Tréninkové prostory
+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters
Strana 12 z 32
Strana 12 z 32 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32
Tréninkové prostory
First topic message reminder :
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Tréninkové prostory
Ani nevím, jak dlouho jsem byla mimo. Během tréninku jsem se nejspíš tolik unavila, že jsem upadla do bezvědomí. Nikdo o mě pohledem ani nezavadil, tudíž jsem se probudila na stejném místě ve stejné poloze, v jaké jsem na zem upadla. Sedla jsem si a rozhlédla jsem se kolem. Nikde nikdo. Zase jsem tu sama. A zase si mě za celou dobu nikdo nevšiml. Už zase jsem neviditelná.
Najednou jsem zaslechla dva hlasy. Okamžitě jsem vstala a snažila jsem se dopotácet k těm hlasům. Když jsem je spatřila, zastavila jsem se.
Něco řeší, nebudu se do toho motat... Přeci jen, nikdo mě nepostrádal, ani oni, takže mě ani nemusí vidět. Vlastně on nikdo nemusí ani vědět, že existuju.... Už jsem pomalu začínala být zoufalá a naštvaná. Radši nikoho nebudu otravovat. Protože nejspíš musím být pěkně otravná. A taky jenom přítěž. Nic neumím, v ničem nedokážu pomoct... Opět mě přepadaly ty pesimistické, sebeponižující myšlenky. Sedla jsem si na zem tak, aby mě neviděli a sklopila jsem hlavu. Nikdo mě nikdy nehledá, nikdo se o mě nezajímá. A když už, tak jenom proto, aby mě mohl urazit nebo zmlátit. Co jsem komu udělala, že se ke mně život chová takhle?
Na suchou zem spadla kapka.
"Já brečím?" podivila jsem se tiše a sáhla jsem si na mou tvář. A opravdu, po líci mi teklo cosi vlhkého. "Zatraceně, já jsem ale hrozná cíťa ubulená..." Nesnášela jsem se. A to doslova.
Nebudu nic dělat. Budu jenom sedět a čekat, jestli mě tu někdo najde. Schválně, jak dlouho to bude trvat a jestli tu neumřu žízní...
Ano, ano, trucuji.
Najednou jsem zaslechla dva hlasy. Okamžitě jsem vstala a snažila jsem se dopotácet k těm hlasům. Když jsem je spatřila, zastavila jsem se.
Něco řeší, nebudu se do toho motat... Přeci jen, nikdo mě nepostrádal, ani oni, takže mě ani nemusí vidět. Vlastně on nikdo nemusí ani vědět, že existuju.... Už jsem pomalu začínala být zoufalá a naštvaná. Radši nikoho nebudu otravovat. Protože nejspíš musím být pěkně otravná. A taky jenom přítěž. Nic neumím, v ničem nedokážu pomoct... Opět mě přepadaly ty pesimistické, sebeponižující myšlenky. Sedla jsem si na zem tak, aby mě neviděli a sklopila jsem hlavu. Nikdo mě nikdy nehledá, nikdo se o mě nezajímá. A když už, tak jenom proto, aby mě mohl urazit nebo zmlátit. Co jsem komu udělala, že se ke mně život chová takhle?
Na suchou zem spadla kapka.
"Já brečím?" podivila jsem se tiše a sáhla jsem si na mou tvář. A opravdu, po líci mi teklo cosi vlhkého. "Zatraceně, já jsem ale hrozná cíťa ubulená..." Nesnášela jsem se. A to doslova.
Nebudu nic dělat. Budu jenom sedět a čekat, jestli mě tu někdo najde. Schválně, jak dlouho to bude trvat a jestli tu neumřu žízní...
Ano, ano, trucuji.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Klan: Akatatsu
Popravde som netušil, čo prv spraviť. Ísť hľadať tú dvojku? Hľadať Hokage a oznámiť jej to? Alebo to nechať tak? Uvažoval som. Posledná voľba sa mi veľmi nepozdávala, asi je fakt najlepšie ísť za Hokage. Lenže, čo ak tam nebude? Čo potom? Zavrel som oči, a v tichosti som sa ponoril do vlastných myšlienok...
O chvíľu som sa už ale pozbieral zo zeme, otvoril som oči a môj pohľad smeroval tentoraz na oblohu. Zájdeme teda za Hokage. Až keď ju nenájdeme či nájdeme, vtedy môžme riešiť čo bude teda ďalej... Povedal som nahlas, v podstate druhú časť vety hovoriac sebe, aby som odpovedal na svoje ostatné voľby, ktoré mi hlavou behali. Následne po mojom krátkom vyhlásení som sa poobzeral a v tom som niečo alebo skôr niekoho zazrel, aj keď som vlastne videl len malý kúsok z onej osoby. Naklonil som hlavu na bok, a prešiel som bližšie, aby som sa lepšie pozrel kto to je. Keď som to zistil, ihneď mi nastúpil úsmev aj keď zjavne trochu nasilu, vzhľadom k situácii v Konohe. Ale tak, úsmev ako úsmev... Killunia? Prihovoril som sa oslovením. Netušil som čo jej je, takže som to asi musel zistiť a prípadne jej pomôcť. Teda, ak o moju pomoc bude stáť...
O chvíľu som sa už ale pozbieral zo zeme, otvoril som oči a môj pohľad smeroval tentoraz na oblohu. Zájdeme teda za Hokage. Až keď ju nenájdeme či nájdeme, vtedy môžme riešiť čo bude teda ďalej... Povedal som nahlas, v podstate druhú časť vety hovoriac sebe, aby som odpovedal na svoje ostatné voľby, ktoré mi hlavou behali. Následne po mojom krátkom vyhlásení som sa poobzeral a v tom som niečo alebo skôr niekoho zazrel, aj keď som vlastne videl len malý kúsok z onej osoby. Naklonil som hlavu na bok, a prešiel som bližšie, aby som sa lepšie pozrel kto to je. Keď som to zistil, ihneď mi nastúpil úsmev aj keď zjavne trochu nasilu, vzhľadom k situácii v Konohe. Ale tak, úsmev ako úsmev... Killunia? Prihovoril som sa oslovením. Netušil som čo jej je, takže som to asi musel zistiť a prípadne jej pomôcť. Teda, ak o moju pomoc bude stáť...
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Namikaze
No pekne... Vypadlo zo mňa keď sa na mňa opäť vrhla. Ale vyhol som sa tomu tým najneuveriteľnejším spôsobom aký existuje. Jednoducho som sa pred ňou potkol o kameň. Najprv som si nadával do blbcov, ale uvedomil som si, že mi to dosť pomohlo. Zostal som ležať pokiaľ nado mnou Saiko nepreletela. Potom som už iba pomaly vstal, oprášil sa a znovu som si zanadával na moju nešikovnosťou. Ešte ťa to neomrzelo? Zakričal som na Saiko. Stále sa môžeš vzdať! Opäť som zakričal, pričom som sa pomaly vydal k nej, pretože sa mi v hlave vytvoril nie moc rozsiahly plán, ale predsa plán. Teraz dúfať, že to vyjde.
Chokuchi Akimichi- Počet príspevkov : 61
Celý čas som vysedávala v archíve a snažila sa vyhľadať jednu veľmi dôležitú informáciu, bohužiaľ som ju tam nenašla. Čo ma nehorázne naštvalo. Mala som taký zamyslený výraz, bola som neuveriteľne nervózna, stále som nad tým musela premýšľať. Až som vrazila nechtiac do Chokuchiho. Čosi som si zanadávala po pod nos a začala som sa štvať kvôli tomu, aký som prcek! Všetci boli odo mňa vyšší, cítila som sa ako trpaslík! Och prepáč, nechcela som. Ospravedlnila som mu a otočila sa na Raikena, ktorý bol práve pri Killunii. Bolo mi jej ľúto, ale keďže som nevedela, čo ju trápi, nemohla som jej ani pomôcť. Takže...Mohol by mi prosím niekto povedať, čo sa to tu stalo? Prehrabla som si rukou vlasy.
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Klan: Senju
Mala som sto.. čo sto.. tisíce chutí bratranca začať spytovať s tým, že je na chlapov a bohvie čo všetko ešte ! Celej situácii som moc nechápala no držala som sa na uzde a po celý čas som na cvičisku viac menej.. spala .. spala som ? Asi hej, pravdepodobne to dokazovala bublinka ktorá sa mi pri každom nádychu vsala do nosa a pri každom výdychu znova vytvorila. Ruky som mala založené do lona, zatiaľ čo som v tureckom sede sedela priamo uprostred cvičiska. Nevadilo mi, že sa o nič neopieram či podobne. Prebudilo ma až, keď som trocha prudšie vydýchla a bublinka mi praskla !! Vyľakane som sa obzrela okolo seba.
"Nič som nespravila!" Zvreskla som stále v polospánku. Následne mi začalo dochádzať, kde sa nachádzam.
"Heem? Nezavreli ma za ukradnutie dangovým tyčiniek, ktoré vytvárali dvanásťfarebnú dúhu ktorá zničila svet?" Poškrabala som si rukou do vlasov a znova som sa okolo seba poobzerala. Všimla som si Katara a Raikena. Nikde som však nevidela Killuniu. Raiken si ju očividne všimol a tak k nej podišiel. Nevedela som, o čom sa rozprávajú, nepočula som to.. aj keď momentálne by som nezaregistrovala ani to, keby mi niekto kopol do hlavy. Trocha som zasmrkala, rukou som si pretrela slzy, ktoré mi vybehli, keď som sa rozospalími očami pozrela do slnka a radšej som sa postavila. Ruku som položila na Katarove rameno a hodila som po ňom viac než vážny pohľad..
"Koľko.. koľko dní som spala?" Spýtala som sa trocha vražedným spôsobom. Myslela som to však dobre !!
"Nič som nespravila!" Zvreskla som stále v polospánku. Následne mi začalo dochádzať, kde sa nachádzam.
"Heem? Nezavreli ma za ukradnutie dangovým tyčiniek, ktoré vytvárali dvanásťfarebnú dúhu ktorá zničila svet?" Poškrabala som si rukou do vlasov a znova som sa okolo seba poobzerala. Všimla som si Katara a Raikena. Nikde som však nevidela Killuniu. Raiken si ju očividne všimol a tak k nej podišiel. Nevedela som, o čom sa rozprávajú, nepočula som to.. aj keď momentálne by som nezaregistrovala ani to, keby mi niekto kopol do hlavy. Trocha som zasmrkala, rukou som si pretrela slzy, ktoré mi vybehli, keď som sa rozospalími očami pozrela do slnka a radšej som sa postavila. Ruku som položila na Katarove rameno a hodila som po ňom viac než vážny pohľad..
"Koľko.. koľko dní som spala?" Spýtala som sa trocha vražedným spôsobom. Myslela som to však dobre !!
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Otočil som sa za hlasom Hokage, ktorá sem práve vhod dofrčala. Ihneď som k nej pristúpil, slabšie sa uklonil a hneď nato spustil. Hokage-sama, pred dlhšou chvíľou sa dvojica neznámych, zrejme Nukeninov pokúsila o boj so mnou. Odrazu však len tak zmizli, a viac som ich nevidel. Je však možné, že sa ešte niekde potulujú po Konohe. Týmto som skončil, umlčal sa a začal som behať len zrakom, ktorým som natrafil na Kiwi. No, to zas bude doma vypočúvania.. Pomyslel som si a nepodarilo sa mi skryť aj malý úškrn pri predstave, ako to asi dopadne...
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Vyvalila som naňho oči, ako keby sa predo mnou objavila samotná Pánenka Mária. Ježiši, to fákt? Mala som tu byť! Zamračila som sa. Vyzerala som, že každú chvíľu explodujem...Ale radšej som sa to snažila potlačiť, a len si nahlas povzdychla. Lúskla som prstami a okamžite sa vedľa mňa objavil ANBU. Bez toho, aby som sa mu pozdravila, ako to vždy robievam, som sa naňho s vážnou tvárou otočila a okamžite dávala rozkazy. Potrebujeme najlepších senzibilov, i keď je možné, že tí kreténi sprostí majú zrejme potlačenú chakru. Ďalej je treba zvýšiť počet hliadok nielen v dedine, ale aj pri bráne. Keby sa pokúsili újsť alebo keby sa k nim chceli pripojiť ďalší ich "kamaráti". Tunajší ľud poznáte dobre, čokoľvek vám príde podozrivé, oznámte mi to. To by malo byť všetko, môžeš odísť! Mávla som rukou, načo ANBU zmizol v obláčiku dymu. Prehrabla som si rukou vlasy a pohľad zabodla do neba. Až ich stretnem, osobne z nich vytrieskam dušu...Žeby mi takí dementi pobehovali po dedine, pché! Za to kruto zaplatia! Naštvane som zvolala a založila si ruky na hrudi. Keď ste už s nimi bojovali, Raiken, mohli by ste mi prosím niečo povedať o ich rozsahu síl? Teda, ak vám niečo poriadne ukázali. Stočila som pohľad naňho a zamračila sa.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Ticho som sa pozeral na Hokage, a čakal som až príde čas na odpovedanie zase ku mne. Aj sa tak stalo, hoci odpoveď nebola vôbec potešujúca. No, to je ten ďalší problém. Keď som povedal že sa tá dvojica pokúsila o boj, myslel som to doslova. Skôr než čokoľvek jeden z nás všetkých spravil, vyparili sa. Odpovedal som, no nebolo to všetko čo som chcel.. Chalan z tejto dvojice ale bude asi zameraný na Taijutsu, keďže to bolo prvé načo sa pripravoval. Tá druhá baba spravila len to, že skočila na strechu domu, kde sa posadila a zložila pečať. Možno to bola technika na vycítenie chakry, aby vedeli či sa niekto neblíži, alebo niečo iné. Netuším čo to malo byť... Dopovedal som všetko čo som vedel, a vácej som už len mlčal...
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Ách, ták...No, tak dobre. Jediné, čo o nich vieme je, že sú nukeninovia a že to dievča je senzibil a ten muž sa zameriava na taijutsu. Naštvane som zabrblala. Zatla som ruky v päsť a očervenela ako paradajka. Nie preto, že by som sa hanbila alebo niečo také, ale preto, že som neuveriteľne nahnevaná. Ospravedlňujem sa, že sa tak správam, ale nemám dnes vôbec dobrý deň. Musela som sa hrabať v tom Archíve a teraz ešte aj zistím, že nám tu zavítali Nukeninovia. Povzdychla som si a oprela som sa chrbtom o strom. Byť Hokágem vôbec nie je ľahké...Hlavne keď viem, že jediným nesprávnym rozhodnutím, by som mohla zmariť životy mnohým tunajším obyvateľom. Toto nie je prvý raz, čo mám sto chutí Hokage plášť aj klobúk zakopať a tváriť sa, že som ním nikdy nebola. Kľakla som si a nabrala som si do ruky malú kôpku snehu.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Čupol som si tiež, a rovnako som si aj do rúk nabral sneh. Ten som si začal dlaňami spájať o seba, až som si vytvoril snehovú guľu. Následne som sa s potmehúdskym úškrnom pozrel na Hokage.. Niekedy je dobré dať prácu bokom, a užívať si. Povedal som na Hokagyne posledné slová, a túto menšiu snehovú guľu som si začal prehadzovať z dlane do dlane. Chvíľu nato som s tým ale prestal, a slabým "padáčikovým" spôsobom som ju hodil na Kaori, približne na jej ruky. Po hode som sa len nevinne usmial, a dúfal som že si tento "snehový útok" Hokage nevysvetlí zle, práve naopak!..
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Užívať si? V poslednej dobe na to nemám vôbec čas... Nespokojne som zabrblala. Zamyslela som sa nad tým, čo by som asi robila, keby som mala aspoň trošičku voľného času. Zašla by som si na niekde na poriadnu masáž, šla by som na túru do hôr, venovala by som sa malej Mai...Keby bolo keby, boli by sme v nebi! Týmto som zakončila svoje premýšľanie a pozornosť venovala guli, ktorú mi hodil Raiken do ruky. Najprv som vyzerala, že ho za to prizabijem, ale po chvíli...So škodoradostným výrazom som si nabrala do ruky kopu snehu, sformovala ju do gule a hodila ju rovno do Raikena. Nesmelo to predsa ostať bez odplaty! Spomenula som si pritom na svoje detské časy, keď som si len užívala, robila ostatným naspriek a nemala som žiadne povinnosti...Ako mi tie časy len chýbali. Ale tie už boli nenávratne preč a mne neostávalo nič iné, len sa s tým zmieriť.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Vždy sa nájde nato čas. A ak si ho nenájdete vy, pomôžu vám priatelia. Usmial som sa, a hneď som dostal opätovný zásah, ten mi skončil na hrudi. Oprášil som si z hrude sneh, a zaboril som obe dlane rozdielne do snehu. Oboma rukami som si za hrste snehu aj vzal, a vznikli z toho len provizorné gule, skôr nepravidelné útvary než gule, ale to je jedno. Predsa, ste Hokage. Musíte si jednoducho čas urobiť! Dodal som a hneď nato obe snehové gule vyleteli na Hokage, na ktorej zrejme aj skončili, ak sa teda neuhla čo pochybujem že stihla..
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Když ke mně přišel Raiken, na chvíli jsem se na něj podívala. Jeho nucený úsměv mi náladu nezlepšil, věděla jsem, že se děje něco nehezkého, co jej znepokojuje. Raději jsem zrak odklonila a utřela jsem si slzy. Až po chvíli jsem si uvědomila, že cítím ve tvářích nějaké zvláštní teplo.
Sakra, přestaň se červenat! napomenula jsem se zvedla jsem se. Dalšího děje jsem se raději zdržela. Raikenova pozornost se přesunula k Hokage a zdá se, že si mě opět nikdo nevšímá. Jak já to nenávidím. Zmizela jsem několik kroků do lesa a sedla jsem si na větev stromu. Jen ať si Konožané užívají. Ono je to přejde, až jim někdo vyvraždí celou rodinu či klan a nikdo jim nepomůže. Ani jejich milovaná vesnice.
Povzdechla jsem si.
Asi bych se taky měla trochu uvolnit... Na chvíli jsem zaváhala. Ne, nebudu blbnout. Nebudu se k nim připojovat. Nikdy jsem nebyla společenský tvor... a i když mi jejich přítomnost dělá dobře... Nesmím se nechat unést. Musím trénovat. Obnovit sílu klanu Akatatsu. Nepatřím do Konohy. To znamená žádné hrátky s nimi. Bolí to, že nepatřím do společnosti, ale je potřeba se s tím smířit. Některé věci prostě nemohou být odpuštěny.
A znovu jsem se pustila do tichého pláče. Stává se ze mě zbytečně rozpolcená osobnost, vím o tom, avšak nedokážu s tím nic dělat.
Sakra, přestaň se červenat! napomenula jsem se zvedla jsem se. Dalšího děje jsem se raději zdržela. Raikenova pozornost se přesunula k Hokage a zdá se, že si mě opět nikdo nevšímá. Jak já to nenávidím. Zmizela jsem několik kroků do lesa a sedla jsem si na větev stromu. Jen ať si Konožané užívají. Ono je to přejde, až jim někdo vyvraždí celou rodinu či klan a nikdo jim nepomůže. Ani jejich milovaná vesnice.
Povzdechla jsem si.
Asi bych se taky měla trochu uvolnit... Na chvíli jsem zaváhala. Ne, nebudu blbnout. Nebudu se k nim připojovat. Nikdy jsem nebyla společenský tvor... a i když mi jejich přítomnost dělá dobře... Nesmím se nechat unést. Musím trénovat. Obnovit sílu klanu Akatatsu. Nepatřím do Konohy. To znamená žádné hrátky s nimi. Bolí to, že nepatřím do společnosti, ale je potřeba se s tím smířit. Některé věci prostě nemohou být odpuštěny.
A znovu jsem se pustila do tichého pláče. Stává se ze mě zbytečně rozpolcená osobnost, vím o tom, avšak nedokážu s tím nic dělat.
Killunia- Chuunin
Shinobi
Po hodení sa krátko nato niečo dalo do pohybu za mojim chrbtom, teda skôr v oblasti niekde za mnou, tam kde som sa prihováral ku Killunii. Otočil som hlavu, aby som sa pozrel, no už som videl len jej chrbát miznúci medzi stromami, kde sa mi z dohľadu stratila. Kukol som naspäť na Hokage, a vstal som. Oprášil som si kolená od snehu, a ruky som si strčil do vreciek, aby som si ich aspoň trochu oteplil. Ospravedlňte ma. Prehovoril som potichu ku Hokage, a vykročil som smerom do lesa, kde mi Killunia zmizla. Začal som kráčať popri stromoch, a obzeral som sa kade-tade po konároch či za kmene. V tejto tichosti som ju ale aj tak dokázal začuť, akonáhle som samozrejme prešiel blízko stromu, na ktorom sedela. Pozrel som sa hore, aby som sa presvedčil či je to vážne ona, a pohľadom som si to len potvrdil. Tak som teda vykročil po kmeni hore na vetvu stromu kde aj ona sedela, a vyhupol som sa k nej. Čo sa deje? Vážne som sa na ňu zadíval, aj s vážnym tónom, ktorý som použil pri otázke. Trápilo ma to, aj keď ona si to možno nemyslela...
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Znovu mě někdo vyrušuje. Sakra, to nemůžu mít ani chvíli klidu?!
A zase je tu moje rozpolcená osobnost.
"Senseii...?" vypískla jsem a vzlykla jsem. Utřela jsem si znovu slzy a podívala jsem se mu přímo do očí. Mohl v nich vidět, jak cizí se tady cítím. Bolelo mě sledovat, jak se tu baví a podporují se, přitom zároveň o mou podporu nikdo nestojí. Nikdo si mě nevšímá. A když, tak mě na mě jenom hodí nadávku. Bolelo mě vědět, že všichni ti lidé z Konohy drží při sobě, ale já mezi ně nepatřím. Cítím, že patřím pouze klanu roztroušenému po celém světě. To všechno tam mohl vyčíst. "Bolí to,víte? Tohle všechno. Protože se cítím rozdělená na dvě poloviny. Jedna chce patřit mezi vás, chce se také zapojit. Ta druhá, silnější, se ale drží klanu. Ví, že nás Konoha zradila v těžké situaci. Nechce patřit ke Konoze, protože Akatatsu tam nikdy nepatřili. A já... já nevím, co mám dělat." Jen taktak jsem udržela další náplavu slz.
A zase je tu moje rozpolcená osobnost.
"Senseii...?" vypískla jsem a vzlykla jsem. Utřela jsem si znovu slzy a podívala jsem se mu přímo do očí. Mohl v nich vidět, jak cizí se tady cítím. Bolelo mě sledovat, jak se tu baví a podporují se, přitom zároveň o mou podporu nikdo nestojí. Nikdo si mě nevšímá. A když, tak mě na mě jenom hodí nadávku. Bolelo mě vědět, že všichni ti lidé z Konohy drží při sobě, ale já mezi ně nepatřím. Cítím, že patřím pouze klanu roztroušenému po celém světě. To všechno tam mohl vyčíst. "Bolí to,víte? Tohle všechno. Protože se cítím rozdělená na dvě poloviny. Jedna chce patřit mezi vás, chce se také zapojit. Ta druhá, silnější, se ale drží klanu. Ví, že nás Konoha zradila v těžké situaci. Nechce patřit ke Konoze, protože Akatatsu tam nikdy nepatřili. A já... já nevím, co mám dělat." Jen taktak jsem udržela další náplavu slz.
Killunia- Chuunin
Shinobi
Vypočul som si ju, a počas toho som vlastne trochu držal dych z dôvodu, že som naň medzi rozmýšľaním zabudol (xD). Uvedomil som si to až keď mi kyslík vážne chýbal, vtedy som sa aj hlbšie nadýchol a zameral pohľad na ňu. Tvoja situácia je skutočne ťažká, to musím uznať. Šepol som zamyslene, a poškrabal som sa na hlave. Aby si sa vyhla nervovému zrúteniu, či podobným stavom aký máš aj teraz, budeš si musieť jednoducho vybrať, pretože inak to nedopadne dobre, aj keď rozhodovanie bude určite pre teba ťažké. Musíš brať ohľad ale aj na veci, ktoré tvoje rozhodnutia obnášajú. Porovnaj si ich medzi sebou, predstav si ako by to dopadlo, keby si zvolíš tú či tú cestu, a hlavne si predstav ako by to dopadlo s tebou. Nezabúdaj ale ani na ľudí, ktorí ťa majú skutočne radi, a ktorých máš rada možno aj ty...Len ty musíš vedieť, čo je pre teba to najlepšie... No, neviem či to bola rada, alebo len hlasné povedanie toho, čo ona určite už vie. Proste o tomto sa dosť ťažko rozpráva. Bol som si však istý, že ak sa bude vôbec rozhodovať, tak si zvolí správne a tak, ako to určite ona chce, nech už to bude akékoľvek rozhodnutie...
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
"Hokage.. Raiken.. Raiken.. Hokage." Prebehávala som medzi nimi pohľadom. Zatiaľ čo som neprestávala Katara ťapkať po ramene. Keď som si uvedomila že to ešte stále robím, trocha som zbledla a snažila som sa to zamaskovať menším oprášením jeho oblečenia v oblasti ramien.
"Hai hai, už ich tam nemáš žiadny prach." Povedala som prvú somarinu, ktorá ma napadla a len som sa pozrela na miesto, kadiaľ zmizol Raiken. Sama som rozmýšľala, ako moc by ho naštvalo, keby že teraz odídem. Popravde som netušila, čo by som tu robila a hrozné škvŕkanie v bruchu ma uistilo.. že sa chcem rozhodne najesť. Nakoniec som usúdila, že sa ho to radšej spýtam a poprípade sa ho spýtam, či by nešiel tiež. Predsa len, bol to môj bratranec !
Vyśvihla som sa na jeden zo stromov, ktorého konár bol o niečo vyššie než ten, na ktorom sedela Killunia. Nesnažila som sa svoju prítomnosť nijak zakryť. Čupla som si, pri čom som si obe ruky oprela o kolená a v jednej som sa hrala s špeciálnym kunaiom od Raikena.
"Oi etooo.. " Pozdravila som a takmer v momente som sa zatvárila neisto. Moja neistota však bola jednoduchá a bola zapríčinená tým, že som si nebola istá kam presne by som sa chcela ísť najesť.
"Som hladná koraa.." Vyšlo zo mňa nakoniec a s povzdychol som zatvorila oči. Pred tým som kunai po Raikenovi ešte hodila .Niekto by to mohol považovať za útok no ja som vedela, že ho pravdpeodobne chytí a hodí mi ho späť. Bol posadnutý tým, aby som ho stále nosila zo sebou a ja som začínala tušiť prečo !! Len aby sa raz neobjavil neviem koľko stoviek metrov pod vodou v malej kovovej škatuľke!!
"Taakže som sa rozhodla, že sa pôjdem najesť." Snažila som sa z toho vyvodiť nejakú logickú situáciu. Chvíľku som si prezerala Raikena, po tom mi pohľad padol na Killuniu. Očividne som nejak.. nezaregistrovala, že sa zrovna rozprávali o niečom dôležitom. Chvíľku som vyzerala trocha.. teatrálne.. Následne som si však veselo povzdychla a nahodila som zubatý úsmev.
"Pôjdete so mnou?" Dodala som nakoniec otázku.
"Raiken pozýva pochopiteľne! A Katara tam zatiahneme tiež muhaha..ha..ehm.." Hodila som jeden, mierne.. masochistický pohľad, ktoré vedia hodiť len mladší a desivý príbuzný svojim starším menej desivým príbuzným.
"Hai hai, už ich tam nemáš žiadny prach." Povedala som prvú somarinu, ktorá ma napadla a len som sa pozrela na miesto, kadiaľ zmizol Raiken. Sama som rozmýšľala, ako moc by ho naštvalo, keby že teraz odídem. Popravde som netušila, čo by som tu robila a hrozné škvŕkanie v bruchu ma uistilo.. že sa chcem rozhodne najesť. Nakoniec som usúdila, že sa ho to radšej spýtam a poprípade sa ho spýtam, či by nešiel tiež. Predsa len, bol to môj bratranec !
Vyśvihla som sa na jeden zo stromov, ktorého konár bol o niečo vyššie než ten, na ktorom sedela Killunia. Nesnažila som sa svoju prítomnosť nijak zakryť. Čupla som si, pri čom som si obe ruky oprela o kolená a v jednej som sa hrala s špeciálnym kunaiom od Raikena.
"Oi etooo.. " Pozdravila som a takmer v momente som sa zatvárila neisto. Moja neistota však bola jednoduchá a bola zapríčinená tým, že som si nebola istá kam presne by som sa chcela ísť najesť.
"Som hladná koraa.." Vyšlo zo mňa nakoniec a s povzdychol som zatvorila oči. Pred tým som kunai po Raikenovi ešte hodila .Niekto by to mohol považovať za útok no ja som vedela, že ho pravdpeodobne chytí a hodí mi ho späť. Bol posadnutý tým, aby som ho stále nosila zo sebou a ja som začínala tušiť prečo !! Len aby sa raz neobjavil neviem koľko stoviek metrov pod vodou v malej kovovej škatuľke!!
"Taakže som sa rozhodla, že sa pôjdem najesť." Snažila som sa z toho vyvodiť nejakú logickú situáciu. Chvíľku som si prezerala Raikena, po tom mi pohľad padol na Killuniu. Očividne som nejak.. nezaregistrovala, že sa zrovna rozprávali o niečom dôležitom. Chvíľku som vyzerala trocha.. teatrálne.. Následne som si však veselo povzdychla a nahodila som zubatý úsmev.
"Pôjdete so mnou?" Dodala som nakoniec otázku.
"Raiken pozýva pochopiteľne! A Katara tam zatiahneme tiež muhaha..ha..ehm.." Hodila som jeden, mierne.. masochistický pohľad, ktoré vedia hodiť len mladší a desivý príbuzný svojim starším menej desivým príbuzným.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Společný Filler - Saiko
"Nebuď směšný tlusťochu! Já a vzdát se!? " Ušklíbla se a chystala se složit pečeť, na rameno jí ale usedl pták se vzkazem. Pes se postavil před ní aby jí ochránil a ona si vzkaz mohla přečíst. Poté zmačkala papír a rozhlídla se, v dálce byla Hokage a pár další lidí. Otočila se na patě a vydala se k nim, pes za ní poslušně hopkal.
"Hokage-sama?" Promluvila s milým úsměvem a podala jí papírek.
"Mám Vás pozdravovat od starého známého, prý co nejdříve Konohu zase navštíví." Pak se koukla na Raikena a ukázala na něj prstem.
"A Vám se omlouvá, že tak rychle zmizel. Prý Vám to vynahradí." Ušklíbla se a i se psem zmizela v kouři. Na papírku byl jen vysmátý obličej klauna.
-přesun-
Milli Yaguma- Mizukage
- Počet príspevkov : 963
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Pomaly som sa približoval k Saiko ako v tranze, čakal som čo urobí, keď do mňa narazila Hokage. To je v poriadku. Automaticky som odvetil a pokračoval. Zarazilo ma čo spravila Saiko. Iba prešla k Hokage a Raikenovi ako by sa nič nedialo. Potom im začala niečo rozprávať. Hneď som sa chopil príležitosti a rozbehol sa k nej. Keďže to nebolo moc ďaleko, pribehol som tam presne vtedy, keď zmizla. No pekne, zdrhla. Pomyslel som si a otočil na Hokage. Zdravím Hokage-sama, chcel som vám nahlásiť túto nukeninku s ktorou som doteraz bojoval. Ak môžem byť taký smelý, ale toto bol jediný narušiteľ v Konohe, alebo ich je viac? Dokonočil som svoj monológ pretože som počul ako hovorí, že jej známy Konohu opäť navštívi. Hneď nato začul som škvŕkanie v bruchu. To som síce nebol ja, ale najesť sa by nebol zlý nápad.
Chokuchi Akimichi- Počet príspevkov : 61
Vám sa to ľahko povie, keď nie ste Hokage! Uškrnula som sa na Raikena a vzala som si do náručia obrovskú kopu snehu, z ktorého mala byť veľká guľa. No na to sa ospravedlnil a odišiel. Dívala som sa za ním pohľadom robíš si zo mňa srandu? Ale nechala som to plavať, pokrčila som ramenami a pustila som sneh na zem. Uvedomila som si, že naša malá zábavka skončila a ja som si s hlbokým povzdychom spomenula na kopu povinností. Hlavne na tie blbé papiere na stole. Zase mi nálada klesla, nasadila som ten nepríčetný výraz a prepaľovala ostatných vražedným pohľadom. Nadvihla som obočie a zadívala som sa na ženu, ktorá mi podala papier s klaunom a oznámila mi, že Konohu jej známy navštívi. Nepoznala som ju, z čoho som bola dosť zmätená...Ale niečo som tušila. Hneď na to zmizla...Pri slovách Chochukiho som sa len zamračila. Takže to bola nukeninka... Nahlas som si povzdychla. Ďalšie problémy...Však keď sa tu nabudúce objaví aj s tým jej poskokom, budú ľutovať, že sa vôbec sem opovážili vkročiť. Nervózne som si prehrabla rukou vlasy. A teraz hurá za novými povinnosťami! Už vidím tie kopy papierov! Áááááá, bože, prečo ma tak tresceš? Čo som ti urobila? Vyzeralo to, že sa každú chvíľu nervovo zrútim. Ale nestalo sa tak...Našťastie. Tak, lúčim sa s vami ľudia, idem zase pracovať! Precedila som pomezi zuby, prudko sa otočila a pomalým krokom som sa vybrala späť do kancelárie, pričom som naštvane kopala do snehu. (presun)
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Pokusila jsem se senseie poslechnout. Takže se mám rozhodnout.
První obraz - poutnice toulající se po světě. Nikam nepatří, její láska je jen a pouze divoká příroda. Ona může putovat a žít s ní. Všech šest magických plamínků vesele poskakuje kolem obyčejného táboráku. Bez rodiny, lásky, jen ona a její Kekkei Genkai. Zelené oči, na něž silně zapůsobila samota a touha po lidské společnosti, kterou ani sněžní sokoli neukojí. Jizvy na těle způsobené četnými boji s nunkeniny, ale i jizvy na duši, které nikdo nedokáže vyléčit. Takhle nějak by to nejspíš dopadlo, kdybych se přiklonila ke klanu a navždy opustila Konohu.
Druhý obraz - malá holčička běhá po zahradě sídla klanu. Její zelená očka po matce vyzařují spoustu kladné energie. A ta dotyčná matka vypadá šťastná, i když... Brzy přišla válka. Bez chvilky váhání se dosrovolně přidala do armády v první linii. Je to normální? Není. Není, protože její oči jsou prázdné a její vlastní myšlenky někdo sebral a zahodil. Do hlavy jí pak nacpal, že za každou cenu musí bránit vesnici. Ale co bude dělat malé dítě bez matky? Jen další nesmyslná oběť.
Nejde udělat něco mezi?
"Asi počkám do chuuninských zkoušek. Pak se rozhodnu, co dál. Protože teď vidím, že ani jedna možnost není dobrá," řekla jsem nakonec a zvedla jsem se. "Ale i tak... děkuju..." Podívala jsem se na tu holku, co přišla. "Ne, díky, nechci. Musím trénovat. Chuuninské zkoušky jsou za rohem a já bych se ráda konečně zbavila hloupé nálepky slabého genina..." A s tím jsem zmizela zpět na cvičiště, kde jsem se opět pustila do tréninku souznění s Kekkei Genkai. Jedna věc mě znepokojovala.
Proč ještě nedokážu ovládnout zlatý plamen?
První obraz - poutnice toulající se po světě. Nikam nepatří, její láska je jen a pouze divoká příroda. Ona může putovat a žít s ní. Všech šest magických plamínků vesele poskakuje kolem obyčejného táboráku. Bez rodiny, lásky, jen ona a její Kekkei Genkai. Zelené oči, na něž silně zapůsobila samota a touha po lidské společnosti, kterou ani sněžní sokoli neukojí. Jizvy na těle způsobené četnými boji s nunkeniny, ale i jizvy na duši, které nikdo nedokáže vyléčit. Takhle nějak by to nejspíš dopadlo, kdybych se přiklonila ke klanu a navždy opustila Konohu.
Druhý obraz - malá holčička běhá po zahradě sídla klanu. Její zelená očka po matce vyzařují spoustu kladné energie. A ta dotyčná matka vypadá šťastná, i když... Brzy přišla válka. Bez chvilky váhání se dosrovolně přidala do armády v první linii. Je to normální? Není. Není, protože její oči jsou prázdné a její vlastní myšlenky někdo sebral a zahodil. Do hlavy jí pak nacpal, že za každou cenu musí bránit vesnici. Ale co bude dělat malé dítě bez matky? Jen další nesmyslná oběť.
Nejde udělat něco mezi?
"Asi počkám do chuuninských zkoušek. Pak se rozhodnu, co dál. Protože teď vidím, že ani jedna možnost není dobrá," řekla jsem nakonec a zvedla jsem se. "Ale i tak... děkuju..." Podívala jsem se na tu holku, co přišla. "Ne, díky, nechci. Musím trénovat. Chuuninské zkoušky jsou za rohem a já bych se ráda konečně zbavila hloupé nálepky slabého genina..." A s tím jsem zmizela zpět na cvičiště, kde jsem se opět pustila do tréninku souznění s Kekkei Genkai. Jedna věc mě znepokojovala.
Proč ještě nedokážu ovládnout zlatý plamen?
Killunia- Chuunin
Shinobi
No, či som pomohol? To som osobne nevedel, ale dúfal som že áno. Vyzeralo to nakoniec ale že sa už pozbierala, a nakoniec odišla trénovať. Nuž tak som sa pozrel na Kiwi. Práve vtedy po mne hádzala kunai, ktorému som sa ľahko vyhol iba tým, že som pohol hlavou do strany a tak kunai skončil zapichnutý v dreve, v kmeni stroma. Vytiahol som ho, a nejakým výrazom asi typu "are you kidding me?" (podobne ako Hokage xD) som sa na ňu zadíval. Heh, len či mám ešte toľko peňazí. Potreboval by som si už nejako zarobiť...Che to misiu.. Povzdychol som si a zoskočil som zo stromu. Kunai som jej naspäť hodil, a obzrel som sa. Snehová guľovačka s Hokage skončila?! Hehe, to sa nestane.. Zalesklo sa mi v očiach diabolsky, ale to hneď zmizlo. Takže, kto to všetko chce jesť? Neisto som sa rozhliadol po prítomných, a dúfal som že každému jedna dávka rámenu bude stačiť...
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Motala jsem se v ulicích a dokonce jsme se došourala až k nějakému cvičišti? No aspoň se budu moct zeptat na cestu, na cvičišti přece vždy někdo je.
Klepala jsem se kosou...doslova. Abych to vysvětlila, měla jsem na sobě kraťasy, podkolenky a lehkou mikinu což nebylo do zimního počasí zrovna nejvhodnější. Ale já podobné oblečení nosila vždy za každého počasí. S rukama v kapsách jsem se zabořila teniskou v parku do sněhu a pocítila chlad na vlastní kůži. Pane bože! To je zlý... Oklepala jsem se a šla dál.
To bych ale nebyla já kdyby se mi něco nestalo, škobrtla jsem a zabořila se i obličejem celá do sněhu. Chvíli jsem se nehýbala a pak zvedla hlavu, nezmohla jsem se na nic jiného než jen na zakňučení.
Nejen že jsem byla v lehkém oblečení ale já jsem musela zahučet i do sněhu! Opatrně jsem vstala a začala skákat na místě abych ze sebe ten sníh dostala, u toho jsem měla zavřené oči a soustředění výraz. Musela jsem se soustředit na to, že mi není zima...jsem na pláži a je kráásné teplo.
Znova jsem se oklepala..nepomohlo to. Připadala jsem si jako obří nanuk a víc zmrzlá jsem být prostě nemohla.
Dala jsem se opět do pohybu a s teniskami se zabořovala do sněhu abych se dostala blíž k lidem co tam stáli.
"Z-zdravíčko, m-mohl b-by mi někdo u-ukázat směr k n-nějakému b-baru nebo něčemu podobnému k-kde se můžu zahřát?" Vykoktala jsem ze sebe, ne že bych se styděla ale měla jsme co dělat abych necvakala zuby.
Klepala jsem se kosou...doslova. Abych to vysvětlila, měla jsem na sobě kraťasy, podkolenky a lehkou mikinu což nebylo do zimního počasí zrovna nejvhodnější. Ale já podobné oblečení nosila vždy za každého počasí. S rukama v kapsách jsem se zabořila teniskou v parku do sněhu a pocítila chlad na vlastní kůži. Pane bože! To je zlý... Oklepala jsem se a šla dál.
To bych ale nebyla já kdyby se mi něco nestalo, škobrtla jsem a zabořila se i obličejem celá do sněhu. Chvíli jsem se nehýbala a pak zvedla hlavu, nezmohla jsem se na nic jiného než jen na zakňučení.
Nejen že jsem byla v lehkém oblečení ale já jsem musela zahučet i do sněhu! Opatrně jsem vstala a začala skákat na místě abych ze sebe ten sníh dostala, u toho jsem měla zavřené oči a soustředění výraz. Musela jsem se soustředit na to, že mi není zima...jsem na pláži a je kráásné teplo.
Znova jsem se oklepala..nepomohlo to. Připadala jsem si jako obří nanuk a víc zmrzlá jsem být prostě nemohla.
Dala jsem se opět do pohybu a s teniskami se zabořovala do sněhu abych se dostala blíž k lidem co tam stáli.
"Z-zdravíčko, m-mohl b-by mi někdo u-ukázat směr k n-nějakému b-baru nebo něčemu podobnému k-kde se můžu zahřát?" Vykoktala jsem ze sebe, ne že bych se styděla ale měla jsme co dělat abych necvakala zuby.
Michiko- Počet príspevkov : 213
Stál jsem tam tak bez života a hleděl do prázdna. Tento moment se nestával moc často, ale přeci jen někdy za čas se to stane. Byl jsem naprosto mimo, z ničeho nic jsem jakoby přišel o všechny smysly a nevnímal okolní svět. Mohl se mnou kdokoliv třást nebo se mě dotýkat a já si toho ani nevšimnu. Zrovna jsem byl v tranzu a mé bílé oči byakuganu mohli být ještě více bíle. Byl jsem jako tělo bez duše, které někdo opustil. Po hodně dlouhé době jsem se probudil když došlo na pozvání k jídlu. Z ničeho nic jsem prudce pozvednul hlavu a řekl " Já " v tom jsem však dostal šílenou křeč a prudce klesl k zemi v křečích. Křeče přestali během chvilky a když jsem se chytl za krk a párkrát po něm přejel dlaní tak jsem pozvedl hlavu a nevědomky jsem se rozhlížel a řekl jsem něco co mohlo i některé pobavit nebo si myslet že jsem divnej. " Ehm... Asi jsem usnul. Co se dělo posledních 5 let? "
Anonymní- Anonymní
Pozrel som sa na príchodiace dievča, ktoré k nám pribehlo a pri tomto pohľade som si jemný náznak úškrnu nevedel nechať zakryť. Práve sa chystáme ísť si niekam niečo zajesť, takžé, môžeš ísť s nami. Prehovoril som k jej otázke zrejme ako prvý a možno aj jediný, a k tomu som mykol hlavou do boku. Všetci boli nejak mimo, azda to bude hladom? Radšej nech sa už najedia, čo najskôr... Pomyslel som si, a vykročil som v pocite, že ma aj hádam budú následovať. Ak teda chcú jesť za MOJE peniaze...
Presun
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Strana 12 z 32 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32
Similar topics
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory