Tréninkové prostory
+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters
Strana 10 z 32
Strana 10 z 32 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 32
Tréninkové prostory
First topic message reminder :
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Tréninkové prostory
Na pozdrav Killunii jsem odpověděl plácnutím což zřejmě čekala a tak následně jsme museli vymyslet co se bude dít nyní dál. Každopádně jsme tu byli sami a můj nový sensei Raiken byl někde pryč. Nejspíš si šel pro ten svitek s Shiki Fuijin a pak za náma přijde. " No co se týče arogantnosti a naivity tak to jsou zrovna věci, které nesnáším na lidech. Takže můžeš být v klidu a co se týče co dělat teď, tak to nejspíš nechám na tobě. Nerad bych dělal něco s čím by jsi zase ty nesouhlasila a začít se hádat kvůli prkotině se mi taky moc nechce. Tak jaký máš plán? " Nechal jsem raději jí vybrat nějaký plán, jelikož jsem nechtěl hned rozpoutat konflikty nějakým špatným nebo stupidním nápadem, který by se mohl zvrtnout a něco by se stalo.
Anonymní- Anonymní
Pomerne skôr než som očakával som sa dostavil sem, na tréningové priestory. Zvitok som počas cesty už takmer dočítal, no stále tam bol dosť veľký odsek viet, ktorý som ešte neprečítal. Keď som zrak na chvíľu od zvitku dvihol, všimol som si Katara spolu s Killuniou. Smer som určil rovno k nim...
Tákže, pripravení na misiu? S touto otázkou som k nim dokráčal, zvitok som už pomaly roloval do základného uzatvoreného tvaru, počas misie by sa nehodilo čítať si techniku. Bol by som aj nesústredený, takže by to bolo zbytočné. Pobyt zvitku bolo teda opäť vrecko mojej vesty, do ktorej som ho zastrčil a viac som nad ním teraz už nerozmýšľal..
Tákže, pripravení na misiu? S touto otázkou som k nim dokráčal, zvitok som už pomaly roloval do základného uzatvoreného tvaru, počas misie by sa nehodilo čítať si techniku. Bol by som aj nesústredený, takže by to bolo zbytočné. Pobyt zvitku bolo teda opäť vrecko mojej vesty, do ktorej som ho zastrčil a viac som nad ním teraz už nerozmýšľal..
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Namikaze
Kráčala som vedľa Raikena. Nevedela som s kým budem v týme a tých ľudí som ani nepoznala. Rada som však spoznávala nových a nových ! Bol to jeden z mojich koníčkov no môj detský zen, že spoznám všetkých ľudí na svete už nebol taký reálny a tak som od neho radšej ustúpila. Ruky som si držala za chrbtom a príjemne som sa usmievala na moje okolie. Keď sme dorazili na cvičisko, premerala som si geninov ktorých oslovil. Najprv som nechala prehovoriť Raikiiho no následne som mávla rukou a vycerila som taký ten zubatý úsmev.
"Oooooi všetci ! Som Kiwi Namikaze a asi s vami budem v týme." predstavila som sa dosť hlasným spôsobom.
"Oooooi všetci ! Som Kiwi Namikaze a asi s vami budem v týme." predstavila som sa dosť hlasným spôsobom.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Nejspíš měla mluvit Killunia potom co jsem odpověděl, ale když přišel Raiken a ta nová tak jsem musel samozřejmě taky pozdravit. " Hoj, já jsem zase Kataro Hyuuga, těším se na naši spolupráci. " Jakmile jsem se představil tak jsem si ji trochu prohlížel, abych si provedl svoje statistiky. Pak jsem se jen usmál a čekal jsem na odpověˇKillunii a co se bude dít po tom všem.
Anonymní- Anonymní
Než jsem stihla Katarovi odpovědět, dorazil sem sensei s nějakou dívkou. Raiken se zmínil o nějaké misi, což mi nevadilo, naopak mě to celkem potěšilo. Zato ta holka se představila dost hlučně a... mně se to nelíbilo. Nesnášela jsem hlučné a otravné lidi. Ona vypadá jako jeden z nich.
To snad ne... Prosím, ať není můj odhad správný.... Prosíííím... Vážně jsem nechtěla, aby patřila mezi ty otravné. Překřížila jsem ruce na (tedy spíše pod) prsou a nasadila jsem ještě chladnější výraz, než když jsem poprvé pohlédla na Katara, jenž se zatím zdá celkem fajn.
"Killunia," řekla jsem, ale víc už nic. Pak jsem se otočila na senseie. "Jaká mise?" otázala jsem se bez špetky zájmu v hlase.
To snad ne... Prosím, ať není můj odhad správný.... Prosíííím... Vážně jsem nechtěla, aby patřila mezi ty otravné. Překřížila jsem ruce na (tedy spíše pod) prsou a nasadila jsem ještě chladnější výraz, než když jsem poprvé pohlédla na Katara, jenž se zatím zdá celkem fajn.
"Killunia," řekla jsem, ale víc už nic. Pak jsem se otočila na senseie. "Jaká mise?" otázala jsem se bez špetky zájmu v hlase.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu
Pozrel som si ich reakcie, obidve boli zjavne rozdielne...Ale zas nemohol som dúfať, že im to všetkým trom bude klapať hneď, niekedy tomu trebalo dať trochu času..
Misia je myslím že ranku C, celkom zaujímavá. Navštívime opustený dom na konci Strašnej ulice. Ľudia zvyknú vravieť, že v ňom občas niekoho vidia, alebo sa v ňom svieti, a podobné prípady. Máme vypátrať, čo to tam vlastne je. Pousmial som sa, vlastne som už nemal asi čo dodať. Máte ešte nejaké otázky, pripomienky? Spýtal som sa ešte kým sme vyrazili.
Misia je myslím že ranku C, celkom zaujímavá. Navštívime opustený dom na konci Strašnej ulice. Ľudia zvyknú vravieť, že v ňom občas niekoho vidia, alebo sa v ňom svieti, a podobné prípady. Máme vypátrať, čo to tam vlastne je. Pousmial som sa, vlastne som už nemal asi čo dodať. Máte ešte nejaké otázky, pripomienky? Spýtal som sa ešte kým sme vyrazili.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Podívám se na Raikena se zaujatým výrazem a byl jsem štasten, že tak brzy vyrážíme na misi. Tenhle tým se mi začal líbit. " Možná jen kdy vyrážíme? " To bylo asi jediné na co jsem se chtěl zrovna teď zeptat. Toužil jsem po nějaké skutečné akci, kde bych byl nějakým způsobem užitečný a jen nepřekážel. Ostatní jsou určitě velice silní a já nechci zaostávat za nimi.
Anonymní- Anonymní
Aké to vrelé uvítanie. Asi sa im páčim.. skonštatovala som čisto *ironickým* spôsobom no nahlas som to nepovedala. Z tváre mi stále nezmizol úsmev no po vypočutí Rakiiho ma zalial des a hrôza. Zatvárila som sa ako ten najvylakanejší človek na svete a odstúpila som od neho na pár krokov.
"S..s..s..straší ?" Pískla som a len som sa začala trocha.. smiať. Bolo však vidieť že to je dosť nasilu. Trocha som sa klepala veď.. nenávidela som strašidelné príbehy, duchov, tmu a podobné veci. Doslova mi liezli na nervy a prejavovalo sa to práve strachom.
Som v pr*eli
"S..s..s..straší ?" Pískla som a len som sa začala trocha.. smiať. Bolo však vidieť že to je dosť nasilu. Trocha som sa klepala veď.. nenávidela som strašidelné príbehy, duchov, tmu a podobné veci. Doslova mi liezli na nervy a prejavovalo sa to práve strachom.
Som v pr*eli
Shinobi
Klan:
Nikto nemal otázky, ktoré by mohli misiu zadržať, takže sme mohli rovno vyraziť. Vyrážame hneď teraz. Odvetil som Katarovi, načo som sa otočil chrbtom k nim a zamieril som smerom, ktorým sme s Kiwi prišli. No, až nato že som nešiel domov, ale do tej Strašnej ulice, kde sa údajne ten dom nachádzal.
Presun
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Když už jsem viděl jak se Raiken otáčí tak jsem zareagoval i na to co řekl a následoval ho kamsi kam jde. " Vyrážíme "Ještě jsem zkontroloval ty dvě jestli jdou a pokračoval jsem svým tempem za Raikenem, abych se nespozdil. Snad bude nějaký vzrůšo. Jestli to budou jen malý děcka, kteří si rádi hrajou v troskách a temných uličkách tak mě klepne (přesun)
Anonymní- Anonymní
Nervózne som sa pozerala na mojich týmových partnerov, ako aj na Raikena. Ruky som stále držala za chrbtom no tam som si stále prepletala a rozpletala prsty. Nepáčilo sa mi znenie misie no nedalo sa nič robiť a tak som ich len následovala.
"Keď prídem domov.. zabijem ho." Povedala som si skôr pre seba, pri čom som hodila na Raikenov chrbát pohľad plný hranej nenávisti ! Ako mi to mohol spraviť? Dobre vedel o mojich fóbiách !
(presun)
"Keď prídem domov.. zabijem ho." Povedala som si skôr pre seba, pri čom som hodila na Raikenov chrbát pohľad plný hranej nenávisti ! Ako mi to mohol spraviť? Dobre vedel o mojich fóbiách !
(presun)
Shinobi
Klan:
Společný Filler - Saiko
Dívka které se podařilo proklouznout přes stráže u brány se objevila na stromě u cvičiště. Sedla si na větev a houpala nohama ve vzduchu sem a tam. Vytáhla flétnu na kterou začala hrát. O kousek za ní doskočil černý pes který začal očuchávat okolí stromu. Dívka měla ve vlasech uvázanou čelenku Konohy ovšem při bližším zkoumání by si pozorovatel mohl všimnout, že znak je lehce škrábnutý. Dále měla na tváři charakteristické značky které patřily klanu v Konoze.
Milli Yaguma- Mizukage
- Počet príspevkov : 963
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Po siahodlhej úvahe moje kroky viedli na cvičisko. Ešte neviem či si zatrénujem alebo pospím na strome a nebudem nič robiť. Podľa nálady. Pozorne som sa porozhliadal po cvičisku a keďže som nevidel nikoho ako trénuje, rozhodol som sa, že si pôjdem pospať pod strom. Ale v tom som začul zvuk flauty. Nepoznám nikoho kto by hral na flautu. Pomyslel som si, pričom som začal hladať zdroj tej hudby. Po chvíli som našiel jeho zdroj. Nejaké dievča. Tak som sa k nej priblížil a všimol si, že má psa. Nesedela na konári moc vysoko, tak som si hneď prezrel jej tvár. Mala na tvári nejaké značky a keď som si ich spojil so psom, logicky mi vyšlo, že je to členka klanu Inuzuka. Aspoň tak som si to myslel. Ale to nebola vec ktorá ma zarazila. Mala jemne poškriabanú čelenku. To bude mať určite z nejakej misie. Tak som sa na ňu pozrel a vďaka tomu, že som jemne zhovorčivý človek som začal svoj mológ. Ahoj. Tú poškriabanú čelenku máš z misie? Ale po tejto vete som prestal, pretože mi proste na nej niečo nehralo. Budem pre istotu v strehu.
Chokuchi Akimichi- Počet príspevkov : 61
Společný Filler - Saiko
Jakmile dívka ucítila chakru někoho dalšího na cvičišti jemně se mezi hraním na flétnu pousmála a čekala. Když k ní došel nějaký chlapec přestala hrát a na jeho otázku jen mlčky přikývla. Pes přestal čmuchat okolo a potichu zavrčel. "Klid Hachimi nic nám neudělá. Je to jistě hodný člověk." Promluvila dívka pomalu k psovi a pak se koukla na návštěvníka. "Promiň, je trochu ostražitý." Omluvně se pousmála a pomalým pohybem schovala flétnu do taštičky u pasu.
"Jsem Saiko, těší mě." Seskočila z větve a podala mu ruku. Byla o pár centimetrů menší než on a proto musela mít lehce zvednutou hlavu aby se mu koukala do očí.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ja sa asi zbláznim! Nikdy som ju nevidel. Stále mi na nej niečo nesedelo. Na tej čelenke mi prišlo niečo zvláštne. NIečo, čo mi naznačovalo nech si držím odstup... Baka! Ty tupec jeden! Veď prečiarknutá čelenka je znak nukeninov. Malo ma to napadnúť skôr. Napriek tomuto zisteniu som na sebe nenechal nič vidieť. Akoby sa nič nestalo. Uvidím čo to bude zač. Ja som Chokuchi. Tiež ma teší. Opätoval som jej podanie ruky. Že som ťa tu nikdy nevidel. Inak pekný pes. Ty budeš asi z klanu Inuzuka, nie? Opýtal som sa na tieto otázky s úsmevom na tvári, aby som vedel či sa mi prizná, že je nukeninka. Ale predpokladal som, že sa mi len tak neprizná.
Společný Filler - Saiko
"To stejné můžu říct já o tobě. Víš kolik je ve vesnici lidí které jsme oba ještě neviděli?" Naklonila hlavu mírně na stranu a strčila si ruce do kapsy. "Hai to je můj klan." Zářivě se usmála a koukla se letmo na psa. "Máš tu někde svůj tým?" Zeptala se a rozhlídla se po okolí.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
To máš celkom pravdu. Je tu naozaj asi kopec ľudí. Sakra krúti sa ako had. Pokiaľ sú vlastne moje úvahy správne. Tipol som si podľa toho psa. Môj tím? Pokiaľ viem, tak tu nie sú. Keď som to dopovedal, hneď som si spomenul na Yoshia a Kagayami, pričom som chcel aby tu boli, keby bolo nutné ju chytiť. Hádam by som to zvládol aj sám. Odpovedal som a tiež sa popozeral po okolí. Nikde nikoho. Rozhodol som sa, že budem stupňovať svoje otázky. Ako vlastne si sa dostala k takému škrabancu na čelenke? Pretože teraz to vyzerá, ako by si bola nukeninka, ale to hádam nie si. Zasmial som sa a prstom sa dotkol tej čelenky.
Společný Filler - Saiko
Věděla, že tu nikdo není. Aspoň tady na cvičišti, už předtím si zkontrolovala chakry v okolí. Udělala pár kroků k psovi a začala ho drbat za ušima. "Heh nukeninka, s takovým odpadem mě nesrovnávej." Zamračila se dotčeně a dala psovi pusu na čumák. "Ono to ani moc škrábnuté není, jen tak na povrchu." Zamumlala nahlas a sundala si čelenku. "Vidíš?" Ukázala mu jí a pousmála se. "Netuším o co jsem zavadila nebo tak, zjistila jsem to až doma když jsem přišla z mise. Čelenku si ale měnit nechci protože pro mě hodně znamená. Přece jen je to první čelenka a chci jí mít co nejdéle."
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Tak ma toto dievča vytáčalo! Klame mi priamo do očí! A to ja nenávidím. Rozhodol som sa. Pôjdem na to priamo. Koniec hry. Viem, že si nukeninka. Prečo si prišla sem do Konohy? Povedal som, na základe, jej predošlého tvrdenia o pôvode škrabanca. Áno, zavadila. Pomyslel som si. Tu máš svoju čelenku. Hodil som jej čelenku a čakal som čo spraví. Ukáž sa nukeninka. Chcela si sa presvedčiť, že tu nikto nie je, aby si ma zabila alebo niečo tomu podobné. Ale varujem ťa. Ja sa tak ľahko nenechám poraziť. Dopovedal som a uskočil dozadu, pričom som bol pripravený na súboj
Společný Filler - Saiko
Dívka na něj koukala jak na cvoka, chytla pohotově svou čelenku a v klidu si jí uvázala zpět do vlasů.
"Já nejsem nukeninka! A jestli mi nevěříš tak mě klidně zabij! Ale budeš žít s tím, že jsi zabil nevinného." Zamračila se a sedla si na zem, založila si ruce na prsou a čekala na jeho útok.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Žeby som sa mýlil? Koniec koncov, na komplikovanejšie úvahy som nikdy nebol stavaný. Čelenka, zvedavosť kto je na cvičisku... Nejak mi to proste do seba zapadalo. Tak keď, nie si nukeninka vysvetli mi, ako sa ti mohol prihodiť škrabanec zrovna cez znak Konohy? Neprestával som v mojich otázkach. Keď mi dáš logické zdôvvodnenie, tak všetko zoberiem späť. Navrhol som a podišiel k nej, pričom som nepoľavoval v ostražitosti. Som zvedavý, čo vlastne povie.
Společný Filler - Saiko
"Už jsem snad řekla, že to nevím. Klidně si dojdi za Hokage!" Uraženě se zamračila a pohladila psa který si sedl vedle ní a sledoval ho. Ještě chvíli Hachimi V duchu se zle usmála ale navenek se tvářila stále uraženě. Vždy já bavilo si hrát s geninama popřípadě s jinými lidmi. "No, tak do toho. Však ona ti řekne že jsem z Konohy. Ale tvou omluvu pak nepřijmu protože poškodíš čest mou i mého klanu."
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Za pokus nič nedám. Nemôžem sa preniesť cez tú čelenku. Musím to aspoň vyskúšať. Keď bude naozaj z Konohy, vyhovorím sa na tréning. Takže sa priprav. Ideme na to. Vytiahol som zopár shurikenov a vrhol ich oproti nej. Tentokrát svoje ustúpenie o niekoľko krokov som myslel smrteľne vážne. Najprv si asi pozisťujem ako je na tom. Keď som premýšlal nad našími klanmi, bola tu jedna podobnosť. Obidva klany sa špecializujú na útočné techniky. Keď to bude brať vážne, toto by mohol byť veľmi zaujímavý duel. Dúfam, že neprehrám. Hneď som skončil svoju menšiu úvahu, aby som sa mohol plne sústrediť na nadchádzajúci súboj.
Společný Filler - Saiko
Dívka si jen jednou rukou kryla obličej a zamračila se. Shurikeny se zabodli těsně vedle ní až na jeden který skončil v ruce kterou si kryla obličej. "Sakra jsi normální?!" Vyskočila na nohy a dupla jako naštvaný býk. "To ti to mám písemně napsat nebo co? Dej mi sakra pokoj. Právě jsi zaútočil na člena vesnice a zapomeň na to, že by jsi Hokage řekl že to byl trénink!" Znova dupla a vytáhla si shuriken z ruky, mrskla s ním na zem a prohlídla si ránu. Mrmlala si pod nos nadávky a vydala se pryč. "Fakt jdu za Hokage, mám toho dost." Pes se vydal za ní, oba dva k němu byly zády a mířily pryč, ovšem dívka dala pokyn psovi který štěkl na znak, že rozumí. Za chvíli to mohlo začít.
Milli Yaguma- Mizukage
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vau. Takže je ešte aj psychicky narušený človek. Každý normálny človek by sa tomu vyhol. Nie ja som úplne v poriadku. Odvetil som jej. A ako sa jej predstavíš? Ja som nukeninka z Konohy a nejaký genin sa ma opovážil napadnúť? Kričal som na ňu už do diaľky, pretože už bola trochu ďalej. Hneď ma po tomto prešla chuť na boj, tak som podišiel k stromu, vyskočil naňho a pohodlne zaujal pozíciu na strome. Stále som sa na ňu pozeral. Čo tu tá Saiko vôbec chce? Stále som nad tým uvažoval. Táto návšteva nedopadne moc dobre. Vzdychol som si a začal sa pozorne pozerať po celom cvičisku.
Strana 10 z 32 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 32
Similar topics
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Prostory v hoře
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Prostory v hoře