Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostory

+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters

Strana 5 z 32 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Next

Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 5 Empty Tréninkové prostory

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 20:06

First topic message reminder :

Tréninkové prostory - Stránka 5 781px-Third_Training_Ground

Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 5 Empty Re: Tréninkové prostory

Příspěvek pro Anonymní Tue 2 Oct - 16:37

Stál jsem tam stál a poslouchal. Co mě zarazilo byla mise. Čekal jsem že mise bude nudná a nezáživná. Nebylo to tak hrozný ale bylo to horší. Vážně ale jít chytat nějakou zaběhlou kočku ? Nejsou tu od toho náhodou útulky se zvířaty ? Začal jsem uvažovat jestli ninjové jsou jen k tomu aby vypomáhali k domácnostech. Trhají plevel, nosí těžká zavazadla, hledají zatoulané kočky a venčí psy. Život ninji jsem si tedy představoval jinak. V tomto případě jsem však mohl jen sklopit uši a následovat Senseie. Co jiného mi taky zbývalo že ?
-PŘESUN-

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satsuki Aizawa Tue 2 Oct - 18:15

Když jsem zahlédla, že Nao se nemá ke zvedání, teda má, ale neustále padá na zadek, protože schytal fakt tvrdou ránu, jen jsem si povzdechla. V tomhle stavu mi bude na dvě věci.
"Obávám se, že Nao není schopen tréninku, tak já jen, pokud nevadí, odložila bych to.." Omluvně jsem se poklonila a pousmála. Potom jsem jen se podívala na Naa, který stál za nou a mě bylo jasné, co to pako úchylný vyvádí. Jen jsem si povzdechla a protočila očima. Rozhodla jsem se to ignorovat, kdybych to totiž nedělala, zabila bych ho.
Jen jsem ho vzala za rukáv a táhla z cvičiště pryč, zatímco jsem ještě mávla na Hokage.
"Pojď, zvu tě na rámen, dáme tě dokupy.." Široce jsem se na něj usmála a potom pomalu cvičiště opustila.
(Přesun)
Satsuki Aizawa
Satsuki Aizawa

Počet príspevkov : 506

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue 2 Oct - 18:36

Kashike

Když se na Faita vyřítil druhý muž, právě jsem se blížil. Jintonem zalétnu do koruny stromu. Byl to pohyb výrazně rychlejší než nejrychlejší shunshin, takže si mě nikdo nemohl všimnout. Potichu vytasím meč a počkám si na nejvhodnější okamžik. Pak znovu skočím Jintonem na Shinjiho a za letu ho seknu přes záda. Pohyb je opět tak rychlý že ho nikdo okem nepostřehne.

// čepel je namočená v paralitiku, máš zhruba 5 minut boje a pak ochrneš... věřím že jsi čestný a uznáš to, ve tvých technikách jsem Hirashin nenašel takže mi stejně nemůžeš uhnout...
Kashike
Kashike

Počet príspevkov : 586

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Neuro Uchiha Tue 2 Oct - 19:08

Viděl jsem další osobu jak se snaží na něj zaútočit a díky svému sharinganu jsem ihned zareagoval a jeden z mých klonů Kashikeho odkopl. Mé další 2 poslední klony se rozběhli na tuho druhého a já stál vedle Shinjiho " Co se to tu děje? Někoho si naštval nebo co ? " Stoupl jsem si do obranné pozice a stále měl zaplí sharingan.
Neuro Uchiha
Neuro Uchiha

Počet príspevkov : 1390

Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 2 Oct - 19:12

Tentokrát som šíp z kuše vyblokoval mečom. Potom som si uvedomil, že mi Neuro zachránil chrbát. Je rýchli... Pomyslel som si a okamžite som hodil ďalší kunai s lankom, ale na tom lanku boli výbušné lístky, potom som hodil ďalšie dva, takže som okolo nás vytvoril kruh, z čoho boli 3 lanká ovešané lístkami. Niekoho určite, oni sú len bábky, nájomní vrahovia... Povedal som a zasmial som sa. Každopádne sa priprav na boj! Povedal som a usmial som sa.
(Ja síce čestný som (možno) , ale ako to ta vidím, tak ty nie, keďže na mňa zaútočíš zozadu a nedovolíš mi sa ani brániť, okej...)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Tue 2 Oct - 19:17

Skvělé. Nenásilná mise, něco pro mě. zajásala jsem v duchu a rozhlédla jsem se kolem. Že si jich nikdo nevšiml? dívala jsem se na tu melu, co se tu děla za tu chvíli. Počkala jsem, až sensei i s Mogenem a Killuniou opustí cvičiště a doběhla k tomu místu, kde celý ten spor mezi těmi ninji, který mou pozornost tolik neupoutal tak, jako byla ta malá věc, která kolem něj prolétla. Vím, na takovou dálku to bylo dost špatně vidět, ale nebylo to naprosto neviditelné.
Chvilka chození v kruzích kolem místa činu a výsledek byl na světě. Malá šipka, která by sma o sobě nenatropila žádnou škodu. Proto jsem zpozorněla a radši na ni nešahala. Vyndala jsem pinzetu, opatrně do ní uchopila šipku a dala ji do malé skleněné lahvičky, kterou jsem pro všechny případy nosila u sebe.
Pak se na tě podívám. rozhlížejíc jsem si ji dala do kapsy a následovala ostatní pryč.

(Přesun)
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Počet príspevkov : 639

Shinobi
Klan: Nara

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue 2 Oct - 19:25

Kashike

Za letu jsem dostal lehký kopanec který mě vychýlil a já minul. Proletím kolem a zastavím se vedle Faita. Z brašny mu dám rychle respirátor a zase zmizím pryč. Vezmu si na mušku jednoho klona a skokem pomocí jintonu ho rozseknu. To že mě díky Sharinganu vidí mu sice dává malou výhodu, ale jelikož bez Hirashinu mi neuhne dost rychle, nemá naději. Periferně si pak hlídám aby to na mě nezkusil někdo další.

// nepleť si čest hráče a čest postavy ;-) ... kdyby tě Neuro nezachránil tak bys s tím stejně nic nenadělal... leda se "náhodou otočit a náhodou udělat kryt do prázdna abys mě náhodou vykryl"
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Tue 2 Oct - 19:32

Faito

Zadívl jsem se na ty dva. Neuro Uchiha...tebe chci taky. řekl jsem jen. Je fajn, když se oběti sejdou na jednom místě. Ovšem rychlosti, s jakou bojovali, jsem se nemohl rovnat. Kashike je ryhclý, takhle rychlý shunshin jsem nikdy neviděl. Jich je pět. Zaměřím se na SHinjiho a oni se zatím vytřídí... Sáhl jsem za pas, kde jsem měl dýmovnice. Nasadil jsem brýle a jednou rukou jsem vytrhl tři pojistky. Rozházel jsem je do půlkruhu okolo. Po chvíli se začal vzduch plnit kouřem, ve kterém bylo opravdu špatně vidět. Nasadil jsem si respirátor od Kashikeho a jednou jsem se cvičně nadechl, než jsem se vnořil do dýmu. Díky noctovizi jsem viděl, kde jsou. Vytáhl jsem část vybavení a začal jsem pracovat. Různě pokládat věci na zem, spojovat různé drátky atd. Dával jsem si sice pozor, ale přeci jen jsem musel alespoň trohcu přemýšlet nad věcmi, co skládám, takže jsem se spíše spoléhal na dým.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Počet príspevkov : 264

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Neuro Uchiha Tue 2 Oct - 19:46

Dým ? Neboj se " Svou levou rukou jsem se dotkl jeho ramena a mohl pocítit jak jeho tělo mizne, jakoby neexistovalo a rozložilo se na miliony kousků a kousek opodál od lesu těsně od tréningové místa jsme se opět vynořili. Pro něj to byl nejspíš opravdu zážívnej pocit, protože pochybuji že se mu již tohle někdy stalo. Když se mu tělo opět složilo tak jsem vystřelil tajný signál konoze že se něco děje. Byl to signál, který se kdysi používal a já si tady nechtěl hrát s nějakýma lovcema odměn. " Máme pár minut chceš si s něma pohrát nebo můžeme jít pryč?" Lehce jsem se pousmál a prohrábl se ve vlasech. Pro jistotu jsem si stále dával pozor pomocí sharinganu.
Neuro Uchiha
Neuro Uchiha

Počet príspevkov : 1390

Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 2 Oct - 19:51

Zrazu som ucítil, ako som sa rozložil a potom zložil. Hneď, ako som si uvedomil, že sme odtiaľ preč, tak som urobil pečať a na celý les som zhúkol - Katsu!! A zrazu som začul ranu. Faito bol pravdepodobne v kruhu, ktorý som vytvoril, keďže dym sa rozložil pri nás... Usmial som sa a pozrel som sa na Neura. Pre mňa sú taký ľudia odpad a nič iné ako odpad! Povedal som a odfrkol som si. Poďme preč... A inak... to pred tým... čo to bolo? EŠTE!! Povedal som lačno po tom pocite, ktorý vyvolala technika Neura pri tom, ako ma premiestnil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Wed 3 Oct - 12:03

Když jsem si vyslechla náplň naší nové mise, ušklíbla jsem se a podívala jsem se na Yuki. Jakmile mí týmoví společníci odešli, vzlétla do vzduchu. Věděla, co má dělat a kde mě pak najde. Moc dobře všechno slyšela a naše spolupráce byla na vysoké úrovni. Vzhlédla jsem k nebi, kde již kroužila má malá sněžná sokolice a zamířila jsem do ulic. Hledat nějakou stupidní kočku. Bezva. To byl snad i můj nepříliš chytrý a až příliš mazlivý kocour mnohem lepší.
(přesun)
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 386

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed 3 Oct - 18:31

Faito

Když zmizeli, ještě jsem chvíli čekal ve střehu. Pak jsem posbíral šipky, dva kunaie, které byly stále zabodlé ve stromech a začal jsem opět rozebírat pasti. Musím uznat, že jste rychlý. Velmi rychlý. Ale očividně to bylo málo. A teď už o nás vědí. Zajímalo by mě, jak to teď uděláme. řekl jsem. Znělo to mrzutě, ale nebyl jsem naštvaný, spíš jsem přemýšlel, co dál.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed 3 Oct - 18:34

Kashike

Objevím se vedle Faita, ale ne tak abych mu našlápl pasti. Samotná rychlost mi je k ničemu. Vůbec mi tenhle úkol nevyhovuje, jsem expert na zabíjení, ne na chytání živých. Takhle to opravdu nepůjde. Musíme si někde zajistit pevné zázemí a já pro ně připravím nějákou dobrotu...
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed 3 Oct - 18:38

Faito

Když budeme mít pevné zázemí, zvládnu je sám. Ale protože o nás vědí, pochybuji, že budou zůstávat v Konoze...Myslím, že už jsou někde pryč. Nebo čekají, až usnu... Při poslední větě jsem se pousmál.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed 3 Oct - 18:40

Kashike

Ne, tak to nemyslím. Potřebuju nějáké místo, kde si můžu chvilku hrát se zkumavkami.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed 3 Oct - 18:51

Faito

Jistě, mám ve městě pronajatý domek. Myslím, že nebude problém trochu mu vykuchat sklep.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed 3 Oct - 18:57

Kashike

Sklep by byl ideální. A když budete mít zájem, něco vás můžu naučit... prohodím jen tak letmo.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Wed 3 Oct - 18:59

Nahlas som si povzdychla...Tak tréning je fuč... Zabrblala som si mrzuto popod nos, sadla som si na zem do tureckého sedu a unudene som pozorovala jednu veveričku, ktorá si veselo poskakovala z jedného konára na druhý. Všimla som si akýsi signál, vyplazila som tak akurát jazyk a viac som nerobila nič. Nemala som sa čoho báť, nikto tu nasilu vojsť nemohol...No, toho inteligenta Neura nepočítam. Ten sa tu nejako prechať dokázal!
Chcela som trénovať! A keďže tu nebol prosím pekne nikto, rozhodla som sa trévonať len tak...S imaginárnym nepriateľom. Vstala som zo zeme, rýchlo som vyskočila do vzduchu a pri dopade som sa zeme dotkla jediným prstom, ukazovákom...Ozvala sa rana ako z dela, určite to bolo počuť na celú Konohu, a na mieste, kde som sa dotkla prstom, sa objavil obrovitánsky kráter...Uškrnula som sa, z cviku som našťastie nevyšla. Ako som sa tak dívala na ten kráter, chuť na tréning ma prešiel. Postihla ma totiž tá moja "lenivá nálada", takže. Sadla som si doprostred krátera, dívala som sa na oblohu a rozmýšľala som nad tým, na čo sa tie mraky podobajú.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed 3 Oct - 19:20

Faito

Dobrá... Řekl jsem a vydal se pryč. Po cestě jsem slyšel nějakou ránu a uviděl jsem Hokage, jak "trénuje". Pak si lehla do trosek cvičiště a něco studovala. Odkašlal jsem si a přišel k ní. Potřebuji chytit Shinjiho Kutsuchi a Neura Uchihu. Pokud byste nám chtěla pomoct, například uvědoměním stráží, byl bych vám velmi vděčný. Pokud nám nepomůžete, chytím si je sám. řekl jsem jenom a odešel pryč.
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Wed 3 Oct - 19:55

Keď ku mne Faito prehovoril, zamračila som sa a rýchlo vyskočila zo zeme. Neuro Uchiha...Shinji Kutsuchi...Shinji Kutsuchi? Ďalší nukenin?! No ja toho spratka zastrelím, mohol mi povedať, že si tu priviedol i "kamaráta"! Dala som si ruky v bok a nadvihla jedno obočie. Začala som rozmýšľať nad tým, čo urobím...Mám mu pomôcť alebo sa naňho vykašľať? Každopádne, Neurovi som ublížiť nechcela, nezdál sa mi veľmi zlý a pravdepodobne to bol on, kto mi dal signál.
Navyše, mala som "lenivú náladu", nechcelo sa mi vôbec bojovať a k tomu to bola ich práca, nie moja. Prepáč, ale mám veľa práce v kancelárii. Na chvíľku som sa odmlčala. Navyše, nemám na to dôvod. V mojej dedine mi brajgel zatiaľ nerobia... Bola som skôr ten mierumilovný typ, takže bolo jasné, že do zbytočných bojov sa zapájať nebudem, teda pokiaľ to nebude nejako škodiť dedine. Strčila som si ruky do vreciek a vybrala som sa do svojej kancelárie. (presun)
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed 3 Oct - 20:35

Faito

Fajn... řekl jsem jen a odešel domů.

//přesun
Faito Dansaku
Faito Dansaku

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Hyuuga Fri 5 Oct - 21:22

Vojdem do tréningových priestorov s hlavou vyklonenou dohora a pozerám na mraky. Dnes je krásny deň. Má vôbec zmysel teraz trénovať? Obzerám sa okolo, či tu niekto nieje. Nikoho nevidím tak idem pomaly ďalej, až k dreveným stĺpom a začnem trénovať taijutsu...Po prvom kopnutí sa začnem potiť, ale neprestávam a trénujem ďalej. Dnes je strašne dusno, asi bude búrka.
Gats Hyuuga
Gats Hyuuga

Počet príspevkov : 39

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Hyuuga Sat 6 Oct - 13:48

Po nenáročnom tréningu si ľahnem na zem a premýšľam. Ten tréning nebol vôbec ťažký. Potrebujem učiteľa alebo aspoň nejaké zvitky. Takto sa to už fakt nedá. Chvíľu ešte ležím a venujem sa svojej obľúbenej záľube, plánovanie taktít pri boji. O pár minút sa posadím, vytiahnem si 6 shurikenov a nylonové lanko, ktoré so sebou pre istotu vždy nosím. Na každý shuriken si priviažem asi 8 metrov dlhý nylón a potom si ich vopchám naspäť do tašky. Rozhodnem sa ísť za hokagem, možno bude mať nejaký zvitok z ktorého by som sa niečo naučil, alebo mi aspoň môže dať misiu.

//presun//
Gats Hyuuga
Gats Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Hyuuga Sun 7 Oct - 8:29

Prichádzam na tréningovú plochu a už cestou otváram zvitok so Shunshin no jutsu. Začínam čítať a idem ďalej s nosom zaboreným do zvitku. Vyzerá to ťažko, ale myslím že to bude jednoduché. Konečne dôjdem do stredu cvičiska, sadnem si na zem a čítam.
Gats Hyuuga
Gats Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Hyuuga Sun 7 Oct - 12:51

Dočítam zvitok, znova ho zrolujem a v mysli si prechádzam všetky kroky, ktoré boli popísané vo zvitku. Nahromadiť čakru do chodidiel. Postavím sa, sústredím sa a hromadím čakru do nôh. Akonáhle ju nahromadím, tak ju okamžite vypustím a pár krát to opakujem. Keď si už konečne myslím, že hromadenie čakry je jednoduché, začnem s druhým krokom...
Gats Hyuuga
Gats Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 32 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: