Hebimarova skrýš
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 6 z 8
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Hebimarova skrýš
First topic message reminder :
Spousta chodeb, místností, a laboratoří.
Spousta chodeb, místností, a laboratoří.
Anonymní- Anonymní
Re: Hebimarova skrýš
Hm, voda. Jak se jí mám sakra dotknout.
"Zajímavé, určitě se ti bude líbit, to, co s tebou zamýšlím." Ano, ale ještě se trochu pobavím.
"Katon: Karyuu endan!"
"Zajímavé, určitě se ti bude líbit, to, co s tebou zamýšlím." Ano, ale ještě se trochu pobavím.
"Katon: Karyuu endan!"
Anonymní- Anonymní
Doslova jsem proti němu vyplivla proud vody, který se srazil s ohněm, až vznikla bílá pára. Znovu jsem se zformulovala a čekala, co se stane.
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Na tohle jsem čekal. Zavřel jsem oko se sharinganem a znovu jej otevřel.
Kotoamatsukami!
Poslouchej pozorně
Kotoamatsukami!
Poslouchej pozorně
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 7 Sep - 19:45, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Němě jsem přikývla, ani jsem se neuhnula, jen jsem na něj zírala a čekala, co se stane, co budu dělat.
Shinobi
Vesnice:
"Půjdeš zpět, a budeš dělat jako by se nic nestalo. " založil jsem si ruce na hrudi.
"To je jedna věc, jakmile dorazíš, tak mi vrátíš Atsuku zpět."
"To je jedna věc, jakmile dorazíš, tak mi vrátíš Atsuku zpět."
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 7 Sep - 19:46, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Kývla jsem hlavou a kousla se do prstu. Ze zad mi vyrostla obrovská křídla a já se rozletěla pryč. (Přesun)
Shinobi
Vesnice:
"Pojďte." řekl jsem mým lidem a odešel do skrýše, kde jsem se posadil do křesla.
Jak se daří Kazuovi?
Jak se daří Kazuovi?
Anonymní- Anonymní
Šla jsem také a potom se postavila na opačném konci, než byl Sou, docela blízko Hebimara. Pořád jsem se chtěla dozvědět, jestli je to pravda o tom podvodném nukeninovi.
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
Pozrel som sa na Am a prišiel som k nej a objal ju okolo pasu a postavil som za ňu dal hlavu na jej rameno šepol jej do ucha "Mám ťa rád" a pobozkal som j n líce tak aby si to nikto nevšimol.
Anonymní- Anonymní
Protočil jsem oči v sloup a šel do věznice.
Píchl jsem Rukimu uspávací injekci a přehodil si ho přes rameno. Pak jsme se společně vydali pryč.
Změna plánu.
Píchl jsem Rukimu uspávací injekci a přehodil si ho přes rameno. Pak jsme se společně vydali pryč.
Změna plánu.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se tak na něj otočila."Snaž se pro příště aspoň trochu před Hebimarem chovat trochu tvrdě...takhle si nikdy respekt nezískáš..." Pohodila jsem trochu vlasy a povzdechla si. Mám já to těžký... Přemýšlela jsem kam ten chlap jde.
Pozrel som sa na ňu pobozkal a povedal "Mne rešpekt nevadí ak môžem byť s tebou" a potom som ju začal ďalej bozkávať.
Anonymní- Anonymní
(Opravdu se omlouvám, ale teď jsem neměla vůbec čas. Koně dávali zabrat a měla jsem brigádu a ještě k tomu mi nejede PC (((, takže musím otravovat bráchu. Jelikož jsem tu dlouho nebyla a hodně zanedbala, napíšu jakoby postup v čase, že prostě cvičila a tak. Nové techniky a ty, co se učí, bude mít jako Fujin, který se to učil přesně podle potřebných dnů. Blíží se chunninské zkoušky, tak ať se to trochu pohne...a ještě jednou se moc omlouvám...)
Dny ubíhali a Amaterasu se tu postupem času zabydlela i ze Soutem. Její povaha se moc nezměnila. Pořád byla taková chladná a nepřístupná, ale něco se jen přeci změnilo. Se Soutem začala mnohem více vycházet a taky se k němu chovala už trochu jinak. Cítila, že už je pro ni něco víc. Dále spolu cvičili a zlepšovali své schopnosti. Naučila se i některé klanové techniky a i jen normální Fuuton techniky. Pomalu se blížili chunninské zkoušky a ona se musela připravit. Tušila, že Hebimaru bude mít něco zalubem.
(Tady už začíná nový den a mluví už ze své osoby)
Toho už jsem dlouho neviděla... Pomyslela jsem si, když jako každé ráno trochu pozdě stávala z postele. Se Soutem jsme prožili další z bouřlivých nocí a já byl trochu rozlámaná. Jen jsem tam tak chvíli ještě seděla a přemítala nad vším možným.
Dny ubíhali a Amaterasu se tu postupem času zabydlela i ze Soutem. Její povaha se moc nezměnila. Pořád byla taková chladná a nepřístupná, ale něco se jen přeci změnilo. Se Soutem začala mnohem více vycházet a taky se k němu chovala už trochu jinak. Cítila, že už je pro ni něco víc. Dále spolu cvičili a zlepšovali své schopnosti. Naučila se i některé klanové techniky a i jen normální Fuuton techniky. Pomalu se blížili chunninské zkoušky a ona se musela připravit. Tušila, že Hebimaru bude mít něco zalubem.
(Tady už začíná nový den a mluví už ze své osoby)
Toho už jsem dlouho neviděla... Pomyslela jsem si, když jako každé ráno trochu pozdě stávala z postele. Se Soutem jsme prožili další z bouřlivých nocí a já byl trochu rozlámaná. Jen jsem tam tak chvíli ještě seděla a přemítala nad vším možným.
Sadol som si k nej a objal som ju. Potom som ju začal bozkávať a počas toho som sa jej spýtal "Čo robíš tak skoro ráno hore?" povedal som a pousmial sa.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem tak malinko pootočila hlavu k němu."Nemůžu spát...víš?" A jen jsem se nechávala takhle opečovávat."Ale jak vidím...ty se musíš opičit..." Pousmála jsem se na Soa.
Jen jsem si povzdychla."Nevím...prostě mám takový divný pocit, že se brzy něco stane a mi toho budeme součástí, což to mě nevadí...já si ráda hraju..." Ušklíbla jsem se a políbila ho."Ale radši bych věděla, co se stane..."
"Aha" povedal som si a povzdychol som sa jej ešte opýtal "Netráp sa tým už dobre?" Potom som ju stiahol naspeť do postele nech si ľahne.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem si odhrnula vlasy a nechala se stáhnout zpátky."Dobře..." Řekla jsem a natočila se víc k němu a přitulila se. Byli jsme si podobní. Oba jsme si vyžívali v týrání, mučení a prostě jsme byli chladní, proto to mezi náma takové bylo. Jak by někdo řekl, byla to psychopatická láska, ale pro nás to bylo vyjímečné. Na ostatní kolem jak šelmy na flákotu masa a studení jako arktický led. Ale mezi námi to vřelo a ano, taky jsme si rádi mezi sebou hráli, například na oběť a kořist. Dál si to umíte představit (Hádejte, kdo byla lovkyně...xD).
Hladkal som ju a dával som jej ďalšie pusy. Potom som vstal a povedal som "Ak chceš tak poť so mnou." Potom som sa obliekol.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem tak s ním tak ještě chvíli ležela a nechala se opečovávat. Bylo to příjemné. Potom, ale vstal a oblékl se. Jen jsem se pousmála, když mě vyzval taky, jestli chci. Nakonec jsem taky vylezla a jen se tak jakoby na Evu ještě před ním dráždivě prošla. Potom jsem na sebe rychle naházela věci a došla k němu.
(přesun)
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 6 z 8
Povolení tohoto fóra: