Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3 posters

Strana 6 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 20:58

First topic message reminder :

Prišiel som naspäť a začal som zase skúšať techniky.Začal som konbinovať takže som vytvoril mizu no bunshin a potom som spravil pečate na Suiton:Sirokumi a okolo môjho meča bola vodná vrstva ktorá vytvárala vodnú čepel a spravil som s ňou shunshin no jutsu takto som to opakoval veľa krát po sebe.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 17:52

Natsuki

Zkoušela jsme to už hodnou chvíli a mokrá jsem byla jako myš, ale už jsem se udržela na vodě. Začala jsem pomalu chodit, ale moc daleko jsem se nedostala, maximálně do vody. Trénovala jsme to dokud se mi nepodařilo celkem obstojně chodit, aniž bych se potápěla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 7 Jan - 19:32

Toshio Ookami

,,Keď nie tak nie." zasmial sa Toshio a jednoducho sa uhol do strany pred útokom katany, no v momente jej schmatol ruky pričom jej vyrazil rovno katanu z ruky. Pritiahol si ju k sebe a vyvrtol jej ruku za chrbát takže ju tak pevne držal pri sebe a stál jej za chrbtom.,, Musí to bolieť." zašepkal s úsmevom.,, Ale vieš, že takýmto tempom z teba bude iba tak fúria a nie shinobi, babizňa." usmial sa a bol pripravený vyryť akýkoˇvek útok.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Počet príspevkov : 685

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 19:34

Díval jsem se na ty dva čím dál nervózněji, ale snažil jsem se uklidnit a dál trénovat... moc dobře to ale nešlo...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 19:40

Ovšem... že t... to... n...nebol...nebolí. Zadržela jsem v sobě syknutí, ale můj výraz i tak mluvil za vše. Zkoušela jsem se mu vytrhnout, ale nešlo to držel mě moc pevně. Pokusila jsem se ho alespoň nakopnout do citlivého místa a donutit ho tak aby mě pustil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Nelliel Hagane Sat 7 Jan - 19:44

Chvíli jsem bloudila jen tak vesnicí, až jsem došla k jezeru. Napadlo mě, že se podívám okolo. Bylo tu několik ninjů trénujících se svým senseiem. Hmm zajímalo by mě kdy já dostanu toho senseie, co říkala mizukage. Obešla jsem celé jezero a zastavila jsem se u dívky(Natsuki), která cvičila dál od ostatních. Zaujalo mě, že se udržela na vodní hladině. Páni! Tohle bych se taky chtěla naučit. Říkala jsem si v duchu obdivně, ale nahlas bych to nikdy nevyslovila. Popošla jsem kousek dál, ale jenom tak daleko, abych mohla sledovat tu dívku. Sedla jsem si pod strom a pokoušela jsem se zjistit, jak to dělá.
Nelliel Hagane
Nelliel Hagane

Počet príspevkov : 137

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan: Hagane

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 7 Jan - 19:45

Toshio Ookami

,,Aspoň neklam." podotkol a a zablokoval jej útok nohou. V momente sa nahol dopredu pričom ju pevne držal za ruku a vrch oblečenie. Takto ju doslova strčil pod vodu. Po chvíli ju vytiahol.,, Skús sa ovládať." podotkol a zas ju ponoril a vytiahol.,, A keď sa sem ešte raz vrátiš tak skús nebyť frackom ale shinobi." zašepkal a tentoraz ju ponoril a chvíľu pod vodou držal. Potom ju však pustil.,, A padaj na začiatok." zdôraznil znova.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 19:49

Natsuki

Pokusila jsem se rozběhnout, ale zase jsem skončila ve vodě. Když jsem se škrábala na hladinu, všimla jsem si dvou věcí. Yuna dostávala nářez od senseie a na břehu mě pozorovala nějaká holka. Yuně jsem pomoct nemohla, protože jsem nevěděla, jak moc je to součást tréninku, tak jsem šla za tou holkou. Ahoj, já jsme Natsuki, přišla si trénovat? A umíš chodit po vodě?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 19:52

Zkoušel jsem to dál a dál, když v tom mě něco napadlo. Zkusil jsem to udělat a ejhle, vyšlo to... k dokonalosti to mělo sice daleko, ale využít se to dalo. Vyskočil jsem a dopadl konečky prstů na hladinu na rukou. Párkrát sem to zkazil, ale nakonec se mi povedlo i přejít po rukou jednou.
Když Yuna připlaval zpět:,,Yuno, pod sem, jsem tu za křovím, byl bych nerad kdyby nějak odezíral ze rtů" zašeptal jsem když byla poblíž.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 19:56

Strkal mě pod vodu a zase vytahoval jako nějakou hračku. Rychle jsem si ve vodě našla svoje zbraně a plavala ke břehu. Měla jsem takový vztek, že jsem se už nemohla dočkat až se tam vrátím. Ze křoví se ozval Akiův hlas tak jsem se na chvíli schovala za křoví a zeptala se co pořebuje.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Nelliel Hagane Sat 7 Jan - 20:01

Pozorovala jsem tu dívku jak padá do vody. Zajímalo by mě jak moc je ta voda studená. Říkala jsem si zrovna, když jsem viděla, že dívka míří směrem ke mně. když na mě začala mluvit, chtěla jsem jen něco odseknout, ale pak jsem si uvědomila, že by mě mohla naučit jak se chodí po vodě a tak jsem se ovládla a pokusila se odpovědět normálně. Um..jen jsem tak procházela. Nedávno jsem dorazila a tak se tu moc nevyznám. Nenapadlo mě co dál dodat, ale pořád jsem přemýšlela jak se naučit chodit po vodě bez nějakého většího kontaktu s těmi ninji a také jsem nechtěla přiznat , že to neumím. Po chvíli přemýšlení jsem uznala, že bez cizí pomoci to nezvládnu a tak jsem se rozhodla, že pro jednou si nechám poradit, už jenom proto abych příště dostala Nao. Um...neumím to. Jak to děláš?
Nelliel Hagane
Nelliel Hagane

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 20:13

Když jsem byli oba ze Senseiova dohledu začal jsem ji vysvětlovat svůj plán přesně všech detailů o stylu chůze včetně toho co a jak. ----
Vyskočil jsem ze křoví a rozeběhl se pomalejší rychlostí a větším vířením vody s Wakizashi proti němu, rozmáchl jsem se a vyskočil přímo nad něho a počítal s případným útokem, doufal jsem, že rozmáchnutí a následný výskok ho zmate.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 20:15

Když Akio vyskočil ze křoví okamžitě jsem vyběhla v zákrytu za ním. Rychle jsem vytáhla svou Katanu a když se Akio pokusil o útok z vrchu skrčila jsem se a zaútočila na senseie ze spodu a pokusila se ho zasáhnout katanou do hrudi

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 20:21

Natsuki

Aha takže si v Kiri nová? A máš kde bydlet? Když tak by ses mohla ubytovat u mě. A já to taky neumím, teprve se to učím. Musíš soustředit čakru do chodidel a pomalu ji vypouštět tak, aby si se udržela na vodě. Ale zároveň si musíš hlídat, kolik čakry a jak, protože voda se furt pohybuje. Zvláště teď,když si tu hrajou, ukázala jsem hlavou na zbytek svého týmu. Pojď budeme to zkoušet spolu, tak nám to půjde líp. Rozešla jsem se zpátky k vodě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 7 Jan - 20:26

Toshio Ookami

,,Neznášam keď niekto núti bojovať so zbraňou." povzdychol si a vytiahol katanu. Keď zbadal Akiov rozmach len urobil krok dozadu ale v momente keď vyskočil jeho hlavnú pozornosť získala Yuna. Katanou s ľahkosťou vykryl jej úder a plnou silou ju udrel do brucha čím ju mal sraziť pod vodu. Už len pevne schmatol katanu v ruke a snažil sa ustúpiť pred dopadajúcim Akiom.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 20:31

skopl mě pod vodu. !Už zase." Pomyslela jsem si doplavala ke břehu a běžela zpět.

Naposledy upravil Loxar Yuna dne Sat 7 Jan - 20:39, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 20:35

Ve chvíli kdy upoutal zrak na Yunu jsem vytáhl 3 kunaie, a zamířil směrem k rukávům, ve chvíli kdy se pokusil srazit Yunu a byla v dostatečné vzdálenosti v dostatečné vzdálenosti od něho. Poté jsem se pokusil zaútočit Wakizashi.

Naposledy upravil Akio Kaito dne Sat 7 Jan - 20:51, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Nelliel Hagane Sat 7 Jan - 20:44

Vychrlila na mě spostu otázek, z čehož jsem byla zmatená. Většinou mě všichni buď ignorovali nebo se se mnou hádali. Chvíli mi trvalo, než jsem se vzpamatovala, takže když domluvila, jsem na ni jenom koukala. Snažila jsem si zapamatovat všechny otázky a taky instrukce jak chodit po vodě. trochu jsem nechápala,že zrovna mě cizí holka nabízí bydlení. Nevěděla jsem co si o tom mám myslet a tak jsem jenom neurčitě odpověděla.Um..já..bydlím ve zdejších ubytovnách. Odmlčela jsem se jelikož mi došlo co se stalo. Vlastně už nebydlím, ale to je jedno. Když navrhla, že bysme to mohly zkoušet spolu, bylo mi to celkem jedno a tak jsem jenom přikývla a rozešla jsem se s ní k vodě. Došla jsem až k břehu a zadívala jsem se na hladinu. Vůbec jsem nevěděla jak to provést s tou čakrou a tak jsem to prostě zkusila. Pokusila jsem se nasměrovat čakru do noh, jako při dělání nějaké ninjutsu techniky a pak jsem prostě stoupla na vodu. Voda se pořád chovala jako voda a tak jsem do ní zahučela úplně celá. Sakra! Zaklela jsem v duchu když jsem celá promáčená vylezla ven. Um..mohla bys mi ještě jednou říct jak na to?
Nelliel Hagane
Nelliel Hagane

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 20:50

Po niekolkatich strasti plných hodinách som dokončil tréning. Potreboval som ešte trénovať, ale zvládal som už len lahké veci. Pamätám si ako mi mama hovorievala, že aj to lahké sa musí precvičovať.Všimol som si že sa to okolo Toshia rozpumpovalo a napadlo ma že by som sa mohol pozreť okolo nich, ale všimol som si dvoch pekných dievčat ktoré kúsok ďalej skúšajú to isté spolu.No nebol by som chalan keby somim nešiel pomôcť, takže som sa vybral k nim. Keď som k nim prišiel samozrejme po vode, tak som povedal : Ahojte, vidím že ste fakt usilovné.Nechcete trochu pomôcť ? Spital som sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 20:55

Natsuki

Přišel nějaký kluk a ptal se jestli nechceme pomoct. Né díky, mi to zvládnem, usmála jsme se na něj. Tak to zkusíme spolu, popadla jsem tu holku za ruku a vytáhla ji na hladinu. Koncentruj čakru do nohou. Soustřeď se na čakru a pak na tom jak ti proudí z nohou do vody.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 20:57

Před senseiem jsem se zastavila. Původně jsem sem běžela s úmyslem zkusit jinou taktiku, ale pak mi došla trpělivost. Tak hele sensei. Řekla jsem trochu naštvaně a netrpělivě. Vůbec nechápu o co vám jde a po pravdě mě to ani moc nezajímá, ale mě je jasný že vás porazit silou nemůžeme takže jsou tu jen dvě možnosti vyřešení problému. Buď vás o svitky poprosíme a budeme doufat že nám je vydáte nebo se tu můžem dál pokoušet o nemožné při čemž nejspíš příjdeme s Akiem o život a vy budete mít z krku dva studenty. Schovala jsem katanu do jejího pouzdra a podívala se tázavě na senseie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 21:00

Dobre, tak ja si tu sadnem a budem sa dívať ako sa vám darí.Pousmial som sa keď som povedal tú to vetu.Potom som len povedal : Ja viem že nepotrebujete pomoc, ale takto to budete mať veľmi tažké.Začína sa na stromoch lebo sa nehýbu. Voda je oveľa tahšia ako strom na začiatok, takže keď to chcete vedieť poriadne tak musíte začať pekne od začiatku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 7 Jan - 21:01

Toshio Ookami

Toshio si spomenul na Akia, ktorá ho preskočil a tak mimovoľne mikol rukami a kunaie preleteli tesne vedľa jeo rúk.,, Neútočil priamo?" napadlo mu ale nejako ho to veľmi netrápilo a poľahky vyblokoval jeho úder.,, Nemá to zmysel." povzdychol si a odkopol ho keď sa obrátil k Yune a vypočul si ju.,, Takže týmto mi chceš naznačiť, že prosíš o zvitky?" spýtal sa jej.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 21:03

Já nic nenaznačuju sensei já vás o ně prosím. Řekla jsem trochu stroze, protože jsem právě byla nucena překonat svou hrdost. Podívala jsem se na něj s odhodlaným výrazem ve tváři a čekala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Nelliel Hagane Sat 7 Jan - 21:03

Přišel nějaký kluk. Měla jsem co dělat sama se sebou a tak jsem ho ignorovala. Přišel mi nějaký povědomí a po chvíli přemýšlení jsem si vzpomněla , že jsem ho viděla na ubytovnách. Další magor, kterého potkávám na každém kroku. Achjo mám to, ale smůlu. Mezitím ke mně přišla Natsuki, chytla mě za ruku a vytáhla na hladinu. Hmm.. Zavřela jsem oči a pokoušela se soustředit nasměrování čakry do nohou. Nejspíš mi to moc nešlo, jelikož jsem pořád cítíla, že se propadám do vody. Navíc do toho začal mluvit ten kluk, čímž jsem se přestala soustředit uplně a znova spadla na dno. Doplácala jsem se ke břehu a hodila na něj pohled, který značil, že mám chuť ho zabít, ale pak jsem zapřemýšlela co říkal a přišlo mi to celkem logické. Zalovila jsem v paměti dívčino jméno.Um..Natsuki...to co říkal..není to pravda?
Nelliel Hagane
Nelliel Hagane

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 21:06

Kopl mě přímo do hrudníku, na jednu chvíli jsem myslel že mi snad vyrazil dech, ale jen jsem jednou zakašlal a jinak jsem se normálně nadech. Naštěstí mě vykopl do vzduchu tak jsme měl dost času to vše ukočírovat a dopadnout na vodu tak abych se neponořil. Otřásl jsem se a díval na jejich rozhovor.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 6 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Povolení tohoto fóra: