Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostory

+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters

Strana 7 z 32 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 32  Next

Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 7 Empty Tréninkové prostory

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 20:06

First topic message reminder :

Tréninkové prostory - Stránka 7 781px-Third_Training_Ground

Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 7 Empty Re: Tréninkové prostory

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sun 14 Oct - 11:40

( Hokage: Razz)
Keď Hokage dorozprávala, a odišla na zraz s Radou, chystal som sa povedať viacero vecí, no odrazu bola Hokage späť, s novými správami a tak som nakoniec ostal chvíľu ticho. Killunia. Oslovil som ju, nech mi venuje pozornosť. Niekto nám uniesol jedného Genina z Hyuuga klanu, Katara Hyuugu. A požaduje všetkých ďalších Geninov, z rôznych klanov. Ten výbuch bol zjavne nato, aby ukázali že nežartujú s touto požiadavkou, a celkovou situáciou. Povedal som, načo som sa pozrel na Naa. V takomto stave má ísť? Možno by bolo lepšie nechať ho v dedine, nikto z tých únoscov nemusí vedieť, že je z Uzumaki klanu. Ak to teda už nevedia. Pomyslel som si, keď v tom prišiel Anbu, a vyhlásil nech idú k bráne. Dúfam že plán vyjde...Pri poslednej myšlienke som privrel oči, a čakal kým sa Genini vyparia, aby som teda dostal pokyny od Hokage ohľadom toho plánu.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 570

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Oct - 11:54

Dříve či později si pro nás musel někdo přijít. V tomto případě to bylo právě to dříve. Jak rychle se ten anbu objevil stejně rychle taky zmizel. Nastal teda čas. Zvedl jsem se ze země a oprášil si prach na kalhotech. Pořádně se protáhl rozhlédl se po cvičišti. Možná to tu vidím naposledy. pomyslel jsem si a proto si každý pohyb užíval. Otočil se směrem ke Kaori a senseii a řekl.
"No tak asi .. sbohem bych řekl. Snad se ještě někdy uvidíme." řeknu s úsměvem byť mi do úsměvu nebylo ani za mák. Po cestě jsem ještě vytáhl z pod trička onen "přívěsek" a otočil jsem sním kolem prstu. Poté s ním ukážu na senseie, odtrhnu ho a vložím do tajné kapse ve vestě. Poté dojdu k senseii a otočím se k němu zády. Zdělám si kapuci a odhodím středně dlouhé vlasy na stranu.
"Víte pro jistotu kdyby mi to zabavili." řeknu s úsměvem a byl jsem rád za svoje vědomosti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sun 14 Oct - 12:18

Každému prítomnému som teraz venoval chvíľkové pohľady, najdlhší Mogenovi. Ten ku mne prišiel, a už pritom, ako si zložil kapucňu som asi vedel, čo chce. Ak mu nebudú prehľadávať krk a vlasy, nemuseli by si značky ani všimnúť. Ale ak si všimnú, bude to riziko, nielen pre neho. Pre všetkých. Pomyslel som si, no i tak som dvihol ruku, a priložil som dlaň k jeho krku, kde sa okamžite vytvorila malá, nenápadná značka. Veľa šťastia. Povedal som, keď sa mi ruka zase stiahla, a moje viečka trochu poklesli. Potom som zas oči normálne otvoril, a znova som pozeral po všetkých, čo tu stáli.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Sun 14 Oct - 15:00

Takže budeme muset odejít. Vážně super. Povzdechla jsem si a snažila jsem se zůstat v klidu. Jestli se mi něco stane, zůstane moje mladší sestra sama. Haukka, můj pokrevní spojenec, zemře se mnou a sněžní sokoli ztratí vůdce. Konožská větev klanu Akatatsu přestane existovat. Vážně bezva.
Na ANBU jsem se jen ušklíbla. Prý "genin zástupce klanu Akatatsu". Sakra, já jsem jediný bojeschopný člen klanu Akatatsu v celé téhle zatracené vesnici! Chtěla jsem mu něco říct, ale on už zmizel. Otočila jsem se tedy na Raikena. Nejdřív jsem se s ní bezeslovně domluvila, pak jsem promluvila k senseiovi.
"Raikene-sensei, Yuki poletí celou cestu nad námi a bude nás hlídat. Kdyby se cokoli stalo, přiletí k vám a sdělí vám všechny informace. Má skvělý zrak a dokáže uletět velkou vzdálenost za poměrně krátkou dobu. Sayonara." Lehce jsem se uklonila. Drobná sněžná sokolice vzlétla a vyletěla docela dost vysoko nad nás, působila pak docela nenápadně. Ani nešlo poznat, že je vlastně bílá. Poté jsem se vydala k bráně.
(přesun)
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 386

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Sun 14 Oct - 15:08

Pohliadol som do očí Hokáge, nevzal si nič, a len s povzdychom som sa narovnal. Bolelo to, ale nie tak ako vnútro, ktoré praskalo. Kašľal som nato, pretože ako jediný schopný Uzumaki genín, som mohol ochrániť dedinu. Nesplním si možno sen, ale.. Zomriem ako brat. Ako hrdina, spolu s priateľmi!
„Takýto koniec som si nepredstavoval..“ Pousmial som sa, zotrel si z líc slzy, pre túto chvíľu som uzavrel svoj žiaľ do krabičky v srdci, nahradila ho neutrálna tvár, a ja som sa hrdo vystrel. Ak mám zomrieť pre blaho Konohy, urobím to, kašľúc nato, že si nesplním sen. Umriem ako hrdina.. To mi stačí k životu. Pohol som sa dopredu, zatackal sa, takmer spadol na zem, no udržal sa a kolísavým krokom som pomaly kráčal preč, chvíľkami padal, chvíľkami pobiehal, ale mieril vpred..

Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Počet príspevkov : 1090

Shinobi
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 14 Oct - 17:52

Keď som videla, ako všetkých ANBU posiela k bráne, tvárila som sa dosť skleslo...Nebolo to pre mňa práve najpríjemnejšie. Predsa len, Konoha bola jedna veľká rodina, v každom z nás tkvela slávna ohnivá vôľa.
Ale my ich zachránime...Áno, zachránime ich. Ja ako Hokage nesmiem také niečo dopustiť, cítila som, že tak nejako by to urobil aj Assasin. Na Radu som sr*la, jej členovia boli obyčajné opice s vymytým mozgom a s IQ húpacieho koníka. Nič iné ich nezaujíma, než len ochrana vlastných zadkov.
Ale teraz som sa musela ísť pripraviť. Vytvorila som si klon, ktorý bude zatiaľ s geninmi, pričom ja ich budem zďaleka sledovať a čakať na vhodnú príležitosť. Rada sa nesmie dozvedieť ani ň, vlastne ani nemajú šancu vedieť to, že som preč. Môj klon všetko zariadi...
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sun 14 Oct - 18:27

Idem sa pripraviť...Šepol som. Díval som sa potom ešte nejaký čas na Hokage, až som nakoniec urobil pečať tigra jednou rukou, a odrazu som sa vyparil preč.
Presun
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 15 Oct - 12:20

Vlasy jsem si opět hodil tak jak patří aby zakryli onu malinkou a nenápadnou značku. Poté jsem si hodil na hlavu kapuci tak jak to mám vždycky. Ten chlápek by musel být hodně důkladný aby tu značku našel. Odešel jsem tedy pryč ze cvičiště nejkratší cestou k jižní bráně. Zajímalo mě co se mnou udělají. Jestli mě zabijí nebo jestli mě budou mučit. Všechna z těchto a mnohých dalších možností se zde nabízeli. Záleželo jen na tom co si ten maniak vybere.

Přesun

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Mon 15 Oct - 18:29

,,Všichni kolem toho dělají moc velký povyk. " vzdychla jsem si a vstala. Ne, že bych se nějak bála nebo něco takovýho. Deprimovala mě pesimistická atmosféra panující mezi všemi přítomnými.
Kdyby nás chtěli zabít, tak by to udělali hned, když mají v rukou celou Konohu. Nejspíš vím, o co jde . . . no co, nechám se překvapit. pomalu a trochu znuděně jsem se za všemi vydala. Pravda, dost opožděně, ale přece.

(Přesun)
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Počet príspevkov : 639

Shinobi
Klan: Nara

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Fri 26 Oct - 13:03

Přišel jsem až na cvičiště za vzájemného rýpání s tím blonďatým pakem, co měl být můj kámoš. Byl! Líbilo se mi s ním bavit, byl mi v mnoha ohledech podobný a přesto svým vlastním způsobem jiný. To jsem přesně potřeboval.
Postavil jsem se kus od něho a prokřupal si prsty. Potěšeně jsem se usmál. Já se na to, až mě skoro zabije, fakt těšil! Konečně nějaká zábava v tomhle nudným světě!
"Tak jdeme na to, vejtaho!" stáhl jsem si tričko. Ne, že bych byl až takovej exhibicionista, abych se musel veřejně odhalovat, no.. i když... to je fuk, hodlal jsem použít sám sebe naplno a kdo má ty roztrhaný trička pořád vyměňovat?!
Podíval jsem se na něj a ušklíbl se. Nešetři mě!
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Počet príspevkov : 421

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Fri 26 Oct - 19:26

Dorazil jsem na cvičiště a prohlédl si ho. Proč? Jednoduše jsem si to tady chtěl zapamatovat, protože až my dva skončíme, moc toho tady nezbude. Moc dobře jsem věděl, jak je Kami silnej. Byl zatraceně silnej, tohle nebude snadnej souboj, ale hodlal jsem do toho dát všechno, nebyl jsem člověk, co to hned vzdává. Ani já nebyl zrovna padavka, a navíc jsem Kamiho znal. Jen si ho udržet od těla, to byla hlavní priorita. Pak už tak nebezpečnej není, teda je, ale míň. Ani jsem nevěděl, jestli od našeho posledního střetnutí zesílil nebo ne, no to za chvíli poznáme. Z kapsy jsem vytáhl svitek, na první pohled nenápadný, rozbalil ho a po malém "puf" se přede mnou objevila větší nádoba. Jediným pohybem ruky jsem jí otevřel a nechal před sebe zvednout Satetsu, železný písek ovládaný mým KG, Jitonem, magnetickou chakrou. Mávnutím ruky se mi v ruce zformulovala Katana, pevně jsem jí uchopil, byl jsem ready.
"Radši bys to měl zabalit, nechci ti ublížit" Usmál jsem se, tohle znamenalo jediné, máš první tah kámo!
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Počet príspevkov : 239

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Yatoshi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Fri 26 Oct - 19:40

Znuděně jsem na oko zazíval a pak potřásl hlavou. "Už jsi s tím divadlem skončil?" ušklíbl jsem se. Jasně, to já začal s těma předbojovajma scénkama, ale tak cajk!
Věděl jsem, čeho je majitel tohohle KG schopný. Oba jsme měli slabinu, kterou ovládal ten druhý. Já nebyl schopnej na dálku a on na blízko. Jenže, Daiki, od posledně jsem sakra zrychlil tempo!
Ušklíbl jsem se, zkřížil ruce a z dlaní si nechal vyjet dvě velké kosti. "Dívej se a uč se!" zaznělo, než jsem vyběhl proti němu. Byl jsem expert na taijutsu. bylo jasné, že na něj zaútočím přímo. Zaútočil jsem pravačkou na jeho tvář, i když mi bylo jasné, že to jeho obrana vykryje. Času na to měl dost.
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Fri 26 Oct - 20:41

Ne nadarmo jsem byl hodně, hodně dávným potomkem Třetího Kazekageho, obávaného, považovaného za jednoho z nejsilnějších Kazekage vůbec a jeho krev mi kolovala v žilách. Jo, sice jsem ho nikdy neviděl, ani se o něj moc nezajímal, ale znělo to cool a na holky vždycky zabíralo, i když v boji mi to bylo prd platný! Věděl jsem už předem, že zaútočí zblízka, proto jsem automaticky před sebe zvedl Satetsu. Satetsu působil podobně jako Gaarova automatická obrana. Chránil mě stejně jako písek jeho, ovšem byl pomalejší, jelikož železo bylo těžší než písek. Mezitím, co jeho pěst těsně před mou tváří pohltil písek a chytil ho do železného sevření, Katanou jsem zaútočil na jeho bok, věděl jsem, co přijde, proto jsem se držel dál a nechal si tělo pomalu, ale jistě obalovat železným pískem.
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Fri 26 Oct - 20:45

"Pfe.." odfrkl jsem si. Jasný, on a jeho obrana! S tím aby se člověk podělal! Katanu jsem vykryl druhou rukou, odlomil kost, kterou držel železný písek a odskočil od něj. Jestli jsem měl nějakou výhodu, byla to rychlost. Rychlost, já jsem rychlost!
Zvedl jsem obě ruce a natáhl proti němu prsty. Mířil jsem na odkryté části jeho těla, z článků mi vyletěli malé kostičky a rozletěli se poměrně slušnou rychlostí na něj.
To já se rozeběhl hned za nimi.
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Fri 26 Oct - 20:52

"Ne tak rychle kámo!" Podotknul jsem, když jsem ho viděl, jak se žene za těmi střelami. Musel jsem se soustředit na ně, poslal k nim Satetsu, ale jestli jsem se něco z našeho minulého souboje naučil, bylo to o tom, že jsem měl sakra velkou nevýhodu. Vykryl jsem malé kostičky a místo, abych se ho snažil zastavit, kolem sebe jsem po zemi nechal Satetsu. Jakmile na něj šlápne, mělo by ho to zdržet. Je tu možnost, že vyskočí do vzduchu a na to jsem se připravil jinak, nechal rozsypat Katanu na malé částice, nechal je viset ve vzduchu. Spojil jsem ruce dohromady a poskládal příslušné pečetě, byl jsem teď na ráně, to jsem věděl, ale Satetsu ho potom zastaví a já z něj udělám maděru nebo to jsem si alespoň myslel, v tomhle souboji jsem riskovat musel!
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Fri 26 Oct - 20:56

Ušklíbl jsem se. Poučil se.. ale to já taky! Jasně, pečetě jsem nepotřeboval, stačilo odlomit kost z mé dlaně za běhu. Postřehl jsem, jak polevil v obraně, a pretože jsem ho už znal, věděl jsem, co dělá. Vyskočil jsem do vzduchu, jak předpokládal, jenže místo toho, abych přímo zaútočil, změnil jsem směr útoku. Jak? Díky křídlům, která mi vyrostla ze zad. Nová, prvně použitá technika.. pěkná prácička!
Zaútočil jsem tedy na jeho nekrytá záda. U normálního soupeře bych si byl jist, že zasáhnu, no u něj jsem si nebyl tak jistý!
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Fri 26 Oct - 21:13

Tak tohle jsem od něj nečekal, takovouhle techniku jsem fakt viděl poprvé! Jen jsem obdivně hvízdnul, jenže potom toho nechal, měl jsem tady větší problémy než obdivování jeho křídel. Nečekal jsem, že zaútočí na záda, proto jsem nebyl připravenej a písek na zemi mi tím pádem byl naprosto k ničemu. Stačil jsem jen uhnout, ale reagoval jsem pozdě, jeho kost mi protrhla triko a při uhýbání ošklivě pořezala bok. Jen jsem syknul, něco pro sebe zabrlal a dostal se z jeho odsahu, stáhnul tak písek zase zpátky. Donutil mě pozměnit plány, vybral jsem si proto jinou techniku a nedělalo mi problém pečetě trochu pozměnit. Když byl ve vzduchu, dal mi, ač neúmyslně, výhodu! S křídly byl obrovský, a co je velké, je nešikovné, jestli se mi to podaří, tak lehce se nevyhne!
"Satetsu Kaihou!" Satetsu se vytvořil všude, začal se nejdřív tvořit na obloze, ale pak i začal jakoby vyrůstat ze země do výšky. S křídly neměl šanci proletět, ale nehodlal jsem ho podceňovat!
Tréninkové prostory - Stránka 7 Image313
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Fri 26 Oct - 21:20

Spokojeně jsem kývl hlavou, když se mi povedlo ho zranit. Ne, že bych byl taková svině, co ho těší zranění kámoše, ale oba jsme do toho šli s vědomím o riziku. Až mi on touhle technikou prošpikuje tělo, taky mu nebudu nadávat.. nebo možná..
"A dopr*ele!!" První co bylo, že jsem se rozletěl pryč, no došlo mi, že mám tak trochu smůlu. Jediná šance byla použít tu techniku. Ten srábek mě donutil použít Sko! No bejt dlouho naštvanej jsem nemohl, právě na to nebyl čas!
Mezi jednotlivými jehlami začali ze země vyrůstat kosti. Než jsem se jich stačil dotknout a schovat se do nich, měl jsem záda poškrábaná a krvavá, jak kdybych sjížděl štěrkovou cestu!
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Fri 26 Oct - 21:28

Jasně, tenhle boj byl fakt o hubu, to jsme věděli oba dva! Ale právě tyhle souboje jsem miloval, ne, že bych byl sadista, ale takový ty tréninkový boje byly o ničem, protože i když se řeklo - bojuj, jako kdybys mě chtěl zabít, nikdo to nikdy nedodržoval, až na Kamiho! Proto mě boje s ním tak bavily. Musel jsem uznat, že mi chybí, jako potulní na nás nikdo neměl, nikdo z nukeninů či pochybnýcch banditů. On se svým Taijutsu a já ho pískem kryl ze zádu, sehraná dvojka, ale od našeho prvního souboje před několiak lety se toho spoustu změnilo. Kysele jsem se ušklíbl, škoda, že tomuhle je konec, jak bojům, tak cestování. Jen jsem sledoval, jak zmizel v kostech a ušklíbl se. Neviděl jsem ho, což byl celkem problém, takže jsem neútočil a čekal na jeho tah, mohl jsem se jen bránit, zatím.
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Fri 26 Oct - 21:36

Kosti rostli všude kolem něj. Nejsilnější technika, jakou jsem měl! Zesílil jsi, kámo!
Objevil jsem se v kosti vedle něj. Jednu ruku jsem měl obalenou velikánskou kostí.. Tessenka no Mai: Hana! Mohl si udělat obranu, ale tímhle bych ji stejně prorazil.
Já neměl ve zvyku dělat něco na půl... čekal jsem, že po tomhle souboji budu zmlácenej, jak už dlouho ne.. ale těšil jsem se!
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Fri 26 Oct - 21:50

Věděl jsem, že tomuhle se jen sotva vyhnu, že mi ani písek nepomůže, ale nehodlal jsem odsdd odejít se slovy - vzdávám se! Ne nikdy, ani kdyby mi tou obří kostí měl prošpikovat hrudník skrz na skrz! Na to jsem měl až moc velkou hrdost. Všechen železný písek jsem dal před sebe, nezastavil jsem ho, jen zpomalil, abych mohl poskládat pečetě.
Mám pocit, že jsem prohrál, ale zadarmo ti to nedám!
Náš souboj se pomalu, ale jistě blížil ke konci, všude okolo byly jen kosti a Satetsu, kam se člověk podíval. Široce jsem se usmál.
"Satetsu Shigure!"
Nejsilnější a moje nejpropracovanější S-ková technika. Smrtící, jen málokterý člověk by se tomu vhynul, v podstatě skoro nikdo, ale já znal člověka, co ano, co se tomu vyhne.
Předčím tvou rychlost, Kami!
I s tou myšlenkou se z mraku Satetsu, který se nad námi nahromadil začaly padat jehlice. Tisíce jehlic, jedna za druhou, pršely jak déšť z nebes na nás dva, pořád, rychlostí, jenž se dokázala Kamimu vyrovnat. Nebylo úniku, jehlice byly všude, malé velké, všude, vsakovaly se i do půdy.
Tréninkové prostory - Stránka 7 Sans_t10

Tréninkové prostory - Stránka 7 SatetsuShigureB
Já se chránil, on ne, sice jsem na ochranu před svou vlastní technikou použil Satetsu, takže jsem se přestal chránit před jeho technikou. Zkrížil jsem před sebou jen ruce v obranném gestu a obalil je Satetsu. Cítil jsem, jak se mi jeho kost zarývá hluboko do masa, po bradě mi z úst stekl úzký pramínek krve a já se nepřestával šklebit. Možná to fakt an nemocnici bude, ale koho to zajímá?!
"Díky, kámo" Široce jsem se zazubil, smrtící techniky, ale já se smál! Protože mě tohle neskutečně bavilo, a v těch slovech bylo všechno, upřímný dík za to, že do toho dal všechno!
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Fri 26 Oct - 21:59

Těžko říct, jestli bych mu ten hrudník fakt prorazil, ovšem jeho technika mě vyrušila. Kam na tyhle OPčka chodíš, člověče?! Než jsem stačil promluvit, ucítil jsem první jehlu, jak se mi zabodla hluboko do ruky. Kurňa!
Ponořil jsem se do kostí, ale než jsem to dokázal celým tělem, tvář a část ramen mi stihlo poškrábat pár jehliček. Nic moc vážnýho, ale příjemný to fakt nebylo!
Když jsem si byl jistý, že je po všem, vyšel jsem z kosti. Bylo mi divně. Opřel jsem se o kolena a snažil se vydýchat. Ušklíbl jsem se na Daikiho, chtěl mu říct, že jsem vyhrál, když se mi podlomila noha a já skončil hubou v železným písku. Co to sakra...
"Jed?! Děláš si ze mě prd*l?!" mluvil jsem o věci, co mě může zabít.. a smál jsem se!
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Fri 26 Oct - 22:22

Když technika skončila a Kami se stáhnul, nechal jsem dopadnout poslední jehly na zem, stáhnul štít a sednul si na zem, ignorujíc, že mi z rukou crčí snad až potoky krve! Příjemný to zrovna dvakrát nebylo, ale já se místo nějakýho fňukání jen na Kamiho zašklebil. Tohle bylo moje vylepšení, který neznal! Na jedech jsem makal dlouho, několik let než jsem vynalezl konečně jeden pořádnej a chtěl jsem své techniky tak vylepšovat, proto jsem do Satetsu přidával vlastnoručně vyráběné jedy, jen jsem na to uprostřed toho boje nějak pozapomněl. Vypadalo to na jasnou výhru pro Kamiho, no teď jsem si tím tak jistej nebyl.
"Mám pocit, že je to remíza kámo!" Široce jsem se usmál, roztřesenou urkou, kterou jsem snad ani necítil jsem nějak, bůh ví jak, zahrabal v brašničce a vytáhl protijed. Lahvičku jsem mu ne hodil, no spíš kopnul, protože ruce jsem měl necitelný.
"Jed je paralizující, ve větším množství může i ve vteřině zabít. Takže bejt tebou vypiju to hned než ti budu muset nosit kytičky na hrobeček" Ušklíbl jsem se a plácl sebou někam mezi kosti a železnej písek, co mě řezal do zápěstí a já ho pomalu stahával zpátky do nádoby, ale ani na to jsem neměl sílu! Totálně mě to vyčerpalo!
"Skvělej boj.." Pronesl jsem spíš do větru a pozoroval tmavou oblohu, svět mi začínal pomalu šednout a ztrácet se ve velké šmouze, velká ztráta krve se projevovala, ale místo, abych s tím něco dělal, jen jsem se smál, byly jsme fakt blázni.
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Fri 26 Oct - 22:27

"Ty parchante!" usmál jsem se. "Podcenil jsem tě!" jasně, já byl v pohodě. Nemít v žilách smrtelnej jed! Normálním lidem by asi přišlo divný, že nejlepší kámoši se skoro zabijou, no my byli prostě trochu jiní!
Tak nějak jsem se doplazil k jedu a kopnul ho do sebe ve chvíli, kdy mi ochablo celé tělo a já jen zůstal zírat do nebe. Skvělý, Kami.. měl by jsi začít makat! Usmál jsem se. Byl jsem spokojený!
"Díky, kámo.." zamumlal jsem a jenom v leže pozoroval hvězdné nebe. Čekal jsem, až paralýza odezní a já budu moct jeho donést do nemocnice.
Spokojeně jsem se usmál.
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Sat 27 Oct - 12:44

Probudil jsem se s trhnutím, vyplival hroudu písku, protože jsem se v noci otočil na břicho a otřel si ústa. Slunce svítilo, na nebi bylo pár mraků, kolem to vypadalo jak na skládce a o kus dál se válel můj nejlepší kámoš v kaluži krve.
Opatrně jsem se zvedl, jed naštěstí už zjevně nepůsobil, takže jsem se mohl docela obratně hýbat. Došel jsem k němu a mile ho proplesknul. "Hej kámo, budíček!" ušklíbl jsem se. Nijak nereagoval a já se nedivil, myslím, že krve ztratil dost, taky byl asi bez chakry.
No bez keců jsem si ho hodil na záda a vydal se k nemocnici.
Přesun
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down