Tréninkové prostory
+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters
Strana 9 z 32
Strana 9 z 32 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 32
Tréninkové prostory
First topic message reminder :
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Tréninkové prostory
Yoshio nevěděl, co na to říci...
Byla pravda, že jejich klany byli spřátelený, ale... to však neznamenalo, že mezi sebou měli tolik důvěry, aby si mholi navzájem číst své tajné svitky, tedy Hijutsu.
Bylo to také především díky tomu, že pořád to bylo jen Hijutsu, ne KG, díky čemuž se to mohli naučit i ostatní, kdyby získali tajné svitky, které se předávali jev v klanu a také zjistili, co je zapotřebí, aby se techniku naučili, tedy, jak.
To byl také jeden z hlavních důvodů, proč Yoshio nemohl uvěřit, že mu zkutečně Chokuchi svitek vypůjčil, aby si jej mohl přečíst...
Znali se tak krátce a.... a samozřejmě že byl potěšen, že má tolik důvěry, ale zároveň stále i dost překvapen...
"Díky..." Hlesl nakonec Yoshio. Na nic víc se totiž nezmohl
Když si Yoshio svitek přebral, rychle jej zhltal, ale stále pečlivě...
Nakonec tedy zjistil, že má Chokuchi relativně dost štěstí, jelikož princip učení jejich technik byl velmi podobný těm lékařským. V obou případech šlo o koncentraci a pohyb čakry, dle vlastní vůle. A to se zrovna tedy dost hodilo...
"No.... myslím, že bych něco měl..." promluvil po chvíli tiše Yoshio a vzhlédl od svitku zpět k Chokuchimu....
"Ale... nevím, jestli to dokážu vysvětlit. Raději bych ti to přitom i zároveň uvedl na nějakém podobném příkladu, tedy, jestli by ti to nevadilo..."
Yoshio se raději nejprve zeptal. Nechtěl totiž nijak machrovat a rozhoděn nechtěl, aby si Akimichi o něm myslel něco špatného, takže...
Oba dva byli na stejné úrovni, ne-li on více, nebo spíše, určitě. Proto bylo raději lepší, aby se optal. Za pár slov navíc přeci nic nedá...
Byla pravda, že jejich klany byli spřátelený, ale... to však neznamenalo, že mezi sebou měli tolik důvěry, aby si mholi navzájem číst své tajné svitky, tedy Hijutsu.
Bylo to také především díky tomu, že pořád to bylo jen Hijutsu, ne KG, díky čemuž se to mohli naučit i ostatní, kdyby získali tajné svitky, které se předávali jev v klanu a také zjistili, co je zapotřebí, aby se techniku naučili, tedy, jak.
To byl také jeden z hlavních důvodů, proč Yoshio nemohl uvěřit, že mu zkutečně Chokuchi svitek vypůjčil, aby si jej mohl přečíst...
Znali se tak krátce a.... a samozřejmě že byl potěšen, že má tolik důvěry, ale zároveň stále i dost překvapen...
"Díky..." Hlesl nakonec Yoshio. Na nic víc se totiž nezmohl
Když si Yoshio svitek přebral, rychle jej zhltal, ale stále pečlivě...
Nakonec tedy zjistil, že má Chokuchi relativně dost štěstí, jelikož princip učení jejich technik byl velmi podobný těm lékařským. V obou případech šlo o koncentraci a pohyb čakry, dle vlastní vůle. A to se zrovna tedy dost hodilo...
"No.... myslím, že bych něco měl..." promluvil po chvíli tiše Yoshio a vzhlédl od svitku zpět k Chokuchimu....
"Ale... nevím, jestli to dokážu vysvětlit. Raději bych ti to přitom i zároveň uvedl na nějakém podobném příkladu, tedy, jestli by ti to nevadilo..."
Yoshio se raději nejprve zeptal. Nechtěl totiž nijak machrovat a rozhoděn nechtěl, aby si Akimichi o něm myslel něco špatného, takže...
Oba dva byli na stejné úrovni, ne-li on více, nebo spíše, určitě. Proto bylo raději lepší, aby se optal. Za pár slov navíc přeci nic nedá...
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Nemusíš byť taký prekvapený. Povedzme si to úprimne. Keby si tie zvitky zneužil vo svoj prospech, nebol by si o nič lepší ako ten Yamanaka, ktorý nás uniesol. A to hádam nechceš. Pripomenul som mu, aj keď nerád lebo sa dalo cítiť ako bol z tej udalosti rozrušený. Kľudne mi to ukáž. Asi mi to pomôže. A ak ti mám povedať môj názor, keďže sme aj pri tom únose preukázali ja, ty a Kagayami že dokážeme ako-tak pracovať ako tím, tak by sme mohli byť priradení do spoločného tímu. Lebo v Konohe nie je nikto z našich klanov ktorý by spoločne vytvárali formáciu Ino-Shika-Cho. Takže môj hlavný dôvod požičania toho zvitku tebe je ten, lebo chcem upevniť vzťah s potencionálnym partnerom v tíme. Dokončil som svoj monológ, pričom som s napätím očakával čo vytiahne.
Chokuchi Akimichi- Počet príspevkov : 61
Při zmínce o tom Yamanakovi Yoshiovi z tváře úsměv zmizel. Náhle jakoby na chvíli zkameněl a veškerá radost byla ta tam.... Chvíli se snad ani nenadechl...
Dál pak jen poslouchal ten Chokuchiho monolog, i když se části ducha stále vracel k té události. Pořád se s tím ještě totiž nedokázal vyrovnat...
Když Akimichi zkončil, rázem jakoby se Yoshio probudil a raději se tak lehce pousmál, aby si Chokuchi nevšiml, že jej to trochu více sebralo. I když, bylo to stále dost znát. Na to teď, ale nebyl čas, něco takového řešit, takže...
"H-hai..." Odpověděl krátce koktavě Yoshio. Dále raději nemluvil. Moc srozumitelné by to asi nebylo. Potřeboval se trochu uklidnit a to udělá nejlépe, když Chokuchimu předvede, co chtěl....
"Uhm... dobře... takže takto...." Náhle se Yoshio prudce postavil a poodstoupil o kus dál. Jeho výraz se změnil na pevný a zase ten obvykle usměvavý. Jakoby se nic nestalo. Dokázal tedy věci přecházet opravdu rychle...
"Takže, co jsem se dočetl o té vaší technice, tak první fází a základem je koncentrace čakry..." Yoshio si rychle sundal mikinu a odhodil ji pryč...
Teď byli teprve vidět kompletně obvázané ruky, až po ramena. Nějak to teď, ale neřešil...
Ukázal na svou dlaň a vršek dlaně...
"Je důležité se nejprve koncentrovat, co nejvíce čakry do nějaké určité části těla a následně tu čakru využít ke svůj prospěch, případně k nějaké technice...
U vás je důležité nakoncentrovat, co nejvíce čakry do rukou a stlačit ji, jak nejvíce to lze" Při vysvětlování to zároveň Yoshio i předváděl a koncentroval čakru do pravé ruky, i když to nebylo vidět. Jeho koncentrace však ano...
"Další fází je, aby jsi následnou stlačenou a koncentrovanou čakru nechal uvolnit, ale stále ji udržel v rukách, čímž vlastně způsobíš, že čakra nebude mět kam jít a místo toho se bude více roztahovat, čímž tvé ruce zvětší a tím si vytvoří i více prostoru. Díky tomu je pak valná část tvých rukou, nebo spíše, všechna, obalená čakrou a ta velikost je jen pouhá čakra. Proto také ruce mnohem více vydrží, nejsou tak zranitelné a jsou mnohonásobně silnější. No a to je právě třetí fáze. Udržení, ustálená koncentrace a využití síly ruk a jejich velikosti, i při boji, kdy techniku musíš udržovat..." Pousměje se Yoshio a dokončí koncentraci...
"Protože... čakra je velmi silnou zbraní a dokážeš s ní ledacos, když víš jak. Nemusíš být totiž ani nějak extra silný, aby si dokázal třeba toto..."
Naposledy se tak přátelsky Yoshio pousměje a následně zakřičí...
"Ōkashō!"
V tu chvíli Yoshio prudce udeřil pravou rukou do země, jež se pod jeho úderem doslova rozskočila. Ozvala se ohlušující rána a do vzduchu se rozlétl prach....
A když se znovu Yoshio narovnal, byla před ním zem doslova jakoby rozrytá a propadlá... Skoro jako nějaká zapadlá díra nebo kráter...
Následně se otočil na Chokuchiho a pousmál...
"Já jen koncentroval čakru do ruky a následně je při úděru vypustil do země. Silný nijak nejsem, ale čakru ovládat umím. Je to sice složitější, než se zdá, ale... pro toho, jež se chce stát lékařským ninjou, je to hračka. Oni musí mít perfektní ovládání čakry ne? Znova se tak pousmál Yoshio a poodstoupil o trochu větší kus dál, především od Chokuchiho...
"A toto samozřejmě neplatí jen pro ruce, ale i pro ostatní části těla, jen, někde je ta koncentrace a následné vypuštění mnohem silnější, než u ostatních částí těla. Dokonce i silnější, než u ruk..."
V tu chvíli prudce a vysoko Yoshio zvedl nohu a následně s ní patou znova silně udeřil do země, jako před tím u ruky. Nebylo ani postřehnout, kdy se koncentroval...
"Tsūtenkyaku!"
Znova zakřičel, ale tentokrát rána byla mnohem silnější a následný otřes a doslova rozražení země bylo teď opravdu silné. A to jak plošné, tak i hluboké a ničivé...
Trosky se doslova rozletěli do okolí a prach na chvíli Yoshia a i zem naprosto zahalil...
A když se prach rozletěl a rozfoukal, byl kolem Yoshia velký a hluboký kráter, z něhož do vzduchu odcházeli čtyři proudy syčivého prašného kouře...
Yoshio se na Chokuchiho lehce pousmál jakoby nic. Bylo však vidět, že mu to dalo zabrat. Ještě nebyl plně zotavený, takže... byl náhle orosený potem a trochu zadýchaný, ale... ukázka splnila to, co chtěl...
"Takže... pochopil si?" Vyslovil trochu trhaně a čekal, jestli jeho vysvětlení bylo opravdu postačující...
Dál pak jen poslouchal ten Chokuchiho monolog, i když se části ducha stále vracel k té události. Pořád se s tím ještě totiž nedokázal vyrovnat...
Když Akimichi zkončil, rázem jakoby se Yoshio probudil a raději se tak lehce pousmál, aby si Chokuchi nevšiml, že jej to trochu více sebralo. I když, bylo to stále dost znát. Na to teď, ale nebyl čas, něco takového řešit, takže...
"H-hai..." Odpověděl krátce koktavě Yoshio. Dále raději nemluvil. Moc srozumitelné by to asi nebylo. Potřeboval se trochu uklidnit a to udělá nejlépe, když Chokuchimu předvede, co chtěl....
"Uhm... dobře... takže takto...." Náhle se Yoshio prudce postavil a poodstoupil o kus dál. Jeho výraz se změnil na pevný a zase ten obvykle usměvavý. Jakoby se nic nestalo. Dokázal tedy věci přecházet opravdu rychle...
"Takže, co jsem se dočetl o té vaší technice, tak první fází a základem je koncentrace čakry..." Yoshio si rychle sundal mikinu a odhodil ji pryč...
Teď byli teprve vidět kompletně obvázané ruky, až po ramena. Nějak to teď, ale neřešil...
Ukázal na svou dlaň a vršek dlaně...
"Je důležité se nejprve koncentrovat, co nejvíce čakry do nějaké určité části těla a následně tu čakru využít ke svůj prospěch, případně k nějaké technice...
U vás je důležité nakoncentrovat, co nejvíce čakry do rukou a stlačit ji, jak nejvíce to lze" Při vysvětlování to zároveň Yoshio i předváděl a koncentroval čakru do pravé ruky, i když to nebylo vidět. Jeho koncentrace však ano...
"Další fází je, aby jsi následnou stlačenou a koncentrovanou čakru nechal uvolnit, ale stále ji udržel v rukách, čímž vlastně způsobíš, že čakra nebude mět kam jít a místo toho se bude více roztahovat, čímž tvé ruce zvětší a tím si vytvoří i více prostoru. Díky tomu je pak valná část tvých rukou, nebo spíše, všechna, obalená čakrou a ta velikost je jen pouhá čakra. Proto také ruce mnohem více vydrží, nejsou tak zranitelné a jsou mnohonásobně silnější. No a to je právě třetí fáze. Udržení, ustálená koncentrace a využití síly ruk a jejich velikosti, i při boji, kdy techniku musíš udržovat..." Pousměje se Yoshio a dokončí koncentraci...
"Protože... čakra je velmi silnou zbraní a dokážeš s ní ledacos, když víš jak. Nemusíš být totiž ani nějak extra silný, aby si dokázal třeba toto..."
Naposledy se tak přátelsky Yoshio pousměje a následně zakřičí...
"Ōkashō!"
V tu chvíli Yoshio prudce udeřil pravou rukou do země, jež se pod jeho úderem doslova rozskočila. Ozvala se ohlušující rána a do vzduchu se rozlétl prach....
A když se znovu Yoshio narovnal, byla před ním zem doslova jakoby rozrytá a propadlá... Skoro jako nějaká zapadlá díra nebo kráter...
Následně se otočil na Chokuchiho a pousmál...
"Já jen koncentroval čakru do ruky a následně je při úděru vypustil do země. Silný nijak nejsem, ale čakru ovládat umím. Je to sice složitější, než se zdá, ale... pro toho, jež se chce stát lékařským ninjou, je to hračka. Oni musí mít perfektní ovládání čakry ne? Znova se tak pousmál Yoshio a poodstoupil o trochu větší kus dál, především od Chokuchiho...
"A toto samozřejmě neplatí jen pro ruce, ale i pro ostatní části těla, jen, někde je ta koncentrace a následné vypuštění mnohem silnější, než u ostatních částí těla. Dokonce i silnější, než u ruk..."
V tu chvíli prudce a vysoko Yoshio zvedl nohu a následně s ní patou znova silně udeřil do země, jako před tím u ruky. Nebylo ani postřehnout, kdy se koncentroval...
"Tsūtenkyaku!"
Znova zakřičel, ale tentokrát rána byla mnohem silnější a následný otřes a doslova rozražení země bylo teď opravdu silné. A to jak plošné, tak i hluboké a ničivé...
Trosky se doslova rozletěli do okolí a prach na chvíli Yoshia a i zem naprosto zahalil...
A když se prach rozletěl a rozfoukal, byl kolem Yoshia velký a hluboký kráter, z něhož do vzduchu odcházeli čtyři proudy syčivého prašného kouře...
Yoshio se na Chokuchiho lehce pousmál jakoby nic. Bylo však vidět, že mu to dalo zabrat. Ještě nebyl plně zotavený, takže... byl náhle orosený potem a trochu zadýchaný, ale... ukázka splnila to, co chtěl...
"Takže... pochopil si?" Vyslovil trochu trhaně a čekal, jestli jeho vysvětlení bylo opravdu postačující...
Yoshio Yamanaka- Genin
No, hned při příchodu se mi otřásla zem pod nohama. Stekl mi pot po čele a já se na chvíli zamyslela, jestli nemám odejít, ale tak nějak jsem byla líná se vydat někam pryč. Šouravým a pohodovým krokem jsem se plazyla po cvičišti a k mému překvapení jsem zřela i ty dva moje nové týmové parťáky. Nic jiného, než pozvednutí jednoho obočí mě na Yamanakovo jednání nenapadlo. ,,To je tele."
Přišla jsem k němu zezadu a plácla mu do zad od jeho už tak zhrouceného těla. ,,Chceš se zabít, Yamanako?" Možná e moc slušně jsem ho oslovila jeho příjmením. Prostě jsem nemohla přijít na jeho křestní jméno.
,,Sice nemám takové skvělé lékařské schopnosti jako ty, ale tohle by ti mohlo pomoct, ne? A žádný takový, že ti to může způsobit vedlejší účinky. Tyhle omyly rpdiny nara už jsou za námi." Hodila jsem mu kapsli s pilulkami a sedla si na kmen kousek od Akimichiho. Pohledem do nedohledných výsšin jsem se ujistila, že je to opravdu on. Sakra, proč si připadám tak nicotná? vzdychla jsem si.
Přišla jsem k němu zezadu a plácla mu do zad od jeho už tak zhrouceného těla. ,,Chceš se zabít, Yamanako?" Možná e moc slušně jsem ho oslovila jeho příjmením. Prostě jsem nemohla přijít na jeho křestní jméno.
,,Sice nemám takové skvělé lékařské schopnosti jako ty, ale tohle by ti mohlo pomoct, ne? A žádný takový, že ti to může způsobit vedlejší účinky. Tyhle omyly rpdiny nara už jsou za námi." Hodila jsem mu kapsli s pilulkami a sedla si na kmen kousek od Akimichiho. Pohledem do nedohledných výsšin jsem se ujistila, že je to opravdu on. Sakra, proč si připadám tak nicotná? vzdychla jsem si.
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Nara
Pozorne som počúval Yosiov výklad. Keď som si už myslel, že som to pochopil, tak som vstal. Ale to bola moja najväčšia chyba. Nevedel som, čo chce urobiť s tou nahromadenou čakrou. V tom ale zrazu spravil niečo čo som neočakával. Udrel päasťou o zem. Takže, keď som to nečakal, taký dlhý, taký široký, som sa zrútil na zem. Tak som tam iba zostal sedieť, pre istotu. Dosť ma z toho nárazu bolel zadok. Tak som Yoshia pozoroval naďalej. Po tom zopakoval to isté, len čakru nahromadil do nohy. To už bol podstatne väčší náraz. Pri tom som sa pre istotu chytil stromu za mňou. Chvíľu po tom náraze prišla Kagayami a sadla si vedľa mňa. Keď si ma premeriavala pohľadom, tak som na ňu otočil a povedal. Ahoj, kde si bola tak dlho? Tal trochu som aj podrýpol a usmial sa na ňu. Hneď nato som vstal, podišiel cez zničenú zem k Yoshiovi a postavil sa vedľa neho. Takže, nahromadiť čakru do ruky a je to. Mám to. Povedal som, pričom som začal sústredene hromadiť čakru do ruky. Bol som tak sústredený, až som mal zatvorené oči. Keď už som cítil, že sa mi tá ruka nejako zväčšila, tak som otvoril oči. Hneď ako som ju uvidel, tak mi zabehla slina. Takú karikatúru ruky som ešte nevidel. Aspoň som podchytil základ. Vyšlo zo mňa, akonáhle som ruku vrátil do pôvodnej veľkosti. Takže, to už dotrénujem medzičasom. Teraz mám takýto návrh. Čo keby sme išli za Hokáge aby sme sa dozvedeli o stave tímoch, čo vy na to? Predniesol som svoj návrh, pričom som sa pozrel na Kagayami a Yoshia. Toto som povedal aj preto, lebo mi bolo asi blbé sa tu takýmto spôsobom pred nimi ztrápňovať. Ukážem im to, až keď si to natrénujem.
Naše zbrane sa stretli, a zastavili sme sa obaja. Napriek tomu že bol Jounin, sme boli silovo takmer na rovnakej úrovni, aj keď som po chvíli zacítil ako sa moje nohy zabárajú do mäkkej vlhkej pôdy, od pretláčania. Zdalo sa že ma má.. Ale skončilo to mojím úsmevom na tvári. Moja veterná čepeľ začala rezať jeho kunaie, a tak som sa k nemu dostával bližšie a bližšie, špic kunaia sa približoval k jeho oku. Táto technika prešla kameňom ako nôž maslom, kunai nerobil problém.
„Povedal som že je koniec nie?“ Spýtal som sa s úsmevom, a očkom zavadil po neďalekej Satsuki. Moja sila na chvíľu ochabla, čo mohol zobrať ako šancu na protiútok.. Nechcel som pred ňou vyzerať slabý..
„Povedal som že je koniec nie?“ Spýtal som sa s úsmevom, a očkom zavadil po neďalekej Satsuki. Moja sila na chvíľu ochabla, čo mohol zobrať ako šancu na protiútok.. Nechcel som pred ňou vyzerať slabý..
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Klan: Uzumaki
Cítil som že nad ním mám v sile nejakú tu nadvládu, aj keď v tom vážne nebol veľký rozdiel. Sila bola ďalšia vec, v ktorej som sa musel zlepšiť. Lenže, nečakal som že touto Fuutonovou technikou dokáže pretínať veci, ktorou práve boli moje kunaie. Poľavil som na zovretí, kunaie iba padli na zem, a ustúpil som o dva kroky aby ma nezasiahol. Myslím že si niečo také vravel, lenže nezmienil si sa, koho koniec. Usmial som sa, a zložil som pár pečatí. Po nich sa moja ľavá ruka obalila chakrou, a do druhej ruky som si vzal ďalší kunai. Tak poď, rozhodujúci útok! Vyhlásil som, finálový útok záležal iba od jedinej veci...
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
Kunai len čo povolil svoje, som povolil aj ja, a ten s cinkotom dopadol na zem, kde sa ešte pár krát poprevracali, než s hlasným čľupnutím dopadli do vody, až na dno neďalekého jazera. Usmial som sa, rozbehol som sa na Raikena, s úmyslom bezhlavo útočiť, no v ceste som sa zarazil, len čo som zočil čakru okolo jeho rúk.
„Dafaq?“ Ozval som sa, no dlho som to nebral na dlhú váhu, znova sa proti nemu rozbehol, a s hlasným hukotom som sa ho snažil podkopnúť, načo som mu päsťou zaútočil na bránicu.
„Dafaq?“ Ozval som sa, no dlho som to nebral na dlhú váhu, znova sa proti nemu rozbehol, a s hlasným hukotom som sa ho snažil podkopnúť, načo som mu päsťou zaútočil na bránicu.
Shinobi
Akonáhle sa rozbehol, okolo neho preletel môj kunai, ktorý sa zapichol tesne za neho, ako poistka. Potom moja pozornosť z kunaia prešla na Naa, ktorý podnikol záverečný útok. Chakra, ktorá obklopovala moju ruku sa zhustila, a to až natoľko že mi cez toľkú chakru ani nebolo vidieť časť ruky po zápästie. Už teraz, ešte dokonca pred použitím techniky som prestával cítiť prsty, dlaň či celkovo celú ruku. Musel som si pohnúť, skôr než to zaúčinkuje na mňa. Spravil som krok ľavou nohou dopredu, a vyskočil som iba metrík či dva nad Naa. Pravou rukou som bol pripravený na blok proti nemu, a ľavou rukou som jednoznačne zamieril na jeho hruď s otvorenou dlaňou, ktorú som si už mimochodom vôbec necítil, takže to bol už posledný chmat mojej ľavej ruky v tomto súboji...a rozhodujúci.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Pozornosť som z kunaia, letiaceho okolo môjho ksichtu, upriamil na Raikenovu pravú ruku. Nie na ľavú, kde mu doslova až svietila čakra. Nie že by som sa zľakol, ale viem, že ak sa ma tá ruka dotkne, tak neskončím najlepšie. Nie práve teraz pred Satsuki, nie teraz pred Raikenom.. Nesmel som. Prehrať. Len čo sa jeho ruka priblížila na milimetre k mojej hrudi, zastavila sa. Nie moja hruď ale jeho dlaň akoby narazila na neviditeľnú bariéru okolo môjho tela a nič ju nechcelo pustiť dnu. Zdvihol sa vietor, moje oči ošediveli a a vlna ktorá obklopovala moje telo sa začala rozrastať a posúvať jeho telo dozadu. Moje sa od jeho vzďaľovalo, ale dlho sa to tak neudržalo. Nedokázal sa priblížiť, ale táto ešte nedokonalá technika povolila, praskla obrana, a jeho ruka sa dotkla mojej hrudi. Chvíľu ma tam niečo pálilo, než som sa neciteľný zosypal ako vrece zemiakov na zem.
Shinobi
Prekvapila ma neviditeľná bariéra, ktorá ma akoby nechcela pustiť už iba o ten milimeter k Naovi. Najprv som netušil o čo ide, keď sa však vietor dvihol a mňa to začalo posúvať, pochopil som aká technika to asi bude. Strata citu v ruke zbytoč-...Myslel som už iba nato, že si vypočujem Naovu radosť z výhry. Ale ako som si uvedomil, moja dlaň sa Naa nakoniec dotkla, vytvorila sa mu na hrudi bundy malá pečať, a jeho telo bolo pečaťou znehybnené.
Nao sa ako by som aj očakával po tejto technike iba zvalil na zem, a ja som si k nemu iba čupol. Chakra z ruky bola preč, a samotnou rukou som nemohol už nijako hýbať. Mal by som si oprášiť všetky techniky, prestávam si na ich bočné účinky zvykať. Pomyslel som si, a skončil som v sede na zemi. Vieš Nao, keby ti táto technika vyšla, tak by si bol výherca. Pokúsil som sa ho utešiť, a s úsmevom som sa začal obzerať po prítomných. Chokuchimu, ktorý sem dorazil a dokonca aj pozdravil som mávol až teraz, počas súboja som si to dovoliť nemohol...
Nao sa ako by som aj očakával po tejto technike iba zvalil na zem, a ja som si k nemu iba čupol. Chakra z ruky bola preč, a samotnou rukou som nemohol už nijako hýbať. Mal by som si oprášiť všetky techniky, prestávam si na ich bočné účinky zvykať. Pomyslel som si, a skončil som v sede na zemi. Vieš Nao, keby ti táto technika vyšla, tak by si bol výherca. Pokúsil som sa ho utešiť, a s úsmevom som sa začal obzerať po prítomných. Chokuchimu, ktorý sem dorazil a dokonca aj pozdravil som mávol až teraz, počas súboja som si to dovoliť nemohol...
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Po delším toulání vesnicí (plus cestou do vesnice) jsem dorazila na cvičiště. Šla jsem sama, dnes za mnou neletěla má sokolí společnice. Když jsem tam došla, všimla jsem si, kolik lidí tam je. Nejvíce mě zaujali Nao s Raikenem. Vypadá to, že spolu bojovali.
"Zdravím, Raikene-sensei," pozdravila jsem a pokusila jsem se o úsměv. Moc to nevyšlo, takže jsem se raději pustila do tréninku. Musím se naučit ovládat oheň sám o sobě. Takže údery, kopy a různé taijutsu cviky a spolu s nimi i oheň. Hi no Ken, další otočky a kopance, vyvolání bílého ohně samotného bez techniky. Takhle budu muset jednou bojovat s ostatními druhy plamenů. Zlatý ještě budu moci využít v technice, fialový již nikoli.
Takhle jsem cvičila několik desítek minut, než mé tělo ochablo a já si musela odpočinout. Sedla jsem si tedy pod jeden strom a utřela jsem si pot z čela. Byla to dřina, bolelo mě celé tělo, ale uvnitř jsem cítila, že jsem zase o krůček blíž tomu stát se nejsilnější ženou z klanu Akatatsu.
"Zdravím, Raikene-sensei," pozdravila jsem a pokusila jsem se o úsměv. Moc to nevyšlo, takže jsem se raději pustila do tréninku. Musím se naučit ovládat oheň sám o sobě. Takže údery, kopy a různé taijutsu cviky a spolu s nimi i oheň. Hi no Ken, další otočky a kopance, vyvolání bílého ohně samotného bez techniky. Takhle budu muset jednou bojovat s ostatními druhy plamenů. Zlatý ještě budu moci využít v technice, fialový již nikoli.
Takhle jsem cvičila několik desítek minut, než mé tělo ochablo a já si musela odpočinout. Sedla jsem si tedy pod jeden strom a utřela jsem si pot z čela. Byla to dřina, bolelo mě celé tělo, ale uvnitř jsem cítila, že jsem zase o krůček blíž tomu stát se nejsilnější ženou z klanu Akatatsu.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Klan: Akatatsu
,,Hmpf." odpověděla jsem mu stručně a jasně, že jsem moc líná na rychlou chůzi. Blázni. pousmála jsem se. Trénovat a ještě ke všemu dobrovolně. zakroutila jsem hlavou a pořádně se opřela o kmen a udělala si pěkně pohodlí. Ze všeho nejvíc bych se teď někde natáhla a prospala tak tři, čtyři dny. spokojeně jsem se usmála a být kočka, tal začnu nad tak lákavou myšlenkou i příst.
,,Za hokage? Nemá teď moc práce?" s ohleduplností jsem odvětila na ten návrh. No, spíš za mě promluvil odpor k nějakým dalším namáhavým čínnostem. ,,I když . . . " podrbala jsem se na zátylku a očividně o něčem usilovně přemýšlela.
,,Za hokage? Nemá teď moc práce?" s ohleduplností jsem odvětila na ten návrh. No, spíš za mě promluvil odpor k nějakým dalším namáhavým čínnostem. ,,I když . . . " podrbala jsem se na zátylku a očividně o něčem usilovně přemýšlela.
Shinobi
"Ale prosím tě Kagayami, nic my není. Jen jsem se ještě kompletně nezregeneroval, takže je to trochu více únavnější. Nic více ani méně..." Odpověděl ji Yoshio s úsměvem, ale on ji naopak řekl jménem.
Přesto však pilulku zachytil a vložil si ji do úst, načež následně i spolkl.
"Díky a promiň, tenkrát jsem to tak nemyslel..." Omluvil se, když Nara začala narážet na to, co jí před tím od jejich pilulkách řekl...
Zkutečně to tak nemyslel, ale... asi raději měl mlčet.
Pak se raději však zaměřil zase na Chokuchiho, jež už stál vedle něj...
"Uhm... hai... to je základ..." Usmál se na něj Yoshio a čekal, jak se mu to na poprvé podaří...
No, nebylo to zrovna nejlepší, ale opravdu, základ pochytil a na poprvé to nebylo vůbec špatné!
"Však neboj, to se naučíš. Uvidíš!" Zářivě se na Akimichiho usmál, ale dále nic neříkal....
Jen tak se alespoň na chvíli posadil, na zničenou zem, aby si vydechl.
Pilulky mezitím jej dávala docela dost do kupy. Především, vracela mu ztracenou čakru, což pro tuto chvíli bohatě stačilo. Nic víc po Kagayami nemohl chtít a ani nechtěl. I tak mu pomohla až až...
Z jeho zamyšlení jej vytrhlo až hovor na téma Hokage a její návštěvy, aby konečně zjistili, jestli jsou spolu v týmu nebo ne...
"No, já si myslím, že to není špatný nápad, ale jak říká Kagayami, nebude mít moc práce?" Nahodil Yoshio takový tázavý výraz a oba sjel pohledem...
"Ale... pokud to nezkusíme, tak to asi nezjistíme že?" Dodal ještě a znovu se tak mile usmál...
Přesto však pilulku zachytil a vložil si ji do úst, načež následně i spolkl.
"Díky a promiň, tenkrát jsem to tak nemyslel..." Omluvil se, když Nara začala narážet na to, co jí před tím od jejich pilulkách řekl...
Zkutečně to tak nemyslel, ale... asi raději měl mlčet.
Pak se raději však zaměřil zase na Chokuchiho, jež už stál vedle něj...
"Uhm... hai... to je základ..." Usmál se na něj Yoshio a čekal, jak se mu to na poprvé podaří...
No, nebylo to zrovna nejlepší, ale opravdu, základ pochytil a na poprvé to nebylo vůbec špatné!
"Však neboj, to se naučíš. Uvidíš!" Zářivě se na Akimichiho usmál, ale dále nic neříkal....
Jen tak se alespoň na chvíli posadil, na zničenou zem, aby si vydechl.
Pilulky mezitím jej dávala docela dost do kupy. Především, vracela mu ztracenou čakru, což pro tuto chvíli bohatě stačilo. Nic víc po Kagayami nemohl chtít a ani nechtěl. I tak mu pomohla až až...
Z jeho zamyšlení jej vytrhlo až hovor na téma Hokage a její návštěvy, aby konečně zjistili, jestli jsou spolu v týmu nebo ne...
"No, já si myslím, že to není špatný nápad, ale jak říká Kagayami, nebude mít moc práce?" Nahodil Yoshio takový tázavý výraz a oba sjel pohledem...
"Ale... pokud to nezkusíme, tak to asi nezjistíme že?" Dodal ještě a znovu se tak mile usmál...
Yoshio Yamanaka- Genin
„Keby..“ Hlesol som, na zemi, a pohľad upriamil na mokrú rannú trávu. Rosa sa zľahka dotýkala mojej tváre, a vlhčila ju. Neskutočne ma štvalo že mi tá technika nevyšla, ešte trochu viac a porazím ho. Plané nádeje, nikdy by som ho neporazil, ale aspoň by som sa nezahanbil pred Satsuki. Od nemožnosti sa hýbať, od vyčerpanosti, a od sklamanosti som hlavu položil do mäkkej pôdy, a pomaly zatváral oči..
„Bráško.. To, to vzdávaš?“ Ozval sa bratov hlas z môjho podvedomia a ja som prudko rozrazil polo uspaté oči. Nie, ja som sa nikdy nevzdával, a určite sa nenechám tak ľahko poraziť takou blbou technikou.
„Ja sa stanem Hokágem..“ Ozval som sa, a pečať na mojej hrudi sa začala triasť po náporom vyvolávanej čakry. Tá okolo mňa prúdila, tvorila kopulu z čakry, vystriekla von a obklopila všetko okolo nás. Moja čakra bola impozantná, čakra klanu Uzumaki ktorá dokáže krotiť aj Bijju, a aj obyčajný Genín jej má toľko čo priemerný Jounin. Ja som začal napriek bolesti z premáhania vstávať.
„Preto ma nikdy..“ Pokračoval som, pričom mi vytiekli pramienky krvi z úst, ale pokračoval som, dostal som sa na kolená a pokračoval vyššie. Vstával som.
„Neporazíš! Ja som Kandidát číslo jedna na post Hokágeho!“ Zvolal som, a trasúcimi rukami som sa pokúsil zložiť pečať. Spotrebúvaval som nato extrémne množstvo čakry, pečať som nedokázal zlomiť, ale praskala. Mal som ruku od krvi, preto som chcel skúsiť niečo nové. Niečo čo tu nebolo. Po tvári mi stekali kvapky potu a krvi, od premáhania, čakra pomaly dochádzala a moje telo kolabovalo, ale ja som pokračoval..
„Splním si sen!“
„Bráško.. To, to vzdávaš?“ Ozval sa bratov hlas z môjho podvedomia a ja som prudko rozrazil polo uspaté oči. Nie, ja som sa nikdy nevzdával, a určite sa nenechám tak ľahko poraziť takou blbou technikou.
„Ja sa stanem Hokágem..“ Ozval som sa, a pečať na mojej hrudi sa začala triasť po náporom vyvolávanej čakry. Tá okolo mňa prúdila, tvorila kopulu z čakry, vystriekla von a obklopila všetko okolo nás. Moja čakra bola impozantná, čakra klanu Uzumaki ktorá dokáže krotiť aj Bijju, a aj obyčajný Genín jej má toľko čo priemerný Jounin. Ja som začal napriek bolesti z premáhania vstávať.
„Preto ma nikdy..“ Pokračoval som, pričom mi vytiekli pramienky krvi z úst, ale pokračoval som, dostal som sa na kolená a pokračoval vyššie. Vstával som.
„Neporazíš! Ja som Kandidát číslo jedna na post Hokágeho!“ Zvolal som, a trasúcimi rukami som sa pokúsil zložiť pečať. Spotrebúvaval som nato extrémne množstvo čakry, pečať som nedokázal zlomiť, ale praskala. Mal som ruku od krvi, preto som chcel skúsiť niečo nové. Niečo čo tu nebolo. Po tvári mi stekali kvapky potu a krvi, od premáhania, čakra pomaly dochádzala a moje telo kolabovalo, ale ja som pokračoval..
„Splním si sen!“
Shinobi
Venoval som pohľady Killunii, sem tam na trio - Yoshio, Chokuchi a Kagayami, ale ku koncu som sa opäť pozrel na Naa, ktorý sa začal dvíhať. Bolo to prekvapujúce, táto pečať nebola ľahká na zrušenie, aspoň pre Genína nie. Tu zjavne zahrala veľkú rolu Naova chakra. Ale toto bolo veľa už aj na neho. Problém bol v tom, že som s tým asi nemohol už spraviť nič. Nemal som žiadnu techniku, ktorou by som ho "skrotil", ukludnil. Bola tu možnosť, použiť znehybňujúcu pečať znova. Ale nato som už tiež nemal čas, navyše ruka sa vracala k zmyslom postupne, čiže ešte nebola práve dobrá na skladanie pečatí. Musel som sa iba prizerať na jeho odhodlanie, starostlivým pohľadom som prepaľoval všetky časti jeho tela, odkiaľ začal krvácať. Ak by použil aj všetku poslednú chakru čo má, bolo by to pre neho zlé, a to veľmi. Mohol som iba dúfať, že bude rozumný a prestane s tým...lenže tušil som, že tak určite nespraví. Nesmieš to prehnať Nao...nesmieš. Šepol, čo ale Nao určite nepočul, takže to bolo ako výkrik do tmy...
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
No výborne, keď sme sa takto zhodli, tak sa tam vydajme. Koniec koncov, iba tam prídeme, prejdeme priamo k veci a odídeme. Hokage budeme otravovať minimálne. Veselo som dopovedal. Keďže som už bol vážne zvedavý na tími, tak mi to nedalo a podišiel som ku Kagayami. Tá to musela zaregistrovať okamžite, lebo ju pohltil môj tieň. Tak poďme, rozmýšlať môžeš aj po ceste. A s týmito slovami som ju chytil za ramená a zdvihol. Hneď nato som odstúpil o pár krokov dozadu, pretože som nevedel ako zareaguje. No tak môžeme vyraziť. Povedal dosť aktívne a vyrazil. Určite som vyzeral ako vysokoaktívna osoba, ale nie je to tak, len som naozaj zvedavý na tie tími. Už sa neviem dočkať...
-Presun-
-Presun-
Pohľad som upriamil na Raikena, ktorý sa nejako nezmohol na odvetu. Ja som sa len uškrnul a aj napriek mláke krvi, ktorá sa mi tvorila pod nohami som stál. Stál som, vypúšťal všetku čakru do rúk aby som nimi mohol hýbať, načo som padol na kolená. Pečate však boli zložené. Posledná pečať sa odrazila od ruky, a tie dopadli na zem.
„To si myslíš strýko, že tak ľahko porazíš Hokágeho?“ Spýtal som sa so sladkým úsmevom, vykašľal na zem ďalšiu várku krvi a zvolal.
„Kuchiyose no Jutsu“ V tom momente sa na zemi objavila pečať, a oblak hustého dymu, ktorý ale po chvíli zredol a zmizol. Ale ja som tam už nestál. A zmizla zo mnou aj moja čakra. Nemal som totiž podpísanú zmluvu, takže som pre tento svet.. Umrel. Ja som sa ale telaportoval preč.. No pre tých čo to videli som bol mŕtvy. Moja existencia zmizla..
„To si myslíš strýko, že tak ľahko porazíš Hokágeho?“ Spýtal som sa so sladkým úsmevom, vykašľal na zem ďalšiu várku krvi a zvolal.
„Kuchiyose no Jutsu“ V tom momente sa na zemi objavila pečať, a oblak hustého dymu, ktorý ale po chvíli zredol a zmizol. Ale ja som tam už nestál. A zmizla zo mnou aj moja čakra. Nemal som totiž podpísanú zmluvu, takže som pre tento svet.. Umrel. Ja som sa ale telaportoval preč.. No pre tých čo to videli som bol mŕtvy. Moja existencia zmizla..
~presun~
Shinobi
Stále jsem tam seděla a pozorovala celý boj. Byl úchvatný, Nao byl úchvatnej. Jen s úžasem v očích jsem pozorovala jeho odhodlání. Odhodlání jít si pevně za svým snem a nikdy se nevzdat. Usmála jsem se, byla jsem na svého týmového parťáka poprávu hrdá! Neskutečně hrdá! Že můžu bejt v týmu s někým jako je on. Jenže potom jsem viděla, že už se to přihoršuje, proč to neukončili, vždyť se zničí! Pak začal Nao skládat pečetě, to už mě vyhouplo do sedu. Prudce jsem pak vstala, to by stačilo.. ne?
O co se pokoušíš.. blázne?
"Nao.. NE!" Vykřikla jsem, jenže to nemělo žádnej účinek, bylo pozdě, zvedl se obláček dýmu a nao byl.. Fuuč, pryč, kaput, finito, prostě tady nebyl. Věděla jsem, co se stane, když někdo nemá podepsanou smlouvu, ale třeba jsem se spletla. Došla jsem na místo, kde před chvílí byl, krev pod mýma nohama to jen dosvědčovala. Pohled jsem upřímila na Raikena.
"Vážně je.. je.. není, že ne?" Zeptala jsem se a přišrrceně se usmála, odmítala jsem tomu věřit, prostě odmítala, to by mi neudělal. Nám všem by to přece.. musel to vědět! Určitě se někde objeví a já mu půjdu přismahnout zadek..
Nao..?
O co se pokoušíš.. blázne?
"Nao.. NE!" Vykřikla jsem, jenže to nemělo žádnej účinek, bylo pozdě, zvedl se obláček dýmu a nao byl.. Fuuč, pryč, kaput, finito, prostě tady nebyl. Věděla jsem, co se stane, když někdo nemá podepsanou smlouvu, ale třeba jsem se spletla. Došla jsem na místo, kde před chvílí byl, krev pod mýma nohama to jen dosvědčovala. Pohled jsem upřímila na Raikena.
"Vážně je.. je.. není, že ne?" Zeptala jsem se a přišrrceně se usmála, odmítala jsem tomu věřit, prostě odmítala, to by mi neudělal. Nám všem by to přece.. musel to vědět! Určitě se někde objeví a já mu půjdu přismahnout zadek..
Nao..?
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Klan:
Ajaj, to bude zase další námaha. Trochu nezaujatě jsem si pomyslela a zbalila kapsli s pilulkami zase zpět. ,,Promiň, nebylo to myšleno takhle." omluvila jsem se mu s lehkým úsměvem za mou možná trochu jedovatou poznámku o pilulkách. Nebo jsem to tak myslela? zachychotala jsem se ďábelsky sama pro sebe.
No, tak tomu říkám servis. ,,Díky." spokojeně jsem se usmála na Chokuchiho, když mě postavil na nohy, aniž bych přitom musela vynaložit sebemenší špetku námahy. Ještě jsem se podívala za Yoshiem a následovala líně Akimichiho.
Přesun
No, tak tomu říkám servis. ,,Díky." spokojeně jsem se usmála na Chokuchiho, když mě postavil na nohy, aniž bych přitom musela vynaložit sebemenší špetku námahy. Ještě jsem se podívala za Yoshiem a následovala líně Akimichiho.
Přesun
Shinobi
Sledoval som Naa, krvi na zemi iba po troške pribúdalo, a cit v ruke som už začal cítiť. Zaprel som sa rukami o zem, a vyhopol som sa na nohy. To však už bolo neskoro, pretože ako som si uvedomil, predo mnou bol už iba oblak dymu, a nič viac. Na chvíľu som dostal pocit, že je to veľmi zlá situácia, s ktorou by som mal niečo robiť. Lenže uvedomil som si, že zakričal "Kuchiyose no Jutsu". Dúfam že zmiznutie zapríčinila neuzavretá zmluva. Pomyslel som si, a už s menšom obavou som sa iba rozhliadol, či náhodou nieje za mnou. Nebol...
Predo mnou sa však náhle ukázala Satsuki, a ja som sa na ňu len pousmial. Zjavne použil Kuchiyose, avšak nemá zmluvu so svojimi summonmi. Nemusíš sa oňho obávať, ak je to tak ako si myslím, tak sa mu nič nestane.. No, i tak by som to mal nahlásiť Hokage..Preniesol som. Nebol to práve najistejší tón, ale nesmel som robiť unáhlené zákroky a názory nato, čo sa stalo...Ale to s tým nahlásením som splniť musel, takže som kývol hlavou a s akým-takým úsmevom som len spravil znak ruky, a zmizol som preč.
Predo mnou sa však náhle ukázala Satsuki, a ja som sa na ňu len pousmial. Zjavne použil Kuchiyose, avšak nemá zmluvu so svojimi summonmi. Nemusíš sa oňho obávať, ak je to tak ako si myslím, tak sa mu nič nestane.. No, i tak by som to mal nahlásiť Hokage..Preniesol som. Nebol to práve najistejší tón, ale nesmel som robiť unáhlené zákroky a názory nato, čo sa stalo...Ale to s tým nahlásením som splniť musel, takže som kývol hlavou a s akým-takým úsmevom som len spravil znak ruky, a zmizol som preč.
Presun
Naposledy upravil Raiken Namikaze dne Sun 25 Nov - 13:46, celkově upraveno 1 krát
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Yoshio se na Kagayami jen tak lehce pousmál a přikývl...
"To je v pořádku. Já to chápu..." Odpověděl a dokud se na něj dívala tak se usmíval... Až teprve svou tvář zaměřila na Chokuchiho, teprve potom jeho úsměv trochu ochabl...
Snad jsem to chápal... Pomyslel si...
Dále však už nechtěl lelkovat. Akimichi měl pravdu a čím dříve to budou mít za sebou tím lépe pro ně...
Nakonec tedy Yoshio jen počkal, až ti dva popojdou více dopředu a pak teprve se pomalým tempem rozešel za nimi. A vlastně, takhle v povzdálí se držel celou dobu... Takhle mu to vyhovovalo... Měl jak svůj prostor, tak i klid a navíc, nechtěl je nijak moc otravovat takže... toto bylo nejideálnější řešení...
"To je v pořádku. Já to chápu..." Odpověděl a dokud se na něj dívala tak se usmíval... Až teprve svou tvář zaměřila na Chokuchiho, teprve potom jeho úsměv trochu ochabl...
Snad jsem to chápal... Pomyslel si...
Dále však už nechtěl lelkovat. Akimichi měl pravdu a čím dříve to budou mít za sebou tím lépe pro ně...
Nakonec tedy Yoshio jen počkal, až ti dva popojdou více dopředu a pak teprve se pomalým tempem rozešel za nimi. A vlastně, takhle v povzdálí se držel celou dobu... Takhle mu to vyhovovalo... Měl jak svůj prostor, tak i klid a navíc, nechtěl je nijak moc otravovat takže... toto bylo nejideálnější řešení...
-Přesun-
Yoshio Yamanaka- Genin
Na slova Raikena jsem jen přikývla, měl pravdu, neměla bych z toho dělat ukapené závěry. Proto jsem jen přikývla, sbalila si svitky s technikami, naposledy se podívala na místo, kde byl Nao ještě před chvílí a vydala se na jedno jediné místo. Na míto, kde si nejlíp pročistím myšlenky.
(Přesun.)
(Přesun.)
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Klan:
Aby se mi tu dívku podařilo najít musel jsem použít svůj byakugan, abych prozkoumal okolí a dokázal ji najít. Po nějaké té chvilce pátrání jsem konečně spatřil dívku, která seděla pod stromem. Možná že to byla ona, možná že ne, ale za pokus nic nedám. Přijdu proto k ní blíže a mile se usměji " Zdravím, mé jméno je Kataro Hyuuga. Nejmenuješ se náhodou Killunia? Raiken sensei mě sem poslal. Má ještě něco na práci takže dorazí asi později " Trochu se upravím ať nevypadám jako nějaký spocený pako a jako šprt.
Anonymní- Anonymní
Po dlouhém a příjemném odpočinku jsem se rozhodla ještě chvíli relaxovat. Když jsem se chystala pustit do dalšího tréninku, přišel ke mně nějaký kluk. Podle očí jsem jej přiřadila do klanu Hyuuga, velkého a mocného konožského klanu. Určitě měl lepší dětství, život a Kekkei Genkai než já a můj klan. Podívala jsem se na něj nepříjemným pohledem svých zelených očí.
"Ano, jsem Killunia Akatatsu," odpověděla jsem chladným hlasem. "Podle toho, že ses zmínil o Raikenu-sensei, soudím, že jsme spolu v týmu. Mám pravdu?" Postavila jsem se a nabídla jsem mu ruku na plácnutí či potřesení. "Tak mě tedy těší, Kataro..." Chvíli jsem zapřemýšlela nad tím, zda mám mčet či promluvit. Nakonec vyhrála řeč. "Doufám, že nepatříš mezi ty arogantní Hyuugy. Víš, nemám s nimi moc dobré zkušenosti. To ostatně s žádným klanem z Konohy..." Podrbala jsem se na hlavě a pokusila jsem se vyloudit úsměv, skončilo to však nezdarem. "Co tedy budeme dělat, než přijde sensei?" otázala jsem se a rozhlédla jsem se po okolí. Nikdo tu krom nás dvou nebyl. Skvělé. Nerada jsem se ocitala ve společnosti.
"Ano, jsem Killunia Akatatsu," odpověděla jsem chladným hlasem. "Podle toho, že ses zmínil o Raikenu-sensei, soudím, že jsme spolu v týmu. Mám pravdu?" Postavila jsem se a nabídla jsem mu ruku na plácnutí či potřesení. "Tak mě tedy těší, Kataro..." Chvíli jsem zapřemýšlela nad tím, zda mám mčet či promluvit. Nakonec vyhrála řeč. "Doufám, že nepatříš mezi ty arogantní Hyuugy. Víš, nemám s nimi moc dobré zkušenosti. To ostatně s žádným klanem z Konohy..." Podrbala jsem se na hlavě a pokusila jsem se vyloudit úsměv, skončilo to však nezdarem. "Co tedy budeme dělat, než přijde sensei?" otázala jsem se a rozhlédla jsem se po okolí. Nikdo tu krom nás dvou nebyl. Skvělé. Nerada jsem se ocitala ve společnosti.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Klan: Akatatsu
Strana 9 z 32 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 32
Similar topics
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Prostory v hoře