim sem nenašel tu pravou bránu. Popadl jsem vyprázdněny pytel pro odpatky a zbíral jak mi síly stačily! Byl jsem už tak vyčerpaný že mi sebrání listu trvalo namáhavé pohyby "Huh, huh" Poté jsem ze zbylých sil utíkal k Hokage - sama.
Odchod: 17:45
Anonymní- Anonymní
čekal jsem u brány na své studenty se staříkem, který se jmenoval Miu Tazuna.
"Jak se Vám u nás líbí Miu?" zeptal jsem se.
"Není to špatné, ale už musím odejít, kde jsou ti vaši studenti? Musím dokončit opravu Narutova velkého mostu."
"Jak se Vám u nás líbí Miu?" zeptal jsem se.
"Není to špatné, ale už musím odejít, kde jsou ti vaši studenti? Musím dokončit opravu Narutova velkého mostu."
Anonymní- Anonymní
Přišel sem chůzí s přivrenyma očima.
- Dobrej den sensei..
vykulil sem oči
- Eh... Kdo to jako je?
- Dobrej den sensei..
vykulil sem oči
- Eh... Kdo to jako je?
Anonymní- Anonymní
"Zdravím! Tohle je můj student Kin Uchiha, a Yoshiro Uchiha. Tohle je náš klient Miu Tazuna. Máme céčkovou misi. Doprovodit pana Miu do Vlnkové země."Kin Uchiha napsal:došel jsem k hokagemu dobré odpoledne.
Anonymní- Anonymní
[color=red]Dobrý den čekáme ještě na jednoho že[/color]?Porozhlédl jsem se skočil na strom a začal hrát.
Anonymní- Anonymní
Miu Tazuna: "Tyhle děcka mě maj chránit? Hm, ještě že tu mám Vás hokage."
"Sice jsou to jen děcka, ale mají sílu vás ochránit, věřím jim." usmál jsem se na něj a pokynul k pohybu.
"Tak jdeme, Kazuya nás dožene. Směr Vlnková země."
"Sice jsou to jen děcka, ale mají sílu vás ochránit, věřím jim." usmál jsem se na něj a pokynul k pohybu.
"Tak jdeme, Kazuya nás dožene. Směr Vlnková země."
Anonymní- Anonymní
mal som aktivovany byakusharingan
''hmm vydim ze tadeto sly budem sledovat stopy
(presun za assasinom 23:45)
''hmm vydim ze tadeto sly budem sledovat stopy
(presun za assasinom 23:45)
Anonymní- Anonymní
"Tak můžeme vyrazit?" Usmál jsem se na Yoshira a levou rukou si chytil plᚍ, protože byl docela vítr a vlál.
Anonymní- Anonymní
"Ok, můžeme jít. Kus půjdem pěšky a pak se přesunem na hadovi." co je to za techniku?Yoshiro Uchiha napsal:Přišel sem.
- Dobrý den sensei, vyrázime?
Anonymní- Anonymní
"Ok." vydali jsme se směrem do Amegakure. Z kapsy jsem vytáhla svitek a hodila ho Kinovi.Yoshiro Uchiha napsal:- Hai.
"Ty prý chceš umět přivolávat slimáky a lékařský ninjutsu jo? Podepiš tenhle svitek a nauč se přivolávat. Všechno tam máš napsané."
Anonymní- Anonymní
- Godaime-sama, mohla byste mě naučit to co jste použila proti Kabutovi? Jak to přeruší nervy a splete používání končetin a tak..
Anonymní- Anonymní
"Jak víš, co jsem použila proti Kabutovi?" Vytáhla jsem svoje HTC a chvíli projížděla stránky.Yoshiro Uchiha napsal:- Godaime-sama, mohla byste mě naučit to co jste použila proti Kabutovi? Jak to přeruší nervy a splete používání končetin a tak..
"Hm aha! Ono je toho zas plnej Youtube. Nevím."
Anonymní- Anonymní
Prešiel som pomaly a opatrne bránou a obzeral si dedinu, teda aspoň tak ako sa dalo.
S úsmevom som prešiel okolo stráží.
(presun)
S úsmevom som prešiel okolo stráží.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Povolení tohoto fóra: