Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3 posters

Strana 5 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 20:58

First topic message reminder :

Prišiel som naspäť a začal som zase skúšať techniky.Začal som konbinovať takže som vytvoril mizu no bunshin a potom som spravil pečate na Suiton:Sirokumi a okolo môjho meča bola vodná vrstva ktorá vytvárala vodnú čepel a spravil som s ňou shunshin no jutsu takto som to opakoval veľa krát po sebe.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 15:03

Prišiel som k jazeru a videl som tu dosť ľudí, povedal som si že nevadí pôjdem o kúsok ďalej. Hneď som sa teda pomalu vybral po vode okolo nich ďalej. Pozdravil som ich a potom som si sadol na chvílu asi o 50 metrov od nich na breh.Chvílu som ich sledoval, že o čo sa pokúšajú.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 15:07

Pomohla mi nahoru, zase jsem si připadal jako nemožné děcko... A ještě mě přitom promáčela, ale to mi zase až tolik nevadilo, spíš jen to, že když mě pomáhala nahoru, zase smě u sebe byli v nějaký tý intimní vzdálenosti. Ale ona i to ani v nejmenším neuvědomovala a soustředila se spíše na tréning.
Jo, jsem v pohodě, díky odpověděl jsem, Yuna se beze slova obrátila a skočila do vody, nevěděl jsem proč. Ihned se pustil do dalšího pokusu, tentokrát se mi povedlo dát na hladinu obě nohy a udělat jeden krok, ale ten krok byl přímo pod hladinu samozřejmě. Tentokrát sem se potopil přímo do vody a opět pěkně směšně přímo obličejem. než jsem se vzpamatoval z toho nepříjemného pádu byl sem kousek pod hladinou, netušil jsem že jezero má hned po mělké takovou hloubku. Nikdy jsem k němu moc nechodil.
Najednou když jsem otevřel oči pod hladinou abych zjistil kde přesně jsem uviděl jsem asi půl metru od mého obličeje něco připomínající Tessen a ještě k tomu špičkou vzhůru. No.. tak to bylo těsný, takhle bych se zranit opravdu nechtěl. A vydal jsem se pro něj. Poté jsem vylezl na břeh. V mžiku se nad hladinou objevila Yuna.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 7 Jan - 15:18

Toshio Ookami

Toshio sa v momente objavil uprostred jazera na hladine. Pomalým krokom si to namieril priamo k nim. Tichým krokom kráčal až kým neprišiel až k nim.,, O čo sa totu vy dvaja komedianti snažíte?" spýtal sa ich zo zvedavosti aj keď ho to v podstate ani veľmi nezaujímalo.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Počet príspevkov : 685

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 15:22

Našel jsi ho! Díky Vděčně jsem ho políbila na tvář a vzala si od něj svůj Tessen. Doufám že tě nezranil. Prohlížela jsem si ho jestli nemá někde nějaké zranění. Pak jsem za sebou uslyšela senseiův hlas. My se tu snažíme naučit se chůzi po vodě a vy jdete pozdě. Řekla jsem mu trochu naštvaně a dál zkoumala Akia.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 15:24

Chvilu som ich sledoval a potom som uvidel ako tam prišiel ich sensei a povedal som si sám pre seba : Nuž aj ja začnem trénovať predsa by som mal byť pripravený na ten ostrov keby som tam nahodov išiel.Potom som vstal zo zeme a začal som koncentrovať chakru.Chcel som si zlepšiť koncentráciu s rokubim takže som rovno začal vypúštať okolo seba bijuu chakru. Nechcel som to moc prehnať a nechcel som aby som vzbudil moc pozornosťi takže som si sadol na zem a meditoval respektíve koncentroval chakru ktorá bola na začiatku ai 5 metrov okolo mňa, ale zlvádol som ju kontrolovať a preto som to zmenšil na asi pol metra.Na plno som sa sústreďoval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 15:29

Zasmál jsem se tomu jak si mě starostlivě prohlížela Neboj, jsem v pohodě, nic se nestalo.
"Ehm.. Ookami-sensei? Nejdřív mě zkoušíte celý den jeslti jsem hodem jít k vám do týmu a nakonec, ani vy sám nepřijdete aspoň v s normálním zpožděním! Řekl jsem trochu fintěným naštvaným hlasem, ale ihned jsem se tomu začal smát.
,,A když jste k nám sem nakráčel takto suveréně přes vodu, nechtěl by jste nás to taky naučit? Velice bychom to uvítali" A dál jsem se smál

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 7 Jan - 15:36

Toshio Ookami

,,Obaja sa to bozkávate na verejnosti a čľapkáte sa na vode a mňa chcete poučovať?" spýtal sa ich a bolo vidno, že to myslí vážne pričom jeho pohľad skončil na Akiovi.,, Uvítal som keby si držal jazyk za zubami. Očividne je potreba vás znova oboznámiť s pravidlami tréningu." podotkol a prikráčal až na breh.,, Aspoň ty Yuna by si mala vedieť čo sa na tréningu smie a čo nie. V nemocnici si bola tak dlho aby si to mala šancu zabudnúť." dokončil.,, Ešte nejaké blbé pripomienky?" spýtal sa naposledy a vytiahol si rukavice, ktoré si navliekol.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 15:38

Sice mě ujistil že mu nic není, ale i přes to jsem ho radši prohlídla. Potom jsem ucítila velmi neobvyklou chakru běhal mi z ní mráz po zádech. Byl to ten jinchuriky z minula chvilku jsem jen pozorovala o co se tam snaží a pak se zase otočila na senseie. Nelíbilo se mi jak s námi mluví, ale radši jsem mlčela a jen pozorovala jak si nasazuje rukavice a čekala co bude dál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 15:43

Podíval jsem se na Senseie, a trochu smutně jsem si řekl Je takový furt nebo jen nemá náladu?. Najednou jsem si periferně všiml jednoho ninja opodál, byl to ten co byl se mnou i Mizukage v kanceláři. Vypadal velmi soustředěně, tak jsme se o něj nestaral. Opět jsem se podíval na senseie jak si navlíkal rukavice co si právě vytáhl. Radši jsem zbystřil, lepší být připraven než schytat něco od naštvaného senseie. Ale radši jsem tedy držel hubu. Nebyl čas na vtípky přestože jsem měl v poslední době velmi dobrou náladu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 15:46

Po nejakom čase sa mi zrazu vypustil prvý chvost a hneď na to druhý. Postavil som sa a pomaly išiel do stredu jazera. Kedže to bolo fakt velké jazero tak ma bolo vidieť ale nijako som nemohol ohroziť ostatných v okolí.Tak som začal skúšať techniku Suiton : Kyasshu no jutsu ale trochu vo väčšom meritku.A bolo to celé tvorené s bijuu chakry.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 7 Jan - 15:56

Toshio Ookami

,,Vzhľadom na to, že ste ešte deti a prejavujete si ešte lásku na cvičisku." prehovoril a kráčal pomedzi nich pričom pár metrov za nimi zastal.,, Tak to zoberiem z tej ľahšej strany a vysvetlím to poľahky." oznámil im.,, AKo pre pribrzdených." pomyslel si a nohou urobil čiaru v zemi.,, Predpokladám, že ešte nič neviete takže táto čiara ohraničuje hranice za ktoré neprejdete. Kým nepoviem, že tréning neskončil tú čiaru neprekročí ani jeden z vás." podotkol a vrátil sa na hladinu. Vytiahl dva zvitky.,, Musíte koncentrovať chakru do chodidiel a neustále upravovať jej povrch v závislosti od tvaru vodnej hladiny. Je to náročnejšie ako pevný povrch pretože voda má sklony meniť tvar povrchu neustále. A vašou úohou je." nadýchol sa a začal cúvať až k stredu jazera.,, Zobrať mi tieto dva zvitky, Každý svoj vlastný ale pozor." zdôraznil.,, Nie som príliš trpezlivý tak očakávajte, že sa niečo môže stať. Ale dosť vysvetľovania a teraz chcem vidieť čo dokážete." dokončil a čakal na hladine.,, No ukážte sa či viete niečo viac než muchlať sa na tréning." zašepkal potichu pre seba lebo vedel, že sú dosť ďaleko.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 16:03

Poslechla jsem si úplně všechno co nám sensei řekl a snažila se zapamatovat si to. Tak fajn jdu první usmála jsem se na Akia a vstoupila na vodu. Řídila jsem se pokyny senseie a celkem mi to šlo občas jsem se sice trochu ponořila do vody, ale hned jsem se zase začala soustředit. "Nemůžu si dovolit zase spadnout když už jsem tak blízko." Sotva jsem na to pomyslela skončila jsem opět v jezeře. Zkusila jsem se zase vyškrábat na hladinu a kupodivu se mi to i povedlo. Došla jsem až k senseiovi. Ten svitek mi dáte nebo o něj budu muset bojovat? Zeptala jsem se s úsměvem na rtech.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 7 Jan - 16:06

Toshio Ookami

,,Ja som vám nepovedal to posledné pravidlo?" zaskočil sa Toshio keď bola pri ňom Yuna.,, Tak to je chyba." povzdychol si, zohol sa a podrazil jej nohy čím skončila pod zemou.,, Zvitok si musíte vybojovať a keď skončíte pod vodou tak idete od znova." pokrčil ramenami.,, Buď pôjdete bezchybnou cestou až ku mne alebo nič." zdôraznil.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 16:07

Po chvíli zamyšlení jsem se znovu podívala na Toshira.
"Moc brzo?" zamumlala jsem nechápavě. Kdo ví, kdy jsem začala myslet style "zítra může být pozdě"? Asi to byla další z věcí, kterou mi přinesl ROOT. Ikdyž jsem musela uznat, že je to přece jen o něco lepší, než ta má věčná paranoia.
"Ale s tou částí pro členy to není špatný nápad," malinko jsem se sama pro sebe pousmála, ale to už jsem pohled zase věnovala jezeru.
Najednou tu byl velký ruch. Přišlo hodně lidí a já s údivem zjistila, že až na Maira nikoho neznám.
Nejspíš trávím opravdu příliš času zavřená v sídle.
Chvíli jsem je pozorovala a pak jsem se obrátila na Toshira.
"Ty někoho z nich znáš?" byla to spíše taková nepřítomná otázka, kterou bych mu normálně nepoložila, ale skutečně mě to zajímalo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 16:11

Teď mě opravdu naštval. Došla jsem na břeh a zase zpět tentokrát bez chyby což mě překvapilo. vytáhla jsme svůj bič a udeřila s ním do vody což způsobilo menši vlnu další rána skoro hned po té první směřovala k senseiově ruce ve které držel jeden ze svitků. Bič se mu omotal kolem ruky. Teď jsem se mohla přiblížit a zkusit mu svitek vytrhnout z ruky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 7 Jan - 16:15

Toshio Ookami

,,Šaháš na senseia je ti to jasné?" spýtal sa jej a v momente pustil obe zvitky, ktoré mu spadli do rukávov a niekam zmizli. Keďže mal ruku voľnú tak ňou schmatol jej bič a hrubou silou ju k sebe pritiahol.,, No len poď k senseiovi prcku." podotkol s úsmevom a bol pripravený ju opäť strčiť pdo vodu.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 16:18

No tak znám je od vidění asi všechny, ale viděl jsem je včera jen jednou. odmlčel jsem se. Jak víš, byl jsem dlouho pryč. Pousmál jsem se a také se zadíval na ty ostatní.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 16:27

Celou dobu jsem zkoušel stát na začátku jezera a vnímat chakru na chodidlech podle pokynů Ookami-sensei, tím že se Yuna pokoušela k němu dostat tvořila dost velké vlny, takže jsem si trénoval pokojně na začátku.
Najednou jsem viděl jak si sensei přitahuje Yunu k sobě jejím bičem a má u toho dost ďábelský úsměv, úplně si užíval tu možnost nás tadytím trápit. Nechtěl jsem aby se jí něco stalo, rychle jsem zkusil koncentrovat chakru a vyběhl na hladinu. Po třech krocích jsem spadl levou nohou po koleno do vody. Rychle jsem zastavil a a začal znovu koncentrovat, ale tentokrát sem se pokusil v klidu a doufal, že Yuna ještě chvíli vydrží. Jakmile jsem cítil, že je to OK vyběhl jsem za ní. Když jsem se k ní blížil pokusil jsem se vyskočit a ve vzduchu vytáhl mou krátkou katanu. Jenže najednou jsem ztratil rovnováhu a místo abych letěl přímo na Senseie letěl dost nešikovně vedle něho. Nicméně nůž mě vyletěl z ruky a letěl přímo na senseie. Jediné co jme mohl bylo doufat, že se bude krýt a Yuna bude moci se dostat z jeho spárů. Nebo jednoduše uhne a nechá radši v tuhle chvíli Yunu být.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 16:28

"Hmm," vydala jsem ze sebe zamyšleně a dívala se na to, co nejspíš byl tým. A to co prováděli asi jeho trénink. Vypadalo to zajímavě. Jak jsem je tak pozorovala, vzpoměla jsem si na dobu, kdy jsem musela bojovat proti Akihirovi, aby si Daisuke ověřil naše schopnosti. On byl tenkrát chuunin a stejně jsem ho porazila.
Jenže proto, že se vzdal, připoměly se mi vzpomínky. Nechtěl použít svou největší zbraň.
Na mysli mi vytanula smrt Lizzy a obrovský proud čakry. Teď už jsem to dost dobře chápala. Dál jsem tam seděla mlčky na břehu a ztrácela se ve vzpomínkách.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 16:30

Nejsem prcek! Trochu mě to urazilo takže jsem byla připravená mu to vrátit. Přitáhl si mě k sobě. Jestli si myslíte že jste mě dostal jste na omylu. Akio a jeho zásah do boje mi dal dost času na můj plán.Pustila jsem svůj bič a skočila o pár metrů zpět. Ve vzduchu jsem vytáhla Tessen a prudce jím máchla směrem kde stál sensei. Okamžitě z něj vyletěly jehly. Když jsem dopadla na všechny čtyři podívala jsem se jestli jsem zasáhla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sat 7 Jan - 16:35

Toshio Ookami

Len sa pousmial keď uvidel ten nádherný zvrat a chytil zbraň, ktorú po ňom "hodil" Akio.,, Podľa pravidiel sa časť tvojho tela nachádzala pod vodou, mazaj na začiatok." podotkol Toshio a keď zbadal Yunine máchnutie v momente oproti nej hodil Akiovu zbraň a vyskočil do vzduchu aby sa vyhol ihlám a ladne dopadol na hladinu.,, Všetko?" spýtal sa.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 16:36

Natsuki

Zamyslela jsme se, abych nerušila hrdličky a když jsem se probrala, všichni už trénovali na jezeru. Jo hlavně se mnou nenechte rušit. Seděla jsem opuštěná na břehu a sledovala je.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 16:40

Ovšem že ne! Odpověděla jsem trochu podrážděně a držela si ruku do které mě řízla ta zbraň kterou po mě hodil. Stále jsem držela v ruce Tessen a do druhé jsem si vzala katanu a vyběhla proti sensei, který měla na tváři pořád stejně posměšný výraz. Přiblížila jsem se k němu a pokusila se o zásah katanou s tessenem připraveným ke své obraně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 16:46

Natsuki

Zachvíli mě jejich boj přestal bavit, naštěstí nezabírali celé jezero, tak jsem odešla k jedné zátočině a tam začala trénovat chůzi po vodě. Věděla jsme jak na to, protože mi to vysvětlovali naši. Pomalu jsem koncentrovala čakru do nohou a zkoušela vstoupit na vodu. Samozřejmě jsem do vody zahučela. Tak jsem vylezla a zkoušela to znovu a znovu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 16:52

Šel jsem tedy na začátek, a to dost naštvanej... Jen lejtko pod vodou a hned úplná chyba? No co.... má pravdu....
Snažil jsem se hned ve vodě koncentrovat chakru a vyrazit okamžitě ke břehu, cestou jsem sice asi 3x zakopl o vlnku, ale nějak tak jsem to ustál. Když jsem se za sebou ohlédl uviděl jsem jak Yuna opět zaútočila na senseie moji katanou. Oklepal jsem se a dostal nápad. Zkusil jsem koncentrovat chakru i do rukou.
Doufal jsem, že se z toho Yuna dostane v pohodě. Pak jsme zahlédl jak začala trénovat i Natsuki vedle nás. A dostal další nápad...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Povolení tohoto fóra: