Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3 posters

Strana 2 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 20:58

First topic message reminder :

Prišiel som naspäť a začal som zase skúšať techniky.Začal som konbinovať takže som vytvoril mizu no bunshin a potom som spravil pečate na Suiton:Sirokumi a okolo môjho meča bola vodná vrstva ktorá vytvárala vodnú čepel a spravil som s ňou shunshin no jutsu takto som to opakoval veľa krát po sebe.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 19:33

Achjo ... povzdechla jsem si a omluvně se podívala na Nat. Asi nám nic jinýho nezbívá. Vstala jsem, naštvaně jsem se koukla na senseie a poodešla jsem o kousek dál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 19:38

Vyskočila jsem na nohy, vytáhla saie a postavila se do bojové pozice.
Hodně štěstí, usmála jsem se na Yunu.
Stejně vyhraje.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 19:41

Nechtěla jsem s ní bojovat, ale sensei odmlouvat nemůžu. odhodila jsem Tessen do trávy proti Nat jedy používat nebudu. Vytáhla jsem Katanu a zaujmula postavení. Hodně štěstí Nat. Odpověděla jsem jí. "Nemám šanci"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 19:49

Hmm, používá katanu, tak to jsem v nevýhodě. Zatočila jsem saiemi a začala se pohybovat v kruzích okolo Yuny a pomalu se přibližovat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 19:53

Nat se ke mně pomalu v kruzích přibližovala. Nechtěla jsem čekat než se ke mě přiblíží. Vyběhla jsem proti ní a sekla katanou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 19:56

Když po mě vystartovala, pokusila jsem se vykrýt katanu saiemi a kopnout jí do břícha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 20:03

Nestihla jsem se vyhnout jejímu kopu tak mě odhodila až ke břehu z úst mi vytekl pramínek krve. Zvedla jsem se a znovu proti ní vyběhla tentokrát jsem se ale pokusila vyrazit jí z ruky alespoň jednu ze zbraní.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 20:16

Asi jsem ji kopla moc, to jsem nechtěla, myslela jsem, že uhne.
Yuna se sebrala a znovu zautočila. prudce se proti mě rozběhla. Instinktivně jsem udělala salto na stranu, abych se jí vyhnula.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 20:22

Vyhnula se! Rychle jsem se otočila abych ji neztratila z očí. Uvědomila jsem si že tyhle moje útoky moc fungovat nebudou. Rozhodla jsem se že počkám až zaútočí ona. Mezi tím jsem si otřela krev která mi kapala už i na oblečení.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 20:28

Všimla jsem si krve na jejím obličeji.
Jsi v pořádku? Nechtěla jsem ti ublížit, schovala jsme saie a vydala se k Yuně, abych si ji prohlídla a případně jí ošetřila.
Nech mě na sebe kouknout, sice nejsem medik, ale naši jo a zaklady jsem snad pochytila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 20:30

Jsem v pořádku nic to není. Ujistila jsem Nat. Můžeme pokračovat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 20:37

Ne!!! Dokud se na tebe nekouknu, poručila jsme, dokonce jsem se přestala smát, což u mě bylo neobvyklé. Došla jsme k Yuně a odstrčila její katanu,
Tak ukaž, krvácíš, tak ti něco je!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 20:44

Je to jen trocha krve. Namítla jsem. Můžeš se na to podívat až tohle dokončíme. Trochu jsem se pousmála a uskočila o pár metrů dozadu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 20:46

Ach jo. Povzdechla jsem si .Doběhla jsem k ni a opřela se ji o katanu. Vyhrálas, už se můžu kouknout?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 20:51

Vzdala jsem svou snahu jí to rozmluvit. Upustila jsem katanu a sesunula se k zemi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 21:01

Yuna se semnou konečně přestala prát.
Tak ukaž, odkud ti ta krev teče? Klekla jsem se k ní.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 21:10

Zvedla jsem k Nat hlavu trochu se mi zamlžilo před očima když jsem se snažila zaostřit. Nejspíš teď vypadám jako úplná nula viď? Tiše jsem se jí zeptala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 21:14

Ale né, jen si měla smůlu. Tak sem teď mohla ošetřovat sama sebe. Usmála jsem se. Prohlídla jsme ji, ale nevypadalo to, že bych jí něco zlomila. Snad to bude dobrý, ale neska už radši nic nedělej. Plácla jsme sebou do trávy vedle ní.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Tue 3 Jan - 21:24

Toshio Ookami

,,No čakal aspoň ...... niečo." povzdychol si keď videl ten boj.,, Očividne obidvom chýba inštinkt zabíjať, alebo skôr aspoň zraniť." pokrútil hlavou a zapískal na ne.,, No poďme lenivci a bude sa behať." rozkázal im.,, Jazero je dosť obrovské tak môžte začať behať okolo neho. A do bezvedomia devušky." doplnil.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Počet príspevkov : 685

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 21:26

Konečná fáza môjho treningu vyzerala asi tak, že som sústredil chakru do zápestia a rozdrtil som skalu rukou. Ale aj tak by som to nezvládol bez bijuu chakry.Ukončil som trening a išiel do sídla si pospať.Po ceste som išiel okolo Toshia a tých dvoch pekných dievčat.Tak som ich pozdravil a išiel ďalej.Moje oči boli dnes modré ako more pravdaže kvôli klanu.Myslel som si, že mi už asi ostanú navždy kedže od posledného treningu sa nezrušili.(Presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 21:32

Nic jsem na to neříkala. Odsunula jsem se ke břehu a umývala si krev z obličeje. Sensei mě svým příkazem moc nenadchl, ale co jsem mohla dělat vstala jsem a pozbírala si zbraně co se mi válely v trávě. Už se toho bezvědomí nemůžu dočkat neodpustila jsem si jízlivou poznámku když jsem kolem něj procházela. Rozeběhla jsem se po břehu jezera.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 21:36

Hej co si nepochopila na slovech šetřit se???? Zavolala jsme na Yunu.
Tohle se mi jen zdá, jestli má nějaký zranění , tak do nemocnice ji nesete vy, zařvala jsme na senseie. Pak jsem se rozběhla kolem jezera za Yunou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Tue 3 Jan - 21:40

Toshio Ookami

Toshio len sledoval Natsuki ako na neho skríkla a potom začala bežať.,, Okej." pousmial sa pokojne a vytiahol si svoj zápisník.,, Nevadí." usmial sa a znova začal s čítaním.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Počet príspevkov : 685

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 21:49

Za sebou jsem slyšela nějaký povyk, ale neměla jsem sebemenší chuť věnovat mu pozornost. Dál jsem běžela ,i když mi dělalo problémy sledovat břeh podél kterého jsem měla běžet. Nemohla jsem se zastavit a prostě to vzdát. "Musím víc zesílit, prostě musím tohle bylo dost trapný."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 3 Jan - 21:51

Když na mì ten maòas vykøikl pokusil sem se ho ignorovat no nešlo to, Matiro mezitím odešel, a Yuni sensei se i nadále choval jako vul. Mezitím pøišla Yuna a pozdravila mì naco sem jí odpovìdìl zamáváním. Øekl sem si že si trošku zatrénuju koncentraci chakry tak sem se posadil na hladinu jezera a zaèal køeslit Toshiovu karikaturu. Mezitím zaèal boj Yuny a Natsuki èeho sem si vubec nevšiml, uvìdomil sem si to až když Yuna odletìla až ke bøehu a sesunula do vody trochu hlíny co udìlalo vlnky které po chvilce ke mì dorazili. Pak sem si všiml že Yuna krvácí, spozornìl sem. Ten chlapík i z jeho spusoby na mì napoprvé špatnì zapusobil a jak se øíká, první dojem je nejduležitìjší. Teï sem mìl ale starost o nìco jiného. Yuna byla zranìná a to kvuli tomu típkovy, byl sem na nìho dìsnì nasranej. Nakonec to Yuna vzdala byl sem rád že pøestali bojovat ale to co pak øekl jejich úžasnej sensei bylo až moc. Ledva sem se udržel na hladinì. Byl sem pøipravenej kdykoli jít holkám pomoct. (sorry za ty chyby zcvoknul se mi mobil)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Povolení tohoto fóra: