Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostory

+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters

Strana 25 z 32 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32  Next

Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 25 Empty Tréninkové prostory

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 20:06

First topic message reminder :

Tréninkové prostory - Stránka 25 781px-Third_Training_Ground

Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 25 Empty Re: Tréninkové prostory

Příspěvek pro Tasai Fri 15 Mar - 22:03

Zase sám...a zase trénovať...čo iného sa dá v tejto dedine robiť...nič... povzdychol som si mal som tu dostatok priestoru. Teda až čo som podišiel na odlahlejší kus tréningového poľa, kde som mal hlavne priestor a pokoj. Zložil som pečate a vyvolal som klonov, ktorý použili henge, premenili sa na najrôznejšie temné stvorenia ktoré sa ukrývali v mojej duši vďaka Kuramovi. Len čo sa tak stalo vytiahol som meče. Tréninkové prostory - Stránka 25 Tumblr_ma1o2dR8O31qecah3o1_500
Tak fájn, poďme na to... sebaisto som si dodal sám pre seba a pripravil som sa, bol som vo svojom bojovom postoji. Len čo som sa zhlboka nadýchol a vydýchol a všetko okolo stíchlo, mihol som sa a so mnou aj tie stvorenia ktoré sa rozbehli proti mne aby ma zranili. Nemohli mi dať ani jeden zásah, to bol môj cieľ, jednoducho nemohli, inak by celý môj tréning musel začať od začiatku. Bolo ich veľa a rýchlosťou som to zvládal len tak tak. Rýchlejšie...musím byť rýchlejší, rýchlejšie.....rýchlejšie...!!! stále mi výrilo hlavou. Až sa mi nakoniec podarilo poraziť všetky stvorenia až na jedno, jedno ktoré bolo zo všetkých najohavnejšie, a denno denne ma strašilo v nočných morách. Rozbehol som sa naňho a začal som ho neľútostne sekať, jednu ranu vystriedala ďalšia, ďalšia a ďalšia. Tréninkové prostory - Stránka 25 Tumblr_ma5idx6Yr21rwuhxso1_500
Konečná...K.O.!!! zakričal som z plných pľúc a ešte silnejšie a s ešte väčšou nahromadenou silou som ukončil jeho existenciu. Tréninkové prostory - Stránka 25 Tumblr_mdbr1inoTq1qm04xro6_r1_500. Potom som kvacol dozadu na zadok a spokojne sedel a snažil sa ustáliť si zrýchlení dych. Sledoval som zem kde pred chvíľou stál tvor ktorého som odrovnal. Bol som unavený...ale šťastný, dosiahol som to...dosiahol som vyššiu úroveň svojho umenia. Som čoraz bližšie k svojmu cieľu. Po nabratí dychu a pozbieraní sa zo zeme som si meče dal naspäť a vykročil som si domov. Najesť sa, odpočinúť si...a osláviť to, hoci sám kedže sa mama ešte nevrátila ale aj tak...

(Presun)
Tasai
Tasai

Počet príspevkov : 454

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sat 16 Mar - 22:09

Ddorazila jsem s Naem zpátky na cvičiště, kde jsem Raikena viděla naposledy, než jsme šli do Ichiraku, nebylo to až tak dávno, tak jsem doufala, že ho tu někde potkám, vážně, hryzalo mě svědomí a musela jsem mu nějak poděkovat, ne musela, já i chtěla! Zastavila jsem se a porozhlédla se, na cvičišti už byla tma, jen pár tmavých postav trénovalo, díky svitu měsíce jsem rozpoznala tu dívku, co mě napadla a poblíž ní Raikena. Chtěla jsem tam jít, když v tom mi pohled zabloudil k jezírku, a tam byl další Raiken! Nevěděla jsem teď ke komu jít, ale vzhledem k tomu, že jsem té dívce nechtěla brnkat nervy ještě víc, vydala jsem se k tomu, co seděl u toho jezírka. Zjevně mě nevnímal a seděl otočený zády, tak jsem se za ním zastavila a trochu si odkašlala, zatímco Naa položila díky písku vedle, chrněl jako batole nevědíc o světě!
"Etto.. Zdravím.." Nějak jsem nevěděla, jak začít.
No tak, Yo!
"Já, Nao usnul a tak nějak nevím, kde bydlí a budit se mi ho nechce, nevíš to tak náhodou?" Chtěla jsem zase vykat, ale včas jsem se zarazila. Měl o něj starost v nemocnici, myslela jsem, že to bude vědět a zfouknu tak problém s Naem i s načnutím rozhovoru.
"Můžu si přisednout?" Zeptala jsem se a ukázala na místo vedle něj, jen jsem se mile pousmála.
"Já eh, no, chtěla jsem ti poděkovat. Kdybys nepřišel na to cvičiště včas.. Asi by to nedopadlo dobře.." Byla to moje chyba, nebránila jsem se, byla jsem vyčerpaná, ale musela jsem mu poděkovat.
"Jako poděkování jsem ti přinesla rámen.." Nevinně jsem se uculila, ne, nebyl to úplatek! A podala mu jednu misku. Potom jsem se nervózně podrbala v blonďatých vlasech.
"Nějak rychle se množíš! Nevěděla jsem, za kým jít, snad jsem ale narazila na originál!" Hlavou jsem kývla za sebe, na trénující dvojici. On a ta dívka a asi ještě někdo.
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sat 16 Mar - 22:24

Posedával som v tichosti, hladiac na jazero pred sebou. Mal som pocit, že tu aj zadriemem. Nič-nerobenie u mňa tak vlastne skončilo vždy, takže som vedel, že to bude aj teraz tak. No na milé prekvapenie, objavila sa tu Yoko, spolu s Naom, ktorý už ale tak živo nevyzeral. Kukal som, ako si príjemne pospáva, načo som dvihol oči na Yoko. Zdravím. Zamrmlal som, s narastajúcim úsmevom. Ako som aj myslel, dozvedel som sa, že Nao asi zaspal, a asi potrebuje pohodlie postele. Yoko prišla k tomu najsprávnejšiemu! Pravdaže viem! Nao väčšinou prespáva u mňa. Usmial som sa, a letmo som po Naovi zase kukol. Občas som mu závidel, že tak hocikedy zaspal, pravdaže z únavy. To ja som býval často unavený, a nie a nie zaspať! Pohľad sa mi ale hneď vrátil k Yoko, keď sa spýtala, či si môže prisadnúť. Prikývol som, a trochu som sa posunul, uvoľniac jej už vysedené, teplučké miesto v tráve xD. Posadil som sa do tureckého sedu, a už som sa otočil k nej, nie k jazeru. No, rád som ti pomohol. Som rád, že som to aj vôbec stihol. Keby sa tak nestalo, vyčítal by som si to do smrti! Trochu rozpačito som sa pousmial, a poškrabal som sa vo vlasoch, načo mi do ruky dala misku rámenu. V očiach mi to len tak zablesklo, hladný som bol jak vlk! Ďakujem! Spokojne som na ňu hodil úsmev, ale ešte som rámen nenačínal. Nechal som si ho radšej na potom, až keď budem hladom doslova umierať! Nakoniec sa zmienila asi o klonoch...nie asi, určite! Noo, tamto ten je klon. Aj všetci ostatní. Len ja som originál! Uškrnul som sa na ňu, a prstom som si popichal po hrudi, načo som už pravdaže zase mapoval svoje malé okolie, čiže len Naa, Yoko, jazero, a misku...
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 570

Shinobi
Klan: Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sat 16 Mar - 22:51

Posadila jsem se teda vedle něj, pravda přímo na to hezky vyhřáté místečko xD A potom se široce usmála, zároveň, ale u úlevně vydechla, nechtěla jsem ho budit a hledat, kde bydlí se mi nechtělo, zároveň jsem ho nechtěla nechávat někde napospas.
"Tak to jsem natrefila na tu nejsprávnější osobu! Mohl bys ho teda vzít k sobě? Klidně ti tam dopomůžu, díky písku mě to nestojí žádnou námahu." Pousmála jsem se, podívala se na Naa a potom i na Raikena, byli si podobní.
"Nevím, jestli jsem se už neptala, ale jste příbuzní? Já jen, že jste si hodně podobní.." Pousmála jsem se, pocházela jsem ze Suny, o klanech a dějinách Konohy jsem věděla jen to základní.
"A vážně, vděčím ti za život, tohle je to nejmenší čím to můžu splatit.." Podotkla jsem a mile se usmála, vlastně já se usmívala skoro pořád.
"A já.. Omlouvám se.. Asi jsme té dívence něco udělali, bude v pořádku?" Trochu starostlivě jsem pohledem střelila ke klonu a jí, když na mě zaútočila, vážně mě to překvapilo.
"Tak to jsem ráda, že mluvím s originálem a ne s kopií, kterých máš koukám dost a ty sám si můžeš pěkně relaxovat, co? Fikané!" Zakřenila jsem se.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sat 16 Mar - 23:02

Chvíľku som ju sledoval, ako sa spokojne usádza. Mal som aspoň istotu, že neprechladne, keď sedela na vyhriatom xD. A žeby som prechladol ja mi bolo teda jedno, aj tak za mňa pracovali klony! Jop, to teda natrafila!...Vezmem-vezmem. Krátko som prikývol, a misku rámenu som si položil na zem, vedľa mňa. Nemusíš sa obťažovať, s tým pieskom. Vieš predsa, že dokážem Naa odniesť najrýchlejším spôsobom! Pobavene som sa na ňu uškrnul, a oprel som sa rukami o zem, trochu sa zakloniac dozadu. Potom som sa tak...zvláštne usmial, akoby...no, nedalo sa to proste asi popísať. Som jeho strýko. Napriek tomu, že som dlhý čas o tom, že sme rodina netušil, sme si až príliš blízki. A som zato rád, Nao totiž dlho nemal nikoho, čo sa rodiny týkalo. Nuž, a ja som nato predsa len prišiel. Trošku som sa rozrečnil, no asi fakt iba trošku, taký Nao by toho nakecááál xD. Ponechal som si ten nepopísateľný úsmev, a z oblohy som sa pozrel na Yoko. Už toľko neďakuj, to by spravil snáď každí. Pokýval som hlavou, aby som svoje slová uistil, a nato som zase prehodil pozdrav inde. Tentoraz na klona a Arisu. Mala by byť v poriadku, len je asi stále vystrašená. Nabudúce by ste mali bojovať...jemnejšie. Bola to taká menšia prosba, ale bolo to len k dobrej veci! To som sa vrátil pohľadom späť k Yoko. Hej no, klonov som rozoslal po celej Konohe, a ešte aj mimo ňu. Ja som akosi zistil, že sa nemôžem nikam hnúť, pretože sa vždy niečo zomelie, a musím sa vrátiť. Uškrnul som sa, možno to bola len výhovorka, no ja som to tak proste videl...
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 17 Mar - 19:41

Nakonec mi to došlo, nemusím jít až k němu, zvládne ho tam odnést sám, nejdřív mi to nedošlo. Tak jsem přikývla.
"Dobře, tak ho vezmi. Až se probudí, tak mu vyřiď, že mě najde u brány nebo někde po vesnici.." Podotkla jsem a pousmála se, než jsem si také sedla do tureckého sedu a pozorovala okolí, chvilku mlčela, otočila se na Raikena a zase spustila.
"Strýko? Hai, Nao je člověk, co chce všem pomoct a všem dokázat, kdo je. Nezvládne ale všechno sám, nikdo nedokáže věci sám.. I když si to myslí. Takže mu musíme nenápadně pomáhat.." Mrkla jsem na Raikena, aby to dělal vážně nenápadně!
"Eeeh, my jsme nechtěli, Nao mě chtěl porazit, strašně zesílil, donutil mě použít Shukaka. Kdybych věděla, že tohle udělá, nevyvolala bych ho.." Ne, nebyla jsem na to pyšná, sklopila jsem pohled ke svému rámenu ve své ruce a rozhodla se, že Shukaku zůstane zase na hodně dlouhou dobu pod pokličkou.
"Ale normálně takhle nebojuji! Aby sis nemyslel, že jsem tak krvelačná a tak noo.." Eh, zase jsem se do toho zamotala, zuřivě jsem máchala rukama kolem sebe, abych mu to vyvrátila, já byla křehká duše, někdy.
"Ještě, že to zvlándeš tak rychle!" Podotkla jsem radši k jeho poslední větě.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sun 17 Mar - 20:04

Pousmial som sa, a len som ju tak sledoval. Pobavene som sa trochu zasmial, keď tak zúrivo máchla rukou, a pokýval som hlavou. Neboj, pochopil som to. Uistil som ju s ďalším úsmevom, a uchopil som misku rámenu zase do ruky. Aspoň ma ohrieval no! Potom som sa ale trošku zarazil, a zase som na ňu kukol. Um, kam sa vlastne teraz chystáš? Spýtal som sa, pričom som už aj vstával. Pristúpil som k Naovi, k nemu som si čupol a ešte raz som pozrel na Yoko. Vieš, keď jedávam rámen, tak je to buď s Naom, alebo s mojou sesternicou...nikdy nie sám...a keďže je sesternica preč, a Nao spí... Dostával som to zo seba jak z chlpatej deky, a to som koniec vety ani nepovedal! Dúfal som, že jej to pozvanie vlastne dopne aj samo, a radšej som pozrel na Naa. Podložil som mu ruku pod krk, a druhú pod nohy v časti kolien. Už sa stačilo len dvihnúť, a zmiznúť, pravda ešte som ale na niečo čakal...
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sun 17 Mar - 20:28

Přestala jsem máchat rukama, když mě ujistil, že to chápe. Někdy jsem měla až moc přehnané reakce, to jsem věděla sama, jen jsem si to neuvědomovala zrovna v té chvíli. Když se zeptal, chvíli jsem mlčela, sledovala ho a pokrčila rameny.
"Nechystám se teď nikam, nejspíš hledat Pili.." Povzdechla jsem si, to bude hledání na celou noc! Mám totiž haldu času než všechno vyřídí. Potom ale zmínil o Rámenu a vzal Naa. Chvíli mi to v hlavě šrotilo, no jo blondýna se pozná, ale potom mi to došlo a prudce jsem zčervenala.
"Eeeh, ettoo.. Tak jestli ti to nebude vadit.." Podotkla jsem.
"..Tak bch šla ráda.." Pousmála jsem se a taky se pousmála.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sun 17 Mar - 20:34

Stál som tam s Naom v rukách, a sledoval som, ako reaguje. Ale potešilo ma, že to pochopila, a nemusel som zo seba dostávať ten zvyšok vety! Pravdaže, očervenela, čo ma trošku prekvapilo, no myslím že by sa to stalo aj mne, keby tú vetu aj dokončím. Teraz som sa iba pousmial, a lepšie som chytil Naa, aby mi ešte nespadol! Ehm...chyť sa ma. Nech nemusíme ísť pešo, vieš... Ozval som sa, a trošku som sa k nej prikrčil, nech nemusí ani vstávať. Stačilo, aby sa ma len chytila, a hneď sme zmizli preč. Nao sa postieľke určite poteší! xD
~Presun~
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yutaka Yamanaka Mon 18 Mar - 19:12

Dorazil som na toto miesto kde som sa porozhliadol po okolí a len som si povzdychol.
Môžem vedieť ako sa volajú tý z môjho týmu keď neviem ako vyzerajú! Posťažoval som si pre seba v hlavne a začal som čítať svitok ktorý som mal pri sebe. Po tom ako som to dočítal som dúfal že všetkému chápem a pustil som sa do tréningu techniky Okasho.
Yutaka Yamanaka
Yutaka Yamanaka

Počet príspevkov : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Wed 20 Mar - 23:32

Arisu

Sedla jsem si na zem a začala oddychovat. Měla jsem dost všeho. Každý na mě koukal jako na obludu a ikdyž mi chtěli pomoct, nedopadlo to moc dobře. Když mi Raiken-san zastavil v útoku, proletěla sem část cvičiště a namlátila si. Byla jsem sklíčená a opravdu jsem si v tuto chvíli přála aby mě někdo obejmul. Bohužel bylo to asi jen mé zbožné přání a nic co byc se mi mohlo splnit. Pro nikoho na světě sem nic neznamanala. Nebo mi to alespoň tak přišlo.
Je mi opravdu líto že žiju a přitěžuji lidem v mém okolí. Kapky slz se rozbíjeli o zem podemnou. Některé přistáli na zkrvavenách šatech a některé an čepeli mého nože. Alespoň se mi smyla ta ktev z obličeje. Vypadala sem opravdu žalostně.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satsuki Aizawa Fri 22 Mar - 20:12

Dorazila jsem na cvičiště, jako obvykle jsem zamířila přímo k jezeru. Proč? Protože trénovat Katonové plošné techniyk jde jen u vody, jestli nechci zničit půlku cvičiště a založit v Konoze požár. To jsem vážně nechtěla, cvičiště jsem měla ráda, bylo na něj spoustu vzpomínek, ale bohužel i těch zlých. Jen jsem si povzdechla a pousmála se, potom jsem se protáhla, proběhla, abych se rozhýbala a automaticky začala skládat pečetě na první Katonovou techniku, a potom další. Musela jsem to trénovat, už kvůli tátovi. Chunninem jsem byla už moc dlouho..
Satsuki Aizawa
Satsuki Aizawa

Počet príspevkov : 506

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Fri 22 Mar - 20:52

Cvičiskom sa prehnal vietor, keď som sa na ňom objavil aj ja. Pomaly, potichu som sa vyplížil z Raikenovho domu kde som nechal tie dve hrdličky hrkútať, následne čoho som si prišiel pozrieť škody po súboji, ktoré sme s Yo po sebe zanechali. Samozrejme už sa všetko stavalo nanovo, ale moje kroky neviedli pomáhať, ale viedli k osobe trénujúcej pri jazere. Vedel som presne kto to je, stačilo podísť bližšie, chytiť za rameno a zoširoka sa Narutovsky usmiať. „Ahoj Satsú~cháááán..“
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Počet príspevkov : 1090

Shinobi
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Sat 23 Mar - 17:16

Nad okolníma událostma jsem hluboce povzdechl. "Ahh.. zajímalo by mě kdy se dostanem k tomu tréninku." Zamumlal jsem si pro sebe, i když nastala situace nebyla možná vhodná pro trénink, já se však držel svého názoru. Zrazu nastalo ticho až do doby dokud nezačali debatovat nějací dva shinobi. Pote se připojili i ostatní, a tak se okolní atmosféra stala hlučnější. Což bylo nejspíš dobře. "Jestli nechceš být přítěží lidem, měla bys začít trénovat, abys svůj momentální dluh vůči lidí, kteří se o tebe starají, splatila." Řekl jsem k Arisu. Nebyl jsem spokojen z její náladou, zvlášt protože v tomhle stavu nebyla schopna trénovat.
Goro Aburame
Goro Aburame

Počet príspevkov : 111

Shinobi
Klan: Aburame

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Mon 25 Mar - 21:46

Klon
Došli sme s Kenjim tréningových priestorov. Nemienila som hneď začať s tréningom, najprv sa musíme poriadne zoznámiť, nie? Sadla som si teda do trávy a naznačila som Kenjimu, aby si sadol oproti mne. Tak teda, keďže si v mojom tíme, musíme sa najprv zoznámiť. Vedieť len meno, priezvisko a vek jednoducho nestačí. Pokrčila som ramenami. Tak teda začnem...Takže meno hovoriť nemusím, to už vieš. Mám 25 rokov, a špecializujem sa na Ninjutsu, Taijutsu a Iryo Ninjutsu. Mojim Kekkei Genkai je Mokuton, čiže element dreva. Na chvíľu som sa odmlčala...Mám rada zvieratká; čierne, ružové ruže a Sakury; z jedál asi najviac obľubujem Sukiyaki. Čo sa týka koníčkov, tak rada čítam, športujem, pozorujem hviezdy, trénujem...Je toho veľa. Pokrčila som ramenami. Nemám rada namyslených a arogantných ľudí, pytliakov...Tiež z duše neznášam papierovanie a sedenie v kancelárii. Uškrnula som sa, bola to svätá práca. Práve kvôli týmto dvom veciam svoju prácu neznášam, ale to je už jedno. Snažím sa to proste vydržať.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Shizuko Tue 26 Mar - 11:09

Sednúl jsem si "Takže mám 17 roků, Kekkei Genkai nemám žádný. Nejraději mám rád čokoládu, ovoce, nějakou tu zeleninu, děti, mám rád pořádný tréning, jsem trpělivý a mám rád sport, rád pozorují západ slunce, když něco dělám tak to dotáhnu až dokonce, umím dobře Taijutsu...když jsem byl malý hodně jsem to trénoval." Pak jsem se zamyslel co bych ještě řekl "Jo a nemám rád lidí kteří dělají zlé věci jiným...už nevím co bych řekl...hmm to bude asi vše" doufám že jsem na nic nezapomněl.

Kenji Shizuko
Kenji Shizuko

Počet príspevkov : 46

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 26 Mar - 15:05

Klon
No dobre, takže to by sme mali. Veselo som sa usmiala. Budem sa ťa snažiť čo to naučiť a motivovať, avšak väčšinu práce si budeš musieť odviesť ty sám. Záleží len na sile tvojej ohnivej vôle a tvojho sna, pokiaľ teda nejaký máš. Pohľad som uprela do neba. Keď ma trénoval Sensei, tiež som sa musela spoľahnúť len na svoje vlastné sily. Musíš si stanoviť cieľ, za ktorým si pôjdeš, nech sa už stane čokoľvek. Mojim cieľom kedysi bolo stáť sa jedným z najsilnejších shinobi. Teraz však neviem, či ním som, ale viem, že som urobila všetko preto, aby som svoj cieľ dosiahla. Kedysi mi Majster povedal tieto slová...Pravou silou pravých shinobi nie je sila, techniky, inteligencia či rýchlosť, ale láska, horiaca v našich srdciach. Pretože ona jediná má moc urobiť nás silnejšími...Keď prelievame pot, vzácnu krv a chakru za tých, ktorých máme radi. Úsmev sa mi rozšíril, pretože sa mi v mysli premietali rôzne obrazy, spomienky, na Majstra. Áno, chýbal mi. Kto vie, kde sa teraz fláka, ale to je teraz jedno. Pamätaj si tieto slová... Sklopila som pohľad a jemne prechádzala prstami po stonke snežienky.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Shizuko Tue 26 Mar - 15:29

Rozvážlivě jsem ji poslouchal, Pak jsem si to rozvážil "Budu si ty slova pamatovat". Sklonil jsem hlavu a přemýšlel jsem kde teď jsou asi moji rodiče...dlouho jsem je neviděl, od té doby co jsem se na náměstí ztratil, jsem je neviděl. Škoda že si jejích tvář nepamatujů. Potom jsem se podíval na Hokage a usmál jsem se "Tak co budeme dělat teď?"
Kenji Shizuko
Kenji Shizuko

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 26 Mar - 15:41

Klon
Usmiala som sa, snáď si to poriadne vryje do mozgu. Majster mi vždy vravel, že láska je najdôležitejšia...Je to cesta k mieru, ktorý sa tak snažím nastoliť. Ale vždy sa niečo dose*ie, vždy tu je niekto...Kto celú túto harmóniu naruší.
No, takže by sme teraz mohli začať vlastne s tréningom. Skúšať ťa nemusím, stačí mi to, že sa špecializuješ na Taijutsu. Vyskočila som na nohy. Mohla by som ťa naučiť niečo, čo sa ti raz bude v Taijutsu hodiť...Aj keď je to určené skôr pre medikov, ale myslím, že by si sa to mohol naučiť aj ty. Predvediem ti to... Pristúpila som k najbližšiemu stromu, a udrela som doň s päsťou takou silou, že sa okamžite prelomil napoly a spadol na zem. Ak sa naučíš aspoň čiastočne zvyšovať svoju silu chakrou, dokážeš narobiť svojim protivníkom riadne škody. Na chuuninkách sa ti to bude hodiť...Neskôr ťa naučím, kde presne máš nepriateľa s touto silou zasiahnuť, aby si mu spôsobil čo najväčšie škody. Na chvíľu som sa odmlčala. Teda, pokiaľ sa niečo také chceš naučiť...Je to na tebe, ja ťa do ničoho nutiť nebudem.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Shizuko Tue 26 Mar - 16:06

Postavil jsem se "Já bych se to rád naučil" a pak jsem se usmál.
Kenji Shizuko
Kenji Shizuko

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 26 Mar - 16:18

Klon
Výborne! Techniky, ktoré vlastne k tomuto bojovému štýlu patria, ti dám neskôr. Teraz ti vysvetlím, ako to vlastne celé funguje! Povzdychla som si a trochu poodstúpila od toho stromu. Celé tento bojový štýl stojí na tom, ako dobre vieš chakru ovládať. Založila som si ruky na hrudi a mierne sa usmievala. Nahrnieš si ju proste do ruky a udrieš...Môže to znieť jednoducho, ale pravda je, že pre začiatočníkov to je dosť ťažké. Pokrčila som ramenami, spomenula som si na svoje začiatky, kedy som si vlastne pár krát zlomila ruku. Skús to na tamtom strome... Ukázala som na strom, ktorý nebol až taký hrubý. A moja rada je, neudieraj príliš silno dovtedy, dokým si nebudeš istý, že to zvládneš. Mohol by si si totiž nedajbože zlomiť ruku. Síce by som ti to vyliečiť mohla, ale nie úplne, takže by si musel nejakú tú chvíľu odpočívať. Upozornila som ho. Ja som robila presne tú chybu, že som udierala silno a vypomstilo sa mi to.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Shizuko Tue 26 Mar - 16:40

Kývl jsem hlavou "Tak jdu na to" nebyl jsem si jistý jestli to zvládnu, nahrnul jsem chakru do ruky a po chvíli jsem udřel do stromu ale ne tak silně...strom se ani trochu nehnul jen se zatřesl. "Jak to vidím budu to ještě dlouho zkoušet" a zasmál jsem se.
Kenji Shizuko
Kenji Shizuko

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 26 Mar - 16:46

Klon
Oprela som sa chrbtom o strom vedľa a pousmiala sa. No to budeš musieť. Vyžaduje si to veľa cviku, ja som na tom nebola o nič lepšie ako ty. Uškrnula som sa, ešte si pamätám, že keď som neprelomila strom napoly, tak som skoro od toho hnevu zinfarktovala. Proste som chcela byť hneď najlepšia. Bola som čudný človek.
Ak máš na to aspoň trošku talent, a často s touto silou budeš trénovať, možno keď budeš starší, tak dosiahneš úroveň Tsunade...A to už niečo znamená. Tsunade mala takú obrovskú silu, že jediným úderom dokázala zabíjať. Túto úroveň som vlastne dosiahla i ja sama, ale myslím, že to pred ním netreba vyťahovať. Zatiaľ.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Shizuko Tue 26 Mar - 17:13

"Zkusím to znova" nahrnoval jsem chakru do ruky...vzpomněl jsem si co mi řekl můj děda, že se nemám nikdy vzdávat. Udeřil jsem znova do stromu...ale zase nic, jen to trochu křáplo a bylo to trochu prasklé, zabolela mě ruka "agrr"...naneštěstí nebolelo to až tak, po chvilce bolest přestala pomalu ustupovat.
Kenji Shizuko
Kenji Shizuko

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 26 Mar - 17:18

Klon
Vidíš, že ti to ide! Tleskla som rukami a v okamihu sa objavila pri ňom, pričom som ho potľapkala po pleci. Ak sa ti tak bude dariť aj naďalej, čoskoro to budeš mať zmáknuté a na chuuninkách to pekne ostatným natrieš. Uchechtla som sa. Stále si však musel dávať pozor, aby si náhodou nezlomil ruku...Môže sa mu to stať, aj keď nebude ten strom trieskať z celej svojej sily. Ale keby niečo, tak som tu, takže sa nemal vlastne čoho obávať.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content