Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostory

+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters

Strana 6 z 32 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32  Next

Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 6 Empty Tréninkové prostory

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 20:06

First topic message reminder :

Tréninkové prostory - Stránka 6 781px-Third_Training_Ground

Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 6 Empty Re: Tréninkové prostory

Příspěvek pro Gats Hyuuga Tue 9 Oct - 9:04

Konečne sa mi prvý krát podarí použiť Shunshin no jutsu a snažím sa ho zopakovať. JUCHU podarilo sa to .Nikdy by som nečakal že to bude také ľahké. pomyslím si. Opakujem to dovtedy, kým to plne neovládam. Konečne sa to poriadne naučím a od únavy si sadnem na zem.
Gats Hyuuga
Gats Hyuuga

Počet príspevkov : 39

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshio Yamanaka Tue 9 Oct - 9:13

"Náročný den?"
Ozve se za ním...
Když by se otočil, uviděl by tam takového tmavšího blonďatého hocha, jež se na něj zářivě usmíval...
Ten následně přistoupil blíže a přisedl si k němu...
"Doufám, že ti má společnost nevadí. Přišel jsem se sem trochu protáhnout a našel jsem zde tebe, tak jsem chtěl jenom pozdravit..." Znovu se tak pousmál...
Celou dobu mluvil tak mile a přátelsky, jakoby Gatse znal už dlouhá léta... No, až na to, že jej dnes viděl poprvé...
Tedy... možná jej někdy potkal na akademii, ale to by si musel trochu déle zavzpomínat...
To však pro tuto chvíli bylo jedno...
Yoshio Yamanaka
Yoshio Yamanaka
Genin
Genin

Počet príspevkov : 118

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Hyuuga Tue 9 Oct - 19:07

Zrazu za sebou počujem, ako ku mne niekto hovorí: "Náročný deň?" Pomaly sa otočím a vidím vyššieho chlapca. "Rád ťa poznávam. Nie náročný deň to ani nebol. Taký priemerný tréning." Poviem a usmejem sa. "A čo ten slušný tón? To sa tak rozprávaš s každým?" Podídem bližšie k nemu a natiahnem ruku."Gats Hyuuga, najsilnejší ninja akého kedy poznáš."
Gats Hyuuga
Gats Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshio Yamanaka Tue 9 Oct - 19:32

"Hm... tak to jo... Už jsem tě chvíli pozoroval, ale nechtěl jsem tě rušit..." Znovu se tak mile Yoshio pousmál...
"A áno... mluvím tak s každým... pokud to teda tomu dotyčnému nevadí. Stejně to však není moc často... jsem raději sám víš?" Nadhodil takovou otázku, jež zakončil dalším rozzářeným úsměvem...
"Ach tááák... Já jsem Yoshio Yamanaka... ten, co nejsilnějším ninjum dělá oporu... tedy... alespoň by v budoucnu chtěl..." Uchechtne se Yoshio a také natáhne ke Gatsovi ruku a pevně ji ji stiskne...
"Rád tě poznávám..." Dodá ještě přátelsky a pak jeho ruku pustí...
Yoshio Yamanaka
Yoshio Yamanaka
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Hyuuga Wed 10 Oct - 16:13

"Dobre prepáč, ale ja už musím ísť. Súrne potrebujem Hokage, tak zatiaľ." Zakývam a bežím preč. Hm žeby ďalší genin, ktorého ešte nepoznám? Bežím popod modrú oblohu a obzerám sa okolo. Dúfam, že pre mňa bude mať Hokage nejakú misiu, dosť by sa mi zišla. A možno aj nejakú ťažšiu...
Gats Hyuuga
Gats Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshio Yamanaka Wed 10 Oct - 16:25

"V pohodě..." Znovu se tak pousmál Yoshio a následně se postavil...
"Stejně za ní také musím jít... možná se tam ještě potkáme...Tak ahoj..." Dodal a následně se rozešel směrem pryč, a však na opačnou stranu, než Gats...
Hm... není kam spěchat... určitě tam bude mít teď nával... však já si za ní později zajdu...Pomyslel si Yoshio a pak už zmizel v jedné uliček, mezi spousty domy a lidmi...

-Přesun-
Yoshio Yamanaka
Yoshio Yamanaka
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Hyuuga Wed 10 Oct - 17:20

Pozerám sa dozadu na Yoshia ako ide opačným smerom a pomyslím si, Možno nepozná ulice Konohy. Začatočník... a idem smerom k Hokage.

//presun//
Gats Hyuuga
Gats Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 11 Oct - 16:14

Přicházím konečně na cvičiště a je čas začít můj nový trénin chakrových jehel. Bude se to hodit do budoucnosti když nemám žádnou techniku na dálku prozatím. " Yosha, tak se do toho dáme ne? " Řeknu si nahlas jen tak pro sebe nadšeně a pustím se do tohoto tréninku. Z počátku je to těžké udělat to tenké a ostré a navíc udržet chakru spoutanou, aby vydržela let a průlet pevným předmětem, ale já se nevzdával a pokračoval jsem dál seč jsem mohl. " Celkem to jde není to zas tak těžké technika, ale zabere nějaký čas "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 11 Oct - 17:44

Už jsem celkem tvrdě dřel dlouho, a proto je na čase si dát pauzu a pokračovat zase zejtra. " Tak to bych měl, půjdu se podívat před vesnici na ten výhled pak možná zajdu zpět za Hokage. Ale stejně by mě zajímalo jaký je to tam venku, sice si musím dávat bacha neustále ale ten celý svět čeká až k němu přistoupím " Pokračuji a odcházím směrem k hlavní bráně se podívat jak to tam vypadá. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sat 13 Oct - 14:36

Raiken Namikaze

Tréninkové prostory - Stránka 6 878731039

Objavil som sa spolu s Killuniou a s Kagayami pri brehu, blízko značky. Hneď pri objavení sa tu, som ich pustil, a ja sám som skončil na zemi, netušiac ako dopadli ony dve. Od tej rýchlosti, ktorú som musel vynaložiť počas výbuchu som sa musel rozdýchať, takže som chvíľu len tak ležal a zhlboka dýchal. Potom som sa rukami zaprel o zem, a dvihol som sa pomaly na nohy. Ste v poriadku? Spýtal som sa, a rozhliadol.
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 13 Oct - 18:48

No, co k tomu říct. Jen si tak spim u kanceláře a najednou . . . Na sekundu jsem ztuhla, aby mi vůbec došlo, co se stalo. Nakonec jsem si sedla do tureckého sedu a trochu vyčítavě se podívala na senseie. ,,Byli tam ještě další lidi. Neměla bych se vrátit a podívat se jestli nejsou zranění?" Zdálo se, že sensei nebyl tak úplně fit, ale on to přežije. Je to jounin a něco takovýho ho nemůže unavit.
Vzdychla jsem si a přemýšlela, jestli bylo vůbec zapotřebí, aby ničili kancelář hokage. No co tím získaj? Nic. Trochu mě to štvalo, protože to musí taky někdo spravit a něco mi říkalo, že naše budoucí mise bude zednického typu. ,,Chjoo, proč furt musel lidi něco ničit? To dokáže každej blbej. Jestli chtěli udělat něco vyjímečnýho, měli něco zajímavýho vytvořit." brblala jsem si pro sebe.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Počet príspevkov : 639

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Nara

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sat 13 Oct - 19:37

So zaslzenými očami som pribehla na cvičisko. Bola som totálne bez nálady a bolo to i na mne vidieť. Našťastie, videla som tu Raikena, s ním som sa potrebovala porozprávať. Bola som rada, že tu s ním vidím i Killuniu a Kagayami bez akýchkoľvek zranení.
Pribehla som k Raikenovi, zotrela si slzy a povedala som. Musíme sa porozprávať...Potrebujeme plán...Rada bude určite chcieť, aby som im geninov vydala, ale ja ich len tak napospas osudu nenechám! Rukou som si prehrabla vlasy a nervózne sa hryzla do pery. Bola som ako na ihlách...Bála som sa o dedinu, bála som sa o geninov...Nedokázala som normálne rozmýšľať...
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sat 13 Oct - 19:50

Odpovedať Kagayami som nestihol, pretože sem prišla Hokage. Jej slová, o Geninoch ma zmiatli. Keďže som nebol pri bráne, a nevypočul som si ten rozhovor, netušil som, o čom to tu hovorí. My im máme dať Geninov? Prekvapene som trošku naklonil hlavu, pričom môj dych sa už vrátil do úplného normálu. Čo sa vlastne stalo pri bráne? Čo do pekla vlastne bol ten výbuch, a čo vôbec má kto robiť? Spýtal som sa na viac vecí, pretože v hlave som mal toho už príliš, a potreboval som pár vecí už dostať von. Teda, ak ma odpovede na otázky nedonútia zamyslieť sa ešte na viac vecí. Vtedy mi napadlo, že na chodbe sa nachádzal ešte niekto. Mali by sme sa okamžite vrátiť...Dúfam že niesu žiadne straty. Pomyslel som si, a pritom som si do hlavy natlačil ďalšie obavy, otázky a myšlienky.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 570

Shinobi
Klan: Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 13 Oct - 20:00

Dotáhl jsem Naa až na tohle místo. Přitom jsem si ještě mrmlal o tom že je to děsná nespravedlnost a čím to sakra je že na mě připadne vždy ta nejhorší práce.
Zaútoč Mogene. Chyť kočku Mogene. Odtáhni Naa Mogene. Co bude dál o tom jsem ani přemýšlet nechtěl. Ať tak či onak spolk jsem všechny své narážky a dorazil až k místu kde stála Kaori a Sensei. Opodál postávali také Killunia a Kagayami které jsem mávnutím ruky pozdravil a poté došel až ke Kaori.
"Tady ho máš... teda .. Tady ho máte Hokage-sama." řeknu a dovleču ho až před ni. Poté se na chvíli odmlčím a řeknu.
"Slyšel jsem všechno co ten chlápek říkal a jsem si vědom že jsem jediný Gennin ze Senju klanu v konoze. Takže jen mi řekněte kam se mám dostavit a já bez námitek půjdu."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Sat 13 Oct - 20:05

Otvoril som oči, nedokázal som sa ani hýbať, no môj pohľad sa nasmeroval na Raikena, a hneď nato na Kaori. Oči som mal stále vlhké od plaču, a aj keď moje líca už nezdobili slzy, stále po nich ostali zaschnuté stopy. No tomu som nevenoval pozornosť, napriek tomu že som v sebe už ani nemal čakru, som pomaly, veľmi opatrne a hlavne dosť samovražedne vstával na nohy, čo sa mi veľmi nedarilo..
„Pôjdem len ja...“ Hlesol som potichu, hrdinské ale aj trápne takto sa obetovať, ale aj tak som bol jediný Uzumaki, a hlavne... bola to moja vina.
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Počet príspevkov : 1090

Shinobi
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sat 13 Oct - 20:40

Prudko som ho schmatla za ruku a odtiahla ho niekam vedľa, aby nás Kagayami a Killunia nepočuli. Keby len vedeli, čo ich obe čaká...Vôbec sa mi to nepáčilo, prekliata rada! Dostala som však plán, o ktorom nesmie Rada vedieť ani ň, inak by sa všetko pokazilo.
Počúvaj ma...Ten výbuch zapríčinil jeden neznámy ninja, zrejme nukenin alebo tak niečo podobne. Vyhrážal sa mi, že ak mu nedám z každého klanu genina, celá dedina vybuchne. S ľútosťou v očiach som sa pozrela na Kagayami a Killuniu. Budem proti tomu, ale rada ma istotne prehlasuje. Budem musieť jeho požiadavkám vyhovieť...Ale mám plán a nikto o ňom nesmie vedieť. Ty, ja a jeden ANBU sa ho zúčastníme...Teraz ti ale nepoviem, o čo ide...Dozvieš sa to hneď potom, ako sa skončí stretnutie s Radou. Šepkala som...Bolo mi ľúto, že tie dve budem musieť využíť, a ktomu ešte pár ďalších. Ale zrejme budem musieť...Nemajú sa však čoho báť, my ich zachránime!
Potom sa vedľa nás objavil Mogen s Naom, chytila som Naa za rameno, aby nikam nešiel a druhou ho jemne pohladila po líci, aby som ho aspoň na chvíľu upokojila. Ďakujem Mogen... Bolo mi ich dvoch ľúto...Ich budem musieť poslať tiež, bohužiaľ...
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sat 13 Oct - 21:25

Hokage ma potiahla za ruku niekam ďalej od ostatných, takže som bez námietok prešiel ďalej, až kým sme nezastavili. Moje oči sa premiestnili na Kaorine oči, čiže trošku som sa díval trochu nižšie, keďže bola Hokage prťavá. (xD) Vypočul som si, o čo teda ide, a ku koncu som prikývol. Rozumiem. Šepol som, na preukázanie toho, že som to všetko pochopil. Následne som trošku odstúpil, a môj zrak sa upriamil na Naa. Nevyzeral práve najlepšie, čo ma prinútilo si trochu povzdychnúť. Mal som ho asi zastaviť skôr, než opustil budovu. Pomyslel som si, ale riešiť som to už nechcel, keďže sa to napraviť už nedalo. Bude nutné odniesť Naa do nemocnice? Alebo mu postačí oddych? Otočil som sa späť k Hokage, s týmito otázkami, po ktorých som sa k nej ešte trochu naklonil. Tak či onak, nechajte mi ho teraz ešte na starosť, potrebujem s ním o niečom hovoriť. Šepol som jej, a následne som sa oddialil a otočil k Mogenovi a Naovi, ktorých som si s malou štipkou starostlivosti zrakom prezeral.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 570

Shinobi
Klan: Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Sat 13 Oct - 21:37

Ani nevím, co se stalo, nejspíš jsem usnula ještě s tou kočkou v klíně. Najednou jsem se ocitla tady, na cvičišti. Dopadla jsem nepříliš měkce na zadek a zůstala jsem tam sedět. Vůbec jsem netušila, co se stalo. Měla jsem v hlavě zmatek. Vzhlédla jsem k obloze a všimla jsem si Yuki, jak se ke mně snáší. Sedla si na mé rameno a celou dobu mlčela. Proč? Netuším.
Zpozorovala jsem několik dalších geninů a také našeho senseie a Hokage. Ta by mohla něco vědět! Zvedla jsem se a namířila jsem si to přímo k ní. Všimla jsem si, že nevypadá zrovna moc dobře. Jako by se stalo něco zlého.
"Hokage-sama, odpusťte mi mou drzost, ale mohla byste mi prosím vysvětlit, co se děje? Nějak jsem to... prošvihla." Podrbala jsem se na hlavě a snažila jsem se usmát, vůbec se mi to však nepovedlo.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 386

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sun 14 Oct - 7:51

Tréninkové prostory - Stránka 6 3706127741a6208171747l

Najednou, kde se vzal, tu se vzal, objevila se na cvičišti nějaká drobná genninka....
Kde se tam vzala, to nebylo jasné, ale najednou stála před Hokage-sama, s červení na tváři a se skloněnou hlavou...
"Z-zdravím Hokage-sama..." Šeptla tiše. Bylo vidět, že se bojí, protože nesla asi vzkaz, ze kterého Kage nebude zrovna nadšená...
"R-rada vás p-předvolává na z-zasedání. J-je to k-kvůli n-nedálým událostem, j-jež se stali a k-kterým jste prý n-nedokázala zabránit..." Při té poslední části věty silně zavřela oči a trochu se zatřásla...
Věděla, co říká, ale dostala za úkol předat přesně tento vzkaz, i když byla dost vykolejená, že by mělo něco tak drzého k Hokage-sama z jejich úst vyjít...
Proč to za úkol dostala zrovna ona???
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 14 Oct - 8:18

(To si vyprosím, ty šunka jedna šunkatá - to je na Raikena xDDD)
Celkom ma teraz štvalo, že som bola taká nízka a Raiken bol hotový obor! Ale čo...Dá sa to vyriešiť tým, že si obujem topánky na opätkoch, ako má Lady Gaga a hneď budem vyššia! Preboha, na čo tu teraz zase myslím? Vážnu situáciu prežívame a ja tu rieším to, aká som nízka! Som fakt hrozná.
Dobre takže sa pripravte...Nao zatiaľ lekársku starostlivosť nepotrebuje, musí si len oddýchnuť. Minul všetku svoju chakru. Povzdychla som si a už sa k nám prišuchtala Killunia. Samozrejme, chcela som to vysvetliť aj jej, ale zrazu sa tu objavila mladá Kunoichi, ktorá mi oznámila, že som predvolaná na zasadanie. Dalo sa to čakať. Otočila som sa na Raikena. Prosím, vysvetlite to Killunii. Ja musím ísť... Dívala som sa naňho pohľadom : Ale o našej tajnej misii ani ň, je ti to jasné?! Povzdychla som si, otočila sa späť k tej kunoichi a mysliac na to, ako tých členov rady vlastnoručne zaškrtím, som sa vybrala smerom k Hokage budove. (presun)
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Sun 14 Oct - 8:35

Zatiaľ nie, ale pri mojom šťastí a mojej tvrdohlavosti, onedlho tu lekársku pomoc potrebovať budem, aj keď teraz by sa šikol nejaký psychológ, lebo vďaka tomu incidentu, kde som zavinil smrť toho Shinobiho v kancelárii, som bol emočne totálne na dne.
„Môžem použiť klony, skombinovať ich.. Pôjdem len ja..“ Navrhol som, ale to už Hokáge odišla. Musel som to nejak napraviť. V čom som bol výnimočný a celý môj klan, bola aj naša regeneračná sila, ktorá mi už dovoľovala stáť, aj keď len stáť. Hlavu som mal sklopenú k zemi, viac som už nič nehovoril, nemal som.. Vôľu.
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Počet príspevkov : 1090

Shinobi
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sun 14 Oct - 8:43

Tréninkové prostory - Stránka 6 3706127741a6208171747l

Ta stydlivá Kunoichi jen trochu více sklonila hlavu a jakoby tak jemně přikývl, že ví, co má teď dělat...
No a než se kdo zase nadál, tak byla prostě pryč... jako pára nad hrncem...
Rozhodně, objevovat se a mizet uměla a to dost dobře...
Možná to bylo tím, že byla jen nenápadná, ale... to už je detail...
Byla prostě fuč...

-Přesun-
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 14 Oct - 10:28

Pribehla som sem ako blesk. Moja nálada bola niekde hlboko pod mínusom, stále som musela myslieť na tú bezcitnú Radu, ktorá sa tak stará len o svoje zadky, a ostatní sú jej ukradnutí!
Kagayami tu ešte bola, našťastie. Prišla som k nej, a semienka, ktoré som mala na dlani, som jej dala do vlasov. Pomocou týchto semienok vás budeme môcť sledovať. Nesnaž sa ich prosím zhodiť a ani nič také, dobre? Podľa tónu hlasu sa dalo spoznať, že ešte vždy sa na Radu hnevám. Veď je to nevychovaná banda tupcov! Raiken, začnite sa už pripravovať...O chvíľu to začne... Zvolala som na Raikena, poodstúpila som od Kagayami a pohľad zase presunula na Killuniu. Snáď sa im nič nestane dovtedy, dokým ich stihneme zachrániť.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Oct - 10:43

Vzal jsem si od Kaori jedno ze semínek. Rada tedy očividně rozhodla a mi jsme vydáni do rukou nepřítele. Byť mi to bylo proti srsti chápal jsem co a jak a rozhodnutí rady bylo správné. Radši deset lidí než celá vesnice. Trochu jsem sklopil hlavu a sedl si na zem vědom si toho že to zde možná vidím naposledy. Konoha se mi líbila a byl jsem pyšný že patří mezi řadu dalších ninjů kteří v této vesnici bydleli a mohli ji nazývat svým domovem. Bylo mi docela smutno jelikož jsem si byl vědom situace a taky toho že za několik hodin bude o mém osudu rozhodovat nějaký blázen kterému nedělá problém vyhodit někoho do vzduchu a neprojevit při tom sebemenší emoce.
Takže kolik nás přesně půjde ? zeptám se a snažím se trochu usmívat aby na mě nebylo znát moje vnitřní rozpoložení. Přeci jenom klanů a rodin bylo v listové hodně a tak nás půjde pravděpodobně pěkná řádka lidí. Co bylo však zajímavé ... proč Genninové ? Po nás určitě nejde a v tomhle světě se jde jen po síle. Možná chce naše schopnosti ale neznal jsem způsob jak by si je mohl přivlastnit. Přejel mi mráz po zádech když jsem si pomyslel že za několik hodin na to možná přijdu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sun 14 Oct - 11:31

ANBU

Tréninkové prostory - Stránka 6 Towa

Najednou se na cvičišti objevil ANBU...
Nepohlédl na nikoho konkrétního, ale jen tak prostě začal mluvit...
"Senju Mogene, Nao Uzumaki, Naro Kagayami a Killunia Akatatsu - jako gennin zástupci klanů Senju, Uzumaki, Nara a Akatatsu, se co nejdříve a především neprodleně, dostavte k jižní bráně Konohagakure no Sato. Tam vyčkejte na další pokyny..." Pak ANBU jen kývnul hlavou na znamení odchodu, udělal zase tu obvyklou pečeť tygra jednou rukou a v tu chvíli zase zmizel v obláčku bílého kouře... Jakoby tam nikdy nebyl...

-Přesun-
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down