Tréninkové prostory
+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters
Strana 8 z 32
Strana 8 z 32 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32
Tréninkové prostory
First topic message reminder :
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Tréninkové prostory
Dorazila jsem do tréninkových prostorů, krátce se porozhlédla, nebylo tu skoro ani živáčka, což mi docela i vyhovovalo, nikdo mě nepozoroval, měla jsem svůj vlastní klid. Vyhlédla jsem si jako obvykle prostor u jezera, protože jsem se chystala na trénink a jelikož proti Katonu platila jen voda, místo u jezera bylo to nejlepší jak nikomu neublížit. Jako obvykle jsem se protáhla a začala trénovat, krátce Taijutsu a pak jednu techniku za druhou..
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Dorazili sme na cvičisko, teda ja som iba predpokladal že som nedorazil sám. Tu som sa zastavil, otočil a kým sa dotrepal Nao, rozmýšľal som či mu v tom boji dám aj nejakú úlohu, alebo to radšej bude iba normálny. Možno by bolo lepšie spýtať sa jeho..Zamyslel som sa, nakoniec som zvolil že to bude teda iba normálny boj. Takže som len čakal na Naa, a tiež som mu dával možnosť prvého útoku...
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
Bol tu prvý! Zadýchane so dobehol cez bránu cvičiska, a s rachotom som sa mu skotúľal k nohám. Vyplazil som jazyk ako pes v lete, a sťažka dýchal.
„Mal.. by .. si .. sa .. naučiť.. normálne.. chodiť..“ Vykoktal som zo seba a dlho trvalo než som sa dokázal postaviť. Cítil som v náprsnom vrecku jeho kunai, nevedel som poriadne čo to je, ale bolo jasné že to budem používať ako hlupák v boji. No nič som nerobil, páč som nevedel čo chce robiť on.
„Čo teraz?“ Spýtal som sa, formálne som ešte nikdy nemal tréning, odkedy som Genín.
„Mal.. by .. si .. sa .. naučiť.. normálne.. chodiť..“ Vykoktal som zo seba a dlho trvalo než som sa dokázal postaviť. Cítil som v náprsnom vrecku jeho kunai, nevedel som poriadne čo to je, ale bolo jasné že to budem používať ako hlupák v boji. No nič som nerobil, páč som nevedel čo chce robiť on.
„Čo teraz?“ Spýtal som sa, formálne som ešte nikdy nemal tréning, odkedy som Genín.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Klan: Uzumaki
Budeš sa musieť naučiť držať so mnou krok. Pobavene som sa usmial, a počkal som si kým nabral naspäť energiu na pohyb. Navrhujem iba obyčajný tréningový boj. Nič ťažké na pochopenie či zvládanie. Musím si zistiť v čom si dobrý. Vysvetlil som, Hiraishin som tu zrejme používať nemusel. A ak aj áno, tak možno iba na jeho zmätenie v súboji...Ale ktovie, možno som ho podceňoval a Hiraishin by som musel fakt použiť! Ale táto možnosť bola asi tak percentná, čo sa pravdepodobnosti týkalo... Od Naa som po chvíľke odskočil o niekoľko metrov, a len som čakal ako začne. V tom mi napadlo, že som mu nevysvetlil všetko o tom kunai~i. Ešte pripomienka. Kunai, ktorý som ti dal slúži na moje teleportovanie. Upozornil som ho s úsmevom, pre prípad žeby sa nato po boji vyhováral, že som ho tým oblafol a schválne mu ho dal na náš boj.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
„To sa ti hovorí! Ty si stráášne slabý a tak si rýchly! Ja nemôžem zato že som silný!“ Na dôkaz som mu nastavil ruku, akoby som ukazoval svaly ktoré nemám. A nemal som ich nikdy. Nebol som ani rýchly, ani silný. Vynikal som však vo výdrži, o čom sa čoskoro presvedčí. Už len tým že moja čakra sa takmer rovnala jeho. O krok som ustúpil, len čo to urobil on. V rukách som okamžite sformoval 2 veterné shurikeny, ktoré som roztočil na vysokú rýchlosť, postavil sa do pózy.. a rozbehol sa neuvážene naproti nemu. Bez taktiky, bez čohokoľvek.
„Aslááán prezditentóm!“
„Aslááán prezditentóm!“
Shinobi
Zaujal som iba mierne ostražitý postoj, a začal som sledovať jeho bezhlavý útok. Ale možno mal niečo za lubom, to som nemohol vedieť. V každom prípade, podceňovať som ho nehodlal. Očakával som, že veterné shurikeny hodí keď bude blízko mňa, takže som sa neobával žeby ich hádzal počas behu. Avšak, on bol ten čo mal útočiť, a ja skôr ten čo sa iba brániť. Takže som mohol iba vyčkávať na jeho dokončenie útoku, zatiaľ ešte bez svojej vlastnej reakcie.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Sám si veril že nebude môcť použiť Hiraishin, bude musieť. Vo chvíli ako som bol pri ňom, som hodil Shurikeny do strán, tie sa zatočili a zaútočili na neho z oboch strán. Jeden z pravej strany, druhý z ľavej strany, zatiaľ čo ja som zaútočil spredu, presnejšie som smeroval päsťou na jeho hruď. To nebolo všetko, pretože som zahýbal nohou aby som ho podkopol, čím som sa ale vystavil nebezpečenstvu, že ma trafia moje vlastné Shurikeny.
Shinobi
Takže predsa? Napadlo mi hneď ako shurikeny hodil, a zaútočil zblízka čím vlastne mohol ohroziť aj seba. Celkom dobrý začiatok..Toto bolo jediné čo mohol Nao začuť, a už som stál za ním, premiestnený iba Shunshinom, avšak zadržujúc ho rukou za mikinu aby nebodaj nevletel do tých shurikenov. Už iba to by chýbalo, hneď na prvom tréningu. Pustil som ho už po chvíľke, keď som si bol istý že shurikeny ho neohrozia a tiež som opäť trošku odskočil. So zvedavosťou v tvári som čakal na jeho ďalšie počínanie, a tiež som už vedel, proti akému elementu stojím...Fuuton, zhodou okolností som mal ten istý, aj keď nevyužívaný...
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
„Celkom rýchle pohyby“ Poznamenal som a iba sa usmial, moja malá taktika! Shurikeny, ktoré boli zatočené aby zaútočili z boku, sa v strede stretli, ale keďže boli tvorené tou istou čakrou, ostrie vetra prešlo cez seba, takže sa otočili do kruhu a zaútočili na mňa, a zhodou okolností aj na Raikena, ktorý ma držal. Avšak, stačilo len uhnúť, no ja som rukou prešiel k chrbtu, trochu sa natočil a chytil ho aby sa nemohol hýbať. Zaboril som nohy do zeme, a samovražedne sa zasmial. Ja som sa báť nemusel, vždy som mal zálohu, ak by sa to pokašľalo, vedel by som Shurikeny zrušiť. Chcel som ho len prekvapiť, že aj keď som dutý, taktiku viem urobiť.
Shinobi
Uvedomil som si, že namiesto odskoku som ostal pri Naovi, ktorý ma zachytil rukou. Namiesto toho aby som sa pozrel na neho, moju pozornosť upútali opäť tie shurikeny. Riskantná taktika..Šepol som, a v rýchlosti som si už pomohol aj druhou rukou chytiť Naa. Vydvihol som ho pred seba, a chvíľu to vyzeralo že ho chcem použiť ako svoj štít. Namiesto toho, som sa len preteleportoval k značke pri brehu, ktorá bola mimochodom už zase nejak príliš nápadná, a Naa som tentoraz držal pred sebou, iba zopár centimetrov nad hladinou vody. Máš mi ešte čo predviesť, alebo máš záujem o kúpeľ? Spýtal som sa, vedel som že toto nebolo určite všetko, ale skôr som ho chcel iba nabúriť k vyššej "aktivite" do boja - inak, chcel som ho trošku naštvať, aby som vedel ako jeho zlosť účinkuje v jeho správaní sa v boji.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Ani to že to vyzeralo, akoby ma chcel použiť na živý štít ma nevyviedlo z miery, a stále som ho držal, neberúc ohľad na seba. V momente keď sa zdalo že nás to oboch prereže, sme sa obaja teleportovali nad breh. Zacítil som závan vody, pretože vidieť som to nemohol. Zatvorené oči, mierili s nahnevanou žilkou na čele, na Raikena, ktorý ma podceňoval. Ako každý iný!
„Neskončil som!“ Zakričal som, dosť nahnevane, samozrejme ma vyburcoval, a tak to skončilo kopaním nôh na každú stranu odo mňa, a búšením rúk do jeho ruky pod účelom pustenia ma. Účinok bol zrejmý, a to že som nakoniec predsa len skončil ponorený vo vode. Chvíľu bolo ticho, hladina ostala čistá a bublinky prestali ísť. Nastalo hlboké ticho, prerušované neďalekým vtáčím ranným spevom, ale aj to ustalo keď ani po dlhej chvíli som nevyplával. Akoby som.. sa utopil..
„Baznáááááííí!“ Avšak po chvíli sa ozvalo, keď sa rozbublala vodná hladina, a z vody vyletelo asi 7 klonov, zatiaľ čo ja som oboplával celé jazero a potichu som sa blížil k nemu. Klony, ktoré boli na nepoznanie odo mňa sa rozostavili okolo Raikena, pričom jeden bol krytý ostatnými aby nabudil dojem že on je originál, zatiaľ čo ja ako originál som potichu mieril okolo nás, utajene a kryjúc sa stromami, tak že ma nebolo možné odhaliť. Chcel som mu zaútočiť na chrbát.
„Zaplatíš.. Ja som sa dnes už kúpal!“ Zakričal „originál“ z davu klonov..
„Neskončil som!“ Zakričal som, dosť nahnevane, samozrejme ma vyburcoval, a tak to skončilo kopaním nôh na každú stranu odo mňa, a búšením rúk do jeho ruky pod účelom pustenia ma. Účinok bol zrejmý, a to že som nakoniec predsa len skončil ponorený vo vode. Chvíľu bolo ticho, hladina ostala čistá a bublinky prestali ísť. Nastalo hlboké ticho, prerušované neďalekým vtáčím ranným spevom, ale aj to ustalo keď ani po dlhej chvíli som nevyplával. Akoby som.. sa utopil..
„Baznáááááííí!“ Avšak po chvíli sa ozvalo, keď sa rozbublala vodná hladina, a z vody vyletelo asi 7 klonov, zatiaľ čo ja som oboplával celé jazero a potichu som sa blížil k nemu. Klony, ktoré boli na nepoznanie odo mňa sa rozostavili okolo Raikena, pričom jeden bol krytý ostatnými aby nabudil dojem že on je originál, zatiaľ čo ja ako originál som potichu mieril okolo nás, utajene a kryjúc sa stromami, tak že ma nebolo možné odhaliť. Chcel som mu zaútočiť na chrbát.
„Zaplatíš.. Ja som sa dnes už kúpal!“ Zakričal „originál“ z davu klonov..
Shinobi
Postával som ďalej od brehu, a pozoroval som ukľudňujúcu sa hladinu vody. Nič sa nedialo, začínal som mať pocit, že by som mal asi skočiť do vody...Skočím aleb- To moja myšlienka už nebola dokončená, kvôli niekoľkým klonom, ktorý vyskočili z vody, dopadli na zem a hneď ma obkľúčili. Veru, to že sa Nao-originál potajomky blížil zozadu som zatiaľ ešte netušil, preto som pochopiteľne mal pocit, že originál je medzi klonmi. Odrazil som sa od zeme, skákajúc ponad dvoch klonov, ktorý mi boli za chrbtom. Do nich som kopol oboma nohami, pričom som sa aj od nich rovno odrazil. Vo vzduchu som spravil salto dozadu, otočiac sa k ďalším klonom, na ktorých som dopadal. Vytiahol som si dva svoje kunaie, a nimi som útočil priamo na ďalších dvoch.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
2 klony zmizli v oblaku dymu, ale Raiken sa ďalej rútil na ďalších dvoch. A to som nesmel dovoliť. „Originál“ zachytil oboch, na ktorých sa rútil, čím ich potiahol dozadu aby sa vyhli kunaiom, a ďalší, štvrtý klon preletel cez chrbát „originálu“, zaútočil na Raikena zo vzduchu, čím ho prinútil dopadnúť na zem. Koniec? Nemyslím.. V tej chvíli sa nepozorovane, len čo zničil klony, ktoré boli tvorené z vetru, takže pri ich odstránení sa vytvorili malé vzdušné čepieľky ktoré ho mohli zraniť, ale to nebol účel. Účel bol že jeden z klonov sa zahrabal pod zem, a čakal. Zároveň moje pravé ja sa vyrútilo nečakane a potichu zozadu, a rukami som objal Raikena.
„Shinobi si vždy dáva pozor na chrbát nie?“ Spýtal som sa s úškrnom, keď ho začali moje klony obskakovať a pripútavať k zemi, zatiaľ čo už spomínaný štvrtý klon kopancom mieril Raikenovi na hlavu.
„Teraz zaplatíš za všetko čo si urobíííl“
„Shinobi si vždy dáva pozor na chrbát nie?“ Spýtal som sa s úškrnom, keď ho začali moje klony obskakovať a pripútavať k zemi, zatiaľ čo už spomínaný štvrtý klon kopancom mieril Raikenovi na hlavu.
„Teraz zaplatíš za všetko čo si urobíííl“
Shinobi
"Pfuuu,ta byla poslední.." Odfoukla jsem si, když další ohnivá technika skončila na hladině jezera, chvíli na ní balancovala, než jí pohltila voda a ona zmizela. Vyčerpaně jsem si kecla na zadek. Dalo mi to docela dost zabrat. Hlavu jsem otočila potom směrem k cvičit, na kterém jsem, jak jsem konečně zjistila, nebyla sama. Prohlédla jsem si trénující lidi. Oba blonďáci, hm. Rozpoznala jsem dobře jen jednoho.
"Nao.." Pousmála jsem se, ale nekřila jsme na něj ani nic, zevně byli až moc zabraní do boje a mě zajímalo, jak tohle dopadne, tak jsem je sledovala.
"Nao.." Pousmála jsem se, ale nekřila jsme na něj ani nic, zevně byli až moc zabraní do boje a mě zajímalo, jak tohle dopadne, tak jsem je sledovala.
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Klan:
Zo začiatku to vyzeralo, že to pôjde celkom ľahko. Ale to bola iba ďalšia mýlka, práve keď som dopadol na zem, sa na mňa zozadu vrhol zjavne originál Nao, a po ňom hneď väčšina ďalších klonov. Jeden vyskočil do vzduchu, a s úmyslom ma kopnúť letel rovno na mňa. To je už lepšie...Pousmial som sa, a práve keď sa mal Nao-útočník dočkať svojej rany, som už zrazu v Naovom uväznení nebol. Ako je to možné? Vďaka kunaiu, ktorý som Naovi dal, a doteraz ho mal schovaný v bunde. Tým pádom bolo veľmi jednoduché premiestniť sa k jednému z klonov, a vyhnúť sa útoku. Týmto klonom bol teraz práve ten, ktorý útočil. Objavil som sa za jeho chrbtom, kopol som ho ešte to chrbta, čím som jeho stabilitu vo vzduchu možno aj porušil, a tak bolo veľmi pravdepodobné, že Nao vletí do samého seba...Ja som len v kľude dopadol na zem, a postavil som sa tak aby som mohol vidieť, ako to dopadne.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Bol koniec? Zdalo sa? Celý tento súboj bol plný prekvapení. Tak ako som prekvapoval ja, tak prekvapoval aj Raiken, ktorý už musel konečne použiť Hiraishin aby ma porazil. Ale ako som bol na vrchole z čakrou, tak mi ale dochádzali nápady. Ak to rýchlo neurobím, tak ma porazí.
„Nande?!“ Ozval som sa, keď Raiken zrazu zmizol a hodil na mňa klon. Nestíhal som nijako reagovať, klon mi z celej sily vrazil, až som zacítil ako mi niečo puklo, pocítil horúcu krv stekajúcu mi po čele, cez tvár až na zem, a odhodilo ma to na pár metrov ďalej. Všetky klony na povrchu zmizli vo vetre.. A ja som sa už nehýbal.
„Nande?!“ Ozval som sa, keď Raiken zrazu zmizol a hodil na mňa klon. Nestíhal som nijako reagovať, klon mi z celej sily vrazil, až som zacítil ako mi niečo puklo, pocítil horúcu krv stekajúcu mi po čele, cez tvár až na zem, a odhodilo ma to na pár metrov ďalej. Všetky klony na povrchu zmizli vo vetre.. A ja som sa už nehýbal.
Shinobi
Skončilo to horšie než som čakal, a vo vzduchu som dokonca zazrel aj trochu krvi. To som asi prehnal...Zaznelo mi v hlave, a vykročil som dopredu. Nao? Si v pohode? Ozval som sa, a pristúpil som k nemu, možno meter či dva od neho. Ak by sa neozval, bolo by to asi zlé...pre mňa, keď sa opäť zobudí.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Pod plášťom bezvedomia som sa len uškŕňal, nato aký bol rýchly bol niekedy predvídateľný. Zato ja nie, ja som bol Shinobi číslo jedna v prekvapovaní okolia. Len čo ku mne dorazil, a ja som zacítil že je blízko, pohol som trochu rukou, a pokúšal sa štvornožky vstať. Hlavne aby som vyzeral úboho, ale vyzeral som, pretože z čela mi stále stekala horúca krv. Zato som ale mal najväčšiu výdrž v Konohe, a mojím Nindom bolo.. Nikdy sa nevzdať!
„To bola rana..“ Povzdychol som si. Povedal som že všetky klony zmizli z povrchu, ale pod povrchom jeden ostal, ten ktorý sa skryl počas boja. Teraz podľa jeho hlasu zistil kde je.
„Koniec..“ Zvolal som, keď klon vystrelil z päsťou zo zeme, a prekvapivo zaútočil Raikenovi na bradu. Ja som sa až neuveriteľne rýchlo postavil, nato v akom stave som bol, vytiahol jeho bleskový kunai a okamžite ho naplnil veternou čakrou. Fúkol som naň, a vietor okolo mňa nabral podobu dlhej veľkej čepeli, a ako kedysi to bol kunai, teraz sa z neho stal meč.
„To bola rana..“ Povzdychol som si. Povedal som že všetky klony zmizli z povrchu, ale pod povrchom jeden ostal, ten ktorý sa skryl počas boja. Teraz podľa jeho hlasu zistil kde je.
„Koniec..“ Zvolal som, keď klon vystrelil z päsťou zo zeme, a prekvapivo zaútočil Raikenovi na bradu. Ja som sa až neuveriteľne rýchlo postavil, nato v akom stave som bol, vytiahol jeho bleskový kunai a okamžite ho naplnil veternou čakrou. Fúkol som naň, a vietor okolo mňa nabral podobu dlhej veľkej čepeli, a ako kedysi to bol kunai, teraz sa z neho stal meč.
Shinobi
Začal sa dvíhať, a ja som mu plánoval pomôcť. Avšak než som stihol čo i len pohnúť nohou, sa zo zeme vyvalil klon, ktorý jednoznačne zaútočil na moju tvár. Napriek tomu že to bolo pre mňa prekvapivé, som stihol iba slabo pohnúť hlavou dozadu, a tiež sa trochu nahnúť dozadu, čím som sa tomu ledva-ledva vyhol. Klon v zemi...na toho som zabudol.. Prešlo mi hlavou, a keďže som si všimol aj Naov kunai/meč, musel som sa od neho vzdialiť, alebo urobiť rýchly protiútok. Vybral som si rýchlo...
Ako som tak bol naklonený dozadu, mal som voľný priestor na chytenie klona za jeho mikinu, ako som aj spravil. Jednou nohou som pohol dozadu a zaprel som sa ňou o zem. Zovretie klonovej mikiny som zosilnel, a začal som sa prudko otáčať na mieste, čím som naberal aj rýchlosť. Otočil som sa asi 3-krát, než som si bol istý že som nabral dosť rýchlosti, a klon vyletel prudko na Naa originála, ale tentoraz padal skôr pred neho, a mal ho tak podknúť.
Ako som tak bol naklonený dozadu, mal som voľný priestor na chytenie klona za jeho mikinu, ako som aj spravil. Jednou nohou som pohol dozadu a zaprel som sa ňou o zem. Zovretie klonovej mikiny som zosilnel, a začal som sa prudko otáčať na mieste, čím som naberal aj rýchlosť. Otočil som sa asi 3-krát, než som si bol istý že som nabral dosť rýchlosti, a klon vyletel prudko na Naa originála, ale tentoraz padal skôr pred neho, a mal ho tak podknúť.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
To čo urobil bolo v skutku „neočakávané“. Tak ma prekvapil že som nebol schopný ani sa hýbať, kým ma nezasiahol môj vlastný klon, nerozplynul sa na mne, a tým ma pekne porezal. Ale nato som nereagoval, len čo som dopadol na zem, zdvihol som sa a s výkrikom.
„Za Narniu..!“ Som sa rozbehol s mojím provizórnym mečom som mu sekom mieril na hruď. Už som fakt nemal žiadne plány, a prekvapenia, už som sa mohol spoľahnúť len na bezhlavé útočenie.
„Za Narniu..!“ Som sa rozbehol s mojím provizórnym mečom som mu sekom mieril na hruď. Už som fakt nemal žiadne plány, a prekvapenia, už som sa mohol spoľahnúť len na bezhlavé útočenie.
Shinobi
Čo má s tou Narniou? S touto otázkou v hlave som si rýchlo vytiahol kunaie, a jeho sek som sa pokúsil zablokovať. Nevedel som síce, či moje čepele náhodou cez jeho veternú neprejdu, preto som mu jedným kunaiom blokoval časť, kde sa kunai skladal ešte z normálnej ocele, a druhým som blokoval čisto veternú časť. Už som asi nemal v pláne používať techniky, prišiel čas už aj na Taijutsu, v ktorom som sa aj tak mal v čom zlepšovať.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Yoshio dorazil do tréninkových prostorů, kde už několik shinobi zkoušelo a zlepšovalo své schopnosti v cvičných soubojích. Dva z nich poznával.
Byl to Nao a Raiken. Ti, jež byli s ním na té misi, kde on byl jako zajatec spolu s Naem a Raiken je přišel z toho vysekat.
Navíc, už se i potkali u Ichiraku ramen, kde mu vlastně Raiken přenechal peněženku, aby za ně pak zaplatil...
Nebudu je rušit. Vrátím mu ji, až skončí... Pomyslel si Yoshio...
Z celého cvičiště znal ještě jednu osobu. Tu dívku, jež přišla spolu s Raikenem,. Hokage a tím Anbu. Ale jen tedy od vidění...
Nakonec se tedy Yoshio jako vždy tak zářivě pousmál a s mírným povzdechnutím se šel posadit pod jeden z mnoha stromů, pěkně do stínu, aby si chvíli odpočinul, než se to objeví Chokuchi...
Snad budu k něčemu platný... Proběhlo Yoshiovi ještě hlavou, než se pohodlně usadil pod strom a přivřel oči a začal spokojeně oddychovat.
Mnohé se změnilo, ale ta jeho neustálá sebekritika tedy vůbec...
Byl to Nao a Raiken. Ti, jež byli s ním na té misi, kde on byl jako zajatec spolu s Naem a Raiken je přišel z toho vysekat.
Navíc, už se i potkali u Ichiraku ramen, kde mu vlastně Raiken přenechal peněženku, aby za ně pak zaplatil...
Nebudu je rušit. Vrátím mu ji, až skončí... Pomyslel si Yoshio...
Z celého cvičiště znal ještě jednu osobu. Tu dívku, jež přišla spolu s Raikenem,. Hokage a tím Anbu. Ale jen tedy od vidění...
Nakonec se tedy Yoshio jako vždy tak zářivě pousmál a s mírným povzdechnutím se šel posadit pod jeden z mnoha stromů, pěkně do stínu, aby si chvíli odpočinul, než se to objeví Chokuchi...
Snad budu k něčemu platný... Proběhlo Yoshiovi ještě hlavou, než se pohodlně usadil pod strom a přivřel oči a začal spokojeně oddychovat.
Mnohé se změnilo, ale ta jeho neustálá sebekritika tedy vůbec...
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Super! Otec mal zvitky! Myslel som na to celou cestou na cvičisko, mimochodom som iba bežal. Ale keď som sa nad tým hlbšie zamyslel, nevedel som, či je to dobré alebo zlé. Uvidíme. Ako som prišiel na cvičisko, videl som tu zopár ľudí. Medzi nimi boli aj Raiken a Nao. Keď som ich zbadal, tak som zastavil aby som sa nadýchol a zakričal na nich. Nazdar! Ozvalo sa po celom cvičisku, ale potom som si uvedomil, že ich to asi rušilo keďže sa na mňa obzreli. Tak som iba pribehol k Yoshiovi a chvíľu som iba stál a chytal dych. Prečo musí byť náš dom na druhej strane Konohy ako cvičisko?! V duchu som nadával. Tak môžeme začať. Otvoril som zvitok a sadol si vedľa Yoshia a začítal som sa. Som z toho jeleň. Ozval som sa po chvíľke čítania.
Chokuchi Akimichi- Počet príspevkov : 61
Yoshia už probudilo to, když Chokuchi zakřičel "Nazdar" přes celý cvičiště.
Nijak však na to nereagoval a jen dále čekal, se zavřenými oči, až se Akimichi objeví u něj....
Když ucítil silnější závan větru a uslyšel jeho slova, bylo jasné, že je tu. Proto tedy nakonec Yoshio otevřel oči, chvíli si zvykal na světlo a pak se teprve pohodlněji usadil a pohlédl na ztrápeného Chokuchiho, jež hleděl do svitku a asi naprosto nechápal, co se tam píše a jak by měl začít...
"No... rád bych ti poradil, ale to by si mě musel dát přečíst ten svitek a říct název techniky, abych byl trochu v obraze. Pokud by ti to tedy nevadilo." Usmál se na něj zářivě Yoshio a doufal, že mají mezi svými klany dostatek důvěry, aby si v tomto věřili...
Nijak však na to nereagoval a jen dále čekal, se zavřenými oči, až se Akimichi objeví u něj....
Když ucítil silnější závan větru a uslyšel jeho slova, bylo jasné, že je tu. Proto tedy nakonec Yoshio otevřel oči, chvíli si zvykal na světlo a pak se teprve pohodlněji usadil a pohlédl na ztrápeného Chokuchiho, jež hleděl do svitku a asi naprosto nechápal, co se tam píše a jak by měl začít...
"No... rád bych ti poradil, ale to by si mě musel dát přečíst ten svitek a říct název techniky, abych byl trochu v obraze. Pokud by ti to tedy nevadilo." Usmál se na něj zářivě Yoshio a doufal, že mají mezi svými klany dostatek důvěry, aby si v tomto věřili...
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Ako som čítal ten zvitok, nerozumel som tomu čoraz viac a viac. Niežeby som bol nejaký idiot, ale nejak mi to neliezlo do hlavy. Keď sa po chvíli Yoshio ozval, tak som sa potešil jeho ochote. Ale toto predčasné nadšenie ma ihneď prešlo. Veď predsa len to bolo klanové hijutsu. Ale veď by sa to nikto nemal vedieť naučiť. A navyše som sa s ním nepoznal moc dlho. Ale veď je Yamanaka. Medzi našimi klanmi by mala byť prirodzená dôvera. Obratne som zakrýval svoj vnútorný boj. Ale nakoniec u mňa vyhral argument dôvery medzi klanmi. Nech sa páči. Máš tam názov techniky aj jej popis. Podal som mu zvitok s technikou Baika no Jutsu. Nejaké rady? Po dlhšej chvíli som sa ozval.
Chokuchi Akimichi- Počet príspevkov : 61
Strana 8 z 32 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32
Similar topics
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Prostory v hoře
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Prostory v hoře