Tréninkové prostory
+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters
Strana 19 z 32
Strana 19 z 32 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32
Tréninkové prostory
First topic message reminder :
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Tréninkové prostory
Mírně jsem Arisu přikývl a poté se podíval na Yoshia. "Podle mě nic nepokazíme pokud si tě vyslechnem." Řekl jsem a celkem nedočkavě čekal na nápad Yoshia. Vypadal na chytrého shinobi, takže jsem věděl že posloucháni jej nebude ztráta času.
Goro Aburame- Počet príspevkov : 111
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Aburame
Dorazila jsem na cvičiště. Chtěla jsem začít trénovat, jenže tu bylo nějak moc... lidí. To mi vůbec, ale vůbec nevyhovovalo. Být sama - to bylo pro můj trénink vhodnější. Aby to nikdo neviděl. Abych nemusela být nervózní. Abych mohla zapomenout na všechno okolo sebe a vnímat jen oheň v mé duši. Takhle by to ale nešlo. Moc lidí, moc lidí...
Všimla jsem si senseie, takže jsem zamířila přímo za ním.
"Nevíte, kde bych mohla najít zbylé členy týmu?" zeptala jsem se. Všimla jsem si totiž, že se trojice zde pokouší sehrát. Napadlo mě udělat to samé. Abychom se naučili pracovat jako tým ještě před Chuuninskými zkouškami. Po chvíli mě však něco napadlo a na mé tváři se objevil (poněkud nečekaný) úsměv. "Nebo... Nechtěl byste si se mnou zatrénovat, senseii?" Při oslovení jsem se na něj podívala a očekávala jsem odpověď.
Všimla jsem si senseie, takže jsem zamířila přímo za ním.
"Nevíte, kde bych mohla najít zbylé členy týmu?" zeptala jsem se. Všimla jsem si totiž, že se trojice zde pokouší sehrát. Napadlo mě udělat to samé. Abychom se naučili pracovat jako tým ještě před Chuuninskými zkouškami. Po chvíli mě však něco napadlo a na mé tváři se objevil (poněkud nečekaný) úsměv. "Nebo... Nechtěl byste si se mnou zatrénovat, senseii?" Při oslovení jsem se na něj podívala a očekávala jsem odpověď.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Klan: Akatatsu
Pozrel som sa na jedinú osobu, ktorá moju pozornosť práve upútala viac než ostatné, a s úsmevom som kývol Killu na pozdravenie. Na jej otázku som ale hneď ešte neodpovedal, musel som zistiť či sa mi trénovať chce alebo nie xD. Nakoniec som ale dvihol zadok, vyskočil som na nohy a hneď som sa vystrel. Následne nato som sa pozrel ale na Yoko. Idem si trochu rozhýbať telo, potom ti poviem jeden taký svoj návrh. Usmial som sa na ňu, načo som sa už otočil ku Killu, a pomaly som vykročil trochu ďalej od spoločnosti. Myslím, že môžeš aj hneď začať. Oznámil som, ešte počas chôdze, no pripravený som už bol. Nakoniec som zastavil, otočil som sa ku Killu a čakal som, čo podnikne ako prvé. Zatiaľ som nič nevyťahoval, žiadne zbrane, ani som sa nedával do nejakého špeciálneho postoja. Len som tak postával, akoby v rade na ovocie.
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
Soshi
Seděl jsem na jedné z lavic, opřený o stěnu. Dost blízko, abych slyšel rozhovor těch geninů, ale ti byli zřejmě zabráni do rozebírání svého tréninku. Zaujala mě ale věta té, podle hlasu, dívky. Až ovládnu Kekkei Genkai, nebude mi stát nikdo v cestě...
Kekkei genkai není vše, co ninja potřebuje znát. A být tebou, tu větu bych upravil, jinak skončíš ve vězení...nebo hůř... řekl jsem a doufal, že pochopí, na koho mluvím.
Seděl jsem na jedné z lavic, opřený o stěnu. Dost blízko, abych slyšel rozhovor těch geninů, ale ti byli zřejmě zabráni do rozebírání svého tréninku. Zaujala mě ale věta té, podle hlasu, dívky. Až ovládnu Kekkei Genkai, nebude mi stát nikdo v cestě...
Kekkei genkai není vše, co ninja potřebuje znát. A být tebou, tu větu bych upravil, jinak skončíš ve vězení...nebo hůř... řekl jsem a doufal, že pochopí, na koho mluvím.
Soshi Uchiha- Počet príspevkov : 11
Yoshio jen jemně přikývl a pousmál se...
"No... víš.. Goro... jak si říkal, ohledně toho postavení já... tohle bychom mohli použít jako zahajující útok a z toho vycházet. Budeme mít díky tomu hodně možností..." Na chvíli se Yoshio odmlčel...
"Uhm... stále bychom dodržovali to postavení, co jsi zmínil.... já bych jen odskočil ještě o něco více dozadu a aktivoval přenos čakry na vás dva... To by bylo téměř okamžitý, takže ty... Goro, by si mohl hned reagovat...
Díky čakře, kterou jsem přenesl na tebe, tak může vypustit brouky do okolí a soupeři znemožnit výhled. A díky mé čakře navíc při rychlém vytvoření většího počtu brouku skoro nic nespotřebuješ. Nehledě na to, že tovji brouci budou obsahovat moji čakru a vy také, takže i kdyby měl nějaké Doujutsu, dokážu zajistit, aby neviděl, kde jsme. A k tomu vás jako senzibil můžu skrýt, i před dalším senzibilem... A samozřejmě je to docela jednoduchý, díky tomu, že moje čakra bude spolu s vaší, jak ve vás, tak v broucích...
Tyto dvě věci však mě dostatečně zaměstnají a tebe taky... Zbytek by byl už na Arisu, která by bla mou čakrou posílená a tak i silnější a rychlejší, pokud by by byla stále plná. Pokud ne, tak ji energii můžu navrátit, ale ne pokud bude vysílená moc, to bych se hned vyčerpal... Ale to stejně nevaíd, jelikož je rychlá, jsme schování, je silná a ještě posílená a navíc s vámi můžu komunikovat v mysli a díky mé čakře vás koordinovat, neměla by problém na nepřítele rychle zaútočit a využít silný útok a nebo útoky...
A k tomu všemu ty můžeš z této formace a díky broukům, který znemožní výhled, využívat další tvé techniky....
Jediný problém je v tom, že já nic jiného dělat nemohu, I tak budu dosti zaměstnaný... Ale jelikož soupeř nevidí a nepomůže mu ani doujutus a nebo senzibil a brouci dělají hluk, takže i sluch je oslaben a my se orientovat můžeme, tak je to velká výhoda a myslím i dobrý společní útok..." Tím svůj monolog Yoshio ukončil...
"Akorát to nevydrží věčně, jen na pár útoků a nebo akcí. Moje čakra bude u vás rychle spotřebovaná a u brouků také, takže... ale to by jsme následně mohli zahájit jiné taktiky nebo společné útoky, co vymyslíme..." Neopomněl ještě dodat...
Nakonec se znovu jen tak zářivě usmál a čekal na Gorovu a Arisinu reakci...
Hned poté, jak však domluvil, promluvil nějaký muž a nejspíše to asi bylo na ně...
"Uhm... pane... mluvil jste na nás?" Optal se mile Yoshio...
"No... víš.. Goro... jak si říkal, ohledně toho postavení já... tohle bychom mohli použít jako zahajující útok a z toho vycházet. Budeme mít díky tomu hodně možností..." Na chvíli se Yoshio odmlčel...
"Uhm... stále bychom dodržovali to postavení, co jsi zmínil.... já bych jen odskočil ještě o něco více dozadu a aktivoval přenos čakry na vás dva... To by bylo téměř okamžitý, takže ty... Goro, by si mohl hned reagovat...
Díky čakře, kterou jsem přenesl na tebe, tak může vypustit brouky do okolí a soupeři znemožnit výhled. A díky mé čakře navíc při rychlém vytvoření většího počtu brouku skoro nic nespotřebuješ. Nehledě na to, že tovji brouci budou obsahovat moji čakru a vy také, takže i kdyby měl nějaké Doujutsu, dokážu zajistit, aby neviděl, kde jsme. A k tomu vás jako senzibil můžu skrýt, i před dalším senzibilem... A samozřejmě je to docela jednoduchý, díky tomu, že moje čakra bude spolu s vaší, jak ve vás, tak v broucích...
Tyto dvě věci však mě dostatečně zaměstnají a tebe taky... Zbytek by byl už na Arisu, která by bla mou čakrou posílená a tak i silnější a rychlejší, pokud by by byla stále plná. Pokud ne, tak ji energii můžu navrátit, ale ne pokud bude vysílená moc, to bych se hned vyčerpal... Ale to stejně nevaíd, jelikož je rychlá, jsme schování, je silná a ještě posílená a navíc s vámi můžu komunikovat v mysli a díky mé čakře vás koordinovat, neměla by problém na nepřítele rychle zaútočit a využít silný útok a nebo útoky...
A k tomu všemu ty můžeš z této formace a díky broukům, který znemožní výhled, využívat další tvé techniky....
Jediný problém je v tom, že já nic jiného dělat nemohu, I tak budu dosti zaměstnaný... Ale jelikož soupeř nevidí a nepomůže mu ani doujutus a nebo senzibil a brouci dělají hluk, takže i sluch je oslaben a my se orientovat můžeme, tak je to velká výhoda a myslím i dobrý společní útok..." Tím svůj monolog Yoshio ukončil...
"Akorát to nevydrží věčně, jen na pár útoků a nebo akcí. Moje čakra bude u vás rychle spotřebovaná a u brouků také, takže... ale to by jsme následně mohli zahájit jiné taktiky nebo společné útoky, co vymyslíme..." Neopomněl ještě dodat...
Nakonec se znovu jen tak zářivě usmál a čekal na Gorovu a Arisinu reakci...
Hned poté, jak však domluvil, promluvil nějaký muž a nejspíše to asi bylo na ně...
"Uhm... pane... mluvil jste na nás?" Optal se mile Yoshio...
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Vyslechl jsem si Yoshia a mírně přikývl, abych mu dal vědět, že nemám nic proti tomuto vylepšení naši strategie. "Ted si to ještě vyzkoušet..." Řekl jsem těm dvou, a však zapomněl jsem, že Arisu se k tomuto nestihla vyjádřit, takže jsem se na ní podíval, čekajíc co odpoví. Po chvíli k nám promluvil nějaký shinobi, který ve své řečí říkal že Kekei genkai není vše. Můj pohled jsem upřel na něm. Z věty, kterou řekl, jsem usoudil, že mne na myslí nemá, jelikož používam Hijutsu. To samé šlo říct o Yoshiovi, jelikož mi bylo známo, že ovládání mysli je také hijutsu, takže jsem můj pohled přesunul z Soshiho na Arisu přemýšlejíc zdali takovou větu, jako Soshi řekl, Arisu řekla. Po chvíli jsem došel k závěru, že zde padlo mnoha vět a přemýšlejíc jestli Arisu něco takového řekla, nebo ne by mohlo být namáhavé a zdlouhavé, takže jsem můj pohled přesunul zpátky na Soshiho a čekal jak se k tomu Arisu vyjádří.
Shinobi
Jen jsem se ušklíbla, věděla jsem, žekecá, ne snad podle toho, že bych uměla číst myšlenky, ale hlavně kvůli tomu, co jsem cítila když jsem se ho dotkla. Shukaku by nezuřil, kdyby to byl jen pěšák na šachovnici, jak on ostatní Shinobi, včetně mě bere. Ne, tohle pro něj byl nepřítel číslo jedna, smůla písečáku, vybral sis špatnýho jinchuurikiho.
"No, vážně? A koho?" Ušklíbla jsem se.
"Víš, chtěla bych mu jen pomoct, naučit ho jak se s tím vypořádat, jak se naučit lišku krotit víš.." Pousmála jsem se mile.
"No, vážně? A koho?" Ušklíbla jsem se.
"Víš, chtěla bych mu jen pomoct, naučit ho jak se s tím vypořádat, jak se naučit lišku krotit víš.." Pousmála jsem se mile.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Procházel jsem poměrně pomalým tempem ulicí Konohy a přemýšlel o všem možném. Počasí bylo vcelku dobré, svítilo slunce a nikde ani mráček. Nemohl jsem se tomu vyhýbat navždy, někdy jsem prostě tým musel dostat. Takže má svoboda dneškem končí a to nemluvím o možných 'rodinných radovánkách', Ale to ještě není všechno.. Třeba budu mít v týmu druhého Naruta, přesně ten typ člověka, kterého nesnáším ze všeho nejvíc. Snad budu mít štěstí... V mé slabé chvíli mi do nosu doslova narazila vůně nějakého sladkého. Pootočil jsem zvědavě hlavu na stranu a pořádně se nadechl. A hele.. Cukrárna! O dost jsem zrychlil své tempo a vklouzl dovnitř. S neznatelným úsměvem jsem vytáhl ze dna kapsy pár drobných a položil je na malý pultík, ze kterého jsem si nakonec odnesl dvě čokolády na nervy,čtyři lízátka a dva pytlíky žvýkacích bonbonů. Všechny ty věci jsem si narval tam, kam to šlo, jen jedno lízátko mi zůstalo v ruce, ale ne na dlouho. V podstatě s dobrou náladou jsem se blížil ke cvičišti a už z dálky se odtamtud rozhléhaly výkřiky a rány. Páni.. Nemám rád davy lidí. Problesklo mi hlavou když jsem byl od toho místa vzdálen asi na deset metrů. Potichu jsem se ztratil v koruně nejvyššího stromu co byl oblíž a dřepl si na jeho větev, dost blízko abych své 'žáky' slyšel ale oni na mě nemohli přijít.. Teda pokud nepočítám Yoshia ale svou chakru jsem se hodně snažil kontrolovat, tudíž měl tak 20% šanci na mé vypátrání. Tak mi ukažte co jste zatím vymyslely za taktiku... Pomyslel jsem nadšeně s kamenným výrazem v obličeji.
Ryuuzaki Yamanaka- Počet príspevkov : 14
Nó tak múžete spustiť řekl horlive. Sem to totižto já ale pššš... řekl tiše a uculil se, rychle se obzrel jestli ich nekdo neodpočúva a popri tom sa zahihnal. Teda prosím, řeknete mi to slečno? bylo videť že je hodne zvedavej, natešenej a proste celej žhavej do nečeho co ho zajíma tak jako vždy. Proste šúp po hlave do pr...toho.
Tasai- Počet príspevkov : 454
Shinobi
Klan:
Arisu
Hysterie.... Začala jsem os vém kekei genkai mluvit. Vysvětlila jsem jim vše co jsem o tom sama věděla. Byla jsem za to sice nerada a sama jsem svou schopnost nenáviděla jenže.... Potřebovali to vědět. To platí i pro vás. Dodala jsem rozklepaným tónem na slepého muže.
//Přečtěte si to v klanu nechci to psát
Hysterie.... Začala jsem os vém kekei genkai mluvit. Vysvětlila jsem jim vše co jsem o tom sama věděla. Byla jsem za to sice nerada a sama jsem svou schopnost nenáviděla jenže.... Potřebovali to vědět. To platí i pro vás. Dodala jsem rozklepaným tónem na slepého muže.
//Přečtěte si to v klanu nechci to psát
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jakmile Arisu začala hovořit o svém kekei genkai, zaujalo mě to. Historie, popis kekei genkai vše bylo zajímavé. Možná trochu hůře uvěřitelné, a však nebyla to podle mě žádna hrozná věc. Usoudil jsem, že uživatel (v tomhle případě Arisu) je ve značné nevýhodě, protože se nedokáže kontrolovat. Když domluvila nastalo chvíli ticho. Nejspíš se čekalo než někdo promluví. Neotálel jsem a rychle spustil. "Nemáš se moc na co stěžovat, však měnící se nálada je i na mne trochu příliš" Řekl jsem, zakašlal a poté dále hovořil. "No.. takže jsme se trochu více poznali .. ted by se nejspíš hodil ten trénink." Jakmile jsem dohovořil, svůj zrak jsem přesunul na Soshiho a čekal na jeho reakci.
Shinobi
Chvíli jsem následovala senseie. Očekávala jsem, že on udělá první krok, tudíž jsem nevymýšlela žádný útočný plán. Překvapilo mě, když mě vyzval, abych začala. Zastavila jsem se a podívala jsem se na něj. Poté jsem sklopila zrak k zemi a začala jsem přemýšlet. Musela jsem. Počítala jsem s tím, že plán útoku vymyslím během obrany, no ale zatím to vypadá tak, že to budu muset předělat. Nejprve útok, poté obrana.
"Dobře, jak chcete, senseii..." pousmála jsem se, když mě něco napadlo. Vyzkouším si, jestli umím přepínat mezi jednotlivými druhy ohně. "Opovažte se mě nechat vyhrát..." Složila jsem pečetě a brzy mé ruce obalil plamen bílé barvy. Hi no Ken. "Já vím, že mi to asi k ničemu nebude, ale..." Postavila jsem se do bojové pozice a znovu se mé zelené oči zadívaly na Raikena. Ale jen na chvíli. Než jsem se opatrně rozeběhla proti němu. Ať něco zkusí on.
S nintaijutsu toho moc neudělám... Proti senseiovi určitě ne. Navíc jsem moc pomalá... Ale proti nějakým dalším geninům by to možná mohlo stačit...
"Dobře, jak chcete, senseii..." pousmála jsem se, když mě něco napadlo. Vyzkouším si, jestli umím přepínat mezi jednotlivými druhy ohně. "Opovažte se mě nechat vyhrát..." Složila jsem pečetě a brzy mé ruce obalil plamen bílé barvy. Hi no Ken. "Já vím, že mi to asi k ničemu nebude, ale..." Postavila jsem se do bojové pozice a znovu se mé zelené oči zadívaly na Raikena. Ale jen na chvíli. Než jsem se opatrně rozeběhla proti němu. Ať něco zkusí on.
S nintaijutsu toho moc neudělám... Proti senseiovi určitě ne. Navíc jsem moc pomalá... Ale proti nějakým dalším geninům by to možná mohlo stačit...
Killunia- Chuunin
Shinobi
Ani sa nenazdalo, a v ruke som už predsa len držal jeden kunai. Istota je istota. V ďalšom kroku som zatiaľ nepodnikal žiadny útok, stále som iba postával a sledoval najprv plamene, ktoré Killu vytvorila, a potom som sa díval aj nato, ako sa rozbehla ku mne. Napadlo mi, že som sa ešte mohol ponaťahovať, toľko čo som sa nehýbal...len aby ma ešte neseklo v chrbte! Zatiaľ som si potočil kunai na prste, a vyčkával som kým ku mne dobehne. Neplánoval som zatiaľ útočiť, to bolo teraz na nej...
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Soshi
Myslím, že slečna by mohla najít i nějaké alternativní způsoby kontroly Kekkei Genkai. Lékařská jutsu na vyklidnění mysli, častější používání KG pod dohledem někoho, kdo ji může zastavit...Prakticky by mohla podstupovat stejný trénink jako mají nositelé ocasých démonů. odvětil jsem. Její klan byl zajímavý, ale její KG rozhodně nebylo takovou hrozbou, s jakou ho líčila ostatním.
Myslím, že slečna by mohla najít i nějaké alternativní způsoby kontroly Kekkei Genkai. Lékařská jutsu na vyklidnění mysli, častější používání KG pod dohledem někoho, kdo ji může zastavit...Prakticky by mohla podstupovat stejný trénink jako mají nositelé ocasých démonů. odvětil jsem. Její klan byl zajímavý, ale její KG rozhodně nebylo takovou hrozbou, s jakou ho líčila ostatním.
Soshi Uchiha- Počet príspevkov : 11
Arisu
A nebo by se mohla starat o své věci. Momentálně mám na sobě pečeť která mi zařizuje částečnou kontrolu. Ale nikdo neví kdy se zlomí. Následně jsem se schovala za moje spolupracovníky z týmu. A taky to není vaše věc. Řekla jsem vyklepaným hlasem.
A nebo by se mohla starat o své věci. Momentálně mám na sobě pečeť která mi zařizuje částečnou kontrolu. Ale nikdo neví kdy se zlomí. Následně jsem se schovala za moje spolupracovníky z týmu. A taky to není vaše věc. Řekla jsem vyklepaným hlasem.
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Všimla jsem si, že si do ruky vzal kunai. No, už jsem byla rozběhnutá a byla jsem příliš líná se zastavovat. Když jsem se konečně dostala k senseiovi, má pěst vyrazila proti jeho břichu. Věděla jsem, že minu a on buď uhne a počká na další úder, nebo nastane protiútok. Určitě se nenechá spálit ohněm. Navíc, já sama jsem až moc pomalá. Hlavně proti němu.
Měla bych vyzkoušet jinou taktiku... Tohle mi nepomůže ani proti trochu rychlejšímu soupeři... Pomalu jsem začínala přemýšlet nad jinými variantami, jak vést tento boj. Alespoň tak, abych vydržela trochu déle. Musím... zkusit obranu. Ano, obranu s ohněm. Až od senseie dostanu úder, budu se víc bránit... Snad to bude fungovat...
Ani jsem nedoufala v nějaký výborný výsledek. Věděla jsem, že jsem pro Raikena až příliš lehký soupeř. Chtěla jsem mu však ukázat, že se snažím být silnější a jemu rovnější.
Měla bych vyzkoušet jinou taktiku... Tohle mi nepomůže ani proti trochu rychlejšímu soupeři... Pomalu jsem začínala přemýšlet nad jinými variantami, jak vést tento boj. Alespoň tak, abych vydržela trochu déle. Musím... zkusit obranu. Ano, obranu s ohněm. Až od senseie dostanu úder, budu se víc bránit... Snad to bude fungovat...
Ani jsem nedoufala v nějaký výborný výsledek. Věděla jsem, že jsem pro Raikena až příliš lehký soupeř. Chtěla jsem mu však ukázat, že se snažím být silnější a jemu rovnější.
Killunia- Chuunin
Shinobi
Pred jej úderom mohla zazrieť už iba môj letmý úsmev. Po ňom už udrela iba do vzduchu, zatiaľ čo ja som sa len tak vyparil preč. V tom momente som sa objavil za ňou, otočený k nej čelom. Vystrel som ľavú ruku, a s otvorenou dlaňou som ju udrel ako Hyuuga do chrbta, nechcel som útočiť päsťami, zbraňami alebo niečím podobným, to by som jej nespravil. Ale takto to mohla aspoň zobrať tak, že keby je v priamom boji proti podobnému protivníkovi ako ja, už by bola zasiahnutá. Po tomto údere som ustúpil o dva či tri kroky dozadu, a pozoroval som ju, ako nato zareaguje.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Přišel jsem na cvičiště. Založil jsem ruce a porozhlédl se kolem. Sám jsem nikdy senseie neměl, co jsem uměl, mě naučil otec a to ne zrovna vybíravým způsobem. Svoje studenty asi těžko budu učit, že co nezabiješ, to zabije tebe.
Ušklíbl jsem se, kdepak můj otec, to byla třída! Divím se, že jsem po tom všem vlastně v celku normální, až na jistý odchylky, samozřejmě... ale to co jsem, jsem stejně jen díky němu.
Ruce z kapes jsem nevyndal, ani když jsem se otáčel na Shinjira. Pozvedl jsem obočí. Teprve, když tu nebyla Suki a já neměl tedy na koho koukat, jsem se na něj podíval pořádně.
"Takže.. co, že to umíš?"
Ušklíbl jsem se, kdepak můj otec, to byla třída! Divím se, že jsem po tom všem vlastně v celku normální, až na jistý odchylky, samozřejmě... ale to co jsem, jsem stejně jen díky němu.
Ruce z kapes jsem nevyndal, ani když jsem se otáčel na Shinjira. Pozvedl jsem obočí. Teprve, když tu nebyla Suki a já neměl tedy na koho koukat, jsem se na něj podíval pořádně.
"Takže.. co, že to umíš?"
Kami Atsushi- Počet príspevkov : 421
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Sel jsem za nim no co stejne akorat byla nuda. Takze jsem jej nasledoval no bylo to celkem zajimave. Kdyz jsem sel za nim cestou jsem si zacal na zapesti pripevnovat Dyky.
"Taijutsu, Ninjutsu by slo taky."
Pane boze ten ma kratkou pamet. povzdychl jsem si v duchu a potom se postavil do strehu a vyckaval co se bude dit. Vice mene jsem boj fakt nemel rad akorat stim byly problemy.
"Taijutsu, Ninjutsu by slo taky."
Pane boze ten ma kratkou pamet. povzdychl jsem si v duchu a potom se postavil do strehu a vyckaval co se bude dit. Vice mene jsem boj fakt nemel rad akorat stim byly problemy.
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Na cvičišti jsem seděl Bůh ví jak dlouho a nedělo se snad nic. No kromě toho, že se tu za tu dobu vystřídalo několik desítek ninjů, kteří různě trénovali a podobné věci. Já bych taky šel trénovat, jenže jsem moc nebyl na tréninky o samotě. Raději vždy s někým, ať už to byl otec, matka nebo kdokoliv jiný, který něco uměl. Už jsem si řekl, že půjdu někam pryč, ale v tom se objevil Shinjiro a nějaký chlápek. * Že by nový sensei? Co se stalo s Hiroshim? * pomyslel jsem si a ušklíbl se. A co kdybych nového senseie trochu vyzkoušel? Vytáhl jsem kuši, vložil dovnitř šipku, na větvi si stoupl, ale stále mě zakrývaly listy a vystřelil jsem na Kamiho, míříc mu kousek od hlavy.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Klan: /
Vyndal jsem ruce z kapes s tím, že teda asi vážně začnu něco dělat, když už jsem se sem dokopal, už jsem otvíral pusu, ale vzhledem k tomu, že jsem si všiml, jak na mě něco letí, přehodnotil jsem svůj žebříček priorit a hbitě střelu odklonil kostí, která vyjela z mého zápěstí. Byl to poměrně rychlý okamžik, zároveń jsem se odrazil a poměrně slušnou rychlostí se přemístil tam, odkud střela letěla.
Přiložil jsem kost ostrou jako břitva na hrdlo toho člověka, co mě chtěl zasáhnout, když jsem si všiml, že je to taky dítě!
Chvíli jsem na něj nechápavě koukal, než jsem zkřivil obličej a zabědoval. "Neříkej mi, že patříš k němu?!"
Přiložil jsem kost ostrou jako břitva na hrdlo toho člověka, co mě chtěl zasáhnout, když jsem si všiml, že je to taky dítě!
Chvíli jsem na něj nechápavě koukal, než jsem zkřivil obličej a zabědoval. "Neříkej mi, že patříš k němu?!"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Sipka letici z kuse a uz my bylo jasny kdo by to tak mohl byt. No jiste a ja myslel ze budu mit krasny klidny trenink .Zase jsem se jednou spletl no jo zivot. Tak jsem cekal az se neco vyklube. A stal tam jak kul v plote.
Shinobi
Moc mě nepřekvapilo to, že střelu ten chlápek odklonil, spíše mě udivilo jak. Buď to byl nějaký úplný mistr Genjutsu, takže mě do něj chytil, když jsem vystřelil, a nebo je to nějaký genetický pokus, který dokáže vysouvat své kosti ven a dovnitř podle toho, jak se mu to zlíbí. Na jeho pozici jsem čuměl do doby, dokud jsem neměl kost u krku. Stále jsem přemýšlel jestli je to jedno velké Genjutsu, nebo jestli je to vážně jeho schopnost. " Jo jo patřím... bohužel jsme byli přidělení do stejného týmu... a pokud se nepletu tak vy jste zřejmě náš nový sensei.... " odpověděl jsem mu s úšklebkem.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Klan: /
Kost už dávno zmizela v kůži, když jsem se plácl do čela. Já tu Hokage ZABIJU!! Podíval jsem se na něj a vzdychl. Takže budu muset zmrzačit dva, aby mě zbavila týhle stupidní hodnosti.. skvělý!
Seskočil jsem na zem a podíval se na ty dva. Ano, nebyl jsem nadšený!
"Skvělý.. takže ještě nějaké překvápko mám čekat?" ušklíbl jsem se, ale pak jsem zavrtěl hlavou. "To je fuk.. takže jak, že se to vlastně jmenujete..? A ty-" ukázal jsem na Kyaoshiho. "Co teda, kromě střílení do lidí, umíš?"
Seskočil jsem na zem a podíval se na ty dva. Ano, nebyl jsem nadšený!
"Skvělý.. takže ještě nějaké překvápko mám čekat?" ušklíbl jsem se, ale pak jsem zavrtěl hlavou. "To je fuk.. takže jak, že se to vlastně jmenujete..? A ty-" ukázal jsem na Kyaoshiho. "Co teda, kromě střílení do lidí, umíš?"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Me Jmeno je Shinjiro. A Nejak nepochazim z Konohy a dalsi prekvapka nevim."
To asi bylo vse no sice pravda byla ze sem Hyuuga a vlastne z Konohy pochazim. Ale to jsem zatim nevedel. Ma nevlastni matka me sice ucila si zakryvat oci i celo ale ja nemel tuseni proc a nemel jsem duvod zpochybnovat to. Myslel jsem si ze ji jde o me dobro tak proc ne ze. Nakonec jsem se jen tak poskrabal na hlave a cekal az se to trosku rozhybe.
To asi bylo vse no sice pravda byla ze sem Hyuuga a vlastne z Konohy pochazim. Ale to jsem zatim nevedel. Ma nevlastni matka me sice ucila si zakryvat oci i celo ale ja nemel tuseni proc a nemel jsem duvod zpochybnovat to. Myslel jsem si ze ji jde o me dobro tak proc ne ze. Nakonec jsem se jen tak poskrabal na hlave a cekal az se to trosku rozhybe.
Shinobi
Strana 19 z 32 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32
Similar topics
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Prostory v hoře
» Tréninkové prostory