Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostory

+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters

Strana 13 z 32 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 32  Next

Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 13 Empty Tréninkové prostory

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 20:06

First topic message reminder :

Tréninkové prostory - Stránka 13 781px-Third_Training_Ground

Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 13 Empty Re: Tréninkové prostory

Příspěvek pro Michiko Sat 29 Dec - 16:34

Neuniklo mi že se ušklíbl a podivně se zatvářila když se otočil a šel. Bavit se na účet nanuka to by mu šlo.. Takhle myšlenka mi připomněla že je mi vlastně kosa a vydala jsem se pomalu za ním. Rychleji jsem nemohla...na to jsem byla až moc zmrzlá.
-Přesun-
Michiko
Michiko

Počet príspevkov : 213

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Chokuchi Akimichi Sat 29 Dec - 21:19

Keď Raiken odprezentoval svoju ponuku na jedlo, vyzeral som ako malé dieťa, ktoré si pod stromčekom nájde hromadu darčekov. Kým som sa stihol spamätať, tak už Raiken vyrazil a následovala ho aj tá neznáma. Chvíľu som uvažoval či pôjdem aj ja, ale po mojej 2-sekundovej úvahe som sa rozhodol, že pôjdem aj ja. Ak sa nenahneváte, pôjdem aj ja. Povedal som a išiel za Raikenom.

-Presun-
Chokuchi Akimichi
Chokuchi Akimichi

Počet príspevkov : 61

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 30 Dec - 9:40

Nikdo mi po nějaké době neodpovídal tak jsem se rozhodl, že půjdu za nimi. " Killunio, pojď taky. Přece tě tu nenecháme " Hodím po ní přátelský úsměv a vydám se směrem za ostatními a doufám, že nás bude následovat. " Aaaa ta moje hlava, jak dlouho jsem byl zase mimo? " Mumlal jsem si pro sebe a pokračoval jsem v chůzi.

Přesun

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Sun 30 Dec - 20:19

Dokončila jsem obrat na rukou a přistála jsem pevně na zemi. Podívala jsem se na Katara a zakroutila jsem hlavou.
"Musím trénovat. Obnovit sílu klanu je pro mě až moc důležitá. A jinak než tréninkem toho nedosáhnu..." odvětila jsem a dala jsem se znovu do práce. Koordinace rychlých pohybů a ohně, který následoval mé ruce a nohy. Musím probudit zlatý plamen. A to co nejdřív. Nejlépe ještě před zkouškou, abych se s ním mohla alespoň sžít.
Nakonec jsem trénovala až do té doby, než jsem ucítila naprostou únavu. Věděla jsem, že už nemohu dále pokračovat, takže jsem se vydala zpět směrem do sídla. Za cvičištěm se nacházela pěšinka vedoucí k tajnému východu z vesnice. Cesta pak dále pokračovala až k majestátnímu sídlu mého klanu. Tam si budu moci odpočinout.

(přesun)
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 386

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Thu 3 Jan - 15:26

Kori s Mai doběhla asi o 2 minuty dřív než já. Vysadil jsem Mai z Kori a řekl jí aby se když tak posadila na lavičku a do ucha jí pošeptal aby fandila mě na a Kaori bučela! (xD) Jen jsem se pochychotl a s Kori šel ke třem kůlům, o jeden jsem se opřel a Kori se jen vznešeně dívala. Čekal jsem až někdo dá povel k útoku, už jsem se nemohl dočkat! Mai se jen usmívala a houpala nožkama tam a zpátky, protože ta lavička byla větší než ona, takže jí nožky vyseli.
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Počet príspevkov : 187

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 3 Jan - 16:12

Po nejakem bloudeni jsem se dostal az na treninkove prostranstvi. Tam jsem si ovsem sedl a pod strom a zacal podrimovat.
Shinjiro
Shinjiro

Počet príspevkov : 775

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satsuki Aizawa Thu 3 Jan - 18:38

Nakonec jsem dorazila na cvičiště a porozhlédla se kolem sebe. Kupodivu tu Hokage ještě nebyla, tak jsem zamířila k jejímu bratrovi. Nebo alespoň to jsem zaslechla, že jsou příbuzní. Tohle místo jsem navštovala docela často, ale je pravda, že mnohem záživnější je trénovat s někým než sama. Ani s Naem jsem si nezabojovala, to je fakt na nic.
Když jsem dorazila až k němu, rozhodla jsem se aspoň představit.
"Jsem Satsuki Aizawa.." Usmála jsem se mile a vyndala ruce z kapes. Bylo to rozhodně lepší než potom na sebe v boji křičet pozor ´hej ty´ a podobně.
"Ještě jsem ti chtěla říct, že jestli máš Suiton snaž se ho v boji prosím využívat co nejmíň. Dost by mi to ztížilo boj" Sensei tu ještě nebyla, takže jsem to říct mohla. Jedinou útěchou mi bylo, že jsme aspoň nebojovali na vodě.
Satsuki Aizawa
Satsuki Aizawa

Počet príspevkov : 506

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 3 Jan - 18:44

Došla som hneď za Satsuki. Už som sa nenormálne tešila na to, ako Hiroshimu jednu strelím...Počkať, jednu? Určite nie, tých rán bude určite omnoho viac! Usmiala som sa na Mai, ktorá sedela na lavičke. Dúfam, že nebude strelená ako ty, Hiroshi. To by ma už dočista porazilo! Zaujímalo by ma, po kom tú svoju strelenú povahu zdedil. Po mame ani po ockovi určite nie! Tak po kom? Nakoniec som len pokrčila ramenami a len sa pousmiala. Tak, keď už sme tu všetci, môžeme začať. Odskočila som od nich a postavila sa do bojového postoja. Chcela som, aby zaútočili prví....
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 3 Jan - 19:04

Na klidne mistecko pod stromm to tu uz nevypadalo. Probudilo me nejake mluveni. "Jashine to se ani tady uz neda spat!!!" Zarval jsem dost podrazdene A vyskocil na vetev stromu . Nejak jsem jeste nevnimal fakt ze to je hokage.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Thu 3 Jan - 19:30

Přistoupila ke mě ta dívka a představila se, konečně jsem věděl její jméno, takže to tak bylo i lepší. "Um...Hai, jmenuji se Hiroshi Senju, Suiton používám pouze letmo, teda, jenom na zranění." Usmál jsem se na ní, protože jediná technika jako samotná byla Suiton: Sai no Jutsu, které pouze léčilo rány. Konečně přišla ségra a já se přestal opírat. "Ééééé, jak střelený? to já doufám že Mai nebude takové pako jako jsi byla ty Onee-chan!" Zasmál jsem se a Kori se dala spolu semnou do útočného postoje. Já jsem samozřejmě začínat nechtěl, tak jsem to nechal na Satsuki, pak bych se přidal spolu s Kori a ukázal jak tu někomu doufám nakopu prdel! (xD)
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satsuki Aizawa Thu 3 Jan - 19:46

Jakmile nám dala Hokage pokyn k útoku, dvakrát moc se mi nechtělo. Přešlápla jsem na místě, za prvé, byl to cvičný boj proti Hokage a za druhé byla jsem ten, co raději přemýšlí než se bezhlavě vrhá do boje.
Kdy se z tebe stal srab Suki?
Ušklíbla jsem se, vytáhla kunai s připevněnými drátkem na konci a podívala se na Hiroshiho, jen jsem kývla, měla jsem totiž něco za lubem, jakmile to provedu musí jít za mnou a jeho zvířecí společnice mi jen hrála do karet.
Rozběhla jsem se na Hokage, kunai vyhodila do nejbližšího stromu, ale drátek si nechala u sebe. Za běhu jsem skládala pečetě. Zastavila jsem se až před Hokage a z úst vypustila oblak prachu, někomu by se mohl zdát obyčejný, ale opak, byl výbušný!
Neprostupný, nešlo přes něj nic vidět a obklopil celou Hokage.
Tréninkové prostory - Stránka 13 Tumblr_lw7d1w9w9u1r12d1bo1_r1_500
Z kapsy jsem hned na to vytáhla zapalovač a škrtla.
Tréninkové prostory - Stránka 13 Tumblr_lw7d1w9w9u1r12d1bo2_r1_500
"Katon: Hai Sek Shou!"
Ozval se ohlušující výbuch, jak prach, který se všude usadil okkamžitě vzplál. Výbuch zahalil celé okolí do štiplavého kouře, i mě zahalil, proto jsem se za drátek přitáhla ke stromu s tím kuaiem, co jsem předtím vyhodila, a tak se dostala z dosahu kouře.
Teď měl Hiroshi šanci! Neměla by to čekat nebo by měla být přinejmenším trochu mimo a než si uvědomí, co se děje, ten okamžik musí prostě vyjít. Aspoň jsem v to doufala.
Satsuki Aizawa
Satsuki Aizawa

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Thu 3 Jan - 20:05

Když Satsuki zaútočila, její pohyby a nápad mě ohromil, nebyla tak blbá jak vipadala (xD) . Ihned jsem to pochopil a když běžela směrem k ségře, bylo mi jasné co chce dělat. Ihned jsem Kori hodil do tlamy katanu a řekl jí aby šla z prava, Satsuki byla nalevo a já řekl potichu. "Mokuton: Moku Bunshin." Můj klon byl zepředu a mé pravé já vyskočilo nahoru. Když jsem byl nahoře, poslal jsem tam ségře pár kunaiů s výbušnými lístkami přesně jich bylo 5. Mezi tím co jsem je hodil, jsem seskočil jakoby zezadu ní a dal povel Kori, ta jen kývla a vyskočila, čekala až jí dám signál. Měl jsem plán, ten ale bohužel nikdy nevyšel, ale co, byl to aspoň pokus (xD).
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 3 Jan - 20:23

Uškrnula som sa na Satsuki. Mohla použiť tú svoju techniku, koľko chcela, rýchlosť bola moja špecialita. Nemienila som však hneď z toho prachu utiecť. Bola pravda, že som cez neho nič nevidela, ale vedela som kde presne som a kde sú stromy. Rýchlo som poskladala pečate a vytvorila vedľa mňa mokutonový klon. Prilepila som naňho ešte výbušný lístok a zmizla ako para nad hrncom. Objavila som sa niekde za jedným stromom a odtiaľ som nenápadne pozorovala tých dvoch. Klon stihol ledva utiecť a po výbuchu sa len dezorientovane díval okolo seba. Avšak vedel, čo má robiť...Hneď ako Hiroshi naňho hodil kunaie aj s výbušnými lístkami, rýchlo sa im vyhol a sám sa k nemu vyskočil. Ruky zaťal v päste, proste to vyzeralo ako keby mu chcel vraziť. Keď bol len pár metrov od neho, nechala som vybuchnúť lístok, ktorý som rpedtým naňho prilepila...
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 3 Jan - 20:31

Nez jsem se stihl nadat ze se neco deje uz sem jen letel vzduchem. A stihl rict: "No do pr...." Ani jsem nestihl dorict vetu a zady vrazil do stromu za ktery se schovala Hokage. Pri narazu mi vsak odletela celenka i satek kterym jsem myval zakrytou proklatouu pecet klanu Hyuuga. Tedy ja nevedel co to je a nikdy sem nemel jediny duvod me matce neduverovat. A naraz taky nebyl nejslabsi jen jsem se v bezvedomi svezl po kmeni na zem kde jsem bezvladne dopadl a nevnimal nic kolem sebe.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satsuki Aizawa Thu 3 Jan - 20:38

Podcenila jsem rychlost Hokage, protože když dým z výbuchu ustoupil všimla jsem si jen, jak na Hirroshiho míří Hokage. To, že je to klon jsem si všimla jen ve chvíli, kdy začal výbušný lístek na jeho zádech vybuchovat.
Výbušný klon! Kso! Prokoukla mě hned..
Tušila jsem, že se z toho výbuchu Hiroshi dostane nebo vzpamatuje, já mezitím si držela dostatečný odstup, zapátrala v korunách stromů a skládala pečetě. Čekala jsem, jestli se Hokage někde objeví, pokud ne, budu ji muset přinutit jiným způsobem, před plošnou technikou rozsahu několika desítek metrů se neskryje, ale to by musel odtamtud Hiroshi vypadnout a teď jsem na něj křičet rozhodně nechtěla, měl určitě jiné starosti než poslouchat mé rady.
Satsuki Aizawa
Satsuki Aizawa

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Thu 3 Jan - 21:02

Bylo mi ihned jasné že to nebude jen tak, proto jsem dal ihned rozkat Kori´aby byla ve vzduchu a mohla pozorovat co se vlastně děje. Ta díky svým očím ihned zaznamenala ségru, jak šupla do jednoho stromu. Když na mě mířil klon, použil jsem Kawarimi no Jutsu. Ségřin Mokutonový klon vybouchl a já dal další povel Kori. Té bylo jasné co dělat, proto se roztočila a velmi rychle mířila na ségru. Já jsem byl schovaný v jiném stromě nedaleko jí. Měl jsem v plánu tam zůstat a svůj klon který jsem vytvořil již před tím, jsem poslal taky tam, ale z druhé strany. Kdyby se jí podařilo uhnout Kori, tak by jí Mokutonový klon odrazil přímo ke mě a já bych sí jí pěkně podal (xD). Kdyby se vyhla klonu, zaútočila by na ní Kori, která byla i tak blíž a rychle se blížila. Samozřejmě bylo ještě mnoho způsobů jak se dostat pryč. Já ale byl mazaný! Když Kori a i klon an ní útočily, rozmístil jsem kolem výbušné lístky, byly na stromech okolo těch kde stála Kaori. Bylo mi jasné že výbušné lístky mohou ublížit i Kori, ale ta věděla kde jsou, navíc byla taky velmi rychlá a mrštná, takže pro ní to nevýhoda nebyla.
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 3 Jan - 21:18

Uškrnula som sa. Vedela som, že ma tu skôr či neskôr nájdu. Všimla som si, že z jednej strany na mňa ide Kori, z druhej klon. To je ťuťko! Pomyslela som si a čakala som, dokým ku mne obaja dorazili. Vybrala som si jednu dymovú bombu a hodila som ju na zem. Všetko zaplavil dym a oni ma vidieť nemohli. Znova som nalepila lístok na strom a zmizla som odtiaľ aj so Shinjirom v náručí. Hneď ako som sa objavila neďaleko Satsuki, celý strom vyletel do vzduchu a sním aj Kori a klon, možno aj Hiroshi, pokiaľ odtiaľ neutiekol. Celé sa to odohralo dosť rýchlo, takže...No, ale braček je plný prekvapení, nikdy neviete, čo od neho môžte čakať. Zamračila som sa na Shinjira a položila som ho pod strom neďaleko. Nevyzeralo to, žeby mal nejaké vážne zranenia, tak som sa otočila späť k Satsuki a znova sa postavila do bojového postoja.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Thu 3 Jan - 21:44

"Ks!" Zařval jsem protože jsem viděl, že drží tu bombičku. "Kori zpátky!" Když jsem to zařval, okamžitě reagovala a dřív než byla úplně u Kaori se přestala točil a zadníma tlapkama se odrazila od větve stromu, bylo ale pozdě a už to bouchlo. Kori měla to štěstí, že jí to jenom odrazilo. Klon byl v háji a já byl pryč, v bezpečí. Bylo všechno fakt moc rychlé. Kori měla zezadu trošku popálenou srst, ale to se vsákne (xD). Kori dopadla na všechny 4 jako správná kočkovitá šelma, já za to zakopnul o větev, když jsem utíkal a spadnul dolů. Jen jsem vstal a a nadával. "KS! Yáááháá, to bolí!" Chytnul jsem se za hlavu a křičel jak na lesy. Kori se jen na mě podívala a opět zakroutila hlavou jak na nějakýho pošuka. Já se pomalu zvedal a přistoupil ke Kori, chtěl jsem teď dát možnost Satsuki si zabojovat, protože jsem zatím plánoval svůj super plán, jak ségru položit na lopatky, tentokrát jsem měl v plánu nemyslet! Až vymyslím tak nemyšlící plán že se z toho.... (xD).

Naposledy upravil Hiroshi Senju dne Thu 3 Jan - 22:29, celkově upraveno 1 krát
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Fri 4 Jan - 17:59

Braček, ty si také trdlo! Uškrnula som sa naňho a pokrútila hlavou. Síce sa to, že sa o niečo potknem, môže stáť aj mne, ale ja sa aspoň snažím byť pozorná a dívam sa pod nohy! Čo keby sa mu to však stalo uprostred vojny? Už by nebol medzi nami zrejme. Pohľad som stočila na Suki a bola som zvedavá na to, čo ona tentoraz vymyslí. Len som dúfala, že sa i ona nepotkne....
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satsuki Aizawa Fri 4 Jan - 19:11

Vnímala jsem ty jeho plány, které tak nějak moc nevycházeli. Neubránila jsem se a musela se ušklíbnout, i když pravda, mě taky žádný plán nikdy nevyšel! Při tom zakopnutí a pádu na zem jsem se musela rozesmát.
Tohle má být můj spolubojovník?!
Jen jsem zavrtěla hlavou než pohled vrátila zpátky na Hokage. Ani jsem nijak nepřemýšlela, jak jsem si předtím uvědomila, rychlost měla velkou, takže technika s malým rozsahem nijak nezabere. Tak zkusíme něco většího!
Znovu jsem poskládala pečetě, jen jsem doufala, že Hiroshi bude mít dost rozumu a vzdálí se, než mu ta technika sežehne pr.. pozadí.
Poskládala jsem pečetě a pousmála se.
"Katon: Zukkoku!"
Tréninkové prostory - Stránka 13 24bnkvm
Z úst jsem obrovskou rychlostí vyhrlila oheň. Rozsáhlá několika set metrová plošná technika, která sežehla všehcno v jejím dosahu. I kdybych nezasáhla Hokage, nebude mít před technikou tolik možností na únik, kvůli velkému rozsahu.

(Omlouvám se, ale zítra tu nebudu celý den, tak mě přeskakujte)
Satsuki Aizawa
Satsuki Aizawa

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sat 5 Jan - 22:16

No do paroma! Zakliala som, keď sa na mňa odrazu vyrútila obrovská ohnivá vlna (?! Dajme tomu xD). Div ma neporazilo. Suitonové techniky som nejak obzvlášť neovládala, únik tu bol nemožný, páč tá vlna sa na mňa rútila dosť rýchlo. Tak potom pristúpime na jediné riešenie, ktoré ma momentálne napadá... Poskladala som pečate. Doton: Doryūheki! Predo mnou sa objavila dotonová stena, ku ktorej som sa pritlačila chrbtom, aby ma oheň čo najmenej zasiahol. Stena mi poskytovala dostatočnú ochranu na to, aby ma ten oheň nezasiahol. Z toho tepla mi stiekla kvapka potu po tvári...Keď oheň zmizol, stena sa rozpadla a ja som sa s úškrnom pozrela na Suki. Som rada, že mám v dedine talentovanú užívateľku Katonu! Zvolala som na ňu, bola som na ňu právom hrdá. A možno vás teraz napadne, prečo nie som hrdá na Hiroshiho. Veď je to nemehlo, ktoré je schopné potknúť sa o svoju nohu uprostred boja. A dokonca to i predviedol. Síce sa potkol o konár, ale to je jedno! Každopádne bola som pripravená na ďalší Sukin útok...Ale pre istotu som kútikom oka pozorovala aj Hiroshiho.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Sat 5 Jan - 22:38

Když použila t techniku, poskládal jsem pečeť. "Mokuton: Jukai Heki" Předemnou byla obrovská zeď z Mokutonu a zastavila ten blbej katon. Někdo by čekl že se to zaoákeko, ale bylo navlhé, takže ho jenom vysušelo, no co aspoň něco do krbu (xD). Pak jsem na tu stěnu vyskočil a chtěl jsem se taky přidat.
"Mokuton: Moku Bunshin no Jutsu" Vytvořil jsem jeden klon, který přeskočil z prava Karoi, já byl z leva. Mokutonový klon taky vyslovil stejně jako já. "Mokuton: Daijurin no jutsu!" Z levé ruky nám obou vystřelil Mokuton, který se řítil na Kaori. Kori mezitím vyskočila a opět se roztočila i s katanou v tlamě a řítila se taky na Kaori, ale ze zvrchu. Doufal jsem že toto bude dobré rozhodnutí a zabere to!
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sat 5 Jan - 22:48

To je ťuťko....Koľkokrát som mu už vravela, že práve toto robiť nemá! Pomyslela som si, keď sa na mňa originál aj klon použili tú istú techniku. Zaregistrovala som i Kori, ktorá sa znova točila s katanou v ústach. Počkala som si, kým tie oštepy (alebo čo to je xD) sa nedostali blízko ku mne, teda to vyzeralo, ako keby som sa chcela nechať zasiahnuť. V poslednej chvíli som však vyskočila do vzduchu a tie drevá sa zrazili. Nebolo už možné, aby sa nárazu vyhli...Vo vzduchu, tesne pod Kori som poskladala pečať a zo zeme sa na ňu vyrútili asi dve mokutonové chápadlá, ktoré sa jej obmotali okolo hrude a stiahli ju k zemi, či sa jej to páčilo alebo nie. Ja som sa potom znova rútila k zemi, usmiala som sa na Hiroshiho a zmizla som v obláčiku dymu. Objavila som sa až niekoľko desiatok metrov od neho a vyplazila som naňho jazyk.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Sun 6 Jan - 0:02

Ccc...za toto zaplatiš sestřičko! Kdyžjsem viděl jak obmotala Kori docela mě to našvatlo. Nechal jsem ji aby zmizela ona jen pustila z tlamy katanu a vypařila se. Ja jsem se jen pousmál. Když jsem spatřil její vypláznutý jazyk socela mě to dorazilo (xD). Vzal jsem katanu ze země a tentokrát už jsem jen improvizoval, to mi šlo nejlépe. Využil jsem svou rychlost a ani ne za 6 sekund jsem stál za Kaori a myslel jsem jen na další žertík co jí za tu Kori a její jazyk provedu (xD). No každopádně jako správný bratříček jsem jí místo čepele po hrudi dal jen menší pohlavek a ušklíbl jsem se. Ségra nemám nic proti tvému dechu ale zuby by sis někdy vyčistit měla. Zasmál jsem se a rozhodl se že budu bojovat jen s katanou a mou super hbytostí (xD).

(Omlouvám se kdyžtak za pravopisné chyby, píšu to z iPadu)
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 6 Jan - 10:53

Len čo som zaregistrovala, že už sa na mňa rúti s katanou, vytiahla som svoje dve dýky, ktoré boli určite praktickejšie než tá veličózna katana. Na čele mi začala pulzovať žila, keď mi dal pohlavok a ešte začal do mňa rýpať. Otočila som sa čelom k nemu a milo sa naňho usmiala. Avšak môj vražedný pohľad prezrádzal, že mu rozbijem hubu! Ten pravý sa ozval, čo má žlté zuby ako očúraný sneh. Tak silno som od zlosti stískala tie dýky, div sa nepokrivili. Zase som od neho odskočila a bola som zvedavá, ako začne tentoraz.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content